باسلام به نظرمن اگه دانشجو از همون روزهاي اول محکم وبا انگيزه شروع کنه تا آخر همون سير صعودي رو طي ميکنه و راحت تر مي تونه تو ارشد موفق باشه
من که خودم اين تجربه موفق رو دارم اميدوارم دوستاي خوبم هم همينطوري باشن![]()
باسلام به نظرمن اگه دانشجو از همون روزهاي اول محکم وبا انگيزه شروع کنه تا آخر همون سير صعودي رو طي ميکنه و راحت تر مي تونه تو ارشد موفق باشه
من که خودم اين تجربه موفق رو دارم اميدوارم دوستاي خوبم هم همينطوري باشن![]()
اختیار داری حقیقت رو گفتم
بیشتر از نظر درسی و حتی غیر درسی هم باشه ممنون میشم اصلا هر چی که درباره برق باشه از کتابا و کلاسا و.... که بتونه کمکم کنه حتی اگه در مورد برقم که نباشه ولی کمکم کنه ممنون میشم ازت![]()
همون طور که کوروش جان گفت دانشگاه با دانشگاه فرق داره ...
دانشگاه ما اصلا ترتیبی نداره ... یعنی اصلا جدا نمی شینیم ... پسر و دختر جدا نیست ... ( البته تعدادمون کمه )
خیر من از طرف جامعه ی دختران تکذیب میکنم![]()
من هم از طرف جامعه دختران تایید میکنم(البته من ترم بهمنمخیر من از طرف جامعه ی دختران تکذیب میکنم![]()
)از قدیم گفتن دوری و دوستی
واسه استادام صادقه.....دوری و دوستی
![]()
شما جامعهی محدود خودتون رو در نظر میگیرید
جامعهی آماریتون رو گسترش بدید، میبینید که تو هر کلاس حداقل 15 درصد دخترا خود شیرین هستن
حالا بیخیال، چه بحثیه اصلاً : دی
نه بحثی نیست من هم بیشتر شوخی گفتم تا جدی
بیشتر منظورم به این بود که دانشگاه با دانشگاه متفاوته![]()
كاملا بستگي به رشته ت داره
اگه دانشجوي هنر هستي ضايع كه نيست خيلي هم باعث بالا رفتن سطح باحال! بودنت در بين همكلاسي هات ميشه و احتمال اينكه از طرف بعضي ها! پيشنهاد بي شرمانه دريافت كني بشدت بالا ميره در حد مرتضي مميز!!!
اما اگه دانشجوي رشته هنر نيستي اين عمل شما مترادف است با جواد بودن و دندون گرد بودن شما كه حاضر نيستي پول تاكسي بدي و حتي ممكنه حراست دانشگاه از شما بخواد دوچرخه تون رو بيرون دانشگاه پارك كنيد!!!
توصيه:
اگه رشته ت فني مهندسي هستش بشدت از اينكار حذر كن چون احتمال طرد شدنت از طرف جامعه مهندسين آينده! خيلي زياد ميشه چون فكر ميكنن با اين كارت باعث افت پرستيژ مهندس ها ميشي
تقديم به همه دوستان
کاملا مخالفم
توی دانشکده برق شیراز که من میرم علاوه بر داشتن جای پارک دوچرخه همیشه تعداد زیادی دوچرخه هست
آره، کاملاً به دانشگاه بستگی داره این قضیهی دوچرخه ...
شاید تو تهران که فضای داخلی دانشگاها به نسبت کوچکتره، این قضیه یه کم زیادی تو چشم باشه، اما مثلاً دانشگاه مازندران که من توش درس میخونن، چند هکتار مساحتشه و محل مخصوص پارک دوچرخه تعبیه شده، بچهها هم با چرخ میرن و میان، کسی هم قضاوتی نمیکنه در موردشون، چون راهشون نزدیکه و نیازی به ماشین ندارن ...
البته خب بهتره که دوچرخه رو جایی پارک کنین که خیلی توی دید نباشه !
امروز کلاس گرامر داشتم
(مترجمی زبان.آزاد کرج)
استادش مرد بود،نشسته بود همش با این ۲خطر خودشیرینا که همش جلو میشینن لاس میزد.ایندفعه کلاسمون بزرگتر بود،ولی کلاس شده بود ۵۰ نفر...۴۷ تا دختر ۳ تا پسر
با چنتا از این دختر مردا که نشست بودن ته کلاس رفیق شدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)