سلام دوستان
من سر این بازی کچل شدم چرا سیو نمیشه؟؟
هرچی رو دکمه سیو می زنم ارور می ده نمیشه. تیکه اول سه بار تا الان رفتم![]()
سلام دوستان
من سر این بازی کچل شدم چرا سیو نمیشه؟؟
هرچی رو دکمه سیو می زنم ارور می ده نمیشه. تیکه اول سه بار تا الان رفتم![]()
Last edited by hosein7; 04-12-2012 at 18:06.
امروز حالت داستانی بازی رو تموم کردم،هموطنور که قبلا یکی از دوستان هم گفته بود مراحل آخر خیلی خوب کار شده بودن و تا لجظه آخر روند جلو رفتن داستان به نظرم بدون نقص پیش رفت.
برای من حدود 27-28 ساعت طول کشید تا بازی تموم بشه.
توی این مدت همه outpost ها , radio tower ها و مموری کارد ها رو گرفتم،18 تا از lost letters رو هم پیدا کردم + 38 تا از اون مجسمه ها...تقریبا حدود 3-4 ساعت قبل از پایان بازی هم تونستم همه skill ها رو بگیرم.پایان بازی هم به نظرم نسبتا خوب بود .
محتوای مخفی: در مورد پایان بازی
سلام یکی فرق این عکسارو اگه تونست بگه................./؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هرچند که از شوتر بدم میاد ولی این عجب بازی خوشگلیه!
این گرنته کلا زنده نمیمونه یا من نتونستم زنده نگهش دارم!؟ نفهمیدم چرا باید برای بهبودیش هی space میزدم!
Last edited by SevenCity; 04-12-2012 at 20:17.
بازیش حال میده ... صفای خاصی داره تو جنگل با ماشین میری این ور اون ور
ولی به نظرم گیم پلی زیاد آدمو درگیر بازی نمیکنه ... یعنی بیشتر دوس داری ول بچرخی تا اینکه بری ماموریت انجام بدی !
البته تا الان زیادم بازی نکردم. در مورد داستان باید بگم خوبه ... شخصیت پردازی اون کچله که اول بازیه و دیوونه س خیلی خوب بود (اسمش چی بود ؟)
یه جورایی شبیه جوکره![]()
شکار حیوون هم اضافه میکردیوقتی بهت حمله میکنن نمیفهمی کجان
استتارشون حرف نداره
با ماشینم ادم فقط دوست داره قام قام کنه تا بازی
با اون قسمت حرفت که گقتی بیشتر دوست داری ول بچرخی تا ماموریت بری کاملا موافقم![]()
یک ماته ییکی دیگه شفاف تره
نکته خاصی داره؟
خب اینم چند تا شات با DX11
(با DX9 مقایسه کنید و ببینید چقدر تفاوت دارن!)
![]()
Last edited by mjorh; 04-12-2012 at 22:04.
بازیش خوبه ولی گیم پلی خشکی داره
من 80 درصد بازیو با کلاش رفتم.نمیدونم چرا
در ضمن این vass اصلا قابل مقایسه با جوکر نیست.
ببینی دوعکس بالایی با dx9 و بایه مد سادست ,ولی دو عکس پایینی با dx11 و با بالاترین تنظیمات حالا من بازم نمیفهمم dx11 چیش بهتره............؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)