بله فول تیونر هم داره رم 6 هارد 750 گرافیک 2 و ......
واسه رم 8 باید 30 تومن بیشتر میدادم
می پرسم واست![]()
بله فول تیونر هم داره رم 6 هارد 750 گرافیک 2 و ......
واسه رم 8 باید 30 تومن بیشتر میدادم
می پرسم واست![]()
سلام دوست عزیز.شما به همان شماره دفتر جردن زنگ زدید؟
چون من امروز به دفتر نمایندگی (که درجردن است) زنگ زدم و همان 1540را گفت! نمیدانم به شما چه کسی و چرا گقته اند 1630
قیمت همان 1540 است هم در نمایندگی جردن هم در 2نمایندگی مجتمع پایتخت
Last edited by aminbadiee; 05-09-2011 at 18:49.
مثل اینکه به ما آبادانیا می رسن خالی می بندن من واقعاً از زیگورات زده شدم
دنبال اینم که با کمترین هزینه یه xps فول جور کنم اونم تو آبادان کسی می تونه کمک کنه؟
دوست عزیز شهرستان معمولا گرونتر از تهران هست. من خودم همین 2-3 هفته پیش از نمایندگی اهواز خریدم 1560000 قیمت بالا بود جوری که از فروشنده ناراحت شدم اما توضیح داد که بار جدید ما قیمتهاش تغییر کرده و نرخی که من از داشتم و مربوط به چند هفته قبل تر بوده رو هم تایید کرد و گفت که می تونید برای اطمینان از تهران قیمت بگیرید.
من هم زنگ زدم دفتر تهران و قیمت اونجا 1540000 بود که وقتی گفتم نمایندتون توی اهواز داره گرونتر می ده مشخصاتش رو پرسید و بعد توضیح داد که نمایندگیها مجازند تا چند درصد قیمت رو گرونتر یا ارزونتر بدهند و این بستگی به انصافشون داره در کل راضی شدم که با اون قیمت بخرم, روی قیمت لپتاپ یک ریال کم نکرد اما روی کیف تخفیف قائل شد. در کل بازار الان خیلی بی ثبات شده هر کی هرچی دلش می خواد می ده من خودم مرتب تهران در رفت امدم اما از اهواز خریدم چون حقیقت پیش خودم گفتم کمی گرونتر می خرم اما فروشنده همینجا بغل دستمه اگه مشکلی داشت راحتتر می تونم پیگیریش کنم.
موفق باشی![]()
دوستان طبق اون چه که یکی از دوستان عزیز گفته بود برای تست صفحه نمایش صفحه را با پینت مشکی کردم و فول اسکرین و خوب بازررسی کردم ولی متاسفانه یک نقطه کوچک پایین صفحه نمایش روشن بود و بعد که در دسکتاپ هم دقت کردم همان نقطه تقریبا سفید رو داشت به نظر میرسد پیکسل سوخته باشد درست است ؟ اگر بله آیا این ممکن است زیاد شود ؟ اگه نیاز است زودتر تعویضش کنم لزومی دارد برای این نقطه کوچک تعویض شود (گارانتی تعویض دارد ) خیلی حال گیری شد .. در مورد سرویس تگ هم برام زد uk خوب است دیگر ولی فعلا قسمتی که باید مد و این حرفا را چک کرد رو پیدا نکردم ! دقیقا نمیدانم . خواهش میکنم اگر میتوانید در مورد سوال اولم پاسخم را به سرعت دهید که واقعا نیاز دارم برای تصمیم . دیگر اینکه پارتیشن بندی را بعد ریکاوری انجام دهم دوباره بک آپ بگیرم پارتیشن بندی ساده است دیگه ! اسم نرافزاری که داخل خودش نصب هست برای اینکار چیست ؟ خیلی خیلی دستتون درد نکنه منتظر جوابم .
سلام دوست عزیز
1-در مورد پیکسل سوخته درست است اون پیکسل در ال ای دی شما سوخته است. ولی نکته ای را که باید بدانید این است که گارانتی بین الملل و در نتیجه آن تمام گارانتی های ایران حتی زیگورات قانونی برای پیکسل سوخته دارند و اون این است که برای تعویض ال ای دی باید حداقل 6 پیکسل سوخته وجود داشته باشد.ازینرو این یک پیکسل شامل گارانتی تعویض و تعمیر نمیشود.این مورد را باید در هنگام خرید چک میکردید.حال که گذشته خودتون را اذیت نکنید و زیاد توجه نکنید.
2-در مورد سرویس تگ وقتی سرویس تگ را زدید و وارد شدید در تول بار بالا توجه کنید در قسمت service contract and waranties هستید.گزینه سمت راست یعنی orginal system configuration را بزنید و در آن قسمت دنبال کلمه "MOD" حروف بزرگ بگردید
3-برای ریکاوری باید از برنامه dell data safe که در لپ تاپ نصب است از ایمج یک ریکاوری بگیرید. اگر قبلا با همین برنامه گرفتید دیگر نیازی نیست چون امیج ریکاوری تغییر نمیکند
سوال دیگری بود خوشحال میشم کمکتون کنم
موفق باشید
مرسی دوست عزیز پس بعد پارتیشن دوباره دیسک ربکاوری نسازم . این پیکسله سوخته ممکنه زیاد بشه ؟ مگه این ایرادا تعمیر هم میشه ؟ در مورد کابل e-sata باید از بیرون تهیه کرد چنده و باهاش از یه لبتاپ به یه لبتاپ یا هارد ای ساتادار چقدر سرعت میره بالا ؟
سلام دوستان. من می خواستم این لپ تاپ رو بگیرم. آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که گفتن بلو ری دار نگیر اذیت میشی!
منظورتون چی بود؟ یعنی بدون بلو ری بگیرم بهتره؟
هاردش چطور 750 بگیرم یا 1 ترا؟
قبل از هر چیز یک سوال,شما پارتیشن بندی را با همون shrink انجام دادید یا با نرم افزار؟چون شرینک بیشتر از نصف نمیذاره از درایو Cکم بشه. با نرم افزار هم بعضی ها میگفتند درایو ریکاوری ممکنه پاک شه.برای همین من شرینک کردم.میخوام بدونم شما هم شرینک کردید یا با نرم افزار پارتیشن بندی کردید و اگر با نرم افزاره با چه نرم افزاری؟
1-در مورد پیکسل سوخته نه تاثیری نداره این یک پیکسل در افزایش پیکسل های دیگر.(درمورد تعمیر هم فکر نمیکنم تعمیر شود ولی بعضی گارانتی ها میگند تعمیر. ولی همان تعویض است)
پیکسل سوخته به مواردی مثله ثابت ماندن رنگ و تصویر یک نقطه و... بستگی دارد.برای جلو گیری از افزایش آن ها screen saver را فعال و زمان turn off مانیتور را کاهش دهید مثلا برای من روی حداقل 1دقیقه است(turn off) و دکمه ی لمسی را هم روی این تنظیم کردم که اگر زودتر از یک دقیقه خواستم مانیتور خاموش شود دستی این کار را بکنم که بسیار مفید است هم برای LED و هم عمر باطری.
2-در مورد کابل e-sata و هارد به هارد من تا حالا شخصا این کار را نکردم. ولی میدانم سرعت را به مراتب بالا میبرد. برای خریدش میتوانید از مجتمع پایتخت یا ایرانیان خریداری یا به کامپیوتری محل سفارش بدید که براتون بیارند(حتی بعضی کامپیوتری های دارند)
ولی نکته ای که مهم است این است که بعد از آمادن usb3 دیگر e-sata از دور خارج شد. چون سرعت usb3 به مراتب بالاتر از esata است. ازینرو پیشنهاد من این است که اگر توانایی مالی دارید یک هارد اکسترنال که usb 3 ساپرت میکند بخرید که واقعا چیز مفیدی هست و به نظر منل لازمه برای یک لپ تاپ.توصیه دیگر این که اگر هارد اکسترنال میخواهید بخرید سعی کنید به اندازه ی هارد لپ تاپتان باشد,که اگر زمانی خواستید از کل هارد بک آپ بگیرید(زمانی که ناچار به تعویض ویندوز و فرمت کل هارد هستید)بتوانید کل هارد را با این بک آپ بگیرید. مارک segate مارک خوبی است و قیمت مناسبی دارد.خیلی وقت پیش هارد 500گیگ با دور 7500 با ساپرت usb3 حدود 75 تومن بود.اگر میتوانید 750 گیگ بگیرید که هم ظرفیت هارد l502 است اگر نه همان هارد 500 گیگ هم کافی است.
موفق باشید
سلام. دوست عزیز شما اگر پست های قبلی من را بخوانید میبینید که هم در مورداین موضوع بلو ری و هم در مورد هارد 750 و 1ترا کامل توضیح دادم.
چون این سوالهای شما سوال دوستان هم بوده در گذشته.مطالعه کنید.
موفق باشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)