تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 38 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 377

نام تاپيک: ASUS Eee Pad Transformer TF101 » تبلت اندروید ASUS با صفحه IPS و داک کیبرد

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من نباید از اول کلمه نقطه ضعف را بکار میبردم بدون ذکر هیچ عددی چون همه اینها میتونه گمراه کننده باشه
    ولی روش تست این سایت قابل قبول نیست:
    Display always On at the Maximum setting with Airplane Mode and no running applications
    یکی از نکات مهم در مورد باتری دهی تبلت، میزان مصرف وایرلس و سایر قطعاته
    بهرحال هرکس خواست تبلت بخره باید حتما در مورد battery life در همه حالتها تحقیق کنه و هر ریویویی در هر سایتی پیداد کرد بخونه تا اطلاعاتش کامل باشه
    صد در صد همه اينها موثر هستند
    شما اگر ويدئويي رو با پليري كه از HW بهره ميبره ران كنيد مصرف باتري شايد نصف همون ويدئو با SW هست .

شايد بتونيم به هندلينگ ديزاين و مخصوصا وزن بعنوان نقطه ضعف اشاره كنيم ولي باتري خير

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

به نظر من که باتری تبلت مشکلی نداره و خیلی عالی هستش .فقط مشکلی که هست خیلی دیر شارژ میشه .

یه مشکلی که من با این تبلت دارم اینکه موقع روشن کردن خیلی دیر بالا میاد و چند دقیقه طول میشکه تا آماده به کار بشه . نمی دونم واسه همه اینجوری هستش یا نه

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

صد در صد همه اينها موثر هستند
    شما اگر ويدئويي رو با پليري كه از HW بهره ميبره ران كنيد مصرف باتري شايد نصف همون ويدئو با SW هست .

شايد بتونيم به هندلينگ ديزاين و مخصوصا وزن بعنوان نقطه ضعف اشاره كنيم ولي باتري خير

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    بحث hardware acceleration در مقایسه باتری ران تایم این تبلتها چندان مطرح نیست، باید همه مشخصات سخت افزاری در نظر گرفته بشه
    دیزاین هم نمیتونه نقطه ضعف محسوب بشه چون چند میلیمتر اهمیتی نداره، شاید بعضیها از تبلت نازک خوششون نیاد
    در کل ما از این بحثها به یک جمع بندی نرسیدیم هر چند ریویوها گویای همه چیز هستند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

به نظر من که باتری تبلت مشکلی نداره و خیلی عالی هستش .فقط مشکلی که هست خیلی دیر شارژ میشه .

یه مشکلی که من با این تبلت دارم اینکه موقع روشن کردن خیلی دیر بالا میاد و چند دقیقه طول میشکه تا آماده به کار بشه . نمی دونم واسه همه اینجوری هستش یا نه

در مورد شارژ هم اگر با داك منظورت هست توي XDA صحبتهايي بودداكهاي ورژن 6.... مشكل درين باتري داشتن و بااپديت مشكل حل ميشد

در مورد بالااومدن تبلت هم من مشكلي نداشتم احتمالا به رام هم ميتونه مقداري بستگي داشته باشه
    از رام هاي Revolver استفاده كنيديا رام هاي معروف ديگه

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بحث hardware acceleration در مقایسه باتری ران تایم این تبلتها چندان مطرح نیست، باید همه مشخصات سخت افزاری در نظر گرفته بشه
    بحث استفاده از HW بر ميگرده منظورم به اينكه شما ياكاربر خاصي ممكن سلايق متفاوت وبرنامه هاي خاصي رو استفاده كنيد لزوما چون شما ياتعدادي مصرفشون بالاستبهاين معني نيست كه عمر باتري تبلت پايين هست

دیزاین هم نمیتونه نقطه ضعف محسوب بشه چون چند میلیمتر اهمیتی نداره، شاید بعضیها از تبلت نازک خوششون نیاد
    در سليقه اي بودن ديزاين (به طبع وزن ) موافقم ولي ميتونه نقطه ضعف به حساب بياد
    شماوقتي ايكونيا رو تودست ميگيريد واقعا خواندن و وب گردي براي مدت طولاني ازار دهنده ميشه براتون ولي مثلا تب 10.1 خيلي قابل قبول تر هست (اين يعني تفاوت ديزاين ومخصوصا تكيه بر هندلينگ دستگاه )

در کل ما از این بحثها به یک جمع بندی نرسیدیم هر چند ریویوها گویای همه چیز هستند
    نظرات من وشما متفاوت هست مثله خيليهاي ديگه
    موافقم رويو هاي علمي وتجربي خودگواه بر ماجراست

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

به نظر من هم وزن دستگاه مقداری زیاد است و برای استفاده طولانی چندان خوشایند نیست .البته یه چیزی که هست اینه که توی دست خیلی عالی قرار میگیره و اصلا موقع کار کردن نگران لیز خوردنش نیستی

یه سوال هم داشتم .می خواستم ببینم آیا برنامه هست که بشه کامپیوتر و تبلت با وایرلس شبکه کرد .مثلا بتون داریو های کانپیوتر توی تبلت ببینم .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یه سوال هم داشتم .می خواستم ببینم آیا برنامه هست که بشه کامپیوتر و تبلت با وایرلس شبکه کرد .مثلا بتون داریو های کانپیوتر توی تبلت ببینم .
    نرم افزار هاي زيادي هستند ميتونيد از splashtop استفاده كنيد براي استريم كامل pc
    يانرم افزار estrong file m كه ميتونيدپوشه هاي موردنظر رو شير كنيدوبه راحتي درتبلت داشته باشيد
    و...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز رفتم پاساژ پایتخت و بالاخره این تبلت را خریدم .
    قیمت ها فوق العاده وحشتناک رفته بالا . طوری که مغازه های طبقه اول 16 گیگ با کیبورد را حتی 950 تومان هم قیمت میدادند . اینم بگم که فقط دو تا مغازه با کیبورد داشتند و دیگه هیچ کدوم کیبورد نداشتند .
    من تو طبقه سوم یه جا رو پیدا کردم که 16 گیگ بدون کیبورد را با همون قیمت قدیم ( 639 هزار تومان ) میداد . 4 هزار تومان تخفیف هم گرفتم و در آخر این تبلت را با یک کیف اشانتیون و گارانتی امرتات 635 خریدم . سریال نامبرش هم B60 هست .
    الان زدم به شارژ ولی در همین ابتدا چند تا ویدئو HD و غیر HD ریختم توش که واقعا عالی پخش کرد . HD با فرمت MP4 را فعلا فقط امتخان کردم .
    چند تا سوال هم دارم که ممنون میشم جوابمو بدید :
    1 - من وقتی wi fi تبلت را روشن میکنم مودم خودمو میشناسه ولی وقتی میزنم که کانکت بشه و پسورد بهش میدم مینویسه scanning و بعد authenticating و بعد هم Disconected میزنه و وصل نمیشه . چی کار باید کنم تا وصل شه ؟
    2 -ورژن آندرویدش 3.1 هست . چه جوری میتونم به 3.2 آپدیت کنم ؟
    3 - کیبورد از کجا میتونم براش پیدا کنم ؟ اگه کیبورد نیست جایی هست که این آداپتورهای یو اس بی ( برای اتصال فلش مموری ) را بفروشه ؟

با تشکر

11. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

امروز رفتم پاساژ پایتخت و بالاخره این تبلت را خریدم .
    قیمت ها فوق العاده وحشتناک رفته بالا . طوری که مغازه های طبقه اول 16 گیگ با کیبورد را حتی 950 تومان هم قیمت میدادند . اینم بگم که فقط دو تا مغازه با کیبورد داشتند و دیگه هیچ کدوم کیبورد نداشتند .
    من تو طبقه سوم یه جا رو پیدا کردم که 16 گیگ بدون کیبورد را با همون قیمت قدیم ( 639 هزار تومان ) میداد . 4 هزار تومان تخفیف هم گرفتم و در آخر این تبلت را با یک کیف اشانتیون و گارانتی امرتات 635 خریدم . سریال نامبرش هم B60 هست .
    الان زدم به شارژ ولی در همین ابتدا چند تا ویدئو HD و غیر HD ریختم توش که واقعا عالی پخش کرد . HD با فرمت MP4 را فعلا فقط امتخان کردم .
    چند تا سوال هم دارم که ممنون میشم جوابمو بدید :
    1 - من وقتی wi fi تبلت را روشن میکنم مودم خودمو میشناسه ولی وقتی میزنم که کانکت بشه و پسورد بهش میدم مینویسه scanning و بعد authenticating و بعد هم Disconected میزنه و وصل نمیشه . چی کار باید کنم تا وصل شه ؟
    2 -ورژن آندرویدش 3.1 هست . چه جوری میتونم به 3.2 آپدیت کنم ؟
    3 - کیبورد از کجا میتونم براش پیدا کنم ؟ اگه کیبورد نیست جایی هست که این آداپتورهای یو اس بی ( برای اتصال فلش مموری ) را بفروشه ؟

با تشکر
    1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3. از امرتات بپرس

13. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد وای فای اون جوری که من از این متن فهمیدم نوشته باید روتر عوض بشه . اگه اینجوری باشه که خیلی بده .
    راه دیگه ایی نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •