مرسی بابت راهنماییتون
من رو حرفتون خیلی میکنم چون واقعا اطلاعاتی راجع بهش ندارم
مرسی بابت راهنماییتون
من رو حرفتون خیلی میکنم چون واقعا اطلاعاتی راجع بهش ندارم
سلام داش مهدی.بی زحمت خوب آموزشش رو بذار تا km دیگه بترکونه تو این نتبوک.....
راستی این قضیه گرافیک انبرد رو تو وین اورجینالش تست کردی؟؟
حسن جان قضیه آنبورد چیه دیگه؟؟؟؟ من نمیدونم ...
آموزش پخش فیلم های فیلم های HD و FULL HD در Aacer Aspire one D257
اول از همه باید دو تا برنامه Kmplayer و Core AVC رو نصب کنید رو سیستمتون
قدم بعد اینه که بتونیم برنامه Core AVC رو تو Kmplayer به عنوان دیکودر خارجی معرفی کنیم تا برای دیکود کردن فیلم ها از این دبکودر استفاده کنه نه از دیکودر خود برنامه ...
حالا آموزش قدم به قدم
1) وارد برنامه kmplayer میشیم
2) F2 را میزنیم تا وارد تنظیمات برنامه بشویم
3) در سمت چپ به ترتیب وارد زیر منوهای روبرو میشویم General => Filter Control => Decoder Usage =>External Video Decoder
4) سپس در سمت راست بر روی گزینه External Decoder Search کلیک میکنیم
5) در پنجره جدید بر روی Add after Scan کلیک میکنیم
6) سپس در همان پنجره لیستی از دیکودرها به نمایش در خواهد آمد / بر روی برنامه مورد نظر یعنی Core AVC Video Decoder کلیک میکنیم
7) سپس در سمت راست باید حتما دو گزینه روبرو تیک خورده باشد - H.264 و AVC1
8) حالا OK میکنیم و در صفحه قبلی به زیر منوی Internal Video Decoder میرویم / دو گزینه H.264 و AVC1 حتما باید بدون تیک باشند
9) Close را میزنیم و برنامه را میبندیم و مجددا باز میکنیم و فیلم را پخش میکنیم / در طول نمایش فیلم با زدن کلید Tab میتوانید بر روی تصویر مشخصات دیکودر را ببینید / چنانچه دیکودر نمایش داده شده Core AVC نبود مراحل بالا را مجددا با دقت تکرار میکنیم
به همین سادگی
لذت ببرید
بسیار علی بود ممنونم
اینم لینک دانلود Core avc:
البته تو ویندوز XP......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لینک مربوط به WIN7 رو هم قرار بدین
Last edited by mehrdad8086; 13-10-2011 at 19:37.
سلام داش مهدی قربون دستت بسیار عالی بود.ممنونم
راستی تو از کدوم ورژن km برای وین سون نتبوک استفاده میکنی؟؟؟
سلام رفیق ممنون.لینک وین سون هم لطفا بذار...
مهدی جان منظورم همین عکسی که از share گرافیک تو وین سون بود منتهی تو ویندوز اورجینال خود نتبوک...
راستی اندرویدش تو ویندوز غیر اورجینال کسی تونسته راهش بندازه
دوستان نگفتید که کسی تونسته اندرید رو تو وین سون غیر اورجینال یعنی ویندوزی که خودتون نصب کردین راه اندازی کنید؟اگه آره چه جوری؟
Last edited by hosseingrami; 16-10-2011 at 18:47.
حسین جان من آندروید روش نصب نکردم و نمیدونم
صرفا جهت اطلاع : Autocad 2012 نصب شد روش و خیلی خوب و راحت اجرا میکنه البته من در فضای 2 بعدی و پلان /سه بعدی رو هم اجرا نکردم و بعید هم میدونم اجرا کنه
ضمنا تناه مشکلش سایز تصویر هست که کمی از کادر رو از دست میدی و گاهی اوقات دردسر ساز میشه ...
اوکی ممنون...
به نظر من شاید بشه با نصب نرم افزاری مدیریت صفحه نمایش رو بر عهده گرفت و برا نرم افزارایی که صفحه کم میارند یه کاریش کرد؟نمیشه؟؟
اتفاقا من هم دنبال جواب همین مساله هستم
تو اتوکد خیلی اذیت شدم نخ سوزن موقع نصب ... الآنم یه پنجره اول باز شدن برنامه میاد بالا که هیچ کاریش نمیتونم بکنم چون دگمه هاش پایین اسکرین میفته ... باید بگردیم شاید بشه یه کاریش کرد ... نمیدونم ... خلاصه به ما هم اطلاع بدید اگه فهمیدید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)