تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 280 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مربی مشخص نشده کریمی رو گرفتن ؟ به نظرتون امکانش هست ؟!
    سپاهان مربی نداره ، عمادرضا رو جذب کرد ، به نظر شما امکانش هست؟
    توجیه سپاهان این بود که هر مربی بیاد عماد رضا رو میخواد ، همین توجیه رو پرسپولیس هم در مورد کریمی می تونه بیاره
    که اصلا هم توجیه منطقی نیست
    شاید هم کریمی توی لیست بازیکن های هر سه گزینه مربیگری پرسپولیس بوده یا شاید تا چند ساعت دیگه نام استیلی هم اعلام میشه!

2. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم چند عکس قدیمی از جادوگر به مناسبت بازگشت به پرسپولیس

Last edited by manreza71; 15-06-2011 at 21:06.

4. 7 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منظور من این بود که بازیکن با نظر کی باید جذب بشه ؟! مگه طی فصل مدیر عامل می خواد تیم رو ارنج کنه که خودش الان داره بازیکن میگیره ؟ حتی بازیکنی مثل عماد رضا رو !! فردا هر کسی سر مربی بشه می تونه بگه این بازیکن تحمیلی بوده !!

از این اتفاقات فقط تویه ایران داریم !!

6. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از صمیم قلب آرزوی رفتن کاشانی و دایی رو دارم . این دو نفری که پرسپولیس رو در باتلاق حواشی و کم سوادی و نادانی خودشون فرو

کردند ! خواهشا قهرمانی جام حذفی رو علم نکنید ! مهم کیفیت بازی پرسپولیس و نتیجه تو لیگ ایران و آسیاس !

در ضمن از کریمی هم خیلی ممنونم که اومد پرسپولیس . تیم خیلی بهش نیاز داره .

8. 3 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چرخش ناگهاني علي دايي، اعلام برنامه مربيگري براي ادامه كار در پرسپوليس

سايت گل ـ‌ 48 ساعت پس از آنكه علي دايي و حبيب كاشاني در برنامه نود روبه‌روي يكديگر قرار گرفته و تندترين حملات را نسبت به هم انجام دادند، علي دايي در چرخشي ناگهاني برنامه كاري خود را براي ادامه حضور در باشگاه پرسپوليس به مسئولان اين باشگاه تحويل داد.

علي دايي كه ديروز در مصاحبه‌هاي مختلف روي موضع سفت و سخت خود در برنامه نود پافشاري كرده بود امروز ناگهان در اقدامي غافلگيركننده برنامه خود را تحويل كاشاني و تيمش داد و حالا آنها بايد پاسخگوي جمله‌اي باشند كه كاشاني در برنامه نود به زبان آورده ...او گفته بود كه اولويت پرسپوليس براي مربيگري علي دايي است و حالا با اين اعلام آمادگي كاشاني در موقعيت جديدي قرار گرفته است.

بدون ترديد شخص مورد علاقه كاشاني براي مربيگري در پرسپوليس حميد استيلي است كه به نظر مي‌رسد فاصله چنداني با پست مورد علاقه‌اش نداشته باشد اما فعل و انفعالات اخير در سازمان تربيت بدني و مشاوره دايي با دوستان نزديكش او را مجاب به اين تصميم كرد.

كاشاني حالا بايد به حرفي كه زده عمل كند و علي دايي را به عنوان گزينه اصلي در صدر مذاكره شوندگان قرار بدهد. اينكه اين دو بعد از آن برنامه براي مذاكره روبه‌روي هم مي‌‌شنينند براي هواداران پرسپوليس جالب خواهد بود و جالب‌تر اين است كه كاشاني و دايي فصل سوم همكاري با يكديگر را آغاز كنند.

امروز پرسپوليس در حالي با علي كريمي به عنوان اولين خريد فصل قرارداد بست كه دايي ساعتي پيش‌تر در برنامه خود جذب كريمي را در صدر خواسته‌هاي خود قرار داده بود.

************************************************** *

عقيلي: دلایل نرفتم به پرسپولیس محرمانه است/ هیچ کس از طرف استیلی با من حرف نزده است

سايت گل ـ هادي عقيلي مدافع بلندقامت سپاهان شايد اين تيم اصفهاني را ترك كند و اين خبر چندان خوشحال‌كننده‌اي براي سپاهاني‌ها نيست.

باشگاه العربي قطر با پيشنهاد مالي هادي موافقت كرده و او قرار است براي امضا قراردادش راهي قطر شود. البته هادی چند پیشنهاد جالب توجه هم از تیم های لیگ برتری دارد که فعلا دوست ندارد در مورد آنها حرف بزند.

به هر حال او یکی از بهترین مدافعان ایران است و طبیعی است که در فصل نقل و انتقالات مشتریان زیادی داشته باشد. او ابتدا در مورد مذاکره اش با سپاهان می گوید:«من به باشگاه سپاهان رفتم و با مسئولان تيم صحبت كردم ولي راستش را بخواهيد مذاكره‌اي صورت نگرفت و باشگاه را ترک کردم.همانطور كه مي‌دانيد من از باشگاه العربي قطر پيشنهاد دارم به همين دليل صادقانه به مسئولان سپاهان گفتم كه اول بايد به قطر بروم و بعداً به ايران برمي‌گردم تا اگر شرايط مهيا بود با سپاهان مذاكره كنم.اصل ماجرا همین بود که گفتم.»

او ادامه می دهد:«من تا به امروز به قطر نرفتم و مديربرنامه‌هايم تمامي مذاكرات را انجام داد. چند تيم قطري بعد از جام ملت‌هاي آسيا دنبال من بودند ولي در نهايت روند مذاكرات با العربي جدي‌تر شد و مديربرنامه‌هايم با آنها به توافق رسيد.حالا باید خودم هم به قطر بروم.من رقم پيشنهادي‌ام را ارائه دادم كه آنها قبول كردند و اين مهمترين موضوع براي توافق بود.»

عقیلی اما هیچ جیز را قطعی نمی داند:«من بايد به صورت حضوري با مسئولان العربي صحبت كنم تا يكسري از مسائل مشخص شود ولي همانطور كه گفتم در مورد مسائل مالي توافقات حاصل شده است.من دوست ندارم قرارداد طولانی مدت ببندم و یک سری از مسائل را هم مدنظر دارم که باید با مسئولان العربی حرف بزنم.در ضمن باید حرف های آنها را هم بشنوم.»

در چند روز اخير شايعات زيادي در مورد مذاكره عقیلی با پرسپوليس و استقلال شنيده شد که خودش در این مورد می گوید:«هيچ وقت اهل بازارگرمي نبودم در ضمن نه با استقلال مذاكره كردم نه پرسپوليس.این شایعات معمولا در فصل نقل و انتقالات در مورد من شنیده می شود که زیاد به آنها توجه نمی کنم.» حبیب کاشانی در برنامه 90 گفت که فصل گذشته با عقیلی مذاکره حضوری داشت ولی این بازیکن بعدا از تصمیمش برای رفتن به پرسپولیس منصرف شده است.

عقیلی در این مورد هم حرف می زند:«بله، درست است ولی همسرم دوست نداشت از سپاهان جدا شوم.این فقط یکی از دلایلش بود و نمی خواهم بگویم چرا به پرسپولیس نرفتم.این موضوع یک بحث محرمانه است.»

می گویند عقیلی در فهرست حمید استیلی قرار درد و از طرف این مربی با او تماس گرفته اند ولی خودش این موضوع را تکذیب می کند:«هیچ کس از طرف پرسپولیس و استیلی با من حرف نزده و نمی دانم این شایعات تا چه زمانی ادامه دارد.»

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منظور من این بود که بازیکن با نظر کی باید جذب بشه ؟! مگه طی فصل مدیر عامل می خواد تیم رو ارنج کنه که خودش الان داره بازیکن میگیره ؟ حتی بازیکنی مثل عماد رضا رو !! فردا هر کسی سر مربی بشه می تونه بگه این بازیکن تحمیلی بوده !!

از این اتفاقات فقط تویه ایران داریم !!
    حرف شما کاملا درسته و منم نوشتم توجیه غیر منطقی احتمالی برای این خرید این می تونه باشه
    یا شاید اینی که توی تحلیل سایت گل نوشته:
    امروز پرسپوليس در حالي با علي كريمي به عنوان اولين خريد فصل قرارداد بست كه دايي ساعتي پيش‌تر در برنامه خود جذب كريمي را در صدر خواسته‌هاي خود قرار داده بود.
    درست باشه (که بعیده) ، هر چند بقول علی دایی سایت گل دروغ زیاد می نویسه ولی شاید کریمی توی لیست هر سه گزینه باشه که بعدا حرفی توش نباشه
    دایی هر اتهامی تونست به کاشانی بزنه ، جز تحمیل بازیکن!

11. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا خان، خطابم بیشتر به شماست:
    ساده بگم، داستان پرسپولیس این طوری بوده: پرطرفدارترین تیم این مملکت، یه تیم دولتیه؛ میدنش دست یه آدمی از جنس خودشون (کاشانی) که نه از فوتبال سر در میاره، نه از مدیریت؛ میره سراغ دایی، که بعد از اخراج از تیم ملی، نزدیک یک سال بی تیم بوده؛ می کنتش سرمربی تیم؛ (که به نظر من یه جور دلجویی سازمان تربیت بدنی از این آقا بوده، بعد از اخراج کردنش از تیم ملی)
    دوست من
    با اين قسمت از پست شما كاملا موافقم

مشكل بعضي از دوستان اينه كه فكر ميكنن من از دايي و اخلاق و رفتارش دفاع ميكنم
    من از همون ابتداي بحث تا الان دارم ميگم بايد از مسائل مهمتر شروع كرد و طبق اولويت قضاوت كرد
    مسئله حضور افراد سياسي در فوتبال مقدم بر تمام مشكلات فوتبال ما از قبيل
    نداشتن امكانات
    باند بازيها
    چمنهاي خراب
    نداشتن دو تا زمين تمرين درست و حسابي
    حقوق كم داورا
    عدم نظارت روي ساختار تيمهاي پايه خصوصا پايه تيمهاي ليگ
    چرخه ثابت مديريت و مربيها در تيمهاي ليگ
    بازيكن سالاري
    ليدر سالاري
    مربي سالاري
    و ... و... و....
    همين اميدوارم ديگه تكرار نكنم

+

در تاپيك برنامه نود كاربر محترم جناب Rastin. به پست من جوابي دادن كه چون اون تاپيك بسته شده و متاسفانه از قسمتي از پست من به طور واضحي برداشت اشتباه داشتن و ابراز تعجب كردن توي اين تاپيك سعي ميكنم كمي توضيح بدم شايد مقبول بيفته

قبل از انتخاب سرمربی تیم ملی برای جام جهانی (زمانی اسمی از دایی بین نامزدها نبود) ایشون گفته بود هر کی لابیش قوی تره انتخاب میشه...اما وقتی یک شبه اسم دایی در اومد براحتی جلوی دوربین گفت من با خدا لابی کردم (عذر میخوام اما جز ** فرض کردن مردم اسم دیگه ای نمیشه روی این حرف گذاشت).
    همین یک جمله گویای همه چیز در مورد شخصیت دایی هست..و اینکه تا چه حد میشه روی منطق و صداقت ایشون حساب کرد.
    طبيعتا درسته من هم يادمه و اين نشون دهنده رفتارهاي نامناسب داييه
    ولي شما جايي از من پستي خونديد كه رفتارهاي دايي رو تاييد كردم

اگه مخالف دخالت سیاست در فوتبال هستیم باید اول از امثال دایی سوال کرد که چرا اینقدر راحت و تا وقتی بنفعشون بود با همین شخصیتهای سیاسی همکاری و حتی رفاقت کردن..و حالا که منافعشون دچار تضاد شده ما به حکم فوتبالی بودن باید طرف دایی رو بگیریم!!؟
    شما اول تكليف اين افراد سياسي رو روشن كنيد بعد هر كاري خواستين با دايي بكنيد
    اينكه اكثر مربيهاي ما و البته جامعه ما دنبال منافعشونن در درجه بعديه البته همين منفعت طلبي هم از عواقب حضور افراد سياسيه
    باز هم ميگم من هنوز نه از رفتارهاي بد دايي دفاع كردم و نه خواهم كرد
    اين رو هم بگم اگر قرار باشه روزي درباره رفتارهاي بد دايي حرف بزنيم فكر نميكنم كسي توي اين انجمن بتونه از من سبقت بگيره
    به زبان ساده
    براي برطرف كردن مشكلات و ايرادات هر ساختاري بايد اول اون ساختار رو آسيب شناسي كنيم يعني ايرادات و مشكلات رو طبق اولويت تيتر كنيم
    به نظر من اولويت و تيتر اول ما در آسيب شناسي فوتبالمون حضور افراد سياسيه
    والسلام

..این که وسط بحث ناگهان صحبت رو به شهدا کشوندین ناخواسته منو یاد مسئولینی میندازه که هر جا یک پای منطقشون میلنگه سریع پشت این بنده های خدا سنگر میگیرن!! +
    ضمن این که کوچکترین شباهتی بین دایی و افرادی که ازشون نام بردین نمی بینم , مقایسه اینها باعث شرم و تعجبه!!
    دليل اصلي جواب دادن من به پست شما همين چند خط بود
    كه متاسفانه بيش از اندازه دلگيرم كرد
    هدف از مثالي كه من در مورد شهدا زدم اصلا مقايسه اين بزرگان با امثال دايي نبود نميدونم چجوري پست من رو خوندين من هنوز اينقدر شعور دارم كه اين عزيزان رو با فوتباليها اين فوتبال كثيف مقايسه نكنم
    دوباره به اين قسمت از پست من توجه كنيد
    اول يه سوال مطرح كردم كه:
    آيا ما از افراد مستعد اسطوره شدن در جامعه خودمون اسطوره ساختيم
    بعد گفتم در اكثر زمينه هاي اجتماعي چجوري با اينا رفتار كرديم
    در هر زمينه اي و در هر بخشي از جامعه با آدمهاي مستعد اسطوره شدنمون چجوري رفتار كرديم؟
    بعد يه پرانتز باز كردم تا يادآوري كنم كه علاوه بر اسطوره هاي ورزشي يا سياسي يا هر زمينه ديگه اي با اساطير جنگ هم همينجوري برخورد كرديم
    يه پرانتز
    به جاي قبله كردن حسينهاي فهميده براشون جك ساختيم
    به جاي به اوج بردن عباسهاي دوران به قعر فراموشي فرستاديمشون
    كسي اصلا يادش نيست كه اگر امثال جهان آرا نبود كه به قول ژنرال آمريكايي باعث سكته ارتش تا بن دندان مسلح عراق نميشد الان اصلا من و شما همچين فرومي نداشتيم تا در مورد فوتبال حرف بزنيم
    يه روز دوستي به من گفت ژاپنيها براي شهداي جنگ جهانيشون سالانه بيش از 9000 مراسم يادبود ميگيرن اما در ايران براي شهداي 100 سال اخيرمون سالانه كمتر از 500 مراسم در داخل و خارج كشور گرفته ميشه
    شما از كجاي اين پست متوجه شدين كه من مثلا جهان آرا رو با دايي مقايسه كردم كه اون رو شرم آور ميدونيد
    نمونه اوردن فرق ميكنه با مقايسه كردن
    شايد بين كاربراي اينجا يوسف عزيز به خاطر بحثهايي كه در زمان جام جهاني با هم به صورت پيام خصوصي داشتيم من رو و قضاوت من درباره جنگ و شهداش رو بهتر بشناسه و حال من رو الان بهتر درك كنه
    فقط همين رو بگم كه روز مرگ منه كه اساطير جنگ رو با فوتباليهاي اين فوتبال كثيف مقايسه كنم
    ممكنه ناراحت بشين اما من اين قسمت از حرفاتون رو يه توهين به خودم ميدونم
    البته اين ايراد منه كه به خاطر علاقه ام به اينها اسم مقدسشون رو هر از چندگاهي ميارم
    برای اسطوره شدن علاوه بر موفقیت و بزرگ بودن ویژگیهای دیگه ای هم لازمه, رفتار و شخصیت یک اسطوره اگه نگیم الگو حداقل باید قابل دفاع باشه! این که مجموعه رفتارهای دایی در چند سال گذشته قابل توجیهه یا نه قضاوت با دوستان.
    در مورد اسطوره شدن و يا ساختن هم توضيح دادم
    اسطوره رو جامعه ميسازه
    جامعه با رفتاري كه با افراد مستعد اسطوره شدن ميكنه ميتونه يك اسطوره رو تربيت يا نابود كنه
    اين افراد ميتونن توي هر زمينه اي باشن ورزشي سياسي تاريخي و هر زمينه ديگه اي

پي نوشت: در مورد دايي كاشاني و ... هرچيز ديگه اي كه در اين رابطه باشه ديگه نه پست ميدم و نه جواب
    حرفا همه زده شد همه هم سعي كردن منطقي بحث كنن
    Last edited by گرافيكار; 16-06-2011 at 11:46.

13. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر دايي برگرده و با كاشاني كار كنه كه بايد به شعور نه فقط اين دوتا بلكه به شعور كل فوتبالمون شك كرد

15. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد اسطوره شدن و يا ساختن هم توضيح دادم
    اسطوره رو جامعه ميسازه
    جامعه با رفتاري كه با افراد مستعد اسطوره شدن ميكنه ميتونه يك اسطوره رو تربيت يا نابود كنه
    اين افراد ميتونن توي هر زمينه اي باشن ورزشي سياسي تاريخي و هر زمينه ديگه اي
    نه تو ایران این قضیه فرق داره.... تو ایران فقط 30 یا ست مهم هست... بنده چندین مدرک دارم از اذیت شدن اسطوره هایی مثل کریمی که از بالا دستور ازارشون صادر شده که به علت اینکه به هیچ وجه نمیشه تو تایپیک عمومی بزارم تو پ.خ براتون میفرستم .... هر کدام از دوستان خواستن به من پ.خ بزنن

اگر دايي برگرده و با كاشاني كار كنه كه بايد به شعور نه فقط اين دوتا بلكه به شعور كل فوتبالمون شك كرد
    فکر کنم اشتباه شد... اینا اونقدر مردم رو ساده لوح تو طول تاریخ دیدن که میان علناً اینجور کالری میکنن ... امثال من وتو از حرفای این جور ادما که صئد پهلو حرف میزنن سر در نمیالریم.. فقط خودشون میدونن چه میکنن
    جفتشون روزنامه دارن
    یکیشون تلویزیون داره (دایی)
    جفتشون سایتها رو در اختیار دارن
    هر کاری دلشون بخواد میکنن
    Last edited by manreza71; 16-06-2011 at 10:09.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خبر ویژه :کریمی، اولین بازیکن در لیست خرید دایی

سایت گل - علی کریمی به پرسپولیس بازگشت. این اولین خرید قرمزهاست. و طبیعتا مهم ترین خرید فصل نقل و انتقالات تا الان. خبر بعد از ظهر چهارشنبه به صورت رسمی منتشر شد اما نزدیکان کریمی می گویند همه چیز از دوشنبه نهایی شده بود. این در حالی است که علی دایی هم برنامه خود را بعد از ظهر چهارشنبه به باشگاه پرسپولیس داد.

در برنامه علی دایی، لیستی از بازیکنان مورد نظر او برای فصل آینده هم وجود دارد که نفر شماره یک این لیست، علی کریمی است. اما علی کریمی، فعلا خرید کاشانی است نه دایی!

انتشار خبر استخدام علی کریمی تنها ساعتی پس از اینکه علی دایی برنامه خود را تحویل باشگاه داد، نکته ای است که باید به آن توجه کرد. به خبر سایت پرسپولیس دقت کنید:« کاشاني که پس از از سر گيري کارش در باشگاه پرسپوليس، فعاليت خود را براي بستن تيمي قدرتمند به منظور حضور مقتدر در فصل آينده فوتبال کشور و ليگ قهرمانان آسيا کليد زده است، به عنوان اولين اقدام، علي کريمي را به پرسپوليس بازگرداند.»

خب، کاشانی دوست دارد این خرید به نام او تمام شود. این علاقه البته دور از انتظار نیست. جذب کریمی شاید بتواند دفع علی دایی از پرسپولیس را جبران کند. بویژه بعد از آنکه کاشانی فهیمده دایی هم کریمی را در لیست خرید خود قرار داده. مجادله کاشانی و دایی ادامه دارد. از قرار معلوم کاشانی برای ماندن در پست سرپرستی موقت کاملا مصمم است.

شروع یک بازی تازه و این بار با استفاده از کریمی، نشان می دهد که کاشانی برای دور کردن دایی از پرسپولیس نقشه های هوشمندانه ای در سر دارد!

18. 3 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •