اخبار کوتاه از آبيپوشانوضعيت نامشخص نصرتي و سفر براي جذب بازيكن خارجي
مذاکرات باشگاه استقلال با محمد نصرتي روند نامشخصي دارد.
![]()
محمد نصرتي که قراردادش با تراکتورسازي به پايان رسيده چهارشنبه در باشگاه استقلال حاضر شد.
وي مذاکراتي با مسئولان اين تيم داشت اما فعلا توافقي بين طرفين حاصل نشده است. کاپيتان فصل گذشته تراکتورسازي به دليل قولي که به اين باشگاه تبريزي داده به مسئولان استقلال اعلام کرد اول تکليفش را بايد با تراکتورسازي مشخص کند و سپس مذاکراتش با استقلال را ادامه مي دهد.
* کادرفني استقلال براي جذب بازيکن خارجي به جاي بررسي فيلم بازيکنان قصد دارند يکي از نفرات کادرفني را به کشور برزيل اعزام کنند. قرار است به زودي شخصي که قرار است به نمايندگي از استقلال به اين سفر برود مشخص شود.
* فردا جلسه اي بين اعضاي کادرفني و مسئولان استقلال برگزار مي شود. در اين نشست در خصوص اينکه تمرينات سال آينده اين تيم در چه مکاني برگزار شود و همچنين محل برگزاري اردوهاي استقلال براي آماده سازي و ليست مازاد صحبت شود.
* تمرينات آبي پوشان براي فصل جديد از 28 خرداد در تهران آغاز مي شود. محل تمرين استقلال هنوز مشخص نيست.
شكوري: كاشاني به فكر من بود اما استقلاليها ...
مدافع استقلال گفت: خوشحالم که يک انسان مثل کاشاني در زمان مصدوميتم به خانهام آمد و اعلام کرد اگر ميخواهي شرايط عمل پايت را مهيا کنيم ولي باشگاه خودمان پول عملم را به زور پرداخت کرد.
![]()
هرچند که مسئولان باشگاه استقلال ليست بازيکنان مازاد اين تيم را براي فصل آينده به صورت رسمي اعلام نکردهاند اما شنيده ميشود جدايي چند بازيکن از اين تيم قطعي به نظر ميرسد.
هادي شکوري يکي از اين بازيکنان است که البته قراردادش با استقلال به پايان رسيده است.
شکوري در گفتوگو با فارس صحبتهايي انجام داده که در زير ميخوانيد:
* تصميمت براي فصل آينده چيست؟
در حال حاضر به هيچ چيزي فکر نميکنم و فقط به دنبال مطالباتم از استقلال هستم چون هيچ پولي از اين باشگاه دريافت نکردم.
* حتما شنيدهاي که کادر فني چند بازيکن را براي فصل آينده نميخواهد؟
نميدانم چه کسي اين ليست را اعلام کرده ولي خدا را شکر ميکنم که هادي شکوري زماني که به استقلال آمد عضو تيم ملي بود و از اين تيم بازيکن نشد. با جان و دل براي استقلال بازي کردم و خوشحالم که امروز هرکس در کوچه و خيابان مرا ميبيند ميگويد حلالت باشد هر پولي که گرفتي.
* چقدر از استقلال طلبکار هستي؟
236 ميليون طلبکار هستم و جالب است که نه حاشيهاي داشتم و نه صدايم درآمده و هميشه بهترين بازيها را انجام دادم.
* کسي از باشگاه استقلال با تو تماس نگرفته است؟
متأسفانه نه ولي اميدوارم آقايان شجاعت داشته باشند و حرفشان را بگويند. نميدانم ليستي که منتشر شده سليقه مظلومي بوده يا فتح الله زاده ولي شهامت داشته باشند و بگويند که به اين دليل به درد استقلال نميخوري. فوتبال حرفهاي است و اگر اين اتفاق بيفتد مطمئنا من گلهاي نخواهم کرد اما اميدوارم هر اتفاقي که ميافتد به سود استقلال باشد چون هواداران اين تيم گناه دارند.
*شنيدهاي که استقلاليها با چند مدافع صحبت کردهاند؟
به هر حال هميشه نقل و انتقالات همين حرفها را دارد ولي فکر ميکنم آدمهاي سودجويي هستند که رابطه خوبي با بازيکنان دارند. فقط خدا کند که آنها وجدان داشته باشند که بازيکنان مورد نظر خود را به استقلال ميآورند.
* منظورت چه کساني است؟
شايد اسم آنها دلال نباشد ولي در حال انتقال بازيکناني که دوست صميميشان هستند به استقلالاند و اين گونه بازيکن به تيم ميدهند.
* از چه تيمهايي پيشنهاد داري؟
دو پيشنهاد از قطر دارم و چند تيم ليگ برتري هم با من صحبت کردند. فکر ميکنم بعد از مصدوميت به اندازه کافي براي استقلال بازي کردم و حتي سال گذشته پايم را به خاطر اين تيم دادم. خوشحالم که يک انسان مثل حبيب کاشاني در زمان مصدوميتم به خانه من آمد و حتي اعلام کرد اگر ميخواهي شرايط عمل پايت را مهيا کنيم ولي باشگاه خودمان حتي پول عملم را به زور پرداخت کرد.
* صحبت خاصي نداري؟
فقط از مسئولان باشگاه توقع دارم حق زن و بچه و خانوادهام را به من بدهند چون با اين روند پرداختيها واقعا پولي از اين باشگاه نگرفتهام.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید