تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 33 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 321

نام تاپيک: SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony

داره خودمونی میشه arminjahanshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من می خواستم یک دستگاه پلیر سه بعدی که کابل hdmi 1.4 ساپورت می کنه به تلویزیون وصل کنم و سینما خانگی سونی sz1000 رو به تلویزیون وصل کنم

سینما رو می خوام به پورت 1 وصل کنم که قابلیت برگشت صدا داشته باشه ، اینجوری پلیر سه بعدی رو چجوری وصل کنم ؟؟؟چون باید ورژنش 1.4 باشه؟؟؟

اینجوری که فهمیدم پورت 1 ورژنش 1.4 هست و قابلیت برگشت صدا رو داره، اینجوری پورتم سوخت میشه که!!

داره خودمونی میشه arminjahanshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان یکی نیست جواب مارو بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

یه سوال از ex720 دارها کیفیت تصویر این تی وی با ex520 فرقی میکنه؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با EX720 تا حالا کسی به اینترنت متصل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه وصل شد اصلا ؟؟؟؟؟؟؟ وب بروزر داره ؟؟؟؟؟؟؟ میشه صفحات وب رو لود کرد توش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه جدیدا براش یه آپدیت جدید اومده که قابلیتهای اینترنتی رو بالا برده ولی ننوشته جه قابلیتهایی !!!!!!!
    در ضمن برای اطمینان لینک آپدیت فیرم ویر رو هم بذارید . ممنون .

در ضمن یه سوال جدی دیگه !!!!. ممنون میشم جواب بدید :

میشه منو تو خرید کابل HDMI کمک کنید . چه مارک و مدلی الان تو بازار خوبه و از کجا و چند بخرم خوبه ؟؟؟؟ با توجه به اینکه تقلبیش هم تو بازار فراوونه !!!!!! در ضمن در مورد ورژنهای مختلف HDMI هم راهنمایی کنید .
    من تهران هستم .
    Last edited by panther99; 17-06-2012 at 12:03.

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

یه سوال از ex720 دارها کیفیت تصویر این تی وی با ex520 فرقی میکنه؟
    سلام دوست عزيز.بله.تفاوت داره.كلا اونايي كه پنل سه بعدي دارن كيفيت تصويرشون هم بهتره

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

دوستان با EX720 تا حالا کسی به اینترنت متصل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه وصل شد اصلا ؟؟؟؟؟؟؟ وب بروزر داره ؟؟؟؟؟؟؟ میشه صفحات وب رو لود کرد توش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه جدیدا براش یه آپدیت جدید اومده که قابلیتهای اینترنتی رو بالا برده ولی ننوشته جه قابلیتهایی !!!!!!!
    در ضمن برای اطمینان لینک آپدیت فیرم ویر رو هم بذارید . ممنون .

در ضمن یه سوال جدی دیگه !!!!. ممنون میشم جواب بدید :

میشه منو تو خرید کابل HDMI کمک کنید . چه مارک و مدلی الان تو بازار خوبه و از کجا و چند بخرم خوبه ؟؟؟؟ با توجه به اینکه تقلبیش هم تو بازار فراوونه !!!!!! در ضمن در مورد ورژنهای مختلف HDMI هم راهنمایی کنید .
    من تهران هستم .
    سلام.بله.من وصل شدم.امكاناتي هم كه گفتي وب بروزر و سرچ هم داره.

7. این کاربر از aminamz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

يكي به ما بگه اين تي وي چه پسوند هايي رو نمايش ميده.يه mp4 دارم كه كليپ تست سه بعدي هست.اينو اجرا ميكنه و سه بعدي هم نمايش ميده از طريق فلش مموري.حالا فيلم هاي 3بعديم رو به چي تبديل كنم.چون mp4 كه تبديل كردم نخوند.فايل فيلم mkv هست.مرسي.چيكار كنم پسونداش بيشتر بشه واسه اجرا.تي وي رو هم اپديت كردم با adsl .تفاوتي داره كشور ديگه اي بزارمش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

EX720 وب بروزر نداره حالا این دوست ما چطوری می گند که داره من نمی دونم بروزر از سری NX به بالا اضافه میشه.

سونی فقط فرمت MP4 پخش میکنه البته چند روز پیش از روی یک فلش تست کردم فرمت m2ts رو هم پخش کرد که زیاد هم جای تعجب نداره چون فرمت بلوری هست که امتیازش برای خود سونی .

ضمنا برای بیشتر کردن پسوند ها هیچ راهی نیست این سیاست سونی و با به روز رسانی هم حل نمیشه .

10. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

EX720 وب بروزر نداره حالا این دوست ما چطوری می گند که داره من نمی دونم بروزر از سری NX به بالا اضافه میشه.

سونی فقط فرمت MP4 پخش میکنه البته چند روز پیش از روی یک فلش تست کردم فرمت m2ts رو هم پخش کرد که زیاد هم جای تعجب نداره چون فرمت بلوری هست که امتیازش برای خود سونی .

ضمنا برای بیشتر کردن پسوند ها هیچ راهی نیست این سیاست سونی و با به روز رسانی هم حل نمیشه .

مشكل MKV هم حل شد.DIVX تي وي رو اكتيو كردم

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

مشكل MKV هم حل شد.DIVX تي وي رو اكتيو كردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •