من در جریانم ک سهمیه شما هیچ دخالتی توی رتبتون نداره وفقط توی گزینش بهش نگا میکنن اونم اگ سهمیه شهدا.ازاده هاودرصدای جانبازیه بالاترظرفیتو فول نکنه!تنها خوبیش واسه شما اینه ک اگ قبول شین تخفیف واسه شهریس اونم نه زیاد!معدلتون چنده؟
من در جریانم ک سهمیه شما هیچ دخالتی توی رتبتون نداره وفقط توی گزینش بهش نگا میکنن اونم اگ سهمیه شهدا.ازاده هاودرصدای جانبازیه بالاترظرفیتو فول نکنه!تنها خوبیش واسه شما اینه ک اگ قبول شین تخفیف واسه شهریس اونم نه زیاد!معدلتون چنده؟
کسی نمی دونه نتایج نیمه متمرکز کی میاد؟
از نیمه اول مهرم رد شدیم ولی خبری نیست !!
نیمه دوم مهرانگاربارسال 26مهردادن!!دعاکنین دیرترنشه حالا!
وای نه مطمئنین 26ام جواب میاد....
مطمئن نیستم فقط توسایت سنجش توی ارشیوسیستم اعلام نتایج هس ک بارسال 26مهردادن!!!!کاش امسال زودتربدن!
کسی اگه میدونه خواهشا جواب بده . من با رتبه 10000 منطقه 2 -معدل کتبی نهایی 18.19 +شیمی 20 و زیست نهایی 19 شدم آیا بین الملل تهران کیش قبول میشم ؟؟؟؟؟؟؟ فقط اونو زدم . خواهشا جواب بدین دیگهههه!
مطمئن نمیشه گفت ولی معدلتون خوبه احتمال زیادایشلا..برمیداره!چون اونایی ک رفتن میگن معدل ک خوب شد رتبه بالاهم برمیدارن!نگران نباشین!البته خودم دارم میمیرم ازاسترس!زاشناهای ما بارتبه بالای 10000ومعدل 18.80دندان کیش قبولیده انتقالی دادن الان توجلفاس البته این بحث مال سال88!من فقط بااستناد ب اطلاعات خودم گفتما!!!!!!!!!
مرسی از شما .آره دیگه به قول شما اون سال 88 بوده .من هم که تهران زدم .ایشالا که هردومون قبولیم . استرسم که زیاد دارم!
Last edited by mammad13; 09-10-2012 at 22:01.
سلام دوست من
به احتمال بسیار بالایی قبول هستید.
چون با رتبه های بیشتر از این هم قبولی داشتیم
اگر بین الملل شهرهای دیگه رو هم زده باشید که دیگه شک در قبولی نکنید.
چون بین اللل ها شهریه خیلی خیلی بالایی دارند به همین دلیل اغلب ظرفیت خالی دارند
موفق باشید
یعنی جلفا راحتتره قبولیش؟؟![]()
Last edited by selda.a; 09-10-2012 at 22:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)