مشکل از ادیوس نیست شما اول اینکه جدیدترین ورژن نرم افزار quicktime رو نصب کن در ثانی اگه کلیپی وارد ادیوست نشد باید با یکی از نرم افزاهای تبدیل اونو تبدیل کنی بعد بیارش تو ادیوس
موفق باشی![]()
مشکل از ادیوس نیست شما اول اینکه جدیدترین ورژن نرم افزار quicktime رو نصب کن در ثانی اگه کلیپی وارد ادیوست نشد باید با یکی از نرم افزاهای تبدیل اونو تبدیل کنی بعد بیارش تو ادیوس
موفق باشی![]()
ادیوس یک برنامه قدرتمند با پشتیبانی از اکثر فرمت های صوتی تصویری (تقریبا 98%).
ولی این مشکل دقیقا برمیگرده به برنامه Quicktime که باید از نسخه جدیدش استفاده کنید.
دانلود آخرین نسخه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
در ادیوس 30 درصد از قدرت وتنظیمات آن در ستینگ ها نهفته است
برای رفع اشکال شما به قسمت یوزر ستینگ بخش اپلیکیشن قسمت تایملاین بروید
در سمت راست پایین clip Thumbnails را چک کنید گزینه all را انتخاب کنید
حالشو ببرید![]()
سلام دوست من
پاسختون اینه که پس از نصب ادیوس (اگر ورژنهای پیشین است) آخرین ورژن Quick Time را نصب کنید و اگر نه K-lite Codec را نصب کنید تا بعضی از تصاویر فقط صدایشان وارد نشود. همین موفق باشید
با توجه به اینکه بسیاری از تدوینگران تلویزیونی از این موضوع گله و شکایت دارند و میگویند که ما در هنگام کار با ادیوس، بعضی از فایلهای AVI را ایمپورت میکنیم اما فقط صدای آن به پنجرة Bin پروژة ما وارد میشود (یا بالعکس تصویرش وارد می شود) به اطلاع این گروه از تدوینگران میرساند که دو بسته Codec به نامهای K-Lite Codec و Combined Community Codec Pack وجود دارد که استفاده از آن میتواند شما را از نصب بسیاری از برنامههای جانبی بینیاز کند و به محض نصب این دو برنامه بر روی سیستم، تمام مشکلات شما نیز برطرف خواهد شد. استفاده از این دو بستة نرم افزاری موجب آن میشود که علاوه بر وارد شدن بیشتر فرمتهای تصویری به محیط نرمافزار ادیوس، بسیاری از کدک های مورد نیاز شما نیز بر روی سیستم عامل شما نصب شوند.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من توی ادیوس7 دوستم یه افکت دیدم روی عکس بنام 3d picture in picture که خیلی راحت میکشیدی روی عکس و بهش افکت سه یعدی می دادی.
درسته توی خود ادیوس و منوی layauter میشه اینکارو کرد منتها برا من اینجا سرعت مهمه و این افکت عالیه..
حالا مشکل اینکه من این برنامه رو نصب کردم اما هیچ جاش چنین موردی نیست.
نمیدونم این افکت توی بخش خاصیه یا افکت جداست.دوستان لطفا راهنمایی کنند بسیار لازمه.ممنون
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان عزیز
من توی ادیوس7 دوستم یه افکت دیدم روی عکس بنام 3d picture in picture که خیلی راحت میکشیدی روی عکس و بهش افکت سه یعدی می دادی.
درسته توی خود ادیوس و منوی layauter میشه اینکارو کرد منتها برا من اینجا سرعت مهمه و این افکت عالیه..
حالا مشکل اینکه من این برنامه رو نصب کردم اما هیچ جاش چنین موردی نیست.
نمیدونم این افکت توی بخش خاصیه یا افکت جداست.دوستان لطفا راهنمایی کنند بسیار لازمه.ممنون
- - - Updated - - -
سلام .من ادیوس 7.5 رو دانلود کردم
آموزش نصبش رو دیدم و به همون روش رفتم
یه فایل loader داره و یه فایل quick time و یه فایل نصب اصلی
من تمام این فایلا رو نصب کردم ولی موقع باز کردن برنامه ازم کد رجیستری میخواست و برنامه برا 1ماه فعال شد برام
هیچ فایلی که شماره سریال داشته باشه هم تو مجموعه دانلودم نبود...
اگه ممکنه راهنماییم کنید.نمیدونم مراحل نصب رو اشتباه رفتم یا مشکل از جای دیگه است
ممنون
سلام
برای فایلهای mkv بهترین راه حل چیست؟خود ادیوس و دیگر برنامه های مطرح که به دلایل کپی رایت و ... مایل به ساپورت این فرمت نخواهند شد.برنامه های جانبی هم که باعث افت فریم و کیفیت می شوند.
کسی راه حلی داره؟
سلام دوستان لطفا کمک کنید.من یه کارت تدوینNx دارم که دایورهاش گم شده.ادیوس 6.07 روی سیستم نصب هست ولی اونو نمیشناسه.خیلی بهش احتیاج دارم.اگه راهی هست بگید؟ممنون
سلام
آیا راهی داره که بشه فایلهای ویدیویی دی وی آر رو که h264 و فشرده هستش رو تو ادیوس ایمپورت کرد؟
سلام خسته نباشید ما قبلا با کیفیت sd کار می کردیم و حالا با کیفت فول اچ دی و حالا می خواستم ببینم در ادیوس پروژه ای که می خوام باز کنم با چه تنظیماتی باشه این فیلم هارو وارد کنم و در نهایت می خوام روی dvd رایت کنم مراحلی که از شروع تا پایان که کیفیت dvd خوب باشه رو راهنمایی کنید و بگید با چه فرمتی خروجی بگیرم کلیه توضحات در نهایت برای رایت بر روی dvd هست فیلم های فول اچی دی که کیفت اخر باشه وقتی میاد رو dvd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)