تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 58 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 576

نام تاپيک: فوتسال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینم یه تحلیل دیگه از فوتسال ملی خوندنش خالی از لطف نیست:
    قهرمانی آسیا پرید؛ بدون لجبازی به فکر جام جهانی باشید

*درجا می‌زنیم؛ کشورها از ما عبور کردند!
    واقعا باید سومی ایران را با واژه "ناکامی" تعریف کرد، چرا که تیمی که همواره مدعی قهرمانی و حضور پرافتخار در جام جهانی است چه می‌شود که ناگهان در برابر تایلند بازی را واگذار می‌کند و از رسیدن به فینال بازمی‌ماند؟ تایلندی که در فینال 2008 و در حالی که میزبان بود با نتیجه 4 بر صفر برابر ایران شکست خورد، اما این تیم با به خدمت گرفتن یک مربی باتجربه به نام ویکتور هرمانس هلندی توانست در این سال‌ها پیشرفت خوبی داشته باشد، تا جایی که در دیدار نیمه‌نهایی دوازدهمین دوره مسابقات مقابل ایران بازی بسیار منظقی و خوبی را به نمایش گذاشت و حتی در دیدار فینال برابر ژاپن نیز کمی با بدشانسی روبرو شد و شاید اگر زمانی که 2 بر یک عقب افتاده بود، از حملات پرتعداد خود به نتیجه می‌رسید می‌توانست نتیجه دیگری در دیدار پایانی رقم بخورد. در سوی دیگر کویت نیز در این مسابقات عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشت و توانست به جام جهانی نیز صعود کند. به هر حال نکته‌ای که در این بین بسیار واضح و پررنگ است این است که تیم‌های آسیایی مختلف پیشرفت و رشد چشم‌گیری داشته‌اند، این در حالی است که به نظر می‌رسد قدرت برتر آسیا در حال درجازدن است و سایر تیم‌ها در حال رسیدن به ایران هستند و این هشدار بسیار خطرناکی برای کشورمان خواهد بود، نه اینکه رشد سایر تیم‌ها به ضرر ما تمام شود اما باید تلاش کنیم و سطح خود را به جهان نزدیک و نزدیک‌تر کنیم.
    * یک شکست نبود، افت یک ساله بود
    آنچه مشخص است این است که هیچ گاه نمی‌توان عملکرد یک تیم را با یک برد و یک شکست ارزیابی کرد و مسئولان ورزشی در این مواقع از جمله کلیشه‌ای "فوتبال برد و باخت دارد" استفاده می‌کنند تا با این جملات، سنگینی شکست را بخوابانند و توجیهی برای ناکامی داشته باشند، اما آیا تیم ملی فوتسال ایران تنها این شکست را تجربه کرد؟ چه کسی نتایج تیم ملی ایران در دیدارهای دوستانه قبل از مسابقات قهرمانی آسیا را فراموش کرده؟ آنجایی که با ژاپن و ازبکستان مساوی کردیم، به رومانی باختیم و حتی برابر منتخب هرمزگان نیز متوقف شدیم! البته در این بین پیروزی‌های پرگلی نیز داشتیم همانند بردهایی که در مسابقات غرب آسیا به دست آوردیم، اما نکته‌ای که همگی به آن اذعان می‌کنند فاصله زیاد حریفان بوده است. جایی که شاید فلسطین و اردن نتوانند حریف قابل ذکری برای قدرت برتر آسیا باشند. به هر حال شاید کسب پیروزی برابر این تیم‌ها و توجیه نتیجه نگرفتن در بازی‌های دوستانه عاملی شد تا بار دیگر ایران طعم بد ناکامی را بچشد و همانند سال 2006 به مقام سومی قاره کهن دست یابد. نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد این است که شاید در آن زمان ایران به این اندازه خود را به تیم‌های جهانی نزدیک نکرده بود. درست است تیم ملی ایران در سال 1992 و دومین دوره جام جهانی رتبه چهارم را از آن خود کرد، اما از آن به بعد نتوانست از مرحله گروهی صعود کند تا اینکه در سال 2008 به دور دوم راه یافت و در دیدار پایانی این مرحله در ثانیه‌های پایانی برابر ایتالیا، نایب قهرمان جهان مساوی کرد و به دلیل تفاضل گل کمتر نتوانست به جمع چهار تیم برتر راه یابد. ایران در سال 2010 نیز عنوان قهرمانی آسیا را کسب کرد. اما به یک باره افت ایران در رقابت‌های مختلف آغاز شد، کسب مقام چهارمی در رقابت‌های گرندپریکس که تجربه 2 نایب قهرمانی در این مسابقات را داشتیم سرآغاز این ناکامی‌ها بود.

* مربی جوان در کنار مرد ناکام و پرحاشیه
    هیچ شکی بر توانایی علی صانعی نیست، چرا که او چندین سال در تیم ملی فوتسال ایران به عنوان بازیکن و مربی حضور داشته و شناخت کافی از مسائل فوتسالی دارد، اما شاید 2 نکته در انتخاب او و عدم نتیجه‌گیری‌اش تاثیر داشت، یکی اینکه او به اندازه کافی تجربه هدایت تیم ملی را نداشت و شاید برای این امر کمی زود بود و دیگری حضور جوراندیرو، مربی برزیلی در تیم ملی بود. مربی‌ای که پیش از این تنها ناکامی ایران در سال 2006 را رقم زده بود. پس از حضور او بسیاری از کارشناسان و مربیان فوتسالی این امر را بر خلاف مصلحت تیم دانستند و از به وجود آمدن دودستگی در تیم خبر می‌دادند. در ابتدای حضور جوراندیرو صحبت‌هایی درباره تغییر سرمربی و بازگشت او به عنوان شخص اول مطرح شد، اما عباس ترابیان در مصاحبه‌های خود حمایت از سرمربی جوان را در دستور کار خود قرار داد و علت حضور جوراندیرو را تجربه و برزیلی خواندن او دانست.
    * دوای درد تیم حضور مربی بزرگ و باتجربه
    فوتسال ایران بازیکنان جوان و با استعداد فراوانی دارد و شاید زمان آن رسیده باشد که وحید شمسایی‌ها را به جهان و آسیا معرفی کنیم. درست است که ایران قهرمانی آسیا را از دست داد اما آنچه مهم‌تر است حضور در جام جهانی است که باید به درستی در زمان باقی مانده با برنامه‌ریزی بتوانیم نقاط ضعف را پوشش دهیم تا بتوانیم در آبان‌ماه عملکرد خوبی داشته باشیم. شاید باید با بررسی اصولی و فنی این نقاط را از بین برد و برای حضوری پرقدرت در تایلند حاضر شد. به نظر می‌رسد حضور مربی بزرگ و باتجربه خارجی می‌تواند مرهمی باشد بر زخم‌های فوتسال ایران. کاری که سایر تیم‌ها به خوبی در این سال ها انجام دادند، اما مسئولان ما با برکناری مربیان موفق باعث شدند تیم ملی سیر نزولی پیدا کند. شاید به نظر می‌رسد باید لجبازی‌ها را کنار گذاشت و با آوردن مربی باتجربه و بزرگ باعث پیشرفت و رشد فوتسال در ایران شد.

یعنی میشه امید داشت که کادر فنی عوض بشه شمس برگرده و با روحیه و انرزی به جام جهانی بریم؟

من منظور جمله اي كه با رنگ قرمز مشخص شده را درك نكردم. اگر ميشه يكي توضيح بده جريان چيه؟
    اون چه جريانيه كه اينقدر قدرت دسيسه چيني داره كه از بيرون فدراسيون ميتونه به تيم ملي فشار بياره و همه ي برنامه هاي رو طوري طراحي كنه كه در بازي با تايلند ما ضربه نهايي را بخوريم.
    آيا واقعاً چنين چيزي وجود داره يا باز هم دنبال فرافكني هستند؟
    دوست عزیز من نظر خودم رو به عنوان یک بیننده ساده میگم به هیچ وجه نمی تونم قبول کنم که داخل تیم باند بازی دو دستگی و دستهای پشت پرده و ... وجود داشت و بازیکنها عمدا کم کاری کردن(فرق داره با خودخواهی و غرور) که تیم ملی جلوی تایلند نتیجه نگیره و کادر فنی عوض بشه و ... همینو بگم شمسایی آرزوی بلند کردن این جام به عنوان کاپیتان و آقای و گل رو داشت نظری طاهری کشاورز مقدم و ... همینطور!نویسنده این مطلب گریه و بهت بازیکنهای ما بعد از باخت جلو تایلند رو دیدن؟بازی دوم مقابل استرالیایی کرد که 9-0 برده بودش رو دیدن؟اینجا دیگه مساله باشگاهی و لیگ نیست که انقدر راحت بشه کثیف کار کرد !!اما از اونطرف شاید امثال شمس و اطرافیانش دید متفاوتی به این قضیه داشته باشن که چطور و با چه دلایلی خودشون رو کنار گذاشتن و به این کادر فنی که قبلا جوابشو داده بود(2006 تاشکند) اعتماد کردند و اینم شد نتیجش ... به نظر من اینها همه فرافکنی هست و مطرح کردن جام جهانی و فرصت برای نتیجه گیری در اونجا هم فرار به جلو!چیزی که مسئولین(در تمام رده ها!) به شدت بهش وارد هستن و ازش استفاده می کنن!عوام فریبی...شاید هم مطرح کردن دو دستگی برای کنار گذاشتن مربی برزیلی هست و اختیار تام داشتن صانعی!!

کافیه همین مطلبی که قرار دادم رو دوباره بخونیم این ناکامی و شکست یه اتفاق نبود روند و عملکرد تیم ملی با صانعی همین بوده!
    Last edited by Kianoosh; 02-06-2012 at 16:18.

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=Devicestreet;7029602]این باخت برا ما نیاز بود که به خودمون بیایم
    اما یه چیزی ژاپن 6 به 1 تیلند رو لوله کرد اونوقت تابلند ما رو می بره پس با این شرایط برزیلی که یه دورانی با ما مساوی می نمود الان با ما چیکار میکنه[/QUOTE

علت این نتیجه ها بیشتر به نیمکت برمیگرده تا درون زمین
    من بازی ژاپن تایلند رو ندیدم وحتی الان که نتیجه رو دیدم یکم جا خوردم ولی این نتیجه میتونه بیشتر به دلیل کار خوب مربی ژاپن باشه تا مهارت بازیکنهاش درون زمین
    6-1 نتیجه ای هست که برای ما هم کاملا در دسترس بود ( بعد از 3-1) ولی مدیریت نشد

4. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یعنی میشه امید داشت که کادر فنی عوض بشه شمس برگرده و با روحیه و انرزی به جام جهانی بریم؟
    يه جا از قول شمس خوندم كه در مراسم تجليل از مدال آوران سال 90 كه با حضور احمدي نژاد برگزار شده بود ازش دعوت كرده بودن و هنگام ملاقات با احمدي نژاد چند دقيقه اي باهاش صحبت كرده بود كه شمس در موردش گفت كه احمدي نژاد با ديدن شمس ازش خواسته تيم ملي را در جام جهاني قهرمان كنه و شمس هم در پاسخ به اون گفته من الآن يك سال و نيمه كه در خدمت تيم ملي فوتسال نيستم و احمدي نژاد هم رو ميكنه به عباسي و با ترشرويي كلي ابراز ناراحتي ميكنه و عباسي هم ميگه اين اتفاق در زمان تصدي من رخ نداده و احمدي نژاد هم از عباسي خواست كه هرچه سريعتر اين قضيه را حل و فصل كنه. حالا اين حل و فصل كردن قضيه يعني چي، مشخص نيست.

ولي در اين چند روزي كه از اون افتضاح بزرگ ميگذره هيچ نشاني از تغيير در كادر فني يا ابراز تأسف از طرف مسئولان فوتسال كشور نديديم و طوري رفتار ميكنن كه انگار اتفاق خاصي نيفتاده و ظاهرا ميخوان به همين كادر فرصت بدن تا در جام جهاني جبران مافات كنه!

دوست عزیز من نظر خودم رو به عنوان یک بیننده ساده میگم به هیچ وجه نمی تونم قبول کنم که داخل تیم باند بازی دو دستگی و دستهای پشت پرده و ... وجود داشت و بازیکنها عمدا کم کاری کردن(فرق داره با خودخواهی و غرور) که تیم ملی جلوی تایلند نتیجه نگیره و کادر فنی عوض بشه و ... همینو بگم شمسایی آرزوی بلند کردن این جام به عنوان کاپیتان و آقای و گل رو داشت نظری طاهری کشاورز مقدم و ... همینطور!نویسنده این مطلب گریه و بهت بازیکنهای ما بعد از باخت جلو تایلند رو دیدن؟بازی دوم مقابل استرالیایی کرد که 9-0 برده بودش رو دیدن؟اینجا دیگه مساله باشگاهی و لیگ نیست که انقدر راحت بشه کثیف کار کرد !!اما از اونطرف شاید امثال شمس و اطرافیانش دید متفاوتی به این قضیه داشته باشن که چطور و با چه دلایلی خودشون رو کنار گذاشتن و به این کادر فنی که قبلا جوابشو داده بود(2006 تاشکند) اعتماد کردند و اینم شد نتیجش ... به نظر من اینها همه فرافکنی هست و مطرح کردن جام جهانی و فرصت برای نتیجه گیری در اونجا هم فرار به جلو!چیزی که مسئولین(در تمام رده ها!) به شدت بهش وارد هستن و ازش استفاده می کنن!عوام فریبی...شاید هم مطرح کردن دو دستگی برای کنار گذاشتن مربی برزیلی هست و اختیار تام داشتن صانعی!!

کافیه همین مطلبی که قرار دادم رو دوباره بخونیم این ناکامی و شکست یه اتفاق نبود روند و عملکرد تیم ملی با صانعی همین بوده!
    با تشكر از نظر شما! منظورم از مطرح كردن سئوال اين بوده كه آيا آقاي صالح كه ميگه اين نتايج حاصل دسيسه چيني عليه كادر فني است منظورش شخص شمسه؟ آيا چنين فرضيه اي وجود داره كه شمس داره از بيرون به همه خط ميده كه چطور رفتار كنن كه تيم ضربه بخوره و همه به حقانيت شمس پي ببرن؟ اگر اينطوره پس اين آقاي صالح به اصطلاح پيشكسوت فوتسال كشور طرز فكري بسيار مبتديانه و كاملاً نابالغ داره كه اصلا نبايد به حرفهاش توجهي كرد. حالا يك رسانه رسمي داره به حرفهاش استناد ميكنه و كلي هم بهش بها ميده.
    چرا كه از اساس چنين فرضيه اي مردوده. چرا كه اگر شمس اونقدر قدرت داشت كه ميتونست از همه عوامل استفاده كنه تا هدف خودشو پيش ببره پس چرا نتونست مطالبات حداقلي كه از فدراسيون داشت را دريافت كنه؟ اصلاً عملكرد شمس جاي هيچگونه حرف و حديثي داره كه يك عده عقده اي اينطور سفسطه ميكنن؟ واقعاً افكاري كاملاً ماليخوليايي دارن اينجور آدما.

يكي از اين آدم هاي سفسطه باز و صاحب تفكر ماليخوليايي همين كفاشيان خودمونه! كه اگر يادتون باشه در بازي ايران با كره شمالي كه چند سال پيش در تهران برگزار ميشد و در حاليكه ايران با نتيجه 1-0 از كره پيش بود ناگهان در دقيقه حدود 65 بازي نارنجكي به زمين پرتاب شد و يك بازيكن كره شمالي مصدوم شد و كره اي ها بازي را رها كردن و در پي اون AFC كره شمالي را به دليل ترك بازي 3-0 بازنده اعلام كرد و ايران را هم به دليل پرتاب نارنجك به محروميت از حضور تماشاگر در يك بازي خانگي محكوم كرد. يادمه در همون زمان ويژه برنامه هايي در باره بررسي حوادث بازي ترتيب داده شد و در يكي از همون ويژه برنامه ها كفاشيان كه اون موقع رئيس كميته ملي المپيك بود دعوت شده بود و اين كار را به عناصر ضد انقلاب! نسبت داده بود و از شدت مضحك بودن ادعاي اين آدم، مجري برنامه ديگه تا آخر برنامه هيچ نظري از كفاشيان نخواسته بود و فقط سر آخر براي خداحافظي چند كلمه اي ازش جويا شد. حالا اين آدم شده رئيس فدراسيون فوتبال!

6. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

صانعي: من مقصرم و مي‌روم

علي صانعي درباره ناکامي تيم ملي در رقابت‌هاي فوتسال قهرماني آسيا و کسب مقام سومي گفت: مسابقات مهمي بود چرا که هم قهرماني آسيا و هم انتخابي جام جهاني محسوب مي‌شد. در مرحله نيمه نهايي موفق به شکست تايلند نشديم و اين موضوع دلايل خاص خودش را دارد که در وقت مناسب و مشخص، گزارش آن را به فدراسيون خواهم داد.

وي درباره اينکه دلايل اين ناکامي چه بود، خاطرنشان کرد: اين موضوع دلايل متعددي دارد و شايد ضروري نباشد بعضي دلايل آن را همه بدانند اما بايد ريشه يابي شود.

صانعي در پاسخ به اين سؤال که خيلي‌ها معتقدند تيم ملي مشکل فني داشت، عنوان کرد: قطعا مشکل فني داشتيم و اين يکي از دلايل ناکامي ما بود. هم در زمين مشکل داشتيم و هم احتمال دارد بيرون زمين مشکل داشته باشيم. تيمي که نتيجه نمي‌گيرد در همه ابعاد مشکل دارد، از سرپرست گرفته تا من و کادر فني و بازيکنان، همه مشکل داشتند.

سرمربي تيم فوتسال اضافه کرد: وقتي تيم مي‌برد همه مي‌برند و وقتي مي‌بازد همه شکست خورده‌اند. همه مقصر هستند و اينگونه نيست که کسي خودش را تبرئه کند و بگويد من کارم را درست انجام دادم. همه مقصرند ولي ممکن است درصدها تفاوت داشته باشد.

صانعي در پاسخ به اين سؤال که خودتان چند درصد مقصر بوديد، اظهار داشت: اين موضوع بايد بررسي و مشخص شود چه درصدي وجود دارد. با اين حال همه مسئوليت شکست و ناکامي با من است. من مقصر اصلي اين شکست هستم و درصد اصلا مهم نيست. اگر 10 يا 90 درصد هم باشد، همه متوجه من است و مقصر من هستم.

وي درباره حضور جورانديرو در کادرفني و اينکه در دو دوره ناکامي ايران در آسيا اين مربي حضور داشته و حمايت مي‌شود، تصريح کرد: اين موضوع را بايد از فدراسيون فوتبال بپرسيد. در آن مقطع و محدوده زماني که فرصت داشتيم، تنها کسي که فکر مي‌کرديم مي‌تواند به ما کمک کند، جورانديرو بود.

صانعي درباره اينکه گفته مي‌شود فدراسيون فوتبال با سه مربي براي جانشيني او مذاکره کرده، گفت: قرارداد من رو به پايان است و انشاءالله نفر بعدي همه مسائل را حل مي‌کند. فدراسيون قطعا بايد مذاکره کند. پيش از اينکه به مسابقات آسيايي برويم گفتم اگر نتيجه نگيريم قطعا از تيم ملي خواهم رفت و سر حرفم هستم. اين حق طبيعي فدراسيون است که دنبال نفر بعدي باشد و مذاکره کند اما اينکه نفر بعدي خارجي باشد يا داخلي، اطلاعي ندارم.

سرمربي تيم ملي فوتسال در مورد اينکه تيم ملي مشکل غذايي نداشت، عنوان کرد:‌ مشکلي از اين بابت وجود نداشت. من مسئول ناکامي تيم هستم و از زير بار مسئوليت فرار نمي‌کنم. همه چيز خوب بود و من مقصر هستم.

ورزش 3

8. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ترابيان: شمس بايد انتقاد کند
    عباس ترابيان درباره ناکامي تيم ملي در رقابت‌هاي فوتسال قهرماني آسيا گفت: بازيکنان در ديدار با تايلند به حريف به چشم يک تيم ضعيف نگاه کردند و با غرور و خود بزرگ‌بيني وارد زمين شدند. آنها تايلند را به حساب نياوردند و نتيجه اين شد که مقابل اين تيم شکست خورديم.

وي ادامه داد: روز قبل از بازي صانعي در جلسه از بازيکنان خواست مراقب شماره 9 تايلند باشند و تاکيد کرد که آنها روي ضربات کرنر خوب عمل مي‌کنند اما بازيکنان از اين موضوع غافل شدند.

رئيس کميته فوتسال خاطرنشان کرد: تيمي که مقابل ما قرار گرفت با تايلند گذشته تفاوت داشت. به جز يکي دو بازيکن همه نفرات اين تيم تغيير کرده بودند. در اين تيم جوانگرايي ديده مي‌شد و بازيکنان آنها از نام ايران نمي‌ترسيدند.

ترابيان تصريح کرد: اينکه گفته مي‌شود برخي دنبال آقاي گلي بودند و مي‌خواستند خودشان گل بزنند را قبول ندارم. درباره مسائل فني هم بايد بررسي‌هاي لازم صورت بگيرد.

وي درباره اينکه آيا پس از اين شکست کادر فني تيم ملي تغيير خواهد کرد، اظهار داشت: نظر شخصي من اين است که صانعي بايد بماند اما کادر فني تقويت شود. ايده‌هايي همانند حضور يک مدير فني در ذهن‌مان هست که بايد بررسي شود.

ترابيان درباره اينکه صانعي اعلام کرده نمي‌ماند و اينکه گفته شده او استعفا داده تاکيد کرد: او بايد استعفايش را به من بدهد که اين اتفاق رخ نداده است.

ترابيان درباره شايعاتي مبني بر برکناري‌اش از کميته فوتسال به فارس گفت: من از تنها کسي که دستور مي‌گيرم رئيس فدراسيون فوتبال است. در اين باره کسي چيزي به من نگفته، ضمن اينکه من هم اصراري ندارم در کميته فوتسال بمانم.

وي در پاسخ به اين سؤال که گفته مي‌شود فدراسيون فوتبال با سه مربي براي جانشيني صانعي مذاکره کرده عنوان کرد: اينها شايعه است. فکر مي‌کنم فدراسيون اينقدر براي من احترام قائل است که خودشان مستقيما وارد مذاکره نشوند.

ترابيان گفت: بايد از مردم عذرخواهي کنيم و خودمان را بدهکار آنها مي‌دانيم. همه ما از اينکه جام را به راحتي از دست داديم ناراحت هستيم. ژاپن با يک گروه ساده قهرمان شد و ما بايد حق‌ مردم را ادا کنيم. بايد پاسخگو باشيم و مردم هم بدانند چه گذشته است.

رئيس کميته فوتسال درباره اينکه گفته مي‌شود بين صانعي و جورانديرو اختلاف نظر وجود داشت، به فارس گفت: هيچ اختلافي در تيم ملي نبود. ما نقش کاملا تعريف شده‌اي براي هر يک از اعضا در نظر گرفته بوديم. جورانديرو با تقاضاي صانعي به تيم اضافه شد. من به صانعي گفتم اگر او را نمي‌خواهد بگويد اما سرمربي تيم ملي اعلام کرد که به جورانديرو نياز دارد.

ترابيان افزود: جورانديرو در تيم اميد مشغول فعاليت بود ولي با اين حال با نظر صانعي وظيفه آناليز را بر عهده گرفت. او با دوربين شخصي‌اش بازي‌هاي تيم ملي را ضبط و نکات فني را به سرمربي تيم منتقل مي‌کرد. جورانديرو کمک زيادي مي‌کرد و به هيچ وجه بحث دخالت مطرح نبود. کساني که اين حرف‌ها را مطرح مي‌کنند اطلاعاتشان کامل نيست.

وي اظهار داشت: کارلوس مربي بدنساز تيم ملي نيز وظايف کاملا مشخصي داشت. او آزمايش‌هاي به‌روزي انجام مي‌داد و با گرفتن خون ميزان چربي، اسيد لاکتيک و ديگر مسائل پزشکي را تحت کنترل داشت. کارلوس پس از هر بازي وان يخ براي بازيکنان درست مي‌کرد تا اعضاي تيم ملي آماده بازي بعدي شوند.

ترابيان يادآور شد: ساير اعضاي کادر فني از جمله عمادي و فراشي وظايف خودشان را انجام مي‌دادند و ما در کادر فني فرد بيکار و علاف نداشتيم.

ترابيان درباره اينکه گفته مي‌شود تيم ملي در دو دوره‌اي که جورانديرو حضور داشته ناکام بوده،‌ به فارس گفت: بازيکناني نظير حسين طيبي، مهدي جاويد و حميد احمدي محصول کار جورانديرو بودند. آيا او خيانت کرده که اين بازيکنان را به تيم ملي آورده است؟

وي ادامه داد: آنهايي که از جورانديرو انتقاد مي‌کنند چرا نمي‌گويند او با تيم اميد در مسابقاتي که ساير تيم‌ها با نفرات بزرگسال آمده بودند، قهرمان شد؟ چرا قهرماني‌هاي او را ناديده گرفتند و چرا نيمه خالي ليوان را مي‌بينند؟ جورانديرو دو سه قهرماني به تيم اميد آورده است. آيا منتقدان او آلزايمر گرفتند که اين چيزها را نمي‌بينند؟

ترابيان در مورد انتقادات شمس خاطرنشان کرد:‌ او استخوان خرد کرده است و براي فوتبال زحمت کشيده و مشکلي از بابت اينکه انتقاد کند، وجود ندارد. انتقادات او براي حل شدن مشکلات است اما بايد ببينيم افراد ديگري که انتقاد مي‌کنند چه انگيزه‌اي دارند.
    ورزش3

استدلالش خیلی قشنگ بود ژاپن با یک گروه ساده قهرمان شد انگار ایران تو سخت ترین گروه قرار گرفته بود که به هر تیمی 10تا زد رفت بالا
    Last edited by clau; 04-06-2012 at 15:32.

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

از این صحبتهای و تفکرات خیلی میترسم اصلا بوی امیدواری به آینده رو نداره
    اغلب به سرمربی های بزرگ در چنین شرایطی اجازه ادامه کار میدن چون احتمال نتیجه گرفتن زیاده اما صانعی به نظر من اصلا نباید بمونه ایشون بره لیگ برتر تجربه بیشتر کسب کنه بعد بیاد همین جورانديرو بعد باخت به ژاپن سریعا برداشته شد نتایج رو هم دیدیم که تیم چه کولاکی کرد
    اولا باید غرور رو بزارن کنار و برن دو دستی شمس رو بیارن و گرنه ما تو سطح کشور بهتر از شمس نداریم و باید یه مربی تراز اول جهانی رو بیاریم که فکر نکنم هیچکدوم به وقوع بپیونده

12. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

صانعي از هدايت تيم ملي فوتسال استعفا كرد

سرمربي تيم ملي فوتسال به دليل نتايج ضعيف در جام ملتهاي آسيا از سمتش كناره گيري كرد.به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي فوتبال ايران در رقابتهاي قهرماني آسيا كه در امارات برگزار شد پس از باخت در مرحله نيمه نهايي به تايلند از راه يافتن به فينال اين مسابقات باز ماند و در پايان به مقام سومي بسنده كرد.به دنبال اين اتفاق علي صانعي كه پيش از اعزام جام ملتها نيز عنوان كرده بود اگر در اين مسابقات نتيجه نگيرد به عنوان اولين نفر خواهد رفت، يك روز پس از بازگشت از امارات از سرمربي گري تيم ملي كناره گيري كرد.به گزارش ايسنا، قرارداد علي صانعي تا اواسط مردادماه بود و تيم ملي تا آن زمان هيچ مسابقه‌اي را پيش رو ندارد به اين ترتيب كميته فوتسال مي‌تواند در اين مدت سرمربي جديدش را انتخاب و معرفي كند.

البته اینم بگم یه مصاحبه دیگه هم کرده گفته استعفا ندادم قراردادم مرداد تموم میشه و بعدش قطعا نخواهم بود و سوم شدن تیم ملی حادثه بود دلایل ناکامی تیم ملی رو هم گفته یه سری مسائلی هست که الان نباید بگم جو متشنج میشه! و ... اگه کنار رفتنش قطعی باشه به نظر من گزینه اول باید مربی داخلی باشه که تو این فرصت کم وقت برای آشنایی و آوردن یه مربی خارجی نیست هرچند که مربی خارجی تراز اول اینورا نمیاد با این قیمتها و شرایط!!!هنوز هیچ کدوم از طرفین چه فدراسیون/کمیته فوتسال(ترابیان) و شمس صحبتی در مورد برگشتن شمس نکردن و اسامی دیگه ای برای سرمربیگری تیم ملی فوتسال اعلام شده ...

آيا منتقدان او آلزايمر گرفتند که اين چيزها را نمي‌بينند؟
    آره ما آلزایمر گرفتیم یادمون نمیاد قهرمانی فوتسال آسیا سال 2006 در ازبکستان همین کادر فنی (صانعی + جوراندیرو)با سرمربیگری جوراندیرو دلبند شما با نتیجه تحقیر آمیز 5-1 به ژاپن تو نیمه نهایی باخت و حذف شد!یادمون نمیاد که سال بعد همون ژاپن رو تو کشورش تو فینال 4-1 بردیم و قهرمان شدیم(سرمربی شمس) و سال بعد تو تایلند ژاپن رو تو نیمه نهایی 1-0 بردیم و باز هم قهرمان شدیم(سرمربی شمس) و نهایتا 2010 تو ازبکستان ژاپن رو تو نیمه نهایی 7-0 بردیم و قهرمان شدیم (سرمربی شمس) اینم بگم کلا یادمون رفته گند کاری شما رو سر ماجرای تیم ملی امید و همینطور کنار گذاشتن شمس!!
    نمی دونم چرا تو فدراسیون کفاشیان و دوستان انقدر 4 تا قهرمانی جانبازان و معلولین و تیم زیر 17 سال و دانش آموزان و بانوان ... رو تبلیغ می کنن و تو رده بزرگسالان که باید ویترین باشه و بیشترین عنوان و افتخار کسب بشه دوستان بوق میزنن!
    پس امان از آلزایمر!

راستی تو رده بنده جهانی هم یک پله سقوط کردیم!!
    Last edited by Kianoosh; 05-06-2012 at 11:21.

14. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ترابيان: شمس بايد انتقاد کند
    این قدر حرصم گرفت این پست رو خوندم که ترجیح میدم چیزی نگم
    (بچه ها تایلند رو دست کم گرفت یا تو اونقدر بی شعوری که قبل مسابقه راحت پیش بینی برد میکنی که اینا تو زمین شل بگیرن و و و و و و)

به قول کارشناس شبکه خبر هم قهرمانی رو از دست دادیم هم با بی فکری و بی تدبیری یه مربی جوون و احتمالا آینده دار رو از صحنه محو کردیم
    کی صانعی دوباره خودش رو پیدا کنه معلوم نیست

16. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

با این نتایج درخشان می خاستی نکنه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با این نتایج درخشان می خاستی نکنه؟

فعلا که محکم و استوار سر جاش هست با حمایت ترابیان!

ترابيان: صانعي بايد تا آخر جام جهاني بماند و كار كند/ مثل عرب‌ها مربي عوض نمي‌كنيم

رييس كميته‌ فوتسال مي‌گويد صانعي بايد تا پايان جام جهاني 2012 تايلند سرمربي تيم ملي بماند و با كناره‌گيري وي موافقت نخواهد شد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عباس ترابيان پس از كناره‌گيري علي صانعي از سرمربيگري تيم ملي فوتسال اصرار دارد كه تا پايان جام جهاني 2012 تايلند روي نيمكت تيم ملي فوتسال بنشيند. اين در حالي است كه خود صانعي به هيچ وجه ديگر راضي نيست هدايت تيم ملي را بر عهده داشته باشد و حتي عنوان كرده كه تا يك سال در هيچ تيمي كار نخواهد كرد.
    ترابيان در اين‌باره به ايسنا گفت: ما صانعي را بركنار نكرده‌ايم و او بايد بماند و كار كند. اين درست نيست كه يك مربي جوان كه زحمت كشيده به زودي كنار بكشد.
    وي ادامه داد: صانعي نبايد رويش را از ما برگرداند. مگر ما مثل عرب‌هاي حوزه خليج فارس هستيم كه تا اتفاقي مي‌افتد مربي عوض مي‌كنند؟!
    ترابيان در پاسخ به اين پرسش كه صانعي خودش تاكيد داشت كه برود و شما اصرار داريد كه بماند، تصريح كرد: اين كه صانعي گفته در تيم ملي كار نمي‌كند، از فهم و درك بالايش است و به اين دليل است كه دست فدراسيون را باز مي‌گذارد.
    به گزارش ايسنا، پس از كناره‌گيري صانعي شنيده شده كه فدراسيون فوتبال به دنبال به خدمت گرفتن سرمربي تيم ملي فوتسال برزيل است، اما ترابيان آن را رد كرد و گفت: مگر سرمربي برزيل بيكار است كه بيايد و سرمربي ايران شود. او تا پايان جام جهاني با برزيل قرارداد دارد و ما هم سرمربي‌مان را بركنار نكرده ايم كه بخواهيم به دنبال كسي ديگري باشيم. به هر حال در جلسه‌اي كه در هيات جلسه فدراسيون برگزار خواهد شد و كادر فني ملي هم حضور خواهند داشت، همه چيز مشخص مي‌شود.

19. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •