خیلی کوتاه و ضخیم هست همین زشتش کرده
درست کوچیکه ولی خدایی زشت نیست. بهترین طراحی رو داره. همین طراحی باعث میشه آدم کوچیک بودنشو تحمل کنه.
Last edited by atlas-m; 12-11-2011 at 22:24.
یعنی الان باتزی ep500 من درسته ؟ اصله ؟![]()
کلی من رو ترسوندی !![]()
طراحی اش خدایی باحاله !! من که خیلی باهاش حال کردم !!
بچه ها چند تا سوال ::::
1 - چه جوری می شه بعضی فایل ها رو Hidden کرد ؟
2 - wallpaper باید چه سایزی واسش بگیریم که مثل وال پیپر های خودش باشه ؟؟؟ ( من 480*320 گرفتم واسش نمی شه فیتش کرد !! )
3 - کیف گوشی چرا گیر نمی یاد ؟! می گن کیف لپ تاپی براش نیست چون پشتش قوس داره !![]()
من اشتباه کرده بودم. شرمنده.
1. یک راهش اینکه لانچر Go Launcher EX رو نصب کنی، سپس وقتی وارد منو نرم افزارها میشی دکمه منو رو بزنی و گزینه Hide app رو بزنی و نرم افزارهای مورد نظر رو انتخاب کنی تا Hidden بشن. دوباره همین مسیر رو برای آوردنشون باید طی کنی.
یک نرم افزار هم بود که من باهاش این کار می کردم که متاسفانه اسمش یادم رفته!
2. خود گوشی برای فیت کردن پس زمینه کمکت میکنه تا عکساتو فیت کنی!
3. آره! گوشی یکم کمرش ورم کرده! فکر کنم چون گوشی جدیده، هنوز نیومده. من خودمم در پیشم!
آپدیت دیگری از سونی اریکســـــــــــــــــون
Build number : 4.0.2.A.0.42
به
Build number : 4.0.2.A.0.58
این آپدیت ها رو چه جوری می شه گرفت ؟! ماله من تو منو کرکره ای خود گوشی اون آپدیت اول هست ! بگیرم ؟
به چه دردی می خوره ؟![]()
یعنی در همون ابتدا ورژنBuild number شما 4.0.2.A.0.42 است؟ جالبه! چون من به تازگی به این آپدیت رو دریافت کردم.
خوب معلومه، کارایی گوشی بالا میره. یکسری امکانات گوشی افزایش پیدا میکنه. امنیت گوشی افزایش پیدا می کنه. حفره ها و باگ ها برطرف میشه و ... .
کلاً آپدیت خوبه. اگه به اینترنت پر سرعت دسترسی داری حتما بگیرش.
روش آپدیت رو توی تایپیکهای قبلی گذاشتم.
سلام2 - wallpaper باید چه سایزی واسش بگیریم که مثل وال پیپر های خودش باشه ؟؟؟ ( من 480*320 گرفتم واسش نمی شه فیتش کرد !! )
کلا این اندروید بدون لانچر یه بدی ای که داره همینه که نمیشه براش عکس زمینه گذاشت. شما عکسی که انتخاب می کنید توی صفحات اصلی (وقتی به چپ و راست می روید) هر لحظه قسمتی از عکس را می بینید که البته خیلی زیباس و یک محیط پیوسته را به نمایش می گذارد اما بعضی وقتها عجیب میشه !!
نه ! از همون اول نیست ! در منو کرکره ای ( که notification ها رو اونجا میاره ) هست برای گرفتن آپدیت نه اینکه آپدیت شده است !
حجمش چه قدره ؟ حتما باید با خود گوشی بگیرم ؟ نمی شه با PC منتقل کنم ؟
مر30
دوستان عزیز من هم این سلطان یعنی mini pro دارم
وقتی 9mm میریزم میزنه ساپرت نمی کنه یا lets golf 3
تازه فایل دیتا nova2 رو شناسایی نمی کنه
لطفا جواب بدهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)