دوست عزیز بتای بازی فکر کنم تا الان باید عرضه میشد ولی نسخه اصلی 3 آبان منتشر میشه.
دوست عزیز بتای بازی فکر کنم تا الان باید عرضه میشد ولی نسخه اصلی 3 آبان منتشر میشه.
بتاش 29 sep عرضه میشه
دوستان عزیز و عاشقان بازی بتلفیلد 3
باید خدمت شما عزیزان عرض کنم که این بازی توسط شرکت ارائه کننده برای آی پی های ایرانی ( پلیرهای ساکن کشور ایران ) مسدود شده . یعنی افرادی که میخوان این بازی رو بازی کنن ، اگر آی پی شون ایرانی باشه ، از سرور Kick میشن ( آی پی های ایران رو بلاک کردن )
به همین خاطر و با کمک دیگر پلیرهای علاقه مند به این بازی ، یک بیانه صادر شده است که در آن خواسته شده ، آی پی ها ایران رو برای این بازی باز کنن .
اگر به این بازی علاقه دارید و دوست دارید بدون کوچکترین مشکلی ، به این بازی بپردازید خواهشا به لینک زیر بروید و حمایت خودتون رو اعلام نمایید :
بعد از خوندن متنی که در لینک بالا قرار دارد ، یک دکمه در پایین متن هست که باید روی اون کلیک کنید . بعد از کلیک به روی دکمه به صفحه ای ارجاع میشوید که باید نام خودتون به همراه ایمیل خودتون رو قرار بدید . سپس گذینه Yes در زیر کادر ایمیل را انتخاب نمایید و در نهایت به روی دکمه Preview Your Signature که در پایین قرار دارد کلیک نمایید . سپس به صفحه ای ارجاع میشوید که باید تایید نهایی کنید و یک دکمه که در آنجا قرار دارد را کلیک نمایید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با انجام این فرآیند ، شما متن را تایید ( امضا ) کردید و کمکی به جامعه ی گیمران ایرانی نموده اید .
در صورت تمایل ، اقدام به انتشار لینک و توضیح درباره ی آن ، در فیس بوک و بین دوستان خود نمایید .
دبگه چقدر بدبختیم ما...تحریم دو طرفه دیگه نوبره!!
سرورهای ایرانی چی اونا که خودمون درست کردیم!!!!! اگه بلوک کنه ای پی هارو من خودمو خفه می کنم
یه سوال دارم.بتا وقتی برای همه open شد از کجا باید دانلود کنیمش؟
Last edited by Mool Tee; 27-09-2011 at 14:42.
دوستان اسکیدرو نسخه بتا شو گذاشته نمیدونم درسته یا نه با حجم 3.6 گیگ
Release name: Battlefield.3-BETA
Size: 3.6GB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه بتای بازی همین الان لیک شد که می تونید از لینک های زیر دانلود کنید:
محتوای مخفی: Links
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
پسورد skidrow
یعنی این بازی 3.6 گیگ کلا ؟![]()
Release name: Battlefield.3-BETA
!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)