تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 22 از 337 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    آیا کسی میتونه مرا در امر مدیریت اینترنت برای کلاینتها البته به جز Isa راهنمائی کنه ؟

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من که چیز مجانی قابل دانلود یا حتی ذخیره ندیدم همش پولیه

شما چیزی گرفتی ؟

درود

اگه نباشه جاش خالی می مونه SALMAN_LOOLOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

12 Ip چه کاربردی دارد؟

IP به عنوان يك شناسنامه در شبكه است و كاربردهاي بسياري دارد .براي توصيف كامل IP نياز به شرح TCP/IP است كه بعدا به آن اشاره خواهيم كرد. همان طور كه در جامعه شناسنامه وسيله اي براي احراز هويت ماست و بدون آن جزو آن جامعه محسوب نمي شويم ، IP نيز وسيله اي براي شناسايي ما در شبكه است و امكان اتصال به شبكه بدون آن وجود ندارد. به طور مثال هنگامي كه در شبكه مشغول چت (Chat) هستيم ، كامپيوتر شما داراي يك IP مي باشد. و جملاتي را كه شما تايپ مي كنيد به وسيله مسير يابها (Router ) مسير يابي (Routing) شده و به كامپيوتر شخص مقابل ميرسند و متني را هم كه شخص مقابل تايپ ميكند روي IP شما فرستاده مي شود.
    خط فرمان در ويندوز چيست؟
    خط فرمان يا همان "Command Prompt" در ويندوز نوعي شبيه ساز سيستم عامل Dos در ويندوز است كه فايلهاي اجرايي "exe,com" در آن اجرا مي شود. خط فرمان ويندوز دستورات بسيار زياد و كاربردي دارد كه به مرور زمان انها را خواهيم آموخت.
    دسترسي به خط فرمان در ويندوز:
    دسترسي به خط فرمان به دو روش ميسر است.
     روش اول : روي Start Menu كليك كرده و گزينه Run را انتخاب مي كنيم . سپس در پنجره ظاهر شده اگر ويندوز شما 98/ME باشد عبارت "Command" و اگر 2000/2003/XP باشد عبارت "CMD" را تايپ مي كنيم هم اكنون محيط Command Prompt در جلوي شما قرار دارد!
     روش دوم : با طي كردن مسير Start> Programs>Accessories و كليك كردن برروي Command Prompt اين محيط براي شما باز ميشود.
    چگونه IPخود را بدست آوريم :
    براي بدست آوردن IP خود در سيستم عامل ويندوز كافي است همان طور كه در بالا توضيح داده شد به محيط Command Prompt رفته و عبارت " IPCONFIG " را تايپ كنيم. به طور مثال پس از اجراي دستور به نتايج زير مي رسيد : Windows IP Configuration 0 Ethernet adapter : IP Address. . . . . . . . . : 213.155.55.232 Subnet Mask . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . : 213.155.55.232 فعلا تنها به سطر IP Address كه با رنگ قرمز مشخص شده است توجه كنيد (Default Gateway و Subnet Mask) بعدا برسي خواهد شد. ملاحظه ميكنيد كه IP ما213.155.55.232 است.
    آدرسهاي IP به چند دسته تقسيم مي شوند؟
    آدرسهاي IP به پنج كلاس A,B,C,D,E تقسيم مي شوند. از بين اين كلاسها تنها كلاسهاي A,B,C كاربرد دارند كه به شرح آنها مي پردازيم .
    1. كلاس A : تمام IP هايي كه www آنها (در درس قبل شكل كلي IP را به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي كرديم) بين 1 تا 126 است ، جزو كلاس A محسوب مي شوند. به عنوان مثال : 112.10.57.13 يك IP كلاس A است. اين كلاس ويژه پايگاهاي بزرگ اينترنتي است.
    2. كلاس B : تمام IP هايي كه WWW آنها بين 128 تا 191 مي باشد را شامل مي شود. مانند IP ي 172.155.55.73 كه جزو كلاس B است.
    3. كلاس C : اين كلاس تمام IP هايي كه WWW آنها بين 192 تا 223 است را شامل مي شود: مانند 213.133.52.138 كه جزو كلاس C محصوب مي شود.
    تحليل IP :
    همان طور كه گفته شد IP يك عدد 32 بيتي است. هم اكنون اين گفته را كاملتر شرح داده و مطلب را بازتر مي كنيم/ درك اين قسمت از مطلب نيازمند دانستن مفاهيم Bit و Byte است . اين در حقيقت واحدهاي اندازه گيري حافظه كامپيوتر هستند كه در پايين آنها را شرح مي دهيم :
    1. BIT :به كوچكترين واحد اندازه گيري حافظه كامپيوتري مي گويند.
    2. Byte : به مجموع 8 بيت ، يك بايت مي گويند. بنابر اين نتيجه مي گيريم 32 بيت همان 4 بايت در مبناي اعشاري (مبناي 10 ) است و براي اين كه كامپيوتر اعداد را در مبناي 2 در نظر مي گيرد آن را به صورت Binary (مبناي 2 ) مي نويسيم. براي اينكه اين مفاهيم را بهتر متوجه شويد آنها را در جدول برسي مي كنيم.
    IP از چند قسمت تشكيل شده است؟
    IP از دو قسمت Net ID و Host ID تشكيل شده است و مقادير بيت ها در اين دو قسمت در كلاسهاي مختلف IP متفاوت است. Net ID در واقع شناسه شبكه و Host ID شناسه ميزبان در IP است. برسي Net ID در كلاساهي مختلف: Net ID در كلاس A به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني تنها www را شامل مي شود. در كلاس B به صورت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است يعني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در واقع Net Id مي باشد. و در كلاس C به صورت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است يعني NetID .. اين روديگه بايد فهميده باشيد چيه كلاس A : در كلاس A : Net ID هشت بيت است و Host ID آن 24 بيت كه مجموعا 32 بيت مي شود. اين كلاس مي تواند 16.777.14 ميزبان (Host) داشته باشد يعني 16.777.14 IP كه زير مجموعه آن قرار مي گيرند. به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه 44.4.13 يكي از ميزبان ها (Host) مي باشد. كلاس B : در كلاس B : NetID از هشت بيت به شانزده بيت افزايش مي يابد و فضا را براي host ID كمتر مي كند، به همين دليل IP هاي زير مجموعه آن به 56.534 كاهش مي يابد. به عنوان مثال IP : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه 55.137 يكي از ميزبانهاست . كلاس C : NetID باز هم بزرگتر شده و از 16 بيت در كلاس B به بيست و چهار افزايش مي يابد و Host ID به كوچكترين مقدار خود يعني هشت بيت مي رسد. اين كلاس تنها 242 IP را پشتيباني مي كند. به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه در آن 93 يكي از ميزبانهاست. نكات مهم درس : 1- سعي كنيد بيشتر در محيط Command Prompt كار كنيد تا به آن عادت كرده و دست خود را در اجراي دستورات سريع تر كنيد. سرعت در اجراي دستورات هنگام ---- كردن بخصوص Client بسيار مهم است. 2- با كمي دقت حتما متوجه مي شويد كه IP اي كه www آن 127 باشد در هيچ يك از كلاسهاي مطرح شده وجود ندارد. در حقيقت IP ي 127.0.0.1 از قبل براي كامپيوتر خودمان رزرو شده و به آن Local Host مي گويند. 3- هنگامي كه به صورت Dial Up به اينترنت متصل مي شويد معمولا IP كلاس C به شما تعلق مي گيرد. 4- توصيه و پيشنهاد براي استفاده از Command Line ويندوز 2000 يا XP است

منبع = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by SALMAN_LOOLOO; 29-10-2006 at 12:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

12

عالي بود دوست عزيز

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظرم مشكلات همه حل شده يا ديگه كسي اينجا نمي ياد ولي من يه حال شديد به دوستان ميدم ولي زياد حال نكنيد....

يه سري به اينجا بزنيد ... كساني كه فقط MCSE خونده باشن متوجه ميشن ...

يا علي

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يه سري هم اينجا بزنيد ضرر نمي كنيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه n_mohsendoost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من یه بار میخواستم واسه ی کافی نتم سرور 2003 نصب کنم و کردم
    ولی هر کاری کردم حتی تو p30world هم سوال کردم و جواب دادن ولی hnternet connection sharing من فعال نشد که نشد

البته وقتی ویندوز رو نصب می کردم فعال بود ولی بعد اینکه می خواستم بعضی از سرویسها مثل dhcp , activedirectory , iis رو نصب کنم این اتفاق می افتاد تا به امروز که این تاپیک رو دیدم
    گفتم سوال کنم ببینم چی میشه
    حالا اگه میشه راهنماییم کنین
    ممنون میشم

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

سلمان جان

شما بعضي از پست هات رو فينگليش مينويسي و يكي از قانون هاي اصلي فروم تايپ فارسي هستش
    ميتونم ازت خواهش كنم فارسي تايپ كني تا راحت تر بشه خوند

مرسي

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه بار میخواستم واسه ی کافی نتم سرور 2003 نصب کنم و کردم
    ولی هر کاری کردم حتی تو p30world هم سوال کردم و جواب دادن ولی hnternet connection sharing من فعال نشد که نشد

البته وقتی ویندوز رو نصب می کردم فعال بود ولی بعد اینکه می خواستم بعضی از سرویسها مثل dhcp , activedirectory , iis رو نصب کنم این اتفاق می افتاد تا به امروز که این تاپیک رو دیدم
    گفتم سوال کنم ببینم چی میشه
    حالا اگه میشه راهنماییم کنین
    ممنون میشم
    ICS یا Internet Connection Sharing با DHCP کار نمی کنه . سرویس DHCP رو باید غیر فعال کنی . منطقی هم هست .
    چون هر دوی اونها به کلاینت IP میدن و اگر با هم بخوان کار کنن دچار Conflict میشن.

تا بعد.....

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

12

نقل قول نوشته شده توسط Wisdom
    سلمان جان

شما بعضي از پست هات رو فينگليش مينويسي و يكي از قانون هاي اصلي فروم تايپ فارسي هستش
    ميتونم ازت خواهش كنم فارسي تايپ كني تا راحت تر بشه خوند

مرسي
    من واقعا معزرت ميخوام ولي توضيح دادم قبلا من كيبرد فارسي ندارم حالا شما خودتو بزار جاي من چيگر آدم خون ميشه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

12 فيلم آموزشي شبكه

سلام بچه ها اميدوارم كه خوب باشيد ببينم كسي فيلم هاي آموزشي شبكه را نداره براي دانلود
    البته اگه بشه با دانلود منجر دانلود كرد خيلي عالي ميشه فرقي نمي كنه فارسي يا انگليسي باشه فقط فيلم آموزشي شبكه باشه و هر اندازه اي ام كه باشه فرقي نمي كنه
    مثلا تنظيمات Active Directory , DHCP , DNS , WinService و هرچی در مورد شبکه است را بتونم دانلود کنم
    البته اگه بشه با دانلود منجر دانلود کنم خیلی عالی میشه ممنون
    بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •