سوالات دانشگاه آزاد غیرپزشکی 90 رو جایی هست بتونم دانلود کنم؟
سوالات دانشگاه آزاد غیرپزشکی 90 رو جایی هست بتونم دانلود کنم؟
این هم 1 منبع دیگه که دوستان می تون چک کنن
[URL=http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1355220]
آخرین آمارتولیدعلم ایران/ برترین دانشگاهها و شاخصترین دانشمندان ایران
این رنکینگ فقط به فعالیت های علمی نظری مثل مقالات و اینا توجه کرده و خیلی فاکتورها رو در نظر نگرفته مثل فضای آموزشی امکانات آزمایشگاهی و غیره
به قول منبع:
فکر نمی کنم کافی باشه، حداقل پژوهش های عملی و اختراعات رو لحاظ می کرد.- تعداد مقالات و پرونده های علمی منتشر شده بر مبنای بانک داده اسکوپوس (Scopus)2- همکاری های بین المللی در پروژه های تحقیقاتی بر مبنای مقالات مشترک با موسسات وابسته از دو یا چند کشور
3- نبست تاثیر علمی بر مبنای Impact factor مقالات منتشر شده یک دانشگاه نسبت به تاثیر متوسطی که دانشگاه های دیگر در همان زمینه تحقیقاتی در دنیا داشتند (پارامتری به نام اثر نرمال شده یا NI)
4- مقالات بسیار با کیفیت منتشر شده بر مبنای انتشار مقاله هایی با ارجاع (citation) بسیار بالا در ژورنال های برتر (در 25% بالای جدول) در هر زمینه تحقیقاتی
این رده بندی فقط وفقط براساس مقالات منتشرشده مراکز پژوهشی هست
Last edited by meragj2; 13-07-2011 at 00:38.
راهنمای آشنایی با رشته های دانشگاهیاگه میشه اون کتابی که گفتی رو معرفی کن و بگو واسه کدوم انتشارات هست.
انتشارات ما و شما
خوب دوست من این ملاکه رده بندی کل دانشگاههای جهانه و فکر کنم باید قبولش داشته باشیم
این هم یک لینک دیگه:
فهرست 20 دانشگاه برتر اعلام شد
رتبه بندي دانشگاههاي ايران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این ملاک رده بندی این موسسه هست معیارها خیلی زیاده؛ حتی رنکینگ بر اساس کیفیت فست فود مکدونالد دانشگاه هم داریم!
نمونش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند مدل رنکینگ دارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
اگه اینجا برین میبینید که :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. دانشگاه تهران
2. فردوسی
3. علوم پزشکی تهران
ok دیگه به اندازهکافی صحبت شد دوستان خودشون قضاوت می کنن
فعالیتهای bnmnb رو خیلی حال میکنم
دست همگیمون درد نکنه که اینهمه به هم کمک میکنیم . دست bnmnb بیشتر درد نکنه![]()
Last edited by yarane-naghdi; 13-07-2011 at 02:25.
رتبه امسالت رو از درصدهای و اینا حدس زدم زیر 500 رو هم به خاطر اینکه مکانیک امیرکبیر پارسال که زیر 400 می خواست حالا حدودی من گفتم زیر 500
نه خیر اگه 10 مرداد نتایج بیاد شما از 12-13 مرداد وقت دارین تا 16-17 مرداد
آخریش هم که دوستان گفتن ( البته نه چندان دقیق!)
آقا این پست هم شدیدا تایید میشه ها
خود دانید![]()
homesick؟؟؟
من اینجور احساسی رو هیچ وقت تو خودم نمی بینم!
مالزی از اعتبار افتاد خیلی از مدرکاش دیگه قبول نیست
برای اینکه بدونی کدوماش قبولن برو مرکزش تو شهرک غرب(فکر کنم اونجا بود) بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)