تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 39 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 386

نام تاپيک: اخبار و مباحث پیرامون نوسانات قيمت خودرو

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خیلی منفی فکر میکنی داداش بابا یه دو روز وایسا وقتی قیمتا تغییر نکرد اوکی اون موقع منم میام میگم کشکه همش قیمتا هم که تغییر نکنه ملت نمیخرن
    حقیقت همینه و تجربه هم این قضیه روثابت کرده . قیمتها هم تغییر نکنه ملت نمیخرن جوک جالبی بود

این یکی رو کاملا مخالفم, قیمت ها تغییر نکنه و خیالشون راحت شه کاهشی درکار نیست هجوم میبرن برای خرید.
    ایرانی رو هنوز نشناختی! اصولا هرچی گران بشه ملت شریف همیشه در صحنه براش حرص میزنند و دست و پا میشکنن.
    از ماست که بر ماست.
    آی گل گفتی داداش دمت گرم . ملتی که برای یه قاشق بستنی خودش رو شخله پخله میکنه اما چشمش روی خیلی مسائل دیگه میبنده و راحت از کنارش رد میشه ، هرچی فکرش روبکنی ازش بر میاد
    واسه همینه حال رو زمون اینه ، اما همش الکی داریم به زمین و زمان بدو بیراه میگیم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

حقیقت همینه و تجربه هم این قضیه روثابت کرده . قیمتها هم تغییر نکنه ملت نمیخرن جوک جالبی بود

آی گل گفتی داداش دمت گرم . ملتی که برای یه قاشق بستنی خودش رو شخله پخله میکنه اما چشمش روی خیلی مسائل دیگه میبنده و راحت از کنارش رد میشه ، هرچی فکرش روبکنی ازش بر میاد
    واسه همینه حال رو زمون اینه ، اما همش الکی داریم به زمین و زمان بدو بیراه میگیم...
    تا 10 20 روز قبل مگه خبری از کاهش قیمت بود؟ هیشکی هم ماشینی نمیخرید .الان یه 5-6 روزه که خبره کاهش قیمت دادن پس این احتمالم بده اگه خبری از کاهش قیمت نباشه کسی ماشین نخره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تا 10 20 روز قبل مگه خبری از کاهش قیمت بود؟ هیشکی هم ماشینی نمیخرید .الان یه 5-6 روزه که خبره کاهش قیمت دادن پس این احتمالم بده اگه خبری از کاهش قیمت نباشه کسی ماشین نخره
    داداش گلم خیلی از کسایی که منتظر قطعی شدن قیمت خودرو هستن تا اقدام به خرید بکنن مثل خود من احتیاج شدید به یه ماشین دارن تا کارشون رو به یه نحوی راه بندازه . الان من ۲ هفته هست که با ماشین امانتی این و اون دارم اداره میکنم ولی بنظرت تا کی میتونم به این و اون رو بندازم و ازشون ماشین دومشون رو امانت بگیرم ؟! من به شخصه در اولین فرصت بعد از قطعی شدن قیمت (چه کاهش و چه افزایش) مجبورم،تکرار میکنم مجبورم ماشین بخرم و این کارمن هم
    هیچ ربطی به چوب بستنی یا خود بستی که بعضی از عزیزان میفرمایند نداره ، شاید به قول اون ضرب المثله که میگه کافر همه را به کیش خود پندارد ، بعضیها اینطور باشن ولی من یکی که از رو اضطرار باید خرید بکنم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

4. 2 کاربر از Babaxan7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

داداش گلم خیلی از کسایی که منتظر قطعی شدن قیمت خودرو هستن تا اقدام به خرید بکنن مثل خود من احتیاج شدید به یه ماشین دارن تا کارشون رو به یه نحوی راه بندازه . الان من ۲ هفته هست که با ماشین امانتی این و اون دارم اداره میکنم ولی بنظرت تا کی میتونم به این و اون رو بندازم و ازشون ماشین دومشون رو امانت بگیرم ؟! من به شخصه در اولین فرصت بعد از قطعی شدن قیمت (چه کاهش و چه افزایش) مجبورم،تکرار میکنم مجبورم ماشین بخرم و این کارمن هم
    هیچ ربطی به چوب بستنی یا خود بستی که بعضی از عزیزان میفرمایند نداره ، شاید به قول اون ضرب المثله که میگه کافر همه را به کیش خود پندارد ، بعضیها اینطور باشن ولی من یکی که از رو اضطرار باید خرید بکنم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    حرفت درست داداش گلم ولی باید قبول کنیم تعداد افرادی که مجبورن ماشین بخرن کم هست اون جور نیست که احساس شه تو سرعت احساس نمیشه

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

این کاهش قیمت کشکه دلتونو خوش نکنید که 206 بشه 24-5 تومن همش در یک کلام ====> کششششششششک اینا تازه دارن میگن 131 رو بکنیم 20 تومن
    جدیدترین آنالیز قیمت دو محصول سایپا؛ پراید ۲۰ و تیبا ۲۴ میلیون تومان

اقتصاد > قیمت‌ها- همشهری آنلاین:
    جدیدترین آنالیز قیمت تمام شده محصولات سایپا به شورای رقابت ارائه شد که در آن بهای مصرف‌کننده برای پراید ۱۳۱ حدود ۲۰ میلیون تومان و برای تیبا ‌حدود ۲۴ میلیون تومان است.
    فارس نوشت: گروه خودروسازی سایپا جدیدترین جدول آنالیز قیمت تمام شده دو محصول خود را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

این کاهش قیمت کشکه دلتونو خوش نکنید که 206 بشه 24-5 تومن همش در یک کلام ====> کششششششششک اینا تازه دارن میگن 131 رو بکنیم 20 تومن

جدیدترین آنالیز قیمت تمام شده محصولات سایپا به شورای رقابت ارائه شد که در آن بهای مصرف‌کننده برای پراید ۱۳۱ حدود ۲۰ میلیون تومان و برای تیبا ‌حدود ۲۴ میلیون تومان است.
    فارس نوشت: گروه خودروسازی سایپا جدیدترین جدول آنالیز قیمت تمام شده دو محصول خود را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه کرد.

عصر خودرو گذاشتش شورا رقابت هم فوری تکذیب کرد.
    لاکن به این مقدار راضی نباشید.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

8. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

داداش ما که ازهمون اول گفتیم کشکه و شما میگفنی منفی فکر میکنی و دو سه روز صبر کن! چی شد حالا خودت میگی کشکه همش؟!!!
    بله دوستان جناب سایپا آنالیز قیمت داده که پراید 131 فرمان هیدرولیک مدل SX بدون کیسه هوا با ارز مبادله‌ای 19 میلیون و 980 هزار تومان و با ارز آزاد 22 میلیون و 90 هزار تومان!!!
    برید حالشو ببیرید که الان دارن 3 میلیون زیر قیمت بهتون میدن . خدا خیرشون بده که اینقدر ب فکر ملتن
    لینک خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

داداش ما که ازهمون اول گفتیم کشکه و شما میگفنی منفی فکر میکنی و دو سه روز صبر کن! چی شد حالا خودت میگی کشکه همش؟!!!
    بله دوستان جناب سایپا آنالیز قیمت داده که پراید 131 فرمان هیدرولیک مدل SX بدون کیسه هوا با ارز مبادله‌ای 19 میلیون و 980 هزار تومان و با ارز آزاد 22 میلیون و 90 هزار تومان!!!
    برید حالشو ببیرید که الان دارن 3 میلیون زیر قیمت بهتون میدن . خدا خیرشون بده که اینقدر ب فکر ملتن
    لینک خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفتم که اگه کاهش نداشت میام خودم میگم کشکه ولی الان کشک هم نیست دووووغه اقا دووووووق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آخه پرايد چيه كه 20 ميليون آدم براش پول بده !!!!!

آخر و عاقبت اين قيمت ها به خير بگذره !!!
    Last edited by shadows_funeral; 24-04-2013 at 21:25.

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من بازم میگم اگه کسی ماشین لازم داره االان که رکوده و قیمت ها دو سه میلیونی اومدن پایین بخره...واقعا معلوم نیست چی پیش میاد...اما چیزی که مشخصه این کاهش 10 میلیونی نیست که ادم حسرتشو بخوره تازه اونم اگه کاهشی باشه که تو تاریخ ج.ا بعیده...
    بعدشم اینجا همه چی به دلار بستگی داره...خب وقتی قیمت همه چی تو این خراب شده همراه با دلار رفته بالا که نمیشه به زور یکیشو (قیمت ماشین) کشوند پایین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •