دوست گرامی شما اگه اطلاعی از بورس ندارید و دنباله سود مجمع و اینا هستید بهتره برین با صندوقهای سرمایه گذاری کار کنید!
دوست گرامی شما اگه اطلاعی از بورس ندارید و دنباله سود مجمع و اینا هستید بهتره برین با صندوقهای سرمایه گذاری کار کنید!
شیوه ی کارشون رو یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم ...
ببینید ما یه سری صندوقهای سرمایه گذاری داریم که میان معادل پوله شما بهتون سهم خودشونو میدن حال این صندوق از یه سری افراد خبره بهره مند هست که میان و با پوله شما اقدام به خریدو فروش سهام در بازار بورس میکنند و باتوجه به اوضاع سهماشون اون سهمی که به شما فروختن پایین و بالا میشه!مثلا شما سهمه شرکتو وقتی میخرین 700 تومن بوده بعد یک ماه باتوجه به رشد بورس شده 730 تومن!!
البته این شرکتها بازده سالهای قبلشان را هم زده اند که حتی بعضی از انها بالای 100 درصد بوده در یک سال!!البیته پوله شما باید حداقل چند ماه بموه!یه سری جدول داره!مثلا اگه 4 ماهه خارج بشید یک درصد کسر میکنند اگه 8 ماه خارج بشید کسر نداره و ....
تو گوگل سرچ کنید صندوقهای سرمایه گذاری براتون میاد میتونید تماس بگیرید و بیشتر مطلع بشید
امیدوارم تونسته باشم منظورمو بهتون رسونده باشم
معمولا افرادی که دید بلند مدتی از بازار دارند و مقطعی از زمان که دارای بازاری با ابهام بالا رو پیشبینی میکنند مقداری از سرمایه خود رو در صندوق های سرمایه گذاری قرار میدهند
برای افراد تازه وارد به بورس صندوق های سرمایه گذاری پیشنهاد بسیار مناسبی است
در انتخاب یک صندوق سرمایه گذاری به چه چیزهایی باید دقت کرد ؟
مگه صندوق های سرمایه گذاری به شما سهام نمیفروشن پس چه فرقی با بورس داره ؟ (آیا سهم نماد خودشون رو میفروشن )
فک کنم شما نرفتین تحقیق کنیدا
شما باید برین ببینید بازده سالهای قبلشون چند درصد بوده!تعداد مشتری و...
ببینید مثله شاخصه بورس که پایینو بالا میره اونام یه همچین چیزی دارند!مثلا 50 تا سهم دارند مطابق بارشد این سهاما اون سهمی که به شما فروختن بالا و پایین میره!یه چیزی شبیه پایینو بالا رفتنه شاخص بورس!
بله همینطوره ، به خاطر همین میخواستم از تجربه ی شما استفاده کنم ، این طور که معلومه باید حضوری برم ، ممنون از راهنماییتون .
ببین بحث صندوق و سرمایه گذاری کمی تا قسمتی پیچیده هست( البته برای ابتدای کار )
بهتره شما یکم در مورد صندوق ها تحقیق کنید چنتا مطلب ساده بخونید مثلا صندوق چیه ؟ سرمایه صندوق از کجاست ؟ دارایی ها صندوق چیه ؟ و. . . . با مطالعه این مطالب به خیلی از سوالات شما که شاید الان در ذهن شما نباشد پاسخ داده خواهد شد
فکر کنم سایت بورس ایران (قسمت اموزش ) اموزش تصویری در مورد صندوق ها داشته باشد
اگر به سایت صندوقهای سرمایه گذاری نیز سر بزنید معمولا بخش اموزش و اگاهی به تازه واردین رو دارد که مطالعه بخشی از این اموزش ها میتواند مفید باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان عزیز من دوست دارم وارد بورس بشم، پول زیادی هم ندارم نزدیک 700 تا 1 میلیون
چون من گفتم پول بعضی موقعه ها الکی خرج میکنم گفتم یه بار هم بیام این پول رو تو بورس وارد کنم شاید بتونم سود کنم
من اطلاع زیادی از بورس ندارم دوستان عزیزی که تو بورس کار میکنن ممنون میشم بنده رو راهنمایی کن
مثلا فرا بورس چیه ؟!! چه فرقی با بورس اوراق بهادار داره؟!!!
این که چه پیشنهاد های دارن برای من که میخوام تازه شروع کنم
چه نکاتی رو باید رعایت بکنم و کلا یه توضیح در مورد کار کردن تو بورس بدید ممنون میشم
سلام
خلاصه و مفید : برای خیلی از افرادی مثل من سخت هست که تمام جزئیات و مطالبی که به راحتی در اینترنت یافت میشه رو دوباره و از ابتدا تایپ کنند
امروزه واقعا فراوانی اطلاعات هست . یعنی چی ؟ یعنی اینکه یه زمانی ما میخواستیم بریم تو بورس سرمایه گذاری کنیم به هرکس میگفتی بهت میخندید میگفت میخواهی بری شرکت های هرمی ثبت نام کنی !!!! این رو میتوانید از کسانی که مدتها در بورس فعال هستند سوال کنید - اگر بخواهم از سوتی ها و کارهایی که برای فهمیدن یک مطلب بسیار ساده انجام دادم رو بگم دیگه نباید پام رو تو اینترنت بگذارم
اما الان پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها دارن تحلیل بورس میکنند امروزه کتابهای بسیار زیاد و مفیدی ، سی دی های اموزشی ، کلاس های فراوان ، دست نوشته هایی که طی سالها زحمت بدست اومده به صورت رایگان در اینترنت موجود هست
اگر واقعا میخواهید سرمایه گذاری کنید کمی نیز خود تلاش کنید با خواندن 40 50 صفحه قول میدم خیلی از سوالات شما پاسخ داده خواهد شد مفاهیم بورس و ورود به بازار اصلا کار سختی نیست به هیچ عنوان فرمول های سنگین محاسباتی و . . . . ندارد خیلی ها رو میشناسم که اصلا از مفهوم بورس و سرمایه گذاری اطلاعی ندارند و دارن سهام خرید و فروش میکنند سود مناسبی هم بدست اوردن
اما اون که اطلاعات داره دانش داره راه براش کمی روشن تر و مناسب تر هست
فقط کافیه از عمو گوگل سوال کنید بورس ببین چقدر اطلاعات برات میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)