تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 42 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

کلاس نرفتم تا امروز بشینم بازی های لیورپول - منپستر و بایرن - برلین رو ببینم ...
    ولی لعنت به هر چی سرماخوردگی و سر درده!
    سر گل جرارد از صدای گزارشگر از خواب بیدار شدم .. انصافا از اون جایی که من دیدم بازی واقعا زیبایی بود ... به خصوص لیورپول خیلی با شخصیت بود ... امسال تا حالا بازی لیورپول رو ندیده بودم... چند خرید خوبی داشتید .. به نظرم امسال جای لیورپول و ارسنال سالهای قبل عوض می شه ( البته متاسفانه برای من !)
    نمیدونم این الجزیره ها چرا بازی رو پخش نمیکنن
    علیرضا جان الجزیرهای واقعی رو می گی یا مال ضرغامی رو !
    الجزیره متاسفانه امتیاز لیگ انگلیس رو نداره ...
    بهترین کار اینه که ماه*واره ترکست رو بگیری
    شبکه های ایدمن اذربایجان و راه فردا افغانستان معمولا هفته ای 3-4 بازی از لیگ انگلیس رو می زارن ، ایشالله که لیورپول هم جزوشون باشه ( این بازی رو هرو دو کانال گذاشتند)
    این وبلاگ گزارشگر شبکه راه فردا هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کلاس نرفتم تا امروز بشینم بازی های لیورپول - منپستر و بایرن - برلین رو ببینم ...
    ولی لعنت به هر چی سرماخوردگی و سر درده!
    سر گل جرارد از صدای گزارشگر از خواب بیدار شدم .. انصافا از اون جایی که من دیدم بازی واقعا زیبایی بود ... به خصوص لیورپول خیلی با شخصیت بود ... امسال تا حالا بازی لیورپول رو ندیده بودم... چند خرید خوبی داشتید .. به نظرم امسال جای لیورپول و ارسنال سالهای قبل عوض می شه ( البته متاسفانه برای من !)

علیرضا جان الجزیرهای واقعی رو می گی یا مال ضرغامی رو !
    الجزیره متاسفانه امتیاز لیگ انگلیس رو نداره ...
    بهترین کار اینه که ماه*واره ترکست رو بگیری
    شبکه های ایدمن اذربایجان و راه فردا افغانستان معمولا هفته ای 3-4 بازی از لیگ انگلیس رو می زارن ، ایشالله که لیورپول هم جزوشون باشه ( این بازی رو هرو دو کانال گذاشتند)
    این وبلاگ گزارشگر شبکه راه فردا هست :
    [ycom/[/CODE]
    حجت جان خدا بد نده فصل بدی سرما خوردییه پنیسیلین 1 میلیون و دویست بزنی حالت جا میاد من همین هفته پیش دو تاشو زدم

لیورپول امسال واقعا امیدوار کنندس و باید به کینگ کنی فرصت داد

تو از کدوم شبکه بازی رو دیدی
    من کارت الجزیره ها رو گرفتم ولی دریغ....
    آره بردیا هم قبلا گفته بود مثل اینکه امتیاز انگلیس رو نداره
    چاره ای نیست جز همین کاری که میگی امیدوارم طلسم شکسته بشه و چشم ما هم به جمال لیورپول روشن بشه

4. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من کارت الجزیره ها رو گرفتم ولی دریغ....
    بهترین کار به نظر من گرفتن یه کارت دی وی بی و خرید اکانت سی سی کم میتونه باشه. تقریبا 90% شبکه ها رو خواهید داشت. البته اگر بخواین از تلویزیون ببینید هم میتونید از اکانت سی سی کم استفاده کنید به شرطی که ----- ساپورتش کنه

یه راه ارزونتر و راحت تر هم گرفتن ترک.ست و دیدن بازیهای انگلیس از شبکه های آذربایجانی و افغانیه که البته کیفیتشون پایینه مخصوصا در مقایسه با اسکای و نوا و ...(از شبکه سه هم پایین تره)
    حیفه بازیهای لیگ برتر رو که رو چمن توپ ورزشگاه های انگلیس برگزار میشه با کیفیت ندید

ولی جالب بود که برعکس همه جا حساس ترین بازی هفته، اولین بازی بود. این بازار پخش تلویزیونی شرق آسیا ببینید چقدر مهمه که به خاطرش بازیها رو تو این ساعت برگزار میکنن! اگر این بازی مثلا 7.5 یا 8 بود ایران پخش میکرد اما ساعت 3 معمولا به برنامه های تقویت اخلاقی سیما اختصاص داره که نبودشون به فاجعه منتهی میشه

راستی یه سوال هم دارم در مورد چمن ورزشگاه آنفیلد (که البته تو چند ورزشگاه دیگه هم دیدم) این رنگ سیاهی که درست بعد از خط اوت شروع میشه همون چمنه که رنگ میکنن یا یه کف پوش دیگه است؟

6. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم کلا لیورپول اصلا دوست نداره منچستر دیگه قهرمان بشه

امروز تونست منچستر رو متوقف کنه که با این نتیجه و برد سیتی صدر جدول یه تکونی خورد و منچستر سیتی صدرنشین شد.

منچستر سیتی تو این فصل فوق العاده ظاهر شده و به نظر من قهرمان میشه مگر اینکه مصدومیت های وحشتناک بیاد سراغ بازیکن

های کلیدی این تیم.

8. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من از ایدمن (idman ) دیدم امروز ... البته راه فردا هم با اینکه گزارشش فارسی و مال همین بغله ولی امروز کیفیت خوبی نداشت ..
    کیفتشون عالی نیست ولی دیگه از شبکه 3 فکر نکنم بدتر باشه ... در حد همون
    اها..! یادم اومد یه شبکه هم سمت جایی که فارسی 1 اینا ! هست وجود داره که اونم هفته ای فقط یک بازی لیگ انگلیس می زاره ولی کیفیتش خیلی خوبه از ابوضبی اسپورت می گیره .. اسمش grts هست و مال کشور گامبیا باید باشه !
    ولی کلا فکر می کنم همون ترکست کافی باشه ...

10. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    خب درباره بازی:

ترکیب رو که بالاتر گفتم و تیم 1-3-2-4 بازی می کرد با جرارد در نقش هافبک تهاجمی. منچستر هم ترکیب محتاطی رو وارد زمین کرده بود (که با اینکه به هدفشون - گرفتن یه امتیاز - رسیدن ولی اگه ترکیب اون 20 دقیقه آخر کل بازی رو در زمین بودن بازی خیلی زیباتر می شد).

فرگوسن فیل جونز رو در خط هافبک بازی داده بود برای یارگیری نفر به نفر چارلی آدام (که به جز چند صحنه کاملا موفق هم بود)، در نیمه اول توپ و میدان در دست ما بود ولی دفاع بی نظیر منچستر اصلا اجازه نداد موقعیت گل داشته باشیم به جز یه موقعیت که سوارز خیلی خوب از Evans عبور کرد و تک به تک رو ده خیا گرفت. نیمه دوم بازی رو منچستر بهتر شروع کرد و چند موقعیت هم در 10 دقیقه اول داشت تا تونستیم دوباره جریان بازی رو به نفع خودمون تغییر بدیم، چندین حمله و در نهایت در دقیقه 67 که ضربه ایستگاهی که جرارد تبدیل به گل کرد (چه بازگشتی به آنفیلد!). منچستر هم چیچا، رونی و نانی رو وارد بازی کرد (3-3-4) رونی در نقش هافبک میانی قرار گرفت که تیمشون تهاجمی تر شد و تونستن گل مساوی رو بزنن (از روی کرنر که همه می دونیم منچستر قوی ترین تیم دنیا در استفاده از ضربات ایستگاهی و کرنره)، بعد از گل مساوی هم دوباره توپ و میدان رو در دست گرفتیم و حدود 12-13 دقیقه طوفانی رو داشتیم و به قولی دروازه منچستر به توپ بسته شده بود، که همه رو جناب ده خیا بسیار عالی دفع کرد.

هماهنگی، بازی تیمی و پاسکاری تیم خیلی خوب بود، روحیه تیم بسیار بالا و از دقیقه 1 تا 90+3 کاملا واضح بود تنها یه چیز در ذهن تیمه، اون هم برد این بازیه.

درباره داوری هم بگم که داوری خیلی خوب نبود، دو صحنه هند مشکوک در محوطه جریمه هر دو سمت داشتیم، هر دو کاملا با دست بازیکن ها برخورد کردن و هر دو کاملا جریان بازی رو تغییر دادن، ولی دست ها در حالت نرمال بود و هیچ کدوم عمدی نبود. داور هیچ کدوم رو پنالتی نگرفت. صحنه ضربه ایستگاهی هم که گل شد مشکوک بود، با اینکه برخورد بین فردیناند و آدام وجود داشت (خود فردیناند هم برخورد رو تایید کرد) ولی اینکه شدتش اونقدری بود که بازیکن مقابل به زمین بیفته یا نه مشخص نبود، به هر حال برخورد وجود داشت و بازیکن به زمین افتاد و داور هم تصمیم تقریبا صحیحی گرفت با اعلام خطا. اما مشکل اصلی این صحنه عدم اعتماد به نفس داور بود، این صحنه اگه خطا بود 100 درصد اخطار داشت - و فردیناند یک اخطار از قبل داشت - و یعنی باید اخراج می شد. داور اگه خطا نمی گرفت اشکالی وارد نبود ولی وقتی خطا گرفته، کارت ندادنش خیلی بی مورد بود و نشون از عدم اعتماد به نفس خودش داشت.

نکات جالب:

سطح فرهنگی این بازی بسیار بالا بود. بازی های رئال و بارسا یا لیگ ایتالیا در این سطح موقع هر خطا یا هر اوت دعوا میشه، دو بازیکن به هم می خورن دعوا میشه، همیشه جنجالی، همیشه اخراجی هایی به خاطر بی اخلاقی و ... ، ولی این بازی با همه سابقه اش به جز چند لحظه کوچیک (که حل شد) اصلا جنجالی نداشت، داور وقتی پنالتی برای لیورپول یا منچستر نگرفت اصلا اعتراض خاصی ندیدیم، چندین بار داور اوت و کرنر اشتباه کرد ولی بازیکن ها بسیار خوب پذیرفتن، نه وقت کشی از بازیکنی دیدیم نه تمارض خاص، نه مشتی توی صورت یکی نه گرفتن صورت و زمین افتادن وقتی یکی دستش نزدیک میشه و ... ، هر خطایی هم توی زمین شد خطای فنی بود و اصلا خشونتی ندیدیم. به نظرم فیلم این بازی رو قبل از ال کلاسیکو برای دو تیم پخشش کنن بد نباشه!

مارتین کلی در دفاع راست بی نظیر بازی کرد، با اینکه خیلی فرصت حمله نداشت ولی در نیمه اول نه یانگ و نه اورا اصلا فرصت طرح یه حمله رو هم از اون سمت نداشتن. الان به جرات میشه گفت گلن جانسون باید دفاع راست دوم ما باشه و مارتین کلی گزینه اول لیورپول و انگلیس!

خوزه انریکه سمت چپ تکنیک عجیبی داره و سانتر های مستقیم و دقیق، چندین بار پارک رو مبهوت گذاشته بود. با این بازیها باید منتظر بازیش در یورو 2012 باشیم، شاید دفاع چپ اسپانیا هم داره یه بازیکن خوب پیدا می کنه.

جرارد هم بازگشت باشکوهی به ترکیب اصلی داشت و خیلی خوب بازی کرد، پاس های هوشمندانه، نگه داشتن توپ و بازی سازی فوق العاده اش انسجامی به تیم داد که ماه ها در تیم ندیده بودیم. ضربه ایستگاهی هم با اینکه اشتباه محض گیگز بود ولی یادمون باشه این دومین باره که جرارد در دو بازی اخیرش اینطوری به منچستر گل می زنه.

کویت چقدر بازیکن با ارزشیه، یک لحظه در زمین نایستاد، در همه نبرد ها (دفاع، وسط، حمله) حضور داشت و همیشه مثبت بود. با اینکه فوق ستاره نیست ولی یکی از با ارزش ترین بازیکن هامونه.

فردیناند هم فوق العاده خوب بازی کرد. بسیار خوب با سوارز حرکت کرد و به جز دو خطای کاملا بی مورد - که یه اخطار گرفت - اشتباه دیگه ای نداشت.

چیچا هم فوق العاده بود، روی صحنه گل به نحوی که اسکرتل رو محو کرد، به عقب رفت و دوباره برگشت و ضربه سر... Pure Class به قول این گزارشگر ها. این گل منچستر یه کرنر آموزشی بود برای همه دنیا.

نیمکت ضعیف دوباره اذیتمون کرد، بعد از گل هیچ گزینه ای نداشتیم به بازی بیاد تا کمی بازی رو ببندیم و کمی ترکیب رو دفاعی کنیم. امیدوارم ژانویه یکم نیمکت رو قوی تر کنیم.

در نهایت بازی خوبی بود، حق ما نسبتا پیروزی بود ولی منچستر هم خیلی خوب بازی کرد و به هدفشون رسیدن. مطمئنم هر تیمی به جز منچستر جلوی ما بود 3 امتیاز بازی رو گرفته بودیم. با اینکه آخر بازی تماشاگرها و بازیکن ها ناامید و ناراحت بودن، ولی خب 1-1 مقابل منچستر اصلا نتیجه بدی نیست. 8 بازی گذشته و 30 تای دیگه مونده، اینطوری ادامه بدیم قطعا فصل خیلی خوبی خواهیم داشت.

12. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سطح فرهنگی این بازی بسیار بالا بود. بازی های رئال و بارسا یا لیگ ایتالیا در این سطح موقع هر خطا یا هر اوت دعوا میشه، دو بازیکن به هم می خورن دعوا میشه، همیشه جنجالی، همیشه اخراجی هایی به خاطر بی اخلاقی و ... ، ولی این بازی با همه سابقه اش به جز چند لحظه کوچیک (که حل شد) اصلا جنجالی نداشت، داور وقتی پنالتی برای لیورپول یا منچستر نگرفت اصلا اعتراض خاصی ندیدیم، چندین بار داور اوت و کرنر اشتباه کرد ولی بازیکن ها بسیار خوب پذیرفتن، نه وقت کشی از بازیکنی دیدیم نه تمارض خاص، نه مشتی توی صورت یکی نه گرفتن صورت و زمین افتادن وقتی یکی دستش نزدیک میشه و ... ، هر خطایی هم توی زمین شد خطای فنی بود و اصلا خشونتی ندیدیم. به نظرم فیلم این بازی رو قبل از ال کلاسیکو برای دو تیم پخشش کنن بد نباشه!
    دستت درد نکنه آرمان عزیز
    واقعا استفاده کردم و تا حدودی به وضعیت تیم نزدیک شدم

در مورد سطح فرهنگی استادیومها که شامل تماشاگرا و تیمها میشه واقعا انگلیس دو سه کلاس بالاتر از کشورهای دیگه اروپاست
    درباره الکلاسیکوها هرچند همیشه شرایط ایدئولوژیک و سیاسی ، فضای این بازی رو تحت تاثیر قرار میده اما باید خیلی صریح گفت که بعد از اومدن مورینیو کمی اوضاع پیچیده و پیچیده تر شده و کم کم داره خشونت این بازی رو از مرزهای فوتبال خارج میکنه

این رو هم در نظر بگیر که دو شخصیت کاریزماتیک مثل سر آلکس و داگلیش بزرگ روی نیمکت دو تیم هستن که هر چند باز هم کل کلها و کریهای خودشون رو دارن و دنبال منافع تیمشون هستن اما هیچ وقت به این راضی نمیشن که برای بردن فضای بازی رو به سمت خشونت بکشونن

نیمکت ضعیف دوباره اذیتمون کرد، بعد از گل هیچ گزینه ای نداشتیم به بازی بیاد تا کمی بازی رو ببندیم و کمی ترکیب رو دفاعی کنیم. امیدوارم ژانویه یکم نیمکت رو قوی تر کنیم.
    من هم امیدوارم واقعا
    در کل همونجور که در نخستین روزهای فصل خودت گفتی این فصل جزء چهار تیم اول هم باشیم بردیم
    مهم حرکت کلی و ساختار کلی لیورپوله که باید برای برخاستن دوباره هدفهای بزرگ در سر داشته باشه مثلا رسیدن به عدد 30 قهرمانی تا 2050
    هدفهای بزرگ رو اگر باور کنیم قدمهای بزرگ برداشته خواهد شد

14. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بعد از دریافت گل تساوی از منچستر، سه چهار تا موقعیت خوب گل داشتیم، شانس آوردند مساوی رو گرفتند.
    هایلایت ها بازی رو از اینجا میتونید بگیرید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تساوی خانگی در برابر نورویچ اصلا نتیجه خوبی نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازم با یه گل جلو بودیم و بعد مساوی شد
    این خیلی بده که نمیتونیم از از تک گل خودمون دفاع کنیم

مسیرمون طولانی تر از اونه که احساس میشه باید حسابی صبور بود و از این نظر مطمئنم که طرفدارای لیورپول خیلی محکم از این تیم و داگلیش حمایت میکنن

19. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •