لطفا کاربرد و سقف بودجه رو تعیین کنید؟؟؟
لطفا کاربرد و سقف بودجه رو تعیین کنید؟؟؟
یک دوربین خونگی کیفیت خوب
قیمت هم در حد 500 تومن
یه چیزی باشه که رو تلویزیون فول اچ دی بی کیفیت نشون نده
سلام
من چند تا جاي معتبر برا قيمت گرفتن دوربين فيلمبرداري و قطعاتش مي خوام كمك ميكنين
سلام حامد جان
خوبی داداش
تا 900 تومن چه دوربینی رو پیشنهاد می کنی؟
tm700 پاناسونیک تو بازار هستش قیمتش چنده؟
tm700 بهتره یا hdr160 ?
ممنون
سلام وحید جان.قربونت داداش. تو خوبی؟؟؟
HDR-XR200...928.000
وحید جان 100.000تومن میتونی بودجه رو افزایش بدی تا مدل بتری رو معرفی کنم؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون حامد جان این مدلی که معرفی کردی چه تفاوتی با xr160 داره؟
والا حامد جان تقریبن سقفم همینه باز شما مدلی که گفتی 100 تومن بیشتره بهم بگو شاید دیرتر خریدم
راستی حامد جان شما توصیه می کنی hdr-xr160 سونی بخرم اینجا 870 تومنه.
ممنون
عرز زحمات
با این بودجه معرفی رو خیلی خیلی سخت کردین. در هر حال مدل زیر رو پیشنهاد میکنم:
SONY - DCR-SR68...491.000
کیفیت این دوربین 480pهست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قدرت عکاسی بهتر.
صدای5.1کاناله با جزییات بیشتر.
البته معایبی هم داره:
ظرفیت پایین.
فاصله کانونی کم.
زوم دیجیتال و اوپتیکال ضعیف.
خرید HDR-XR160 با این قیمت یه کمی بالاست. قیمت این دوربین 800.000تومنه!فکر نمیکنم بیشتر از این ارزش خریدش
بالا باشه.ولی از لحاظ کیفیت تقریبا در حد قابل قبولی هست و به جز لوکوس ضعیفش و حسگر متوسط، عیب شاخصی
نداره!مقایسه دقیق دو مدل سونی بالا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل پیشنهادی من:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LEGRIA HF-M 36...1.010.000
ممنون حامد جان خیلی لطف کردی
من HDR-XR160 رو برا استفاده خانوادگی می خواستم شما گفتین لوکوسش ضعیفه برا استفاده ای که میخوام از دوربین داشته باشم خیلی مشکل سازه؟شرمنده من از اصطلاحی که به کار بردین اطلاعات ندارم.قیمت 870 رو از نمایندگی سونی گرفتم امکانش هست اینجا بتونم قیمت پایین تر با گارانتی پیدا کنم؟
یه سوال دیگه HDR-XR 160 ساخت چین هم داره یا فقط برا ژاپن هستش؟
ممنون
قربونت برم داداشی.خواهش میکنم.
برای استفاده خانگی گزینه بسیار مناسبیه. زوم عالی و کیفیت قابل قبول. فقط یه کمی توی نور کم دجار نویز میشه.
که در اصلاح گفته میشه لوکوس خوبی نداره.
و اما لوکوس:
لوکوس به واحد روشنایی گفته میشه که با اون میزان روشنایی رو اندازه گیری میکنن و معیاری برای سنجش طیف نور
سنجی وسایل عکسبرداری و فیلمبرداری در نور کم هست. منظور از نور کم، نوری هست که چشم با دقت تمام نتونه
رنگها رو از هم تفکیک بده و دوربینی که این قابلیت رو به طور قوی پشتیبانی کنه، میتونه گرمی رنگها رو بانویزخیلی کم
در نور کم حفظ کنه.
این دوربین رو فکر کنم با گارانتی رهجو از پاساژ قائم فروشگاه کیش(1)820.000تومن قیمت داشتم. البته این قیمت
مال چند هفته پیشه.
و در مورد ژاپن:
احتمال اینکه این دوربین ساخت ژاپن باشه خیلی خیلی کمه. یا لااقل از 100درصد دوربین، فقط10
درصد یا حتی کمتر ساخت ژاپن هست. که شامل قسمتهای بسیار حساس هست که با ریز پردازندها سرورکارداره
و بقیه قطعات بیشتر تایوان و چین هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)