تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 88 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

مودریچ نمی خواست برای تاتنهام بازی کند

هری ردنپ گفته است که مودریچ نمی خواسته برای تاتنهام به بازی کند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه باشگاه چلسی و لوکا مودریچ به طور علنی اعلام کردند که خواهان همکاری با یکدیگر هستند و میان آنها تنها باشگاه تاتنهام است که اجازه این همکاری نمی دهد . لوکا مودریچ که بارها از مشکلاتش با مسئولان تاتنهام گفته و خواسته است که او را به چلسی منتقل کنند قبل از شروع بازی تاتنهام با منچستر سیتی به سراغ هری ردنپ ، سرمربی قو های سفید لندن رفته و از او خواسته تا برای تیمش بازی نکند ، که با مخالفت مربی روبه رو شده که ردنپ خود در این خصوص می گوید :" لوکا مودریچ قبل از بازی پیش من آمد و گفت که فکر نمی کند بتواند بازی کند و من نیز به او گفتم که احساس می کنم تو احتیاج داری که بازی کنی ، لوکا تو نیاز داری که بازگردی و بازی کنی ."

هری ردنپ اضافه کرد :" من به او گفتم که مصدومانی داریم و همچنین به او گفتم من به تو احتیاج دارم که بیایی و بازی کنی ، ما به تو توی زمین نیاز داریم ، برو و بازی کن ."

وی ادامه داد :" من مطمئن هستم که او مشاوره گرفته بود که امروز بازی نکند ، ما آن را در باشگاه های دیگر دیده ایم . او صبح روز گذشته آماده بازی بود اما بدیهی است که اتفاقاتی شب گذشته افتاده است ، چه کسی می داند چه شده است"

ردنپ همچنین گفت :" امروز روزنامه ها نوشته اند که چلسی آماده ارسال پیشنهادی 40 میلیون پوندی برای مودریچ است ، در حالی که مودریچ هنوز روزنه های از نور را برای انتقالش به چلسی می بیند ، او احتمالا کاری را انجام می دهد که مردم به او می گویند بهترین راه برایش این است که از اینجا ( تاتنهام ) برود."

به نظر می رسد با این شرایط پیش آمده در تاتنهام در این چند روز باقی مانده در نقل و انتقالات تابستانه ، شاهد انتقال مودریچ از تاتنهام به چلسی باشیم.

2. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ون در وییل در نزدیکی چلسی

به نظر می رسد ون در وییل تا قبل از چهارشنبه با تیم فوتبال چلسی قرار خود را ثبت کند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، به نظر می رسد ون در وییل مدافع جوان و 23 ساله تیم فوتبال آژاکس آمستردام قبل از چهارشنبه به استمفوردبریج سفر کند.
    طبق اخبار منتشر شده ، این مدافع ملی پوش زمانی شایعات را به اوج رساند که خبر حضورش در لندن را در صفحه توئیتر خود نوشت . هرچند در متن ارسالی اش حرفی از حضور در تیم چلسی نزده است اما سفرش به پایتخت انگلستان را نمی توان بی دلیل با پیشنهاد 28 میلیون پوندی چلسی برای به خدمتگیری او دانست.
    او در صفحه توئیتر خود نوشت :" ما آخر هفته تعطیلی داشتیم ، پس به لندن رفتم تا تنها چند بازی را ببینم .نه چیز بیشتری."

4. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اینم یه سری عکس خشگل در بازی با نورویچ سیتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه ون در وییل و مودریچ رو هم بگیریم که دیگه توی نقل و انتقالات خیلی فوق العاده بودیم!
    ون در وییل یه بازیکن جوونه که پستش دفاع راسته و 24 تا بازی ملی هم برای تیم ملی هلند داره... اگه بیاد دیگه لازم نیست بعضی بازی ها ایوانویچ دفاع راست بازی کنه و دیگه به اندازه کافی توی اون پست بازیکن داریم
    فقط توی دفاع وسط اگه الکس بخواد از تیم بره به مشکل می خوریم چون توی این پست کمبود بازیکن داریم

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

فقط توی دفاع وسط اگه الکس بخواد از تیم بره به مشکل می خوریم چون توی این پست کمبود بازیکن داریم
    چه مشکلی ؟!
    بروما -لوییز - ایوانوویچ .. مدافع های خوبین ... !
    اسین هم که هست همه جا میتونه بازی کنه

10. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اسین که 6 ماهی مصدومه....بروما هم فکر کنم قرضی رفت هامبورگ

12. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

لمپارد : اکنون زمان مناسبی برای ماست

فرانک لمپارد معتقد است تیمش می تواند یکی از مدعیان اصلی کسب قهرمانی در این فصل باشد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از کسب نتایج خیره کننده و دور از ذهن دو تیم منچستری سیتی و یونایتد ، فرانک لمپارد که از پیروزی تیمش برابر نورویچ سیتی خوشحال است بر این باور است که تیمش می تواند قهرمانی را پس گرفته و دوباره جشن قهرمانی بگیرند .

لمپارد در مصاحبه ای گفت :" اکنون اویل فصل است و ما هنوز در جریان مسابقات قرار نگرفته ایم . من بازیهای زیادی را دیده ام و اگر بازی منچستر سیتی را ببینید آنها خیلی خوب هستند ، اما وقتی به بولتون رفتند دو گل خوردند."

وی ادامه داد :" پیش بینی تیم ها در اوایل فصل بسیار سخت است ، زمانی که مردم در مورد ما صحبت نمی کنند و در خصوص تیم هایی حرف می زنند که بیشتر از ما پول خرج کرده اند ، زمان مناسبی برای ما خواهد بود تا روی کارمان تمرکز کنیم . بعضی وقتها خوب است که مانند سالهای گذشته مردم از چلسی انتظار نداشته باشند ، می توانیم به مردم ثابت کنیم که اشتباه می کردند ."

کاپیتان دوم و محبوب استمفوردبریج گفت :" در حال حاضر بردن بازیها و در جریان لیگ قرار گرفتن برایمان بسیار مهم است."

14. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بازگشت بنایون به لیورپول

یوسی بنایون پس از یک فصل حضور نا موفق در چلسی خود را نزدیک به در های خروجی این باشگاه می بیند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، بنایون که دو سال پیش در بازار نقل و انتقالات تابستانه بندر لیورپول را به مقصد لندن ترک کرد ، بار دیگر در مسیر برگشت به آنجاست.
    بنایون از باشگاه لیورپول و لیل فرانسه دو پیشنهاد جدی دارد و به نظر می رسد پس از دادن شماره اش به ماتا ، دیگر نمی خواهد در چلسی و در کنار فرناندو تورس ، دوست قدیمی اش بماند.

انتقال بنایون به لیورپول گرو جدایی میرلس خواهد بود.

16. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

پیشنهاد استوک رد شد

باشگاه چلسی درخواست تیم استوک سیتی را مبنی بر انتقال لوکاکو به این تیم رد کرد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روملو لوکاکو مهاجم جوان و تازه وارد تیم فوتبال چلسی که یکی از ستاره های آینده لیگ برتر نامیده می شود ، از سوی مسئولان تیم استوک سیتی پیشنهادی مبنی بر انتقال قرضی این بازیکن به مدت یک سال و به ارزش 13 میلیون پوند که به 18 میلیون افزایش یافته بود ، دریافت کرد که پس از مخالفت خود او ، باشگاه چلسی نیز این پیشنهاد را رد کرد.

لیورپول پیشنهاد چلسی برای جذب رائول میرلس را رد کرد

سران آنفیلد پیشنهادی باشگاه لندنی را برای جذب هافبک پرتغالی خود را رد کردند.

سایت گل - باشگاه چلسی 7 میلیون چوند بعلاوه یوسی بنایون را برای جذب رائول میرلس به باشگاه لیورپول پیشنهاد داد اما سران آنفیلد این پیشنهاد را رد کردند.

بنایون 31 ساله تابستان گذشته با نظر کارلو آنچلوتی به استمفوردبریج آمد اما به نظر می رسد جایی در برنامه های ویلاس بواس ندارد.

لیورپول اکنون دیگر بنایون را نمی خواهد اما گفته می شود آرسنال، تاتنهام و لیل خواهان جذب این بازیکن هستند.
    از طرف دیگر چلسی هنوز در جذب لوکا مودریچ موفق نبوده و اکنون قصد دارد بنایون را نیز به مسئولان تاتنهام پیشنهاد کند تا شاید آنها با فروش هافبک کروات خود موافقت کنند.

آبی های لندنی همچنین پیشنهادی 20 میلیون یورویی برای جذب آوارو پریرا مدافع باشگاه پورتو که فصل گذشته زیر نظر ویلاس بواس بازی کرده بود نیز ارائه کرده اند.

این رقم 9 میلیون یورو کمتر از رقم رضایتنامه اوست اما انگیزه بازی در لیگ برتر احتمالا باعث می شود پریرا سران پورتو را برای فروشش متقاعد کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن : میرلس کیه دیگه بابا ! با اون دستهای نقاشی شدش !

شایعه شده که چلسی و تاتنهام بر سر انتقال مودریچ به توافق نهایی رسیدند اونم با مبلغ 40 میلیون پوند !

خداییش خیلی زیاده به نظر من ارزش مودریچ با کلی چک و چونه 20 چوقه نه بیشتر !

به هر حال احتمالآ این قرارداد تا ساعاتی دیگه نهایی میشه!

18. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودریچ رو هم دیگه خریدیم. چه شود!
    با این خرید دیگه از سیتی هم بیشتر خرج کردیم که این تعجب نداره چون همیشه کلا پول هایی که چلسی به بازیکنا میده دوبله ست!
    ولی این خرج کردن زیاد مهم نیست و بازیکنایی که خریدیم خیلی ارزشمندن و بعضی تیم ها که تیم های جوون و کم ستاره رو با نتایج پر گل می برن دیگه باید از چلسی خیلی بترسن ...

20. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •