تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 34 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 331

نام تاپيک: _ معرفی دستگاه های پخش HD شرکت Xtreamer

داره خودمونی میشه firesoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون، بدون مشکل آپدیت شد

ولی کلا دستگاه یه مشکلی توی زیرنویس فارسی داره، وقتی جمله ها دو خطی میشه، اول خط دوم و بعد خط اول رو نشون میده:

اون گفت:
    باید از اینجا بریم

اینجوری نشون میده

باید از اینجا بریم
    اون گفت:

اگه با شرکت سازنده به هر طریقی در تماس هستید, به اطلاعشون برسونید تا در ورژن جدید فریمور ایراد رو بر طرف کنن
    ممنون

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون، بدون مشکل آپدیت شد

ولی کلا دستگاه یه مشکلی توی زیرنویس فارسی داره، وقتی جمله ها دو خطی میشه، اول خط دوم و بعد خط اول رو نشون میده:

اون گفت:
    باید از اینجا بریم

اینجوری نشون میده

باید از اینجا بریم
    اون گفت:

اگه با شرکت سازنده به هر طریقی در تماس هستید, به اطلاعشون برسونید تا در ورژن جدید فریمور ایراد رو بر طرف کنن
    ممنون
    بعد از بروز رسانی یک بار دستگاه به حالت کارخانه ریست کنید هیچ مشکلی در مورد زیرنویس وجود نداره لطفا فایل srt آپلود کنید تا من آزمایش کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعد از بروز رسانی یک بار دستگاه به حالت کارخانه ریست کنید هیچ مشکلی در مورد زیرنویس وجود نداره لطفا فایل srt آپلود کنید تا من آزمایش کنم
    با تغییر از حالت UTF8 به Arabic LTR مشکل زیرنویس فارسی حل میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با تغییر از حالت UTF8 به Arabic LTR مشکل زیرنویس فارسی حل میشه
    در کلیه پلیرها که زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکنن عدد ها این مشکل رو پیدا می کنند مثلا 2011 می نویسن1102 خوشبختانه اکستریمر این مشکل رو هم نداره

6. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

1- برنامه هایی که توی سایت اصلی برای دانلود گذاشته شده کاربردشون چیه؟ چگونه میشه نصبشون کرد؟
    (File2Folder , VIRTUALDUB , ...)

2
    - بعد از اتصال فلش مموری به دستگاه، فولدری به اسم REC توی فلش ساخته میشه. مگه این دستگاه قابلیت رکورد داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

1- برنامه هایی که توی سایت اصلی برای دانلود گذاشته شده کاربردشون چیه؟ چگونه میشه نصبشون کرد؟
    (File2Folder , VIRTUALDUB , ...)

2
    - بعد از اتصال فلش مموری به دستگاه، فولدری به اسم REC توی فلش ساخته میشه. مگه این دستگاه قابلیت رکورد داره؟
    فعلا وقت نکردم با این برنامه ها کار کنم و در مورد REC فکر میکنم مربوط به دانگل ----T باشه چون وقتی کیبورد وصله d رو که میزنی منوی ----T میاد
    Last edited by stb2xxx; 29-10-2011 at 20:45.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در کلیه پلیرها که زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکنن عدد ها این مشکل رو پیدا می کنند مثلا 2011 می نویسن1102 خوشبختانه اکستریمر این مشکل رو هم نداره
    ولی هنوز تا زیرنویسش مثل کامپیوتر وبرنامه هایی مثل k-lite بشه، یه کم فاصله داره
    یکی اینکه زیرنویس هایی رو که رنگی هستن رو فرمول رنگی شون رو نمیشناسه و تگ برنامه رنگ رو هم نمایش می ده (مثل <font color= red> )
    و یکی اینکه وقتی زیرنویس ها طولانیه و باید یه قسمتش به خط دوم منتقل بشه، اولِ زیرنویس به خط دوم میره و ادامه ش رو در خط اول می نویسه (گاهی هم زیرنویس ها رو در حین اینکار میشکنه)

پنگوئن های آقای پاپر به جای خنک نیاز دارن =>

ای آقای پاپر به جای خنک نیاز دارن
    پنگوئن هـ

البته من از دستگاه کاملا راضیم، و فقط این ایرادات رو میگم که اگه شما باهاشون در ارتباطید، به گوششون برسونید تا در نسخه های بعدی اصلاح بشن
    Last edited by firesoul; 29-10-2011 at 22:01.

10. این کاربر از firesoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ولی هنوز تا زیرنویسش مثل کامپیوتر وبرنامه هایی مثل k-lite بشه، یه کم فاصله داره
    یکی اینکه زیرنویس هایی رو که رنگی هستن رو فرمول رنگی شون رو نمیشناسه و تگ برنامه رنگ رو هم نمایش می ده (مثل <font color= red> )
    و یکی اینکه وقتی زیرنویس ها طولانیه و باید یه قسمتش به خط دوم منتقل بشه، اولِ زیرنویس به خط دوم میره و ادامه ش رو در خط اول می نویسه (گاهی هم زیرنویس ها رو در حین اینکار میشکنه)

پنگوئن های آقای پاپر به جای خنک نیاز دارن =>

ای آقای پاپر به جای خنک نیاز دارن
    پنگوئن هـ

البته من از دستگاه کاملا راضیم، و فقط این ایرادات رو میگم که اگه شما باهاشون در ارتباطید، به گوششون برسونید تا در نسخه های بعدی اصلاح بشن
    امکان شناسایی تگ برای پلیر ها وجود نداره چون زیر نویس ها رو فقط به عنوان متن میشناسن اما مشکل دوم وقتی پیش میاید که زیر نویس رو سایزشو زیلدی بزرگ کنیم و یا زیادی طولانی باشه البته من خودم به این مشکل بر نخوردم
    راستی در قسمت زبان زیرنویس عربی خالی هم هست با اون تست کنید
    به شما اطمینان می دم که به مرور زمان بهترین فریمور هابا امکانات منحصر برای این پلیر نوشته خواهد شد

12. 2 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان آیا مدیا پلیری هست که خروجی صدای 5/1 داشته باشه منظورم شش تا خروجی واسه صداست؟
    ممنون از کسانی که جواب میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •