eee اين بازي اومده!؟؟؟؟
از wow بهتره!؟
بچه هاي ما كه نصف رفتن aion نصف همون wow موندن نصف تركش كردن نصفن رفتن سربازي!!!
eee اين بازي اومده!؟؟؟؟
از wow بهتره!؟
بچه هاي ما كه نصف رفتن aion نصف همون wow موندن نصف تركش كردن نصفن رفتن سربازي!!!
نه هنوز هم نیومده هیچ نسخه ای..
تازه تاخیر خورده و گفتن Closed Beta افتاده نزدیکای تابستون..
به سایت هم سر بزن ببین خبر هایی که اضافه میشه.
دوستان عرضه بازی باز هم تاخیر خورد و حتی نسخه آزمایشی بازی هم به 3،4 ماه دیگه یعنی نزدیکای تابستون افتاد؛ این تاخیر به خاطر رفع نقص ها توسط سازنده بازی هستش که اینطور که گفتن می خوان یک تغییر اساسی هم به سیستم مبارزه بدن تا روان تر و طبیعی تر جلوه کنه.
سایت نسخه انگلیسی بازی هم گفته که دلیل کمبود اطلاعات رسمی در مورد بازی این است که سازنده بازی باز هم می خواد در بازی تغییراتی انجام بده که ممکنه باعث بشه اطلاعاتی که در سایت قرار می دن اشتباه از آب در بیاد و به همین دلیل صبر کردن تا آخرین تغییرات و اضافه و کم شدن ها اعمال بشن که مشکلی پیش نیاد.
دیدیگفتم تا سال دیگه هم نمیتونید بازی کنید !!!!!! اینم مدرک !
دوتا خبر ، یکی خوب یکی بد
خبر خوب : احتمال زیاد در ماه April یعنی 1 ماه دیگه نسخه آزمایشی شروع خواهد شد.
خبر بد : سایت تخصصی بازی که از Enjin استفاده کرده بودیم تو زرد از آب در اومد و حتی ظاهر قبلی که داشت هم دیگه نمیشه گذاشت و باید حتما پول داد؛ ولی اشکالی نداره، چون یک سایت کامل و قشنگتر وقتی بازی عرضه شد زده خواهد شد.![]()
گفتم این سایتا به کسی وفا نکرده بیا برو
ww.vcp.ir اگه فکر کنم خیلی امکانات خوبی هم داره
تا حالا 50 نفر از بازی خوششون اومده و پیش ثبت نام کردن
واقعا رقم چشمگیری هستش که نشون دهنده بازی پر طرفدار در سراسر جهان هستش.
بهتره بدونید بازیکنان نسخه آزمایشی بازی نظرشون این بوده که هر کس وارد بازی بشه دیگه بازیرو ترک نخواهد کرد !
نترکی از خوشحالی حالا تا بیاد !!! که 11000000% بتا کی گیر من نمیاد تو هم انقدر خسیسی که نمیدی !![]()
اطلاعات و ویژگی های جدید بازی : ( به زبان انگلیسی، به زودی به فارسی تبدیل خواهم کرد.)
محتوای مخفی: کلیک کنید
مهدی جان قلوچ شدم... ترجمه کنی بهتره اینا رو کی حال داره بخونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)