من هم دقیقا همین مشکل رو دارم - نسخه بلک باکس هست و کرک نداره - مشکل از چیه؟؟؟؟؟!!!
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم - نسخه بلک باکس هست و کرک نداره - مشکل از چیه؟؟؟؟؟!!!
مورد 1 که امکان نداره من هر هفته با kaspersky rescue disk از رو boot سیستممو اسکن می کنم
مورد 2 دانلود کردم بازم نشد اما در هر صورت ممنون که زحمت کشیدی راهنمایی کردی
البته وقتی نیومد احساس کردم یکی با اون چکشای توی assassin's creed revelations زده تو ذوقم![]()
راستی چجوری بفهمم بازیم چیه ؟(مثلا fightclub یا proper هستش؟)
نگاه کن عزیز من این نسخه retail که p30day گذاشته رو دارم...
ولی از جای دیگه ای گرفتم و ظاهرا این نسخه فشرده شده هستش که arc شدن فایلهاش...
اگه فایلهاتون ناقص نباشه پس برنامه arc extractor رو عوض کنید یا یه up to date تر گیر بیارید...
راستی یه کرک جدید هم واسش گذاشته...
شما 100 درصد بازی رو درست کرک نکردید...
من هم نسخه پی سی دی رو دارم و هر دو مرحله بدون مشکل باز شد و الان هم بازی میکنم.
سیو رو که بر میگردونم نمیشناسه
راه حل؟
ویندوز 7
یه نفر نبود جواب مارو بده - توی 7% بازی وقتی دموی بازی تموم میشه و می خواد که بازی شروع بشه صفحه سیاه میاد - توی بازی هست ها و pause هم میشه ها ولی... - فقط همی تیکه دمو رو نمی شه اسکیپ کرد - وقتی دمو هم تموم شد قبل از اینکه صفحه سیاه بیاد می نویسه press right click to skip cecunse or game stop working بعدش هم که راست کیک + هر دکمه ای که بگی می زنم ولی........... - من نسخه بلک باکس نصب کردم و کرک نداشت - حالا چیکار کنم؟؟؟؟ ؟؟؟
منم به خاطر همین به شما گفتم از سایت p30day.com گرفتی یا نه چون اینها اومدن با اون برنامه Free Arc یه آرشیو با همون فرمت درست کنن و تمام محتویات نصب شده بازی رو تو اون یه فایل گذاشتن حالا یا درست نحوه آرشیو کردن با اون برنامه رو بلد نبودن یا به هر دلیلی وقتی میخوای با اون برنامه فایل هارو اکسترکت کنی نمیشه شما همین نسخه رو از جای دیگه گرفتی نه از اون سایت مشکل از نسخه multi9 نیست مشکل از همین نسخه اون سایت هست در کل بقیه دوستانم کسی این نسخه Multi9 p3day.com نگیرن چون خرابه اگه این نسخه رو خواست از جای دیگه ای بگیره.در کل از جواب شما ممنونم.
سیو های این بازی کجا ضخیره میشه ؟تو ویدوز سون
بجای نقطه ها user شما هستش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگفتی سیستمت چیه؟
روی چه تنظیماتی بازی رو اجرا میکنی؟
و بعد بگو که درایورهای سیستمت up to date هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)