منم رو xp جواب نگرفتم. پروسش كار ميكنه اما بازي بالا نمياد. رو 7 هم اولش مشكل افت فريم داشتم بعدشم مشكل لود تكسچر. بازيشم به نظر من اصلا جالب نيست. از همون اول خستت مي كنه . به نظر من ارزش امتحان كردن هم نداره. بازي هاي ديگه رو امتحان كن.
منم رو xp جواب نگرفتم. پروسش كار ميكنه اما بازي بالا نمياد. رو 7 هم اولش مشكل افت فريم داشتم بعدشم مشكل لود تكسچر. بازيشم به نظر من اصلا جالب نيست. از همون اول خستت مي كنه . به نظر من ارزش امتحان كردن هم نداره. بازي هاي ديگه رو امتحان كن.
عزيز پست رو قشنگ ببين. مشكلشون اصلا ربطي به اين بازي نداشت. اصلا rage نيست كه. منم رو 64 بيت بازي ميكنم.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
نسخه من ريپك بود ولي بعضي از دوستان كه اين مشكلو داشتن اولاي تاپيك با نصب دوباره مشكل حل شده.
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
كلا با بيشتر كارت ها مشكل داره. آره آپديت كارت گرافيك كه 100% . اگه جواب نداد آپديت خود بازي + كركش. خيلي كم بوده كسايي كه مشكل گرافيكي نداشتن. كلا خيلي گند زده به خاطر اين كارش و همين باعث شد يك نمره كامل گيم اسپات از نمرش كم كنه. هر چند به نظر من اصلا ارزش نمره دادن هم حتي نداره.![]()
dont send رو با چی رفع کنم؟
چه خبر از اين ورا
don't send چي عزيزم ؟ بازيت يا كركت؟ روي 7 نصب كن. رو xp من كه جواب نگرفتم
کرک رو عوض کن ببین درست میشه اگه نشد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار:دوستان کرک رو هم عوض کردم بازی رو هم باز از دوباره نصب کردم بازم درست نشد...نسخه من ريپك بود ولي بعضي از دوستان كه اين مشكلو داشتن اولاي تاپيك با نصب دوباره مشكل حل شده.
موندم چه کنم....
باز همون پیغام رو میده...
مشخصات سیستمم:
AMD Athlon(tm) II X4 620 2.60 Hz
RAM: 2.00 GB
گرافیگمم: EAH 4870 DDR5
وینوز هم 7
آقا من rage رو فقط با اون پچ 44 مگی و درایور نسخه ی 11.10 ati بالاخره بدون هیج مشکلی بازی کردم (با کارت گرافیک 4850) . کسانی که ati دارن فقط همین دو تا رو بریزن مشکل حل میشه . لینک دانلود درایور کاتالیست 11.10 که بالاخره به صورت رسمی منتشر شده برای ویندوز 7 32 و 64 بیتی (کارت گرافیکهای سری 4000 و 5000 و 6000) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته درایور rage performance رو هم قبلا ریخته بودم . نمیدونم با ریختن ورژن 11.10 فایلهای اون پاک شده یا اینکه rage performance سر جاشه و فقط ورژن کاتالیست شده 11.10؟ اینو خودتون تست کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by imanpod; 01-11-2011 at 03:25.
آقا دمت گرم اینو نصب کردم رفت تو بازیآقا من rage رو فقط با اون پچ 44 مگی و درایور نسخه ی 11.10 ati بالاخره بدون هیج مشکلی بازی کردم (با کارت گرافیک 4850) . کسانی که ati دارن فقط همین دو تا رو بریزن مشکل حل میشه . لینک دانلود درایور کاتالیست 11.10 که بالاخره به صورت رسمی منتشر شده برای ویندوز 7 32 و 64 بیتی (کارت گرافیکهای سری 4000 و 5000 و 6000) :
ولی تو بازی گرافیگم خرابه همه محیط بازی رو به صورت آبی نشون میده؟
اینو چه کنم؟![]()
باپچ 44 مگ و آپدیت کارت گرافیکی تون مشکلها حل می شه ، چقدر بزرگش کردین!
دوستان آپدیت گرفیگی ATI 11.10 رو هم نصب کردم تو بازی میره ولی محیط بازی برام اینطوریه...
چکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)