منچستر![]()
![]()
منچستر![]()
![]()
ایول امیر منم منچسترم
شما ها همون سالي هم كه ميگفتين شانس اول هستين پورتو رو در سكوي قهرماني ديدين. !
روماريو اعتراف كرد كه تعداد 998 گل زده او، تنها در بازيهاي رسمي به ثمر نرسيده است.
روماريو كه تنها دو گل با شكستن ركورد پله بازيكن افسانهاي فوتبال جهان فاصله دارد، سرانجام اعتراف كرد كه نهصد و نود و هشت گلي كه او تاكنون به ثمر رسانده در بازيهاي رسمي و غير رسمي بوده است.
او در اين باره گفت: « هيچ گاه اين مساله را پنهان نكرده بودم. من تا به حال نگفته بودم كه گلهايي كه به ثمر رساندهام، همهاش در بازيهاي رسمي بوده است بلكه بايد بگويم كه من بعضي از اين گلها را در ديدارهاي نمايشي زدهام.»
بازيكن ۴۱ ساله برزيل گفت: « به هر حال من اين تعداد گل (998 گل) را به ثمر رساندهام.»
بازيكن واسكوداگاما نظر جالبي دارد. روماريو باور دارد كه او بيشتر از اين تعداد گل وارد دروازه حريفان كرده است. او گفت: « اين اعداد و ارقام مربوط به من نيست. هيچ گاه من تعداد گلهايم را نشمردهام بلكه مسوولان آمار اين كار را كردهاند. اگر قرار بود من درباره تعداد گلهايم صحبت كنم، ميگفتم كه حدود ۳۰۰۰ گل به ثمر رساندهام.»
واسكودا ماگا يكشنبه آينده در ديداري مهم به مصاف فلامينگو ميرود و روماريو اميدوار است كه بتواند ۱۰۰۰ گل خود را در اين ديدار به ثمر برساند.
منبع: ایسنا
تيم ملي فوتبال برزيل با درخشش " رونالدينيو " در ديداري دوستانه مقابل تيم شيلي به پيروزي رسيد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از گوتنبرگ - سوئد ، در اين ديدار كه شنبه شب در ورزشگاه شهر گوتنبرگ - سوئد ، برگزار شد ، تيم برزيل با ۴گل حريف خود را شكست داد.
" رونالدينيو " بازيكن برزيلي تيم بارسلونا دو بار دردقايق ۱۶از روي نقطه پنالتي و ۵۰دروازه تيم شيلي را باز كرد و " كاكا و خوان " ديگر گلهاي تيم برزيل را در دقايق ۳۱و ۵۹به ثمر رساندند.
مسابقات فوتبال مقدماتي جام ملتهاي اروپا در سال ۲۰۰۸شنبهشب با برگزاري ديدارهايي در گروههاي مختلف پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس ، در پايان رقابتهاي ديشب نتايج زير بهدست آمد:
تيمهاي اول ميزبان بودند.
گروه اول
.........
قزاقستان ۲صربستان يك
لهستان ۵آذربايجان صفر
پرتغال ۴بلژيك صفر
گروه دوم
........
اسكاتلند ۲گرجستان يك
جزاير فارو صفر اوكراين ۲
ليتواني صفر فرانسه يك
گروه سوم
........
مولداوي يك مالت يك
يونان يك تركيه ۴
نروژ يك بوسني ، هرزگوين ۲
گروه چهارم
.........
جمهوري ايرلند يك ولز صفر
جمهوري چك يك آلمان ۲
قبرس يك اسلواكي ۳
گروه پنجم
........
رژيم صهيونيستي صفر انگليس صفر
استوني صفر روسيه ۲
كرواسي ۲مقدونيه يك
گروه ششم
........
ليختن اشتاين يك ايرلند شمالي ۴
گروه هفتم
.........
لوكزامبورگ يك بلاروس ۲
آلباني صفر اسلووني صفر
هلند صفر روماني صفر
اسپانيا ۲دانمارك يك
ایرنا: تيمهاي ژاپن و كره جنوبي دو مدعي قهرماني در رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا در ديدارهاي دوستانهاي به يك پيروزي و يك شكست دست يافتند.
تيم ژاپن شنبهشب در ورزشگاه شهر يوكوهاما مقابل تيم پرو با نتيجه ۲بر صفر به برتري رسيد.
" ماكي و ناكاهارا " در دقايق ۱۹و ۵۴دو بار دروازه تيم پرو را باز كردند.
تيم ملي فوتبال كره جنوبي در اين چارچوب و در ورزشگاه شهر سئول با دو گل دقايق ۲۰و " ۳۷بوينو " مغلوب تيم اروگوئه شد.
در ديگر ديدارهاي دوستانه ديشب تيم ازبكستان با يك گل بر تيم تايوان غلبه كرد، استراليا ۲بر صفر چين را شكست داد و هندوراس ۲بر صفر بر السالوادور فائق آمد.
دراسيون فوتبال عراق بعد از گذشت بيش از دوماه تصميم گرفت بصورت مشروط هدايت تيم ملي بزرگسالان اين كشور را به "يحيي علوان"سرمربي فعلي تيم اميد عراق بسپارد.
اين فدراسيون درنشست اخيرخود تصميم گرفت درصورتي كه تيم اميد عراق موفق به صعود به بازيهاي المپيك ۲۰۰۸پكن بشود، هدايت تيم ملي بزرگسالان را نيز بصورت رسمي به او بسپارد.
يك عضو فدراسيون فوتبال عراق امروز يكشنبه به خبرنگاران در بغداد گفت:
موفقيت يحيي علوان در پانزدهمين دوره بازيهاي آسياي در "دوحه" قطر و كسب مقام دومي اين رقابتها باعث شد تا اين تصميم اتخاذ شود.
"كاظم محمد سلطان" اضافه كرد : در صورتي كه علوان بتواند صعود تيم اميد عراق را بهبازيهاي پكن مهياكند ميتواند هدايت تيم ملي بزرگسالان را در جام ملتهاي آسيا برعهده بگيرد.
به اين ترتيب يحيي علوان به گمانه زنيهاي چند ماه اخير در مورد جانشين احتمالي "اكرم احمد سلمان" سرمربي سابق تيم ملي بزرگسالان فوتبال عراق پايان ميدهد.
اكرم سلمان به دليل ناكامي تيم ملي عراق در هجدهمين دوره رقابتهاي فوتبال كشورهاي عربي در امارات از هدايت تيم ملي عراق بركنار شد.
يحيي علوان پيش از اين نيز دو بار مسووليت سرمربيگري تيم ملي فوتبال بزرگسالان عراق را برعهده داشته است.
مسابقات فوتبال جام ملتهاي اسياامسال درچهار كشور آسيايي برگزار ميشود.
يحيي علوان اين روزها سرگرم آماده كردن تيم اميد عراق براي شركت در مسابقات انتخابي بازيهاي المپيك پكن است.
تيم اميد عراق در دو بازي اول خود در اين مسابقات به پيروزي رسيده است و همين امر باعث افزايش اعتماد فدراسيون فوتبال عراق به اين سرمربي عراقي شده است.
تيم اميد عراق قرار است روز هشتم فروردين ماه مقابل تيم اميد تايلند در " امان" پايتخت اردن به ميدان برود و در صورت پيروزي بر اين تيم در گروه خود سرگروه خواهد شد.
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي ژاپن پس از برتري برابر تيم ملي پرو گفت: عملكرد بازيكنانم در اين ديدار دوستانه راضي كننده نبود.
به گزارش خبرگزارس فارس و به نقل از سايت گل، تيم ملي فوتبال ژاپن در ديداري دوستانه موفق شد كه تيم ملي فوتبال پرو را بانتيجه 2 بر صفر شكست داده و بازيكنان اين تيم در آستانه شروع مسابقات جام ملت هاي 2007 آسيا روحيه مناسبي را به دست آورند.
اويكا اوسيم در پايان مسابقه گفت: با وجود برتري مقابل پرو بايد اعتراف كرد كه بازي خوبي را در زمين ارائه نكرديم.
وي افزود: بازيكنان ژاپن در لحظاتي از جريان مسابقه بسيار عصبي بودند و چنانچه حريف با بازيكنان اصلي به ميدان مي آمد مي توانست ما را شكست دهد.
ماكي و تاكاهارا گل هاي پيروزي بخش تيم ملي ژاپن را وارد دروازه پرو كردند تا نماينده آسيايي در اين ديدار دوستانه با پيروزي ميدان مسابقه را ترك كند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)