اگه تو گوگل سرچ کنی کرکای مختلفی پیدل میکنی دوست من!
اگه تو گوگل سرچ کنی کرکای مختلفی پیدل میکنی دوست من!
ببین دوست من وقتی میگی 65 میلیون بودجه دارم این دلیلی نمیشه که بتونی بازیکن بخری، بهتر توضیح بدم، اون بودجه ی کل توئه همونطور که میدونی تو این بازی بودجه ی باشگاه به چند قسمت تقسیم میشه، بودجه حقوق بازیکنان و کارکنان، بودجه ی ترانسفر، بودجه ی ساخت و ساز باشگاه، بودجه ی متفرقه (که کمترینه) و همیشه مدیریت 10 درصد از کل بودجه رو به عنوان بودجه ی رزرو برای مواقع ضروری ذخیره میکنه!
احتمال داره که بودجه ی ترانسفر شما تموم شده یا این که بودجه ی حقوق منفی شده! تو صفحه ی financial status میتونی این موارد رو کنترل کنی تو بخش budget changes میتونی بودجه ی هر کدوم از لون بخش ها رو کم و زیاد کنی!
بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم!
بجه ها یکی نسخه سالم بازیو داره میتونه واسه من بفرسته؟هزینش هرچقدر شد نوکرتونم هستم میدم
جون هرجا میرم پیدا نمیکنم
یه فروشگاه اینترنتی هست من خودمم از اونجا خریدم. پیغام خصوصیتو چک کن!
یکی کمک کنه من نسخه repack از سایت -------------.com گرفتم فقط زبان روسی داره کسی راهی بلده زبانش انگلیسی بشه؟ممنون.
سلام،
FIFA Manager بر عکس Football Manager گزینه ای برای تغییر زبان بازی (داخل محیط بازی) نداره؛
شما باید نسخه انگلیسی رو تهیه و نصب کنید...
منم بالاخره این نسخه رو گرفتم
این نسخه که باگای قبلیو نداره نه؟
لازم به آپدیتش که نیست نه؟
یکی آپدیت نقل و انتقالات رو تا این ماه اگر داره بزاره که خودم لازم نباشه دستی انجامش بدم
پچ بوندسلیگا رو هم دانلود کردم،تا دسته 3 آلمان رو هم مشخصات کامل مربیا و کادر مدیریتیشون رو داره،فقط عکساشو خودم باید درست بکنم که اکثرشونو از نسخه قبلی که خودم درست کردم دارم
سلام
چطوری ؟ :دي
این پچ رو چجوری میشه وارد کرد ؟پچ بوندسلیگا رو هم دانلود کردم،تا دسته 3 آلمان رو هم مشخصات کامل مربیا و کادر مدیریتیشون رو داره،فقط عکساشو خودم باید درست بکنم که اکثرشونو از نسخه قبلی که خودم درست کردم دارم
بقیه ی لیگها هم پچ داره ؟
سلام مجید
برو اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط زبانش آلمانیه ها
من خودم با بکس اونجا ایشتخن پیشتخن میکنم به کمک گوگل
من پج لیگ ایران رو هم ریختم
به صورت ستاپی هستش،خودش اتومات نصب میشه
فقط باید ادیتور رو باز بکنی و رایت و سیو بکنی بعد نصب کردنش که تغییراتش عمل بکنه
یه سوال ، چرا سطح بازی در حالت 3D وقتی میذاریم رو Highlights یا goal با زمانی که Full match بازیو نگاه می کنیم اینقدر تفاوت فاحش داره؟؟؟ رو Highlights تمام دریبل ها و پاس ها دقیق انجام میشه ولی تو Full match بازیکنا نای پاس دادن ندارن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)