تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 52 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 514

نام تاپيک: مـشاوره برای خرید iPad / آیپد

داره خودمونی میشه morteza_moosighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تبریز/تجهیزات صوتی و موسیقی تبریز

پيش فرض

سلام یه سوال:
    من میخوام از آیپد به عنوان اسکنر استفاده کنم. راستش یه عالم کتاب دارم که میخوام الکترونیکشون کنم شدنیه؟؟
    بله مشکلی نیست چون من خودم حداقل 1000 تا کتاب دارم

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام یه سوال:
    من میخوام از آیپد به عنوان اسکنر استفاده کنم. راستش یه عالم کتاب دارم که میخوام الکترونیکشون کنم شدنیه؟؟
    حتما از برنامه camscanner استفاده کن کیفیتش عالیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه .Siavash.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با درود

تبلت آیپد مینی با توجه به این که سیم کارت نمیخوره چطوری میشه ازش در جاهایی که به اینترنت adsl خونه دسترسی نداریم به اینترنت وصل بشیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با درود

تبلت آیپد مینی با توجه به این که سیم کارت نمیخوره چطوری میشه ازش در جاهایی که به اینترنت adsl خونه دسترسی نداریم به اینترنت وصل بشیم ؟
    آیپد مینی در دو مدل عرضه میشه: سیم کارت خور و وای فای
    در مدل وای فای که سیم کارت نمیخوره فقط از طریق اینترنت بیسیم میتونید وصل بشید و راه دیگه ای نداره.

5. این کاربر از berendji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کنین:

1.واسه اینکه با آیپد4 کار کنم و برای اجرای اپلیکشن ها و تمام برنامه ها حتما حتما نیاز به اینترنت دارم؟
    2. تمام برنامه هام باید همیشه بروز باشن؟بطوریکه اگه بروز نباشه کار نمیکنه؟
    3. برای خریدن اینترنت برای آیپد4 به کجا باید مراجعه کنم؟
    4. آیا سرعت اینترنت آیپد 4 یا همون سرعت وایمکس از ای دی اس ال بیشتره یا کمتر؟
    5. برای متصل شدن به اینترنت نیاز به چه چیز هایی دارم؟
    6. بعد اینکه آیپد4 خریدم چه وسایل دیگه ای باید بخرم تا تبلتم کامل باشه؟
    7. تجهیزات اضافی یا مکمل های آیپد 4 مثل خودش گرون قیمت هستن ؟ یا ارزون هستن؟
    8. آیا گارانتی آیپد4 در ایران هست؟
    9. برای دانلود کردن نسخه جدید iOS چیکار باید بکنم؟
    10. تبلت اگه مراقبش باشی و احتیاط کنی خود به خود خراب نمیشه دیگه؟ مثلا اتصالی یا ... که نمیشه؟
    11. سرعت وایمکس تو ایران چقدره؟ منظورم اینه که مثلا ای دی اس ال 256 سرعت دانلودش 32kbps هست و میزان آپلود 16kbps سرعت وایمکس چطوره؟
    12. وقتی که آیپد4 بخرم بهترین سیم کارت چه سیم کارتی هست؟ ایرانسل؟ همراه اول؟رایتل؟
    13. برای اتصال به کامپیوتر بوسیله تبلتم چیکار باید بکنم؟ چه وسایلی احتیاج داره؟ مثلا اگه بخوام برنامه ای رو دانلود کنم با خود آیپد 4 هم میشه؟ با کامپیوتر چی ؟ مثلا هم با خود تبلتم دانلود کنم هم با پی سی با یک تیر دونشون بزنم میشه؟
    14.کسی از دوستان هست که آیپد4 داشته باشه؟؟؟
    15. من دوست دارم درس هامو با تبلت بخونم مثلا کتابم رو بصورت فایل پی دی اف در بیارم(از خود سایت آموزش و پرورش که قرار داده) و اینکه آیا میتونم دیجیتالی کتاب هامو بخونم؟ بدون مشکل؟
    16. اگه بخوام چرک نویس واسه خودم داشته باشم آیا آیپد 4 قابلیت چرک نویس شدن رو داره ؟ مثل سامسونگ نوت 2؟
    17.یه سوال هم در مورد تماشای فیلم یاکارتون بوسیله آیپد4 داشتم آیا آیپد4 دیویدی میخوره؟ یااینکه باید با فلش فیلم ببینیم؟ بعد فلش هایی که تو بازار هستن میکرو usb هستن یا usb ??? نسخه 2 یا 3 یعنی چی؟؟؟؟
    18.سایتی هست که فقط مختص iOS باشه؟ دوستان سراغ دارن؟
    19. آیپد 4 ضد آب هست؟ مثلا اگه اتفاقی بهش قطره های آب بخورن مشکلی که پیش نمیاد؟ مثلا وقتی داره بارون میاد آیپدم رو بیرون بیارم بعد بهش قطره های باران بخوره اتفاقی که نمیفته؟
    20. زبان فارسی رو آیپد 4 ساپورت میکنه ؟؟؟

با تشکر
    Last edited by Mehran-King; 29-04-2013 at 20:07.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کنین:

1.واسه اینکه با آیپد4 کار کنم و برای اجرای اپلیکشن ها و تمام برنامه ها حتما حتما نیاز به اینترنت دارم؟
    2. تمام برنامه هام باید همیشه بروز باشن؟بطوریکه اگه بروز نباشه کار نمیکنه؟
    3. برای خریدن اینترنت برای آیپد4 به کجا باید مراجعه کنم؟
    4. آیا سرعت اینترنت آیپد 4 یا همون سرعت وایمکس از ای دی اس ال بیشتره یا کمتر؟
    5. برای متصل شدن به اینترنت نیاز به چه چیز هایی دارم؟
    6. بعد اینکه آیپد4 خریدم چه وسایل دیگه ای باید بخرم تا تبلتم کامل باشه؟
    7. تجهیزات اضافی یا مکمل های آیپد 4 مثل خودش گرون قیمت هستن ؟ یا ارزون هستن؟
    8. آیا گارانتی آیپد4 در ایران هست؟
    9. برای دانلود کردن نسخه جدید iOS چیکار باید بکنم؟
    10. تبلت اگه مراقبش باشی و احتیاط کنی خود به خود خراب نمیشه دیگه؟ مثلا اتصالی یا ... که نمیشه؟
    11. سرعت وایمکس تو ایران چقدره؟ منظورم اینه که مثلا ای دی اس ال 256 سرعت دانلودش 32kbps هست و میزان آپلود 16kbps سرعت وایمکس چطوره؟
    12. وقتی که آیپد4 بخرم بهترین سیم کارت چه سیم کارتی هست؟ ایرانسل؟ همراه اول؟رایتل؟
    13. برای اتصال به کامپیوتر بوسیله تبلتم چیکار باید بکنم؟ چه وسایلی احتیاج داره؟ مثلا اگه بخوام برنامه ای رو دانلود کنم با خود آیپد 4 هم میشه؟ با کامپیوتر چی ؟ مثلا هم با خود تبلتم دانلود کنم هم با پی سی با یک تیر دونشون بزنم میشه؟
    14.کسی از دوستان هست که آیپد4 داشته باشه؟؟؟
    15. من دوست دارم درس هامو با تبلت بخونم مثلا کتابم رو بصورت فایل پی دی اف در بیارم(از خود سایت آموزش و پرورش که قرار داده) و اینکه آیا میتونم دیجیتالی کتاب هامو بخونم؟ بدون مشکل؟
    16. اگه بخوام چرک نویس واسه خودم داشته باشم آیا آیپد 4 قابلیت چرک نویس شدن رو داره ؟ مثل سامسونگ نوت 2؟
    17.یه سوال هم در مورد تماشای فیلم یاکارتون بوسیله آیپد4 داشتم آیا آیپد4 دیویدی میخوره؟ یااینکه باید با فلش فیلم ببینیم؟ بعد فلش هایی که تو بازار هستن میکرو usb هستن یا usb ??? نسخه 2 یا 3 یعنی چی؟؟؟؟
    18.سایتی هست که فقط مختص iOS باشه؟ دوستان سراغ دارن؟
    19. آیپد 4 ضد آب هست؟ مثلا اگه اتفاقی بهش قطره های آب بخورن مشکلی که پیش نمیاد؟ مثلا وقتی داره بارون میاد آیپدم رو بیرون بیارم بعد بهش قطره های باران بخوره اتفاقی که نمیفته؟
    20. زبان فارسی رو آیپد 4 ساپورت میکنه ؟؟؟

با تشکر
    1. برای اجرای برنامه ها نیازی به اینترنت نیست.
    2. برای اجرای برنامه ها نیازی نیست حتما بروز باشند.
    3. خارج از حیطه فعالیت انجمن
    4. سرعت اینترنت شما ربطی به آیپد نداره، به اون طریقی که باهاش به اینترنت متصل شدید داره و روی همه دیوایس ها یکسانه.
    5. یا سیم کارت که اشتراک GPRS یا 3G داشته باشه، یا از طریق وای فای.
    6. معمولا هدفون و کیف نیازه.
    7. همه رده قیمت هست.
    8. -
    9. در خود آیپد می تونید آپدیت کنید، از طریق iTunes هم ممکنه.
    10. مسلما خیر!
    11. بی ارتباط به این انجمن / درباره سرویس های مختلف اینترنت در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتون رو بپرسید.
    12. -
    13. هم با کامپیوتر میشه و هم با خود آیپد. احتیاج به هیچ وصیله اضافه نداره.
    14. بله دوستان هستند. سوالی دارید بفرمایید.
    15. بله به راحتی.
    16. بله.
    17. خیر DVD نمی خوره. باید فیلم ها رو یا استریم کنید و یا روی آیپد کپی کنید. فلش و ... اصلا نمی خوره.
    18. ارجاع کاربران به سایر سایت ها خلاف قوانینه.
    19. با چند قطره آب مشکلی پیش نمیاد ولی ضد آب به شکلی که بندازید در استخر نیست.
    20. بله.

به نظر میاد شما ابتدایی ترین چیزها رو درباره آیپد نمی دونید. توصیه میشه مطالب همین انجمن رو مطالعه کنید و آشنا بشید.

8. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

1. برای اجرای برنامه ها نیازی به اینترنت نیست.
    2. برای اجرای برنامه ها نیازی نیست حتما بروز باشند.
    3. خارج از حیطه فعالیت انجمن
    4. سرعت اینترنت شما ربطی به آیپد نداره، به اون طریقی که باهاش به اینترنت متصل شدید داره و روی همه دیوایس ها یکسانه.
    5. یا سیم کارت که اشتراک GPRS یا 3G داشته باشه، یا از طریق وای فای.
    6. معمولا هدفون و کیف نیازه.
    7. همه رده قیمت هست.
    8. -
    9. در خود آیپد می تونید آپدیت کنید، از طریق iTunes هم ممکنه.
    10. مسلما خیر!
    11. بی ارتباط به این انجمن / درباره سرویس های مختلف اینترنت در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتون رو بپرسید.
    12. -
    13. هم با کامپیوتر میشه و هم با خود آیپد. احتیاج به هیچ وصیله اضافه نداره.
    14. بله دوستان هستند. سوالی دارید بفرمایید.
    15. بله به راحتی.
    16. بله.
    17. خیر DVD نمی خوره. باید فیلم ها رو یا استریم کنید و یا روی آیپد کپی کنید. فلش و ... اصلا نمی خوره.
    18. ارجاع کاربران به سایر سایت ها خلاف قوانینه.
    19. با چند قطره آب مشکلی پیش نمیاد ولی ضد آب به شکلی که بندازید در استخر نیست.
    20. بله.

به نظر میاد شما ابتدایی ترین چیزها رو درباره آیپد نمی دونید. توصیه میشه مطالب همین انجمن رو مطالعه کنید و آشنا بشید.
    داش آرمان خب گفتم که لازمه ابتدایی ترین چیزارم بدونم

یعنی آیپد 4 تو ایران گارانتی نداره ؟ خراب بشه چی ؟ :| اپله دیگه ... تو ایران که اپل نیست... راست گفتی...

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آرمان جون بابت کمکات ممنونم و بهت حق میدم که iOS قوی تره ولی اگه نظر شخصیم رو بپرسی از اندروید خوشم میاد...

میدونم که هردوی این سیستم عامل ها با هم برادر هستن...

ولی خب بهتر بودن سیستم عامل از نظر خود کاربر صورت میگیره! بعضی ها هستن که با آی او اس زیاد حال میکنن!!! ولی بعضی ها با اندروید راحت ترن!!!

و البته اینم بدونین که اندروید سیستم عامل جدیدی هست و هنوز تازه داره راه میفته... از لحاظ سخت افزاری اندروید خیلی ضعیف تر از iOS هست ولی از لحاظ زیبایی و پوسته ای هر دو یکی هستن ولی اندروید حرف اول رو میزنه!!!

در مورد برنامه ها هم که بیشتر برنامه ها واسه هردوی این سیستم عامل ها ساخته میشن...

نتیجه کلی اینکه بهتون واقعا حق میدم که آیپد بهتره! خودمم موافقم ولی منی که توی ایران زندگی میکنم و (معمولا یه زمانی رخ خواهد داد که تبلتم خراب بشه و یا مشکلی پیش بیاد...) در این موارد هست که آدم گیج خواهد شد چون 3 میلیون داده واسه یه تبلت!!! بعدش خراب بشه گارانتی و یا نمایندگی هم نداره... والا من بازم میگم خودم دانش آموز هستم و بهترین تبلت دنیارو نمیخوام !

فقط یه تبلتی میخوام که در حد نرمال باشه!

رم خوب سی پی یوی خوب باطری خوب همه چیز خوب ولی نه در حد عالی مثل آیپد ... من به شخصه از اندروید بیشتر خوشم میاد... و همین که خودم خوشم میاد مهمه دیگه مگه اینطور نیست؟ همین که خودم خوشم بیاد کافیه! قراره خودم باهاش کار کنم دیگه...

ولی در کل اینکه آی او اس واقعا بی نظیره و فعلا حرف اول رو میزنه... ولی باید دید که آیا تا ابد اینطور خواهد ماند ...یا اینکه اندروید (که وحشتناک داره پیشرفت میکنه و روز به روز طرفدارانش دارن زیاد میشن!)

هیچ چیز معلوم نیست ... باید دید!خلاصه آرمان جون دستت طلایی راستش من بچه تهرانی نیستم اهل گرگانم یه وقت تبلتم خراب بشه هی باید برم تهران باید الاف بشم... خلاصه بابت کمکات ممنونم ولی اندروید رو ترجیح میدم با سپاس فراوان

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نتیجه کلی اینکه بهتون واقعا حق میدم که آیپد بهتره! خودمم موافقم ولی منی که توی ایران زندگی میکنم و (معمولا یه زمانی رخ خواهد داد که تبلتم خراب بشه و یا مشکلی پیش بیاد...) در این موارد هست که آدم گیج خواهد شد چون 3 میلیون داده واسه یه تبلت!!! بعدش خراب بشه گارانتی و یا نمایندگی هم نداره... والا من بازم میگم خودم دانش آموز هستم و بهترین تبلت دنیارو نمیخوام !
    آقا مهران عزیز تبلتها امکانات پیشفرضی واسه تعمیر ندارند. هر جایی هم که تعمیرات انجام میده با روشهای ابتکارانه و با تکیه بر مهارت خودش این کارو انجام میده.
    همون تبلتهای اندرویدی گارانتی دار هم اگه خراب بشن تنها چیزی که به کمک شما میاد گارانتی تعویض هست. که شرکت های زیادی هم توی ایران برای آیپد این کارو انجام میدن.
    تبلت های اندرویدی هم بر خلاف اسمارت فون هاشون اصلاً پیشرفتی نکردند. هر از چند گاهی یکی از شرکت ها یه اسمی رو علم می کنه و به نام آیپد کش میفرسته تو بازار و پس از مدتی که گند زد خودش جمعش میکنه. به غیر از نکسوس های گوگل هیچ کدوم از تبلت های اندرویدی تا به حال نتونستن توی بازار واسه خودشون جایی پیدا کنند.
    Last edited by *Ali*; 04-05-2013 at 00:35.

12. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام بهترین تبلتی که صفحه نمایش آن fullhd باشه غیر از ipad چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •