تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 339 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخبار کوتاه از آبي‌پوشان
    وضعيت نامشخص نصرتي و سفر براي جذب بازيكن خارجي

مذاکرات باشگاه استقلال با محمد نصرتي روند نامشخصي دارد.

محمد نصرتي که قراردادش با تراکتورسازي به پايان رسيده چهارشنبه در باشگاه استقلال حاضر شد.
    وي مذاکراتي با مسئولان اين تيم داشت اما فعلا توافقي بين طرفين حاصل نشده است. کاپيتان فصل گذشته تراکتورسازي به دليل قولي که به اين باشگاه تبريزي داده به مسئولان استقلال اعلام کرد اول تکليفش را بايد با تراکتورسازي مشخص کند و سپس مذاکراتش با استقلال را ادامه مي دهد.

* کادرفني استقلال براي جذب بازيکن خارجي به جاي بررسي فيلم بازيکنان قصد دارند يکي از نفرات کادرفني را به کشور برزيل اعزام کنند. قرار است به زودي شخصي که قرار است به نمايندگي از استقلال به اين سفر برود مشخص شود.
    * فردا جلسه اي بين اعضاي کادرفني و مسئولان استقلال برگزار مي شود. در اين نشست در خصوص اينکه تمرينات سال آينده اين تيم در چه مکاني برگزار شود و همچنين محل برگزاري اردوهاي استقلال براي آماده سازي و ليست مازاد صحبت شود.
    * تمرينات آبي پوشان براي فصل جديد از 28 خرداد در تهران آغاز مي شود. محل تمرين استقلال هنوز مشخص نيست.

شكوري: كاشاني به فكر من بود اما استقلالي‌ها ...

مدافع استقلال گفت: خوشحالم که يک انسان مثل کاشاني در زمان مصدوميتم به خانه‌ام آمد و اعلام کرد اگر مي‌خواهي شرايط عمل پايت را مهيا کنيم ولي باشگاه خودمان پول عملم را به زور پرداخت کرد.

هرچند که مسئولان باشگاه استقلال ليست بازيکنان مازاد اين تيم را براي فصل آينده به صورت رسمي اعلام نکرده‌اند اما شنيده مي‌شود جدايي چند بازيکن از اين تيم قطعي به نظر مي‌رسد.
    هادي شکوري يکي از اين بازيکنان است که البته قراردادش با استقلال به پايان رسيده است.
    شکوري در گفت‌وگو با فارس صحبت‌هايي انجام داده که در زير مي‌خوانيد:

* تصميمت براي فصل آينده چيست؟
    در حال حاضر به هيچ چيزي فکر نمي‌کنم و فقط به دنبال مطالباتم از استقلال هستم چون هيچ پولي از اين باشگاه دريافت نکردم.

* حتما شنيده‌اي که کادر فني چند بازيکن را براي فصل آينده نمي‌خواهد؟
    نمي‌دانم چه کسي اين ليست را اعلام کرده ولي خدا را شکر مي‌کنم که هادي شکوري زماني که به استقلال آمد عضو تيم ملي بود و از اين تيم بازيکن نشد. با جان و دل براي استقلال بازي کردم و خوشحالم که امروز هرکس در کوچه و خيابان مرا مي‌بيند مي‌گويد حلالت باشد هر پولي که گرفتي.

* چقدر از استقلال طلبکار هستي؟
    236 ميليون طلبکار هستم و جالب است که نه حاشيه‌اي داشتم و نه صدايم درآمده و هميشه بهترين بازي‌ها را انجام دادم.

* کسي از باشگاه استقلال با تو تماس نگرفته است؟
    متأسفانه نه ولي اميدوارم آقايان شجاعت داشته باشند و حرفشان را بگويند. نمي‌دانم ليستي که منتشر شده سليقه مظلومي بوده يا فتح الله زاده ولي شهامت داشته باشند و بگويند که به اين دليل به درد استقلال نمي‌خوري. فوتبال حرفه‌اي است و اگر اين اتفاق بيفتد مطمئنا من گله‌اي نخواهم کرد اما اميدوارم هر اتفاقي که مي‌افتد به سود استقلال باشد چون هواداران اين تيم گناه دارند.

*‌شنيده‌اي که استقلالي‌ها با چند مدافع صحبت کرده‌اند؟‌
    به هر حال هميشه نقل و انتقالات همين حرف‌ها را دارد ولي فکر مي‌کنم آدم‌هاي سودجويي هستند که رابطه خوبي با بازيکنان دارند. فقط خدا کند که آنها وجدان داشته باشند که بازيکنان مورد نظر خود را به استقلال مي‌آورند.

* منظورت چه کساني است؟
    شايد اسم آنها دلال نباشد ولي در حال انتقال بازيکناني که دوست صميمي‌شان هستند به استقلال‌اند و اين گونه بازيکن به تيم مي‌دهند.

* از چه تيم‌هايي پيشنهاد داري؟
    دو پيشنهاد از قطر دارم و چند تيم ليگ برتري هم با من صحبت کردند. فکر مي‌کنم بعد از مصدوميت به اندازه کافي براي استقلال بازي کردم و حتي سال گذشته پايم را به خاطر اين تيم دادم. خوشحالم که يک انسان مثل حبيب کاشاني در زمان مصدوميتم به خانه من آمد و حتي اعلام کرد اگر مي‌خواهي شرايط عمل پايت را مهيا کنيم ولي باشگاه خودمان حتي پول عملم را به زور پرداخت کرد.

* صحبت خاصي نداري؟
    فقط از مسئولان باشگاه توقع دارم حق زن و بچه‌ و خانواده‌ام را به من بدهند چون با اين روند پرداختي‌ها واقعا پولي از اين باشگاه نگرفته‌ام.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پرویز گفته به حاجی اطمینانه کامل دارم که قلعه نویی رو نمیاره
    خداییش قبول دارین بازیکنایه ما از بازیکنایه پرسپولیس سرتر بودن؟نداشتنه بازیکن بهونه بود.پرویز توانش بیشتر از این نیست....دایی تو دو سال دو تا قهرمانی برایه پرسپولیس اورد بضاعتشونم از ما کمتر بود.ولی باز جامو اوردن
    بهترین بازیکنارم بیاریم این مظلومی نمیتونه تیمو قهرمان کنه(البته از بازیکن انتخاب کردنش همین الان همه چیز معلومه)
    تو قسمته نظرهایه خبر انلاین یکی حرفه خوبی زده بود گفته بود:
    اقایه مظلومی همین الان خودت استعفا بده و برو تا محبوب بمونی نذار وسطایه فصل با شعاره حیا کن از استقلال بری

4. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

خداییش قبول دارین بازیکنایه ما از بازیکنایه پرسپولیس سرتر بودن؟
    خداييش نه !

پرسپوليس چيزي از استقلال كمتر نداشت ... انقد بازيكن تو خط مياني داشتن كه هميشه 4-5 نفر بيرون ميشستن مثل محمد پروين و منصوري و كريم باقري و تياگو و ...

تو خط دفاع هم كه اين همه بازيكن داشتن خيلي وقتا عليرضا محمد و شيري ميشستن بيرون ...

از لجاظ فوروارد هم كه عليرضا رضاي / هاشميان / نوروزي / آرفي براي تيمي با يه مهاجم خيلي زياد هم هستش...

من اين فصل هميشه ميگفتم چقدر پرسپوليس بازيكن زياد داره ... خصوصا تو خط مياني

+

خدا كنه كه قلعه نوعي نياد ... يعني سالي كه ناصر خان فوت كرده باشه اينا برن دشمن خونيش رو بيارن؟! تو روي خانواده ي حجازي فحش بدن از اين بهتره ...

دوستان كمي استقلالي باشيد ... نه بيگانه پرست

من اگه كسي مثل بهزاد غلامپورم تيم رو بگيره ( براي شوخي و مثال ميگم... ميدونم سر مربي نيستش ) و ببره دسته ي 2 ... بازم خيلي راضي ترم تا يه كسي مثل قلعه نويي بياد ...

به اين فكر كنيد كه چقدر پشت سر ناصر خان حرف زيادي زد ... يكم استقلالي باشيد ... اين آقا هنوز چند هفته نيست سرمربي سپاههاني بود كه هي پشت استقلال جبهه ميگرفت ...

قلعه نويي يادش رفته استادش كي بوده !! يادش رفته از كجا شروع كرد و به بزرگي ( در فوتبال نه انسانيت ! ) رسيد ...

6. 5 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پرویز گفته به حاجی اطمینانه کامل دارم که قلعه نویی رو نمیاره
    خداییش قبول دارین بازیکنایه ما از بازیکنایه پرسپولیس سرتر بودن؟نداشتنه بازیکن بهونه بود.پرویز توانش بیشتر از این نیست....دایی تو دو سال دو تا قهرمانی برایه پرسپولیس اورد بضاعتشونم از ما کمتر بود.ولی باز جامو اوردن
    بهترین بازیکنارم بیاریم این مظلومی نمیتونه تیمو قهرمان کنه(البته از بازیکن انتخاب کردنش همین الان همه چیز معلومه)
    تو قسمته نظرهایه خبر انلاین یکی حرفه خوبی زده بود گفته بود:
    اقایه مظلومی همین الان خودت استعفا بده و برو تا محبوب بمونی نذار وسطایه فصل با شعاره حیا کن از استقلال بری
    ولی به نظر من برد رفت و برگشت دربی هم خودش کمتر از قهرمانی نیست
    ولی با این وجود آره قبول دارم مظلومی یه سری جاها ترس داره و درست تصمیم نمی گیره
    بهش فرصت داده بشه هم بد نیست چون اول فصل یه سری مهره های کلیدی رو از دست داده بودیم و اون موقعی که مظلومی اومد وضع استقلال اصلا خوب نبود و اگه یه فصل دیگه باشه ممکنه خیلی بهتر نتیجه بگیره
    تنها گزینه درستو حسابی جای اونم قلعه نویی هستش که ظاهرا میگن قرار نیست بیاد
    Last edited by vahidgame; 10-06-2011 at 19:43.

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بابا یه فرصتی باید بهش داد قلعه نویی کم تو جام قهرمانان استقلال رو تحقیر کرد ولی حالا بعد اینکه با سر استقلال استاد شد با سپاهان کولاک کرد مظلومی هم همینطوره امسال استقلال خوب نتیجه میگیره چون هم فرصت دارن و هم تجربه فصل

10. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

درسته که اول فصل اوضاع خیلی جالبی نداشتیم ولی با خرید بازیکنایی مثل مبعلی و میلاد و حوار نمی تونیم بگیم که نقل و انتقالات بدی رو داشتیم .
    برد رفت و برگشت توی داربی خیلی شیرین بود . واقعا چسبید
    همچنین دوم شدن توی لیگ نتیجه بدی نبود ولی حذف از جام حذفی مقابل ملوان ده نفره . عوض کردن بردهای متوالی با باخت یا مساوی و ... نقطه ضعف پرویز هست به نظرم .
    مظلومی مرد روزهای سخت و حساس نیست . کنترل نیمکت رو نداره و تعویض های عجیب هم بعضا ازش سر می زنه .
    به نظرم اگر بخواهیم فقط از بعد فنی بگیم بهترین انتخاب استقلال توی چند سال اخیر و شاید سالهای بعد امبر قلعه نویی باشه . در حال حاضر اگر قرار باشه کسی به جز قلعه نویی مربی باشه . من این پرویز رو به صمد و امثال اون ترجیح می دم .
    هر چند از امیر هم کم ناراحت نیستیم

12. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداييش نه !

پرسپوليس چيزي از استقلال كمتر نداشت ... انقد بازيكن تو خط مياني داشتن كه هميشه 4-5 نفر بيرون ميشستن مثل محمد پروين و منصوري و كريم باقري و تياگو و ...

تو خط دفاع هم كه اين همه بازيكن داشتن خيلي وقتا عليرضا محمد و شيري ميشستن بيرون ...

از لجاظ فوروارد هم كه عليرضا رضاي / هاشميان / نوروزي / آرفي براي تيمي با يه مهاجم خيلي زياد هم هستش...

من اين فصل هميشه ميگفتم چقدر پرسپوليس بازيكن زياد داره ... خصوصا تو خط مياني

+

خدا كنه كه قلعه نوعي نياد ... يعني سالي كه ناصر خان فوت كرده باشه اينا برن دشمن خونيش رو بيارن؟! تو روي خانواده ي حجازي فحش بدن از اين بهتره ...

دوستان كمي استقلالي باشيد ... نه بيگانه پرست

من اگه كسي مثل بهزاد غلامپورم تيم رو بگيره ( براي شوخي و مثال ميگم... ميدونم سر مربي نيستش ) و ببره دسته ي 2 ... بازم خيلي راضي ترم تا يه كسي مثل قلعه نويي بياد ...

به اين فكر كنيد كه چقدر پشت سر ناصر خان حرف زيادي زد ... يكم استقلالي باشيد ... اين آقا هنوز چند هفته نيست سرمربي سپاههاني بود كه هي پشت استقلال جبهه ميگرفت ...

قلعه نويي يادش رفته استادش كي بوده !! يادش رفته از كجا شروع كرد و به بزرگي ( در فوتبال نه انسانيت ! ) رسيد ...
    ولی من نظرم کاملا در مورده بازیکنا مخالفه شماست
    از گلر شروع میکنیم.رحمان احمدی و علیرضا حقیقی در مقابله محمدی و طالبلو
    مدافعاشون نور محمدی و اقا زمانیو محمد و ابراهیم شکوری و شیری در مقابل امیر حسین صادقی.هادی شکوری.بیژن کوشکی.حنیف عمرانزاده.پژمان منتظری
    هافبکاشون پروین.فشنگچی.زارع.نوری.تیاگ و.علی عسگر در مقابله اشوبی مبعلی جباری هوار امیر ابادی(تو هافبکا تقریبا متعادل بودیم)
    مهاجما هم نوروزی هاشمیان ارفی در مقابله برهانی سیدصالخی فرهاد مجیدی شریفات میداوودی

واقعا بازیکنایه قویتری نسبت به پرسپولیس داشتیم ولی بالاخره اونیکه نتیجه گرفتو مقام اورد پرسپولیس بود نه ما اینم بر میگرده به سرمربیه تیم
    سرمربیه تیمه ما نایب قهرمانی براش افتخاره ولی برایه ما استقلالیا قهرمانی فقط افتخاره
    تا چند سال پیش هم پر افتخارترین تیمه اسیا بودیم با 2 قهرمانی و هم پر افتخارترین تیمه جام حذفی که اسیارو چند سالی میشه که از دست دادیم حذفی هم امسال با پرسپولیس شریک شدیم

برایه ما فقط موفقیته استقلال مهمه نه چیزه دیگه حالا با هرکی میخواد باشه.اون ادما باید یه وسیله ای باشن برایه موفقیته استقلال.منم دله خوشی از قلعه نویی ندارم هنوز دستایه مشت کردشو بعد از بردنه استقلال تو اصفهان یادم نرفته...یا اعتراضایی که به داورا میکرد(به اون شدت)بازی هایی که جلو استقلال داشت.....

ناصر خان واسه همه ی استقلالیها خیلی ارزش داره ولی مظلومی به نظر نمیرسه برایه ما قهرمانی بیاره.حالا نباید زود قضاوت کرد ولی نشون داده مرده بازیهایه سخت نیست(تو همین نقل و انتقالات هم یه چیزایی نشون داده)
    اگه قلعه نویی نبود ما این دو تا قهرمانی هم تو این 10 سال نداشتیم
    امسال که خبری از قلعه نویی نیست با مظلومی کارمونو شروع میکنیم...خوده من تو صفخه هایه قبل به شدت از مظلومی حمایت کردم ولی وقتی امروز دیدم پرسپولیس با دایی بالاخره یه جام گرفت ولی مظلومی 3 تا جامارو از دست داد چون فقط هدفش این بود تو بازیها نبازه بازیهایی که میتونستیم ببریم حمله نمیکرد...جلو 90 هزار تماشاگر نتونست 3تا به النصر بزنه چون نیمه اولو محتاط بازی کردو نیمه اولو از دست دادیم....خیلی از بازیها اینطوری شد...ما پتانسیلشو داشتیم ولی......

14. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نمی دونم چرا باید ویژگی های بد خودمون رو نگه داریم ؟؟؟
    درسته مظلومی هیچ جامی نگرفت برای استقلال اما میشه بهش کمی حق داد، چند تا از بازیکناش رفتن؟ شالوده ی تیم حفظ شد؟؟
    مظلومی تجربه ی اولش بود، فکرش رو بکنین خودش می گفت از چند هفته قبل از بازی با پیروزی به فکر اون بازی بوده!
    یعنی به نظر شما دایی هم همچین فکری داشته؟؟ عمرا!
    توی آسیا هم نمیشه مظلومی رو مقصر 100% دونست، خودتونم دیدید در بازی توی چه دقیقه هایی گل خورد! من مطمئنم این تیم پتانسیل 1/8 رو حداقل داشت... با همون کادر فنی
    تجربه های امسال نشون داد موفقیت یک تیم خیلی هم به بازیکنا بستگی نداره!
    فولاد چند تا بازیکن معروف داشت؟ مس به جز ادینیو؟ حالا کل بازیکنای تاپ این تیم و تیم های پایین در مقابل استیل آذین قرار بدین؟ چه نسبتی بدست میاد؟!
    قلعه نویی هم بهتره این فصل نیاد که نمیاد! باید به مظلومی فرصت داد، بهتره ببینیم فصل بعد چیکار میکنه اگه فتح الله زاده بازیکناش رو بگیره و تیم امید خوبی درست کنن مطمئنم اگه روی هم قلعه نویی بیاد و مظلومی بره موفقیت های قلعه نویی زیر سایه ی مظلومی قرار میگیره!

موفق باشید

16. 2 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سیدمهدی رحمتی و محمد نصرتی به تیم فوتبال استقلال پیوستند

دروازه‌بان تیم فوتبال سپاهان و مدافع فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی به تیم استقلال تهران پیوستند. به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی رحمتی که در سالهای اخیر به عنوان دروازه بان شماره یک تیم ملی فوتبال کشورمان از دروازه تیم سپاهان اصفهان محافظت می کرد، صبح امروز شنبه با عقد قراردادی دو ساله به تیم فوتبال استقلال پیوست. رحمتی پیش از این در نشست هایی با علی فتح الله زاده شرایط حضورش در استقلال را بررسی کرده بود. قرارداد رحمتی با استقلال دو ساله است.
    از سوی دیگر محمد نصرتی مدافع ملی پوش تیم فوتبال تراکتورسازی نیز که هفته گذشته مذاکراتی را با مسئولان باشگاه استقلال انجام داده بود، امروز شنبه با عقد قراردادی یکساله به تیم آبی پوش تهرانی پیوست. قبل از این جاسم کرار از تیم تراکتورسازی به استقلال پیوسته بود.

18. 2 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هافبکاشون پروین.فشنگچی.زارع.نوری.تیاگ و.علی عسگر در مقابله اشوبی مبعلی جباری هوار امیر ابادی(تو هافبکا تقریبا متعادل بودیم)
    هافبکاشون که یولن. فقط نوری خوبه. هافبکای ما بازیکنای بهترین ذاتن ولی امسال در حد خودشن نبودن.
    امسال که خبری از قلعه نویی نیست با مظلومی کارمونو شروع میکنیم...خوده من تو صفخه هایه قبل به شدت از مظلومی حمایت کردم ولی وقتی امروز دیدم پرسپولیس با دایی بالاخره یه جام گرفت ولی مظلومی 3 تا جامارو از دست داد چون فقط هدفش این بود تو بازیها نبازه بازیهایی که میتونستیم ببریم حمله نمیکرد...جلو 90 هزار تماشاگر نتونست 3تا به النصر بزنه چون نیمه اولو محتاط بازی کردو نیمه اولو از دست دادیم....خیلی از بازیها اینطوری شد...ما پتانسیلشو داشتیم ولی......
    بازیس دادن به رحمتی تو بازیایی که باید میبردیم رو اعصاب من بود. خیـــــــــــــــلی ترسو ئه مظلومی. البته شاید چون سال اولش بود این طوری بود.
    سرمربیه تیمه ما نایب قهرمانی براش افتخاره ولی برایه ما استقلالیا قهرمانی فقط افتخاره
    واقعاَ تیم رو هوا بود اول فصل با این وضعیت دابل کردن داربی و دومی واقعاَ خوببود انصافن. حالا اگه قلعه نویی هم بیاد قهرمانی تضمین نیست. در ثانی قلعه نویی هر جا میره کلی بازیکن توپ با خودش میبره که دلیل اصلیه قهرمانیاشه. 3 فصل پیش تیم ما عجیب قدر بود.

20. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •