دوباره بحث خرید شواینی شده
زیاد به این خبر اهمیت ندادم اما یه چیز خیلی جالب میلان اواخر همین ماه میلادیتوی جام آئودی کاپ با بایرن بازی میکنه شاید همین یه دلیلی باشه برای خریدش!
چون پارسال ایبرا رو بعد از جام خوان گامپر که با بارسا بازی کردن خریدنش!
دوباره بحث خرید شواینی شده
زیاد به این خبر اهمیت ندادم اما یه چیز خیلی جالب میلان اواخر همین ماه میلادیتوی جام آئودی کاپ با بایرن بازی میکنه شاید همین یه دلیلی باشه برای خریدش!
چون پارسال ایبرا رو بعد از جام خوان گامپر که با بارسا بازی کردن خریدنش!
میلان به دنبال باستیان شوایناشتایگر
شوایناشتایگر یکی دیگر از بازیکنانی است که احتمال انتقال آن به میلان وجود دارد.
میلان به دنبال وارد کردن شوک بزرگی به بازار نقل و انتقالات است پس از آنکه در روزهای پایانی نقل و انتقالات تابستانی زلاتان و روبینیو را خریداری کردند و در حال حاضر مدیران میلان خود یک خرید هافبک کلاس جهانی را داده اند.
مارک همسیک از پیوستن به جمع میلانی ها ابراز تمایل کرده است اما ناپولی اصرار دارد تا او را نگه دارد بنابراین میلان به دنبال بازیکنی دیگر است و کوریره دلا اسپورت بر این باور است که میلان در حال حاضر به دنبال شوایناشتایگر می باشد.
هافبک 26 ساله بایرن مونیخ تا سال 2016 با باشگاه قرارداد دارد و او تمام دوران ورزشی خود را در بایرن گذرانده است .با این اوصاف به نظر می رسد اگر معامله ای پر سود از راه برسد آنها به فروش این ستاره فکر خواهند کرد.
هرچند بنا به گزارشات مالک باشگاه اف سی هالیوود ( بایرن مونیخ ) شوایناشتایگر در تیم خواهد ماند و فصل بعد کاپیتانی بایرن را بر عهده خواهد گرفت " شواینی فصل بعد کاپیتان بایرن خواهد بود و او می تواند با بستن بازوبند کاپیتانی بر بازوان خود رهبری این تیم را بر عهده بگیرد .قطعا او قادر به این امر مهم است"
کاپیتان قبلی بایرن مونیخ مارک فن بومل بود که در حال حاضر در میلان است و فصل فوق العاده ای را گذراند.
این ملی پوش آلمانی قیمتی 30-35 میلیون یورو دارد و انتظار می رود تا نائب رئیس میلان در زمان برگزاری آئودی کاپ مذاکرات لازم را انجان دهد.میللان در نخستین بازی این جام برابر بایرن قرار خواهد گرفت.
میلان از سیستم مشابهی برای ایبرا در سال گذشته استفاده کرد و شایعات از این قرار است که می گویند میلان مبلغ 11 میلیون یورو + متیو فلاکینی را پیشنهاد خواهد داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فراد بزرگ و شناخته شده ای از جمله ورزشکاران ، سیاستمداران ، بازیگران ، خوانندگان و ... در سطح دنیا وجود دارند که طرفدار فوتبال هستند و در تعقیب آن طرفدار یک تیم فوتبالی. بسیاری از این افراد نیز هستند که طرفدار تیم آث میلان هستند . در اینجا قصد داریم تا تعدادی از این افراد را به شما معرفی کنیم.
نوواک جوکوویچ : تنیسور شماره 1 جهان
نوواک تنیسور اهل صربستان که در خانواده ای فوتبالی بزرگ شده است در حال حاضر با شکست دادن رافائل نادال اسپانیایی موفق شد به مرد شماره 1 تنیس جهان تبدیل شود.
این تنیسور صرب همواره در مصاحبه های خودش از میلان حمایت کرده است و هیچگاه علاقه ی قلبی ای که به تیم میلان دارد را کتمان نکرده است.
نوواک سابق بر این بیان کرده بود :
شما نمی توانید در خانواده ای فوتبال دوست متولد شوید و فوتبال را دوست نداشته باشید. خانواده ی من نیز شدیدا به فوتبال و تیم میلان علاقه مند بودند و من هم فردی شدم مثل آن ها و شاید اگر در فوتبال استعداد داشتم الان یک بازیکن مطرح بودم و رویایم این بود که برای میلان بازی کنم.
او نیز پس از آن که جام قهرمانی ویمبلدون را بالای سر برد در صحبت هایی عنوان کرد :
آرزو می کنم میلان قهرمان " لیگ قهرمانان اروپا " شود.
--------------------------------------
کوبی برایانت : با ارزش ترین بازیکن NBA
کوبی برایانت که به عنوان بهترین بسکتبالیست تاریخ ان بی ای شناخته می شود یکی از هواداران میلان است.
این بسکتبالیست که اولین ورزشکاری ( ورزش زیر نظر یک فدراسیون ) است که جای دستانش در هالیوود ثبت شده زمانی رویای حضور در آث میلان را در سر می پرورانده.
گفته می شود این مرد آمریکایی زمانی در ایتالیا زندگی می کرده و به طور حرفه ای - در سطح پایه - فوتبال را ادامه می داده اما پس از آنکه به همراه پدربزرگش به آمریکا بازگشت دیگر از فوتبال نیز فاصله گرفت.
کوبی در این رابطه می گوید : من در ایتالیا فقط تمرین می کردم و خیلی انگیزه داشتم . الگوی من فرانک رایکارد بود و من مطمئنم اگر در ایتالیا می ماندم روزی یک فوتبالیست حرفه ای می شدم.
جورجو آرمانی : برترین طراح و برند مد در دنیا
طراح ایتالیایی جورجو آرمانی که صاحب برندی با همین نام است نیز یکی از هواداران تیم آث میلان به شمار می رود.
این برند همواره یکی از اسپانسر های آث میلان بوده و همیشه و در هر لحظه از تیم میلان حمایت می کند.
کمپانی جورجو آرمانی که یکی از بزرگ ترین برند های جهان در عرصه ی پوشاک است پس از قهرمانی میلان در رقابت های سری آ فصل اخیر در اعلامیه ای رسمی قهرمانی میلان را به تمام روسونری های جهان تبریک گفت.
دانیلو گالیناری : استعداد برتر ان بی ای
دانیلو گالیناری نیز یکی دیگر از افراد مشهوری است که هواداری میلان را یدک می کشد .
با استعدادترین بسکتبالیست دوره ی اخیر ان بی ای همواره در مصاحبه ها و صحبت هایش اذهان داشته است که یک هوادار واقعی میلان است.
همچنین در سال 2009 که میلان برای انجام دادن بازی های دوستانه در آمریکا اردو زده بود گالیناری در ملاقاتی با آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان یک لباس آث میلان را دریافت کرد و پس از آن بیان کرد : این هدیه بهترین هدیه ی تاریخ عمر من بود.
ایوان لیوبیچیچ : تنیسور میلانی
پس از نوواک جوکوویچ یکی دیگر از تنیسور های مطرحی که از طرفداران میلان به حساب می آید ایوان لیوبیچیچ کروات است.
ایوان در کشور ایتالیا زندگی می کند و در مصاحبه ای عنوان کرده بود که با دوستانش هر اندازه که ممکن باشد به سن سیرو می رود تا بازی های میلان را تماشا کند.
البته این تنیسور مطرح در سال جدید یک بار به همراه جوکوویچ به کمپ تمرینی میلانلو آمد تا با بازیکنان میلان ملاقاتی داشته باشد.
-----------------------------------------------------------------------
لورا پاسینی ، انتزو یاناکی و ژو اسکوی لو : خوانندگان میلانی
لورا پاسینی خواننده ی زن ایتالیایی یکی از هواداران مشهور میلان است و حتی بار ها با آدریانو گالیانی در شبکه ی میلان حضور یافته است. همچنین گالیانی زمانی که این خواننده بیست و پنج سال سن داشت پیراهنی با همین شماره به مناسبت جشن تولد 25 سالگی ش به او هدیه داد.
انتزو یاناکی و ژو اسکوی لو نیز دو تن از خوانندگان مشهور هستند که به عنوان یک هوادار میلانی شناخته می شوند.
---------------------------------------
مارکو پانتانی : دوچرخه ی قرمز و مشکی
مارکو پانتانی دوچرخه سوار ایتالیایی هوادار میلان است . این دوچرخه سوار مطرح در یکی از Tour due frances هایش با دوچرخه ای به رنگ قرمز و مشکی آمده بود تا میلانی بودن خودش را به اثبات برساند.
---------------------------------------
دیگر هواداران مشهور میلان :
دیه گو آباتانتونو : کمدین ، بازیگر
فاستو برتینوتی : سیاستمدار
لورا اسپوستو : مجری تلویزیون
تئو تئوچولی : کمدین ، بازیگر
فیلیپو وولاندری : تنیسور
کریستینا اسکابیا : مدل تبلیغاتی ، مدل فشن
آندرا فرو : هنرمند
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2021&%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%87%DB%8C%D 8%B1%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C%20{%20 %D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C%20%D8%B 3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20}
انتقال آنتونینی به پاریسن ژرمن بی پایه و اساس است
کلودیو پاسکوالین بر این باور است که آنتونینی به فرانسه نخواهد رفت.
طبق گزراشات اخیر -لئوناردو مدیر ورزشی جدید باشگاه متحول شده پاریسن ژرمن تمایل دارد تا مدافع چپ روسونری ها را به فرانسه بکشاند.
پاسکوالین در مصاحبه با رادیو اسپورتیوا چنین گفت " بحث در رابطه با انتقال آنتونینی به فرانسه بی پایه و اساس است"
" لئوناردو همواره استعداد این بازیکن را مورد ستایش خود قرار داده است و زمانی که او مربی میلان بود از او اغلب در ترکیب استفاده می کرد اما من می توانم هرگونه مذاکره در خصوص انتقال آنتونینی به پاریسن ژرمن را تکذیب کنم"
آنتونینی تا سال 2015 با میلان قرارداد دارد.گزارشاتی دیگر منتشر شده اند که اگر آنتونینی میلا را ترک کند آنها فدریکو. بالزارتی از پالرمو را در خریداری خواهند کرد.این ایجنت ایتالیایی در پایان گفت هیچ صحبتی در این باره با میلان نشده است.
ملی پوش زیر 23 ساله های غنا ممکن است در راه بوندس لیگا قرار گیرد.
ایجنت این بازیکن مارکو بوردندر گفت و گو با میلان نیوز اعلام کرد که تمایل هانوفر برای به خدمت گرفتن آدیاه حقیقت دارد.غنا در جام جهانی زیر 20 ساله ها در مصر حضور دارد.او کفش طلا را با زدن 8 گل در 7 بازی از آن خود کرده است.
او هرگز شانس حضور در ترکیب اصلی روسونری ها و نشان دادن توانایی های خود در میلان را نداشته است . در تابستان 2010 با وجود اینکه به تیم زیر 20 ساله های غنا برای جام جهانی دعوت شده است.او به تیم سری بی رجینا قرض داده شده است.
در ژآنویه 2011 او قرار خود را با باشگاه رجینا فسخ کرد و به صورت قرضی به باشگاه صربستانی پارتیزانتا انتهای فصل قرض داده شد.
پائولو مالدینی در صحبت های اعلام کرد که زلاتان و فان باستن بسیار شبیه به یکدیگر می باشند.
صحبت های بسیاری شده است که زلاتان ایبراهیموویچ یک فان باستن جدید برای میلان است-شباهت در ویژگی های آن ها وجود دارد و افسانه هلندی سابق میلان خودش این موضوع را قبول دارد.
پائولو مالدینی کسی است که طی سال های 1987تا 1995 در کنار فان باستن بازی کرده است و همچنین در مقابل زلاتان نیز بازی کرده است و در نهایت او را در لباس روسونری دید و در این باره می گوید که این دو مهاجم شباهت های زیادی با هم دارند.
مالدینی در صحبت هایی به ایل گیورناله چنین گفت " ایبرا شبیه مارکو است ؟ نه,و هیچ اغراقی در کار نیست.از نظر فنی آنها با یکدیگر برابر هستند.مارکو فان باستن کمی کهاجم کاملتری بود در حالی که زلاتان ایبراهیموویچ مهاجم قدرتمندتری است"
فان باستن 90 گل در 147 بازی در لیک برای میلان به ثمر رسانده است.ایبرا 14 گل در 25 بازی در نخستین فصل خود به ثمر رسانده است.
بارسا به بیل پیشنهاد 50 میلیون یورویی داده(انصافا قیمتشو الکی برد بالا)
اگر درست باشه -عملا خریدش برای میلان غیر ممکنه!!!
خب مثل اینکه سیتی هم با نصری به توافق رسیده با 25 میلیون یورو(یعنی میلان نتونسته این پول رو بده)
از اونرو هم فابرگاس فصل بعد یا توی امیریتس یا نئو کمپ پس اینم هیچی
بیل هم اگر فرض کنیم بارسا با 50 تا دنبالشه
گزینه های آقای ایکس اینا میمونن
همسیک
گانسو
پاستوره
شواینی
مونتولیوو
آساموا(اودینزه)
که احتمال قریب به 80 در صد تابستان همسیک و شواینی خریده بشن و زانویه گانسو
البته راضی کردن بایرن خیلی کار سختیه اما ببینیم چی میشه!!
بعد از چند روز سکوت خبری درباره باشگاه
مهمترین خبری که که درز کرده ضرر 560 میلیونی شرکت بولسکونی هست
ضرری که به گفته خود گالیانی ممکنه توی نقل و اتقالات میلاتن تاثیر بزاره
سه شنبه برلو و گالی توی کمپ میلانو در این رابطه قراره صحبت کنن
مثل این که دوباره بحث حضور آکوئیلانی مطرح شده
امیدوارم هیچوقت پاش به میلان باز نشه
هر وقت میبینمش یاد سرطان و مریضی های مهلک دیگه میافتم
به گزارش زامپارینی مالک باشگاه پالرمو , تیم های میلان و اینتر به دنبال پاستوره هستند.
به نظر می رسد روزهای پایانی پاستوره در پالرمو در حال رقم خوردن است و زامپارینی به خوبی از این مسئله آگاه است.او در هفته های گذشته با باشگاه های مختلفی مذاکره کرده است اما هنوز به توافق با هیچ باشگاهی نرسیده است.
زامپارینی کسی که چند هفته پیش اعلام کرده بود که ناپولی 1000 برابر بهتر از میلان است و اینکه برلوسکونی توان خرید پاستوره را ندارد در حال حاضر در صحبت هایی جالب گفته است که پاستوره ممکن است نصیب یکی از تیم های شهر میلان شود.
او چنین گفت " احتمال فروش پاستوره 99 درصد می باشد اما در حال حاضر پیشرفت و تحولاتی هنوز صورت نگرفته است.اجاره بدهید بگویم که ما در حال بررسی و مذاکره با 4 باشگاه هستیم و همچنین تیم های ایتالیا نیز در سایه این انتقال وجود دارند.
" این تیم های ایتالیایی ناپولی نمی باشد و تنها میلان , اینتر و یوونتوس ممکن است مقصد ایتالیایی پاستوره باشند اما یووه امسال آنتونیو کونته را به رهبری گرفته است"
سیستمی که کونته در یوونتوس به کار خواهد گرفت 2-4-4 / 4-2-4 می باشد و در این سیستم جایی برای پاستوره وجود نخواهد داشت.
میلان بیش از این هر گونه احتمال انتقال پاستوره به باشگاه را تکذیب کرده است , شاید به دلیل قیمت بسیار بالای او باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)