تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 111 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان این بازی ارزش دانلود داره اخه گرافیکش کمی مسخره به نظر می رسه
    سبک بازی شبیه به کدوم بازی هست؟
    سلام. دوست عزیز به نظر من شما بهتره این بازی رو بگیری. اگرچه گرافیک بازی خیلی عالی نیست ولی خیلی از بازی ها هستند که نباید با توجه به گرافیکشون قضاوت کرد. گیم پلی بازی تمام نقص ها رو پنهان کرده. با وجود این به نظر من که گرافیکش خوب بود ولی حالا شاید به نظر کس دیگه خوب نیاد

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

کسی می دونه این قسمت رو چجوری میشه رد کرد
    کوئست tears of the mountain هستم دو تا جا هست برای اون گوی های آبی یکی رو راحت سر جاش قرار می دم دومی هم اون طرف دیوار هست از بالای دیوار رد میشم گوی هم آزاد می کنم ولی در بسته هستش نمی تونم ردش کنم
    اینم عکس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------

حل شد اون گوشه یه جا بود که باید روش وای میستادم تا در باز شه
    Last edited by king_darkness; 17-08-2012 at 15:07. دليل: رفع شد

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

اطلاعات مختصری از ESRB. دوستان اگه برادر کوچکتری تو خونه دارید بهتره نذارید بازی کنه ( کو گوش شنوا؟... ما که خودمون بازی می کردیم هیچ کس هیچی هم نمی گفت)

4. 3 کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

اطلاعات مختصری از ESRB. دوستان اگه برادر کوچکتری تو خونه دارید بهتره نذارید بازی کنه ( کو گوش شنوا؟... ما که خودمون بازی می کردیم هیچ کس هیچی هم نمی گفت)
    ای بابا, مگه مردم دیگه به این چیزا اهمییت میدن؟ ( نیست قبلا هم خیلی اهمییت میدادن!) یه پسر عمو دارم, میره کلاس پنجم, از بس بره این بازی های خشن خریدن یا چه میدونم CoD بازی کرده و خون ریخته همچین روحیه گندی گرفته این بچه, ادم احساس میکنه داره با ژنرالای بلند پایه تو جنگ جهانی دوم حرف میزنه از بس خشن شده!
    من هم سن این بودم خشن ترین بازیم warcraft و sims بود (((:

6. 2 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کسی می دونه این قسمت رو چجوری میشه رد کرد

حل شد اون گوشه یه جا بود که باید روش وای میستادم تا در باز شه
      محتوای مخفی: جواب 

به تصویری که برات گذاشتم دقت کن ابتدا میری اونوری که گوی هستش کنار دقت کنی از موارد منفجره هست که برمیداری (تقریبا سمت ابی)
    برمیگردی به بالای اون سکوی که با رنگ قرمز مشخص کردم اونجا وقتی بالای سکو رفتی و راه باز شد اون ماده رو پرت کن بچسبه به گوی بعد با اسلحه بهش شلیک کن پرت میشه اینو که اوکی میشه.

8. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب بازی رو یه 7 و 8 ساعتی بازی کردیم و اولین چیزی که باید بگم اینه که با اینکه سطح انتظارم از این بازی بیشتر بود و یه چیزی در حد 8.5 یا 8 مدنظرم بود ولی فکر میکنم همون 7.5 بهتره واسش . تقریبا مثل همون نقدی که چند صفحه پیش گذاشته شد .

کلا بازی مثل نسخه قبلی عالی بود . اما یه چیز کلی که من خوشم نیومد این بود که به نظرم این بازی رو زیادی در سبک RPG غرقش کردن . اول بگم که خودم RPG زیاد بازی میکنم و اینکه دوتا باز و lol باز هم هستم . بماند .
    به نظرم یه کم تعداد ایتم های توی بازی که میتونی استفاده کنی زیاد شده . نمونه این کار رو من توی بازی dragon age 2 دیدم که تقریبا توی هر کوئستی یه چندتا ایتم پیدا میکردی . زیاد بودن ایتم بد نیست به شرطی که کاملا خاص باشه هر ایتم و یه قابلیت رو داشته باشه . ولی اینجا من هر دشمنی که میکشم یا هر صندوقی که باز میکنم یه ایتم از توش میپره بیرون که ایتم قبلی ای که به نظرت عالی بوده رو سریع جایگزین میکنه . یه جورایی تمام ایتم هات همیشه در حال عوض شدنن . دقیقا همون حسی بهم دست داد که موقع بازی DA2 بهم دست داد .
    نکته بعدی راجع به شخصیت death و گیم پلی مربوط به خودشه . اولا فکر میکنم اکثرا همه اینو قبول دارن که war یه چیز دیگه بود و کلا ابهت خاصی داشت نسبت به death .
    راجع به اسلحه اش هم که باید بگم بالشخصه از اون scythe ای که war داشت بیشتر از scythe ای که اسلحه اصلی death هست خوشم میاد . فکر کنم اینکه یه اسلحه خاص واسه خودش نداره و هی عوض میکنه هم توی این مورد تاثیر داره . شمشیر War کاملا خاص بود . حتی بقیه سلاح هاش .
    به طور کلی من در محدوده شخصیت نقش اول بازی و گیم پلی (البته در یه حدی) تفاوت Draksiders II و ِDarksiders I رو مثل تفاوت God of war و prince of persia میبینم . war که شخصیتش یه جورایی با ابهت بود و من رو یاد کراتوس مینداخت و در عوض death با اون حرکات سریع و کلا قیافه و صدای معمولی من رو یاد پرنس میندازه . البته بازی همون بازیه و به قول معروف هسته اولیه حفظ شده ولی این همه که بازی رو به سوی نقش افرینی پیش بردن و شخصیت اصلی رو اینطوری طراحی کردن واسه من یه سر و گردن از نسخه یک پایین تره . خوب بود یه کم تعادل رو رعایت میکردن . ما توی بازی های RPG خالص هم این همه ایتم و قابلیت اضافه ندیدیم که توی این بازی دیدیم . در ضمن اون skill هم تقریبا خوب کار شده و نقطه قوتیه نسبت به نسخه قبلی . یعنی تعدادش متعادله .

در ضمن اگه کسی خواهشا میدونه این چیزا توی این بازی یعنی چی بگه که هم من و هم بقیه استفاده کنن . چون گیج شدم و نمیدونم به چه درد میخوره . مثلا ایا resistance همون magic resist هستش ؟ چون یه چیز دیگه داریم که defense ـه .

1.resistance
    2.arcane
    3.defense
    معنی رو که میدونیم . ولی اینکه به چه کار میاد رو بگین خواهشا . توی بازی این همه جزییات اضافه شده دریغ از ذره ای توضیح . ممنون میشم .
    Last edited by Gregar; 17-08-2012 at 21:32.

10. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman-yasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ♥ رضائـــیه ♥

پيش فرض

به نظر من 1 خیلی بهتر از 2 بود
    2 خیلی بچگونه شده
    بخضوض گرافیکش عوض اینکه بهتر بشه بدتر شده
    مثل بازی کارتونی کردند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

همه چیز بازی یه طرف موسیقی بکگراند فوقوالعادش و راه رفتن قدرت مند مرگ یه طرف
    واقعا لذت بخشه موقعی تو بالای صخره و سرزمینای یخی راه میری و اون موسیقی اسرار آمیز پخش میشه

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

به نظر من هم بازی خیلی به سمت RPG رفته. تقلیدهایی هم از prince of persia شده. مبارزه ها تا اینجا که خیلی راحت و ساده بودند. هیچ چالشی نداشته. شایدم بعد از pro to type 2 این بازی کمتر چالشی بوده که اینطور فکر می کنم. امیدوارم رفته رفته بهتر بشه.
    وقتی تو یه محیط بسته مثل راهرو راه می رم وقتی دوربین رو می چرخونم و به اطراف نگاه می کنم موقع چرخش بعضی جاها رو با تاخیر میچرخه. امکان داره از دیر لود شدن تکسچر باشه ؟ گرافیکم 4770 ati و رمم 2 ddr3 1066 هست.

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

خوب بازی رو یه 7 و 8 ساعتی بازی کردیم و اولین چیزی که باید بگم اینه که با اینکه سطح انتظارم از این بازی بیشتر بود و یه چیزی در حد 8.5 یا 8 مدنظرم بود ولی فکر میکنم همون 7.5 بهتره واسش . تقریبا مثل همون نقدی که چند صفحه پیش گذاشته شد .

کلا بازی مثل نسخه قبلی عالی بود . اما یه چیز کلی که من خوشم نیومد این بود که به نظرم این بازی رو زیادی در سبک RPG غرقش کردن . اول بگم که خودم RPG زیاد بازی میکنم و اینکه دوتا باز و lol باز هم هستم . بماند .
    به نظرم یه کم تعداد ایتم های توی بازی که میتونی استفاده کنی زیاد شده . نمونه این کار رو من توی بازی dragon age 2 دیدم که تقریبا توی هر کوئستی یه چندتا ایتم پیدا میکردی . زیاد بودن ایتم بد نیست به شرطی که کاملا خاص باشه هر ایتم و یه قابلیت رو داشته باشه . ولی اینجا من هر دشمنی که میکشم یا هر صندوقی که باز میکنم یه ایتم از توش میپره بیرون که ایتم قبلی ای که به نظرت عالی بوده رو سریع جایگزین میکنه . یه جورایی تمام ایتم هات همیشه در حال عوض شدنن . دقیقا همون حسی بهم دست داد که موقع بازی DA2 بهم دست داد .
    نکته بعدی راجع به شخصیت death و گیم پلی مربوط به خودشه . اولا فکر میکنم اکثرا همه اینو قبول دارن که war یه چیز دیگه بود و کلا ابهت خاصی داشت نسبت به death .
    راجع به اسلحه اش هم که باید بگم بالشخصه از اون scythe ای که war داشت بیشتر از scythe ای که اسلحه اصلی death هست خوشم میاد . فکر کنم اینکه یه اسلحه خاص واسه خودش نداره و هی عوض میکنه هم توی این مورد تاثیر داره . شمشیر War کاملا خاص بود . حتی بقیه سلاح هاش .
    به طور کلی من در محدوده شخصیت نقش اول بازی و گیم پلی (البته در یه حدی) تفاوت Draksiders II و ِDarksiders I رو مثل تفاوت God of war و prince of persia میبینم . war که شخصیتش یه جورایی با ابهت بود و من رو یاد کراتوس مینداخت و در عوض death با اون حرکات سریع و کلا قیافه و صدای معمولی من رو یاد پرنس میندازه . البته بازی همون بازیه و به قول معروف هسته اولیه حفظ شده ولی این همه که بازی رو به سوی نقش افرینی پیش بردن و شخصیت اصلی رو اینطوری طراحی کردن واسه من یه سر و گردن از نسخه یک پایین تره . خوب بود یه کم تعادل رو رعایت میکردن . ما توی بازی های RPG خالص هم این همه ایتم و قابلیت اضافه ندیدیم که توی این بازی دیدیم . در ضمن اون skill هم تقریبا خوب کار شده و نقطه قوتیه نسبت به نسخه قبلی . یعنی تعدادش متعادله .

در ضمن اگه کسی خواهشا میدونه این چیزا توی این بازی یعنی چی بگه که هم من و هم بقیه استفاده کنن . چون گیج شدم و نمیدونم به چه درد میخوره . مثلا ایا resistance همون magic resist هستش ؟ چون یه چیز دیگه داریم که defense ـه .

1.resistance
    2.arcane
    3.defense
    معنی رو که میدونیم . ولی اینکه به چه کار میاد رو بگین خواهشا . توی بازی این همه جزییات اضافه شده دریغ از ذره ای توضیح . ممنون میشم .

والا من که هنوز بازی نکردم, ولی اینارو از رو تجربه ی بازی اگر بخوام بگم که resistance تو اکثر بازی ها چیزیه که برای محکم تر شدن کاراکتر بازی در مقابل جادو ازش استفاده میشه, یعنی resist بیشتر = اثر جادو ی کمتر ( تو همه بازی هایی که تاحالا کردم همین معنی رو میده حالا میگم مطمئن نیستم چون بازی نکردم )

arcane یک نوع جادوئه, اینجارو که نمیدونم چیزی نمیگم!

defense هم که باید دفاع باشه, حالا نمیدونم منظور اینجا دفاع با اسلحه هست یا کمتر damage خوردن از حمله های مستقیم دشمن.

15. 2 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •