مهدیار جون من بی باک رو بهتر کردم می تونم برات بفرستم یا نه؟
هم به دشمن هم تیر می زنی خون شون می پاشه
و هم دست فرمون و دوربین ماشین و شتابش بهتره شده +صدا موتور ماشین هم اضافه شده
بفرستم ؟
مهدیار جون من بی باک رو بهتر کردم می تونم برات بفرستم یا نه؟
بفرستم ؟
خیلی عالیه پرویز جان . آره حتما برام بفرستش. دستت درد نکنهمهدیار جون من بی باک رو بهتر کردم می تونم برات بفرستم یا نه؟
بفرستم ؟
ممنونم. منم امیدوارم مجموعه 3 موفقیتی برای همه بازیها باشه که همگی لیاقتش رو دارید. منم از همکاری با دوستان خوبی چون شما خوشحالم.می خواستم از شما به خاطر این همه که درگیر کار هستید تشکر کنم
خسته نباشید!
از اینکه بخشی از مجموعه کار من هست و با شما همکاری می کنم، واقعا خوشحالم
ممنون لطف داری امیر رضا جان . تریلر هم دارم روش کار می کنم که به سایتهای مختلف بفرستیم. سایت رسمی مجموعه ها هم در اصل همون انجمن بازیسازان مستقل هست.ما که توفیق رسیدن به این مجموعه رو نداشتیم ولی از پیشرفت این مجموعه در حیرتم واقعا نمیدونم چرا میگید انتشار مجموعه طول کشیده چون حتی از مجموعه ی 2 هم زمان زیادی نمیگذره .
راستی حتما یه فکری به حال تریلر مجموعه بکنید به نظرم میشه یه سایت واسه مجموعه ها راه بیافته و تریلرها تصاویر مجموعه ها رو توش بذاریم
سلام
چی شد مهدیار جان؟
یکمی دیگه زیادی داره طول میکشه ولی میدونم خودتم گرفتاری.
راستی تریلر چی شد؟ ساختین؟
سلام دیروز بعد از اینهمه که مهدیار جان سگ دو زدن رسمن و به هیچ جایی نرسید (علتشم سیاست های جدید که دستو پای پخش کننده هارو میبنده )
پیشنهاد فروش به بنیادو دادم و مهدیارو وس وسه کردم که بریم بنیاد
بنده خدا پاشد اومدو رفتیمو یارو یه سری خبر خوب داد
مثل اینکه بعد عید به مینی گیم سازا پول یا آرتیست میدن تا بازی هاشون با کیفت بشه که بتونن بفروشنش و ...
اما مجموعه .
مجموعه رو گرفت گفت باید دید که چنتاش قبول میشه ....
فک کنم اینطوری اگه پولشون به 8 ملیون رسید هرکی به پول بازی هاش میرسه
من نمی خوام هوای مهدیارو داشته باشم واقعیت رو دارم میگم هیچ جایی مجموعه رو نمیخره با این سیاست های جدید نظارت
مرده شور بیناد کلا ببره حالا هرکی می خواد کلا تو باشه ....
ریدن تو مملکت ... همه چی به گه کشیده شده
سلام خدمت تمامی دوستان گل و گلاب.سلام دیروز بعد از اینهمه که مهدیار جان سگ دو زدن رسمن و به هیچ جایی نرسید (علتشم سیاست های جدید که دستو پای پخش کننده هارو میبنده )
پیشنهاد فروش به بنیادو دادم و مهدیارو وس وسه کردم که بریم بنیاد
بنده خدا پاشد اومدو رفتیمو یارو یه سری خبر خوب داد
مثل اینکه بعد عید به مینی گیم سازا پول یا آرتیست میدن تا بازی هاشون با کیفت بشه که بتونن بفروشنش و ...
اما مجموعه .
مجموعه رو گرفت گفت باید دید که چنتاش قبول میشه ....
فک کنم اینطوری اگه پولشون به 8 ملیون رسید هرکی به پول بازی هاش میرسه
شرمنده یه مدت اصلا دل و دماغ دادن خبرهای جدید رو نداشتم چون به نتیجه ای هم زیاد نرسیدیم.
اخرین شرکت که قول حمایت داده بود گفت که به دلیل سخت گیری تو مجوز تولید و پخش و هولوگرام و .. نبود حمایت از بازیهای ایرانی نمی تونه از مجموعه حمایت کنه. این بود که به پیشنهاد احسان یه سر به بنیاد زدیم
اونجا هم همونطور که احسان جان گفتن یه سری قولهایی دادن که به بازیسازهای مستقل و ایندی بیشتر اهمیت داده بشه و به بازیسازان با استعداد آرتیست معرفی بشه یا حمایت مالی بشه تا بازیهاشون رو بتونن به سطح بالاتری برسونند.
در مورد مجموعه هم اگه قبول بشه تنها جایی هست که الان می تونیم روش حساب باز کنیم.
شرمنده پارازیت میدم ولی من جای شما بودم این کارو نمیکردم.
فعلا ما چون داریم رسمی میشیم دیگه باید از شون خوب بگیم بعد از این .
پاشون بیخ گلومونه اخه...
ولی جای شما بودم خودم مستقل پخش میکردم یا سود داشت یا نداشت.
قبلا هم گفتم به یکی از بچه ها نهایت امر این بود که سود نمیکردید یا خیلی کم سود میکردید یا پولش رو 3 ماه بعد میگیرفتید ولی لااقل رو پای خودتون بودید.
بنیاد هم فعلا اوج خلاقیتش اینه که گاندو رو با پنگول رفیق کرده....![]()
Last edited by siavash_rad; 26-02-2012 at 22:25.
همینجوریش تا الان مستقل اومدیم بالا. باز یک هزینه ای کنیم برای تولید و پکیج سی دی های مجموعه. ( البته باز اگه من هزینشو داشتم این کارو می کردم) . دیگه پخش چند هزار تا سی دی که کار ما نیست . تازه دردسرش هم خیلی زیادهولی جای شما بودم خودم مستقل پخش میکردم یا سود داشت یا نداشت.
قبلا هم گفتم به یکی از بچه ها نهایت امر این بود که سود نمیکردید یا خیلی کم سود میکردید یا پولش رو 3 ماه بعد میگیرفتید ولی لااقل رو پای خودتون بودید.
نه عزیز جان شرمنده هنوز خبری نشده . دیگه همه شرکت پخش ها رو هم سر زدم. فقط مگه اینکه بنیاد قبول کنه. که اونم فردا پیگریش رو می کنم ببینم چی شد خبری ندادن.خبری نیست مهدیار جان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)