ممنونم از شما به خاطر دستوری که نوشتید ، منظورم این بود که این دستور رو کجا بنویسم ؟
ram : 2GB
CPU : AMD Phenom(tm) IIx2 550 processor 3.10 GHz
Graphic : Ge Force 9600 GT
ممنونم از شما به خاطر دستوری که نوشتید ، منظورم این بود که این دستور رو کجا بنویسم ؟
ram : 2GB
CPU : AMD Phenom(tm) IIx2 550 processor 3.10 GHz
Graphic : Ge Force 9600 GT
وقتی که لانچر رو میزنید برید قسمت Graphic Setting ،دستور رو تو Command Line وارد کنید ....!
درضمن این سیستم واسه این بازی جواب نمیده ....عمرن اگه بتونید بازیش کنید ( بازی پورت شده افتضاح)
يعني اين سيستمم ضعيفه ?
كدوم قطعه ضعيفه ? رم يا سي پي يو يا گرافيك ?
ممنون
واسه گیمای امروزی ضعیفه ...
ببینید بستگیه زیادی به خودتون داره ...به رزولوشنی که بازی می کنید ....تو چه تنظیمات گرافیکی بازی می کنید ...و.....
واسه این بازی اصلا جواب نمیده چون خود بازی ایراد داره بد پورت شده ...
اما بازیای دیگه مثلا بتمن آرکام سیتی حداقل گرافیکش 220 هسش....
الان دیگه تقریبا نسل گرافیکای سریه 9000 و 8000 منقرض شده ....
سلام دوستان
من نسخه ی complete edition رو نصب کردم که کرک اسکیدرو شده بود و تا امروز هم مشکلی نداشتم ولی امروز به یک موردی برخوردم توی کیس marriage made in heaven وقتی میرم خونه ی Lorna Pattison میگه بفرمایید تو و تا وارد میشم میرم کنار مبل دیگه راه نمیره و همونجا وایمیسه و هیچ کاری نمیکنه در صورتیکه باید بتونم ازش سوال بپرسم ولی همونجا میخکوب میشه و نمیتونم تکون بخورم . و وقتی میری توی منو هم میخوای از بازی خارج بشی گیر میکنه و باید End Task کنم. با خودم گفتم شاید یک باگه تصادفیه دوباره رفتم تو بازی ولی بازهم موقعی که میرم توی خونه ی Lorna باز میخکوب میشه و نمیشه کاری کرد . من دوباره کیس رو از اول رفتم ولی باز هم دوباره توی خونه ی Lorna گیر میکنه . توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی گیر نیاوردم .
ویندوزم سون 64 بیته . رزلوشن رو هم روی 1920x1080 60fps گذاشتم که خیلی روان اجرا میشه و اصلا" هم لگ و مشکل گرافیکی ندارم .
حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟
با تشکر
سلام
من بازی رو از بیرون خریدم 4تا دی وی دی هست کرک 200 مگابایتی اسکیدرو رو داخلش داشت.
فایل هارو تو پوشه اصلی کپی کردم فئلدر بازی هم اسپیس نداره اما بازم وارد بازی نمیشه و پیغام close میده.
چی کار باید بکنم؟ واقعا اعصاب خورد کن شده این مشکل
ممنون از شما به خاطر پاسخگويتون
راستش تا الان هيچ مشكلي نداشتم تو اجراي بازي ها
انواع بازي ها رو هم تست كردم دريغ از يه دونه لگ
الانم اون دستوري كه گفته بود رو زدم گرافيك درست شد و داره راحت اجرا ميشه
تنها مشكلي كه هست اينه كه الان دو تا آيكن موس داره
يكيش براي خود بازيه يكي ديگه هم كه موس ويندوزه چيكار كنم درست شه ?
بازم ممنون
خوشالم که اینطوره ....
چجوری دو تا موس؟خوب واسه ویندوز رو بزن یه طرف بمونه ...(همین بازیو لانچ کردی ،سریع موسو بزن یه طرف بمونه)
حتما ایراد از کرکه ...
یا باید یه سیو پیدا کنی که ازون مرحله به این ور رو داشته باشه
نه منظورم اینه که دو تا موس همزمان حرکت میکنهخوشالم که اینطوره ....
چجوری دو تا موس؟ خوب واسه ویندوز رو بزن یه طرف بمونه ...(همین بازیو لانچ کردی ،سریع موسو بزن یه طرف بمونه)
هم موس ویندوز هم موس خود بازی ، مثلا برای وقتی که میخوای شلیک کنید همون طور که هدف گرفتی یه نقطه هستش که برای هدف هست + خود موس هستش ، آدم کلا قاط میزنه چیکار کنه
مشکلش چیه
من اولین بار همچین چیزی میبینم ...
این ویدئو رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راهه حل گفته واسه این موضوع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)