هدفونم M50 و بیتس هستش و سونی که هرکدوم 300 تا 700 قیمت داره
میخواستم ببینم خروجی هدفون این مدل چجوریه؟بعد آیا میشه هدفون رو به خروجی ساب ووفر اون که سمت راست هستش وصل کرد؟
هدفونم M50 و بیتس هستش و سونی که هرکدوم 300 تا 700 قیمت داره
میخواستم ببینم خروجی هدفون این مدل چجوریه؟بعد آیا میشه هدفون رو به خروجی ساب ووفر اون که سمت راست هستش وصل کرد؟
خروجی ها که روی همه لپ تاپ ها یکی هستش و یه چیز قراردادی هستهدفونم M50 و بیتس هستش و سونی که هرکدوم 300 تا 700 قیمت داره
ولی در مجموع همه چیز بستگی به هدفون شما داره و ربطی به سیستم صوتی نداره
یه سری هدفن هایی هستن که usb هستن و اونا خودشون کارت صدا دار هستن و اونا خوبن
خوب من تصمیم گرفتم این رو بخرم ولی قیمتش یکم بالاست چه کانفیگ هایی داره؟
مثلا Corei3 یا Corei5 داره؟
آره corei5 داره...من تو سهند تبریز...گارانتی سیب دیدم....خوب من تصمیم گرفتم این رو بخرم ولی قیمتش یکم بالاست چه کانفیگ هایی داره؟
مثلا Corei3 یا Corei5 داره؟
یعنی قیمتش پایین تره و از همه مهمتر اون اسپیکره همراهش هست ؟ساب ووفر؟
آره ارزونتره....فکر کنم یه 150 یا 200 تومنی ارزونتر باشه....آره ساب و همه متعلقاتش هستش...فکر کنم فقط cpu فرق داره با رمش4g و بقیه مثل corei7 باشه..احتمالا شاید گرافیکشم 1 گیگ باشه البته شاید....میگم گارانتی های مختلف کانفینگ های متفاوتی وارد میکنند...بستگی داره...یعنی قیمتش پایین تره و از همه مهمتر اون اسپیکره همراهش هست ؟ساب ووفر؟
آقا يه سوال در مورد لپ تاپ هاي ASUS داشتم
اينكه آيا مثل VAIO سريال اختصاصي واسه ويندوز داره؟ (پشت لپ تاپ نوشته شده واسه VAIO)
چجورياس ويندوزش و اينا؟!
يا مجبوريم ورژن كرك شده استفاده كنيم هي؟!
آیا شرکت های مختلفی اسوز رو گارانتی میکنند یا فقط یک شرکت هست؟کدوم گارانتی از همه معتبر تره؟الان من بخوام Corei5 رو بخرم باید برم چی بگم؟
دوست عزیز چند تا شرکت هستن که ایسوس رو گارانتی میکنن که به سازگار ارقام امرتات الماس و ویستا میشه اشاره کرد همشون تقریبا معتبرن ولی سازگار ارقام و امرتات یه مقدار بهتره
ببین دوست عزیز شرکت های متفاوتی ایسوس رو گارنتی میکنن...و هر کدومشون لپ تاپ هایی با کانفینگ های متفاوتی وارد میکنند...که تو بین اینها به نظر من سازگار ارقام بهتره....درضمن گارانتی های متفرقه کانفینگ های خوبی وارد بازار میکنن ولی من خودم ترسیدم نخریدم....وقتی من می خواستم بخرم سازگار این مشخصات رو داشت:corei7 2630..vga gt555m 2gig ddr3...hard 750 7200...ram 8g ddr3....+hd 1600 900...dvd multi player...و به اضافه تمام متعلقاتش...قیمت 1580 بود...ولی تو اون موقع گارنتی سیب که زیر شاخه ای از ویستا بود همین کانفینگ با کمی تغییر که fhd بود و 2670 بود...و قیمتشم 1540 بود...ولی ترسیدم و اولی رو خریدم...دوستانم هم بعد من سیب رو خریدن و الان هم کاملا راضی هستن...آیا شرکت های مختلفی اسوز رو گارانتی میکنند یا فقط یک شرکت هست؟کدوم گارانتی از همه معتبر تره؟الان من بخوام Corei5 رو بخرم باید برم چی بگم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)