شهریار جان نگفتی این رم کینگ استون با اون مشخصات هست یا نه و گارانتی چه شرکتی؟؟؟
شهریار جان نگفتی این رم کینگ استون با اون مشخصات هست یا نه و گارانتی چه شرکتی؟؟؟
شايان جان به اين لينك براي رم برو و ببين چه جوريه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون وقت ... .
باتشكر شهريار
خوب عزیز جان تو ایران هست یا نه؟؟؟ نمیتونم پاشم برم خارج رم بخرم بیام که!!!؟؟؟
اين هم معرفي كارت گرافيك BFG 7600GT 256 كه از GPU نويديا 7600 جي تي استفاده مي كنه و pci -e هست و RAMDACs: Dual 400MHz هست و 128 بيت هست كه از رم GDDR3 استفاده مي كنه و coreclock اون يا همون سرعتش 560 مگاهرتز هست و memoryclock اون 1400 مگاهرتز هست . و 12 لوله پيكسلي داره و كه نمي دونم توي ايران چنده و توي سايت نوشته بود كه 180 يورو هست . براي اطلاعات بيشتر به اين لينك بريد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر شهريار
جونم تو گفتي هست و گارانتي چيه من هم ميگم هست اين هم لينك گارانتيش هم مال سايت كينگ استون هست ديگه بقيش نمي دونم ولي مي دنم كينگ مكس خوب نيست شايان جون .
قربانت باي
شهريار جان اين كارت تو ايران 240 تومن قيمت داره(قيمت از سايت رايان صبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اما آخرش بنچ مارک ها رو نذاشتی.من هم تصمیم نهایی این شد که همین رو بخرم چون از 6800 GS ارزون تر هست و کارایی اون بیشتره و از پس ویندوز ویستا هم بر می آد.![]()
سلام
من می خوام یک کامپیوتر بدون مانیتور جمع کنم ،زیاد هم نمی خوام خرج کنم .درحدود 500000 تومان فقط برای کیس و وسایل جانبی .
لطفا اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم بیان کنید.
در ضمن من این سیستم رو بیشتر برای کار با اینترنت و استفاده از کارتdvb می خوام.
راستی یادم رفت بگم که کارت --- هم شامل 500 تومان بشه.
با تشکر
خوب خودمم که گفتم Kingmax استاندارد نیست ولی من که بین شرکتهای گارانتی گشتم این سریر کالا اصلا سایت نداره و تو بقیه هم این مدل رو ندیدم پس فکر کنم مجبوری همون Kingmax بگیرم
اين هم معرفي ديگر كارت مورد بحث ما 6800 ultra كه اين كارت قديمي تر از 7600 هست و توي زمان خودش پادشاه بي رقيب بود ولي الان هم يكي از بهترين انتخاب ها هست اين كارت با دو سرعت كركلاك 400 مگاهرتز و 550 مگاهرتز هست و با 1100 مموري كلاك و با باس 256 بيت و با رم 256 GDDR3 .اين كارت گرافيك خيلي وقتها به صورت sli مورد استفاده قرار مي گيره و خيلي به درد اين كار مي خوره با توجه با اين قيمت . اين كارت گرافيك با قيمت 280 تومن تا 400 تومن در دست رس هست و در پست بعد بنچ مارك و عكسش را مي گذارم .
باتشكر شهريار
اول همه دوست خوبم امين جون 6800 اولترا را من از نزديك با هاش كار كردم خيلي قويه ولي 6800 جي اس را نه !! بنچ مارك ها را هم دارم آماده مي كنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)