تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 113 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

در آغاز فعالیت kambadena's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز می شه لبتاب که گرفتی فوله با تیونر تی وی و رم 8 و ...
    اگه اینجوریه می شه بپرسی آبادان نمایندگی نداره ماهم بگریم
    1400000 کجا 1630000 کجا ؟

بله فول تیونر هم داره رم 6 هارد 750 گرافیک 2 و ......
    واسه رم 8 باید 30 تومن بیشتر میدادم
    می پرسم واست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من همین حالا با زیگورات مرکزی تماس گرفتم و قیمت لب تاب رو پرسیم اول پرسید از کجا تماس می گیری وقتی گفتم آبادان گفت نمایندگی داریم و قتی اسرار کردم گفت "1630000" مخم سوت کشید چرا از زیگورات بگیرم اگه قیمت اینه
    نه دیگه دارم دیونه می شم با زیگوات راتا تهران تماس گرفتم گفت "1540000" این چه وضعیه
    یکی بیاد به من بگه چه خبره یعنی چی؟
    سلام دوست عزیز.شما به همان شماره دفتر جردن زنگ زدید؟
    چون من امروز به دفتر نمایندگی (که درجردن است) زنگ زدم و همان 1540را گفت! نمیدانم به شما چه کسی و چرا گقته اند 1630
    قیمت همان 1540 است هم در نمایندگی جردن هم در 2نمایندگی مجتمع پایتخت
    Last edited by aminbadiee; 05-09-2011 at 18:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز.شما به همان شماره دفتر جردن زنگ زدید؟
    چون من امروز به دفتر نمایندگی (که درجردن است) زنگ زدم و همان 1540را گفت! نمیدانم به شما چه کسی و چرا گقته اند 1630
    قیمت همان 1540 است هم در نمایندگی جردن هم در 2نمایندگی مجتمع پایتخت
    مثل اینکه به ما آبادانیا می رسن خالی می بندن من واقعاً از زیگورات زده شدم
    دنبال اینم که با کمترین هزینه یه xps فول جور کنم اونم تو آبادان کسی می تونه کمک کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مثل اینکه به ما آبادانیا می رسن خالی می بندن من واقعاً از زیگورات زده شدم
    دنبال اینم که با کمترین هزینه یه xps فول جور کنم اونم تو آبادان کسی می تونه کمک کنه؟
    دوست عزیز شهرستان معمولا گرونتر از تهران هست. من خودم همین 2-3 هفته پیش از نمایندگی اهواز خریدم 1560000 قیمت بالا بود جوری که از فروشنده ناراحت شدم اما توضیح داد که بار جدید ما قیمتهاش تغییر کرده و نرخی که من از داشتم و مربوط به چند هفته قبل تر بوده رو هم تایید کرد و گفت که می تونید برای اطمینان از تهران قیمت بگیرید.
    من هم زنگ زدم دفتر تهران و قیمت اونجا 1540000 بود که وقتی گفتم نمایندتون توی اهواز داره گرونتر می ده مشخصاتش رو پرسید و بعد توضیح داد که نمایندگیها مجازند تا چند درصد قیمت رو گرونتر یا ارزونتر بدهند و این بستگی به انصافشون داره در کل راضی شدم که با اون قیمت بخرم, روی قیمت لپتاپ یک ریال کم نکرد اما روی کیف تخفیف قائل شد. در کل بازار الان خیلی بی ثبات شده هر کی هرچی دلش می خواد می ده من خودم مرتب تهران در رفت امدم اما از اهواز خریدم چون حقیقت پیش خودم گفتم کمی گرونتر می خرم اما فروشنده همینجا بغل دستمه اگه مشکلی داشت راحتتر می تونم پیگیریش کنم.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان طبق اون چه که یکی از دوستان عزیز گفته بود برای تست صفحه نمایش صفحه را با پینت مشکی کردم و فول اسکرین و خوب بازررسی کردم ولی متاسفانه یک نقطه کوچک پایین صفحه نمایش روشن بود و بعد که در دسکتاپ هم دقت کردم همان نقطه تقریبا سفید رو داشت به نظر میرسد پیکسل سوخته باشد درست است ؟ اگر بله آیا این ممکن است زیاد شود ؟ اگه نیاز است زودتر تعویضش کنم لزومی دارد برای این نقطه کوچک تعویض شود (گارانتی تعویض دارد ) خیلی حال گیری شد .. در مورد سرویس تگ هم برام زد uk خوب است دیگر ولی فعلا قسمتی که باید مد و این حرفا را چک کرد رو پیدا نکردم ! دقیقا نمیدانم . خواهش میکنم اگر میتوانید در مورد سوال اولم پاسخم را به سرعت دهید که واقعا نیاز دارم برای تصمیم . دیگر اینکه پارتیشن بندی را بعد ریکاوری انجام دهم دوباره بک آپ بگیرم پارتیشن بندی ساده است دیگه ! اسم نرافزاری که داخل خودش نصب هست برای اینکار چیست ؟ خیلی خیلی دستتون درد نکنه منتظر جوابم .

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان طبق اون چه که یکی از دوستان عزیز گفته بود برای تست صفحه نمایش صفحه را با پینت مشکی کردم و فول اسکرین و خوب بازررسی کردم ولی متاسفانه یک نقطه کوچک پایین صفحه نمایش روشن بود و بعد که در دسکتاپ هم دقت کردم همان نقطه تقریبا سفید رو داشت به نظر میرسد پیکسل سوخته باشد درست است ؟ اگر بله آیا این ممکن است زیاد شود ؟ اگه نیاز است زودتر تعویضش کنم لزومی دارد برای این نقطه کوچک تعویض شود (گارانتی تعویض دارد ) خیلی حال گیری شد .. در مورد سرویس تگ هم برام زد uk خوب است دیگر ولی فعلا قسمتی که باید مد و این حرفا را چک کرد رو پیدا نکردم ! دقیقا نمیدانم . خواهش میکنم اگر میتوانید در مورد سوال اولم پاسخم را به سرعت دهید که واقعا نیاز دارم برای تصمیم . دیگر اینکه پارتیشن بندی را بعد ریکاوری انجام دهم دوباره بک آپ بگیرم پارتیشن بندی ساده است دیگه ! اسم نرافزاری که داخل خودش نصب هست برای اینکار چیست ؟ خیلی خیلی دستتون درد نکنه منتظر جوابم .
    سلام دوست عزیز
    1-در مورد پیکسل سوخته درست است اون پیکسل در ال ای دی شما سوخته است. ولی نکته ای را که باید بدانید این است که گارانتی بین الملل و در نتیجه آن تمام گارانتی های ایران حتی زیگورات قانونی برای پیکسل سوخته دارند و اون این است که برای تعویض ال ای دی باید حداقل 6 پیکسل سوخته وجود داشته باشد.ازینرو این یک پیکسل شامل گارانتی تعویض و تعمیر نمیشود.این مورد را باید در هنگام خرید چک میکردید.حال که گذشته خودتون را اذیت نکنید و زیاد توجه نکنید.
    2-در مورد سرویس تگ وقتی سرویس تگ را زدید و وارد شدید در تول بار بالا توجه کنید در قسمت service contract and waranties هستید.گزینه سمت راست یعنی orginal system configuration را بزنید و در آن قسمت دنبال کلمه "MOD" حروف بزرگ بگردید
    3-برای ریکاوری باید از برنامه dell data safe که در لپ تاپ نصب است از ایمج یک ریکاوری بگیرید. اگر قبلا با همین برنامه گرفتید دیگر نیازی نیست چون امیج ریکاوری تغییر نمیکند
    سوال دیگری بود خوشحال میشم کمکتون کنم
    موفق باشید

7. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی دوست عزیز پس بعد پارتیشن دوباره دیسک ربکاوری نسازم . این پیکسله سوخته ممکنه زیاد بشه ؟ مگه این ایرادا تعمیر هم میشه ؟ در مورد کابل e-sata باید از بیرون تهیه کرد چنده و باهاش از یه لبتاپ به یه لبتاپ یا هارد ای ساتادار چقدر سرعت میره بالا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من می خواستم این لپ تاپ رو بگیرم. آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که گفتن بلو ری دار نگیر اذیت میشی!
    منظورتون چی بود؟ یعنی بدون بلو ری بگیرم بهتره؟
    هاردش چطور 750 بگیرم یا 1 ترا؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مرسی دوست عزیز پس بعد پارتیشن دوباره دیسک ربکاوری نسازم . این پیکسله سوخته ممکنه زیاد بشه ؟ مگه این ایرادا تعمیر هم میشه ؟ در مورد کابل e-sata باید از بیرون تهیه کرد چنده و باهاش از یه لبتاپ به یه لبتاپ یا هارد ای ساتادار چقدر سرعت میره بالا ؟
    قبل از هر چیز یک سوال,شما پارتیشن بندی را با همون shrink انجام دادید یا با نرم افزار؟چون شرینک بیشتر از نصف نمیذاره از درایو Cکم بشه. با نرم افزار هم بعضی ها میگفتند درایو ریکاوری ممکنه پاک شه.برای همین من شرینک کردم.میخوام بدونم شما هم شرینک کردید یا با نرم افزار پارتیشن بندی کردید و اگر با نرم افزاره با چه نرم افزاری؟

1-در مورد پیکسل سوخته نه تاثیری نداره این یک پیکسل در افزایش پیکسل های دیگر.(درمورد تعمیر هم فکر نمیکنم تعمیر شود ولی بعضی گارانتی ها میگند تعمیر. ولی همان تعویض است)
    پیکسل سوخته به مواردی مثله ثابت ماندن رنگ و تصویر یک نقطه و... بستگی دارد.برای جلو گیری از افزایش آن ها screen saver را فعال و زمان turn off مانیتور را کاهش دهید مثلا برای من روی حداقل 1دقیقه است(turn off) و دکمه ی لمسی را هم روی این تنظیم کردم که اگر زودتر از یک دقیقه خواستم مانیتور خاموش شود دستی این کار را بکنم که بسیار مفید است هم برای LED و هم عمر باطری.

2-در مورد کابل e-sata و هارد به هارد من تا حالا شخصا این کار را نکردم. ولی میدانم سرعت را به مراتب بالا میبرد. برای خریدش میتوانید از مجتمع پایتخت یا ایرانیان خریداری یا به کامپیوتری محل سفارش بدید که براتون بیارند(حتی بعضی کامپیوتری های دارند)
    ولی نکته ای که مهم است این است که بعد از آمادن usb3 دیگر e-sata از دور خارج شد. چون سرعت usb3 به مراتب بالاتر از esata است. ازینرو پیشنهاد من این است که اگر توانایی مالی دارید یک هارد اکسترنال که usb 3 ساپرت میکند بخرید که واقعا چیز مفیدی هست و به نظر منل لازمه برای یک لپ تاپ.توصیه دیگر این که اگر هارد اکسترنال میخواهید بخرید سعی کنید به اندازه ی هارد لپ تاپتان باشد,که اگر زمانی خواستید از کل هارد بک آپ بگیرید(زمانی که ناچار به تعویض ویندوز و فرمت کل هارد هستید)بتوانید کل هارد را با این بک آپ بگیرید. مارک segate مارک خوبی است و قیمت مناسبی دارد.خیلی وقت پیش هارد 500گیگ با دور 7500 با ساپرت usb3 حدود 75 تومن بود.اگر میتوانید 750 گیگ بگیرید که هم ظرفیت هارد l502 است اگر نه همان هارد 500 گیگ هم کافی است.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من می خواستم این لپ تاپ رو بگیرم. آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که گفتن بلو ری دار نگیر اذیت میشی!
    منظورتون چی بود؟ یعنی بدون بلو ری بگیرم بهتره؟
    هاردش چطور 750 بگیرم یا 1 ترا؟
    سلام. دوست عزیز شما اگر پست های قبلی من را بخوانید میبینید که هم در مورداین موضوع بلو ری و هم در مورد هارد 750 و 1ترا کامل توضیح دادم.
    چون این سوالهای شما سوال دوستان هم بوده در گذشته.مطالعه کنید.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •