تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 320 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست دارم با مورینیو کار کنم - لوئیز نانی

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

ستاره ی پرتغالی منچستر یونایتد عنوان کرد که در منچستر یونایتد خوشحال است اما دوست دارد روزی با خوزه مورینیو همکاری کند...

لوئیز نانی ستاره ی پرتغالی تیم منچستر یونایتد عنوان کرد که روزی دوست دارد زیر نظر خوزه مورینیو سرمربی کنونی رئال مادرید کار کند.

در روز های اخیر آینده ی نانی در اولدترافورد به سوژه ی داغ مطبوعات تبدیل شده است، خود نانی میگوید که در منچستر یونایتد خوشحال است اما پیوستنش به رئال مادرید را هم رد نمیکند. تیم یوونتوس هم به این بازیکن علاقه مند است ممکن است مقصد بعدی نانی باشد.

نانی در مراسمی که در Sexial برگزار شده بود گفت:

"در منچستر یونایتد خوشحالم اما اینکه دیگر باشگاه ها به من علاقه مند هستند مرا خوشحال میکند. با مورینیو میخواهم کار کنم؟! بله اما اکنون در منچستر یونایتد هستم و از اوضاع خود راضیم".

نانی عنوان کرد که فصل گذشته بهترین فصلی بوده که در منچستر یونایتد داشته است اما در ادامه گفت که به دلیل اینکه در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ترکیب اصلی حضور نیافته است آزرده خاطر شده است:

"برای منچستر یونایتد فصل خوبی بود و برای من هم فصل بسیار خوبی بود اما اینکه در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا در ترکیب اصلی حضور نداشتم خاطره ی بدی برایم شد. دوست داشتم در ترکیب اصلی حضور داشته باشم اما تصمیم نهایی را سرمربی میگیرد".

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

جواب منفی به لیگ برتر

دیگر پیش خوان ها:

اوزیل و رونالدو هردو پیشنهادهای دو باشگاه شهر منچستر را رد کردند

جواب اوزیل به فرگوسن: " من از مادرید جدا نمی شوم "

پیشنهاد شیخ منچسترسیتی به رونالدو سالیه 24 میلیون یورو بود

مادرید، کانالس را تنها با 15 میلیون یورو می فروشد

اتلتیکو مادرید پروژه فروش بازیکنان مازادش را شروع می کند

مارچنا: " فوتبال اسپانیا عظمت چشم گیری دارد "

اسپانیا (زیر 21 سال) 1 - 1 انگلیس (زیر 21 سال)

جوانان اسپانیا باید مقابل چک پیروز شوند

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

آگوئرو 61%
    نیمار 39%

دیگر پیش خوان ها:

هواداران نظر خود را پیرامون آگوئرو و نیمار اعلام کردند

البته در نظرسنجی دیگر، 51% از هواداران میلی به خریدن آگوئرو نداشتن

آبراموویچ برای خرید نیمار درآمد سالیانه 4.2 میلیون را به وی پیشنهاد داد

+

//با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یووه در فکر معاوضه فیلیپه ملو با لاسانا دیارا

این بازیکن فرانسوی پیش از این اعلام کرده است که در صورت ترک رئال مادرید تنها در لیگ انگلیس بازی خواهد کرد .

طبق گزارش روزنامه ایتالیایی Corriere dello Sport باشگاه یوونتوس خواستار معاوضه فیلیپه ملو هافبک برزیلی خود با لاسانا دیارا بازیکن رئال مادرید است .

گمانه زنی ها پیرامون معاوضه بازیکنان دو باشگاه از یک ماه پیش و پس از ملاقات سران دو باشگاه از جمله فلورنتینو پرز در مادرید شروع شد . Corriere dello Sport مدعی شد که رئال مادرید پیش از این جواز خروج لاس را صادر کرده است و خوزه مورینیو خواستار به خدمت گرفتن هر چه سریعتر فیلیپه ملو است .

این روزنامه ایتالیایی تنها مشکل موجود را راضی شدن لاس برای پیوستن به یوونتوس میداند چرا که این بازیکن پیش از این اعلام کرده بود که در صورت ترک رئال مادرید تنها در لیگ برتر انگلیس به فوتبال خود ادامه خواهد داد .

لاس سابقه حضور در لیگ برتر انگلیس و بازی برای تیمهایی همچون ارسنال , چلسی و پورتسموث را دارد .

طبق گزارش Corriere dello Sport رئال مادرید با توجه به ارزش مادی این دو بازیکن در بازار نقل و انتقالات باید به همراه لاس مبلغی را نیز برای به خدمت گرفتن ملو پرداخت کند . باشگاه تورینی در سال 2009 با پرداخت مبلغ 25 میلیون یورو فیلیپه ملو را از فیورنتینا به خدمت گرفت درحالی که رئال مادرید در سال 2008 مبلغ 20 میلیون برای خرید لاس هزینه کرد .

کد:
    اورتون خواهان ستاره کوچک مادرید

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

گزارش ها حاکی از آن است که دیوید مویس علاقمند به جذب سرجیو کانالس است همانطور که قبل از انتقال او به مادرید هم خواهان او بود.

از آنجا که مورینیو اعتراف کرده بود در آینده به سختی جایی برای برای کانالس در ترکیب پیدا خواهد کرد David Moyes مربی اورتون پیشنهادی برای انتقال قرضی این بازیساز برای کسب تجربه در لیگ برتر انگلیس داد.

به نقل از Mirror بعد از آن که مورینیو اعلام کرد خواستار انتقال قرضی کانالس برای کسب تجربه و پیدا کردن شرایط حضور در ترکیب اصلی تیم است مویس علاقه مندی خود را نشان داد.

این انتقال به نفع اورتون خواهد بود. آنها مشکلات مالی دارند و بازیکنان کلیدی را هم نمی خواهند از دست بدهند.

کانالس تابستان گذشته به مادرید آمد اما با وجود تیمی پرستاره کار سختی برای پیدا کردن جایی در ترکیب داشت.

ویارئال هم چنین علاقه مندی خود را برای انتقال دائمی این بازیکن اعلام کرده است اما مادریدی ها علاقه ای به انتقال دائمی او آن هم به یک باشگاه اسپانیایی ندارند و ترجیح می دهند او به طور قرضی انتقال یابد.

آرسنال نیز خواستار او بود اما بدون هیچ معامله دیگر !! اما رئال فابرگاس را می خواست. ولفسبورگ نیز دیگر تیمی است که مشتاق به خدمت گرفتن این هافبک است.

کد:
    رد پیشنهاد شیاطین سرخ توسط مسوت اوزیل

مسوت اوزیل ستاره ی تیم رئال مادرید پیشنهاد منچستر یونایتد را رد کرد...

ادعا شده بود که ستاره ی آلمانی تیم رئال مادرید ممکن است به دلیل خرید های جدید سفید ها، رئال مادرید را به مقصد منچستر یونایتد ترک کند علاوه بر اینکه مسوت اوزیل تابستان گذشته هم از منچستر یونایتد پیشنهاد داشت اما پیشنهاد را نپذیرفت و راهی انگلیس نشد.

مطبوعات اسپانیایی عنوان کرده اند که قرمز ها با رضا فاضلی، مدیر برنامه های مسوت اوزیل تماس گرفته اند و شرایط این بازیکن را برای هر گونه توافق احتمالی جویا شده اند اما مسوت اوزیل به Marca گفته است که در مادرید خوشحال است و هیچ جا نمیرود، از طرفی دیگر رضا فاضلی هم در صحبت هایی اعلام کرده است که موکلش در رئال مادرید بسیار راضی و خوشحال است.

کد:

6. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو دشمن، دوست و هم تیمی من است - ایکر کاسیاس

کاپیتان کاسیاس عنوان کرد که هر از گاهی با رونالدو دچار اختلاف نظر میشوند...

ایکر کاسیاس دروازه بان افسانه ای تیم رئال مادرید درباره ی کریستیانو رونالدو گفت که او دشمن، دوست و هم تیمی او است و هر از گاهی با این ستاره ی پرتغالی دچار اختلاف نظر میشوند.

در اوایل فصل شایعه شده بود که کاپیتان کاسیاس و کریستیانو رونالدو رابطه ی خوبی با هم ندارند ولی این دو ستاره ی رئال مادرید بلافاصله همه چیز را تکذیب کردند و به همراه نامزد های خود در مجامع عمومی ظاهر میشدند اما امروز ایکر کاسیاس اعتراف میکند که او و رونالدو دوست های فوق العاده ای برای یکدیگر نیستند.

کاپیتان کاسیاس در رابطه با موضوع به ESPN گفت:

"رونالدو دوست و هم تیمی من است اما بعضی وقت ها هم دشمن من است چرا که بعضی موقع ها زیاد جر و بحث میکنیم".

کاپیتان در ادامه عنوان کرد که رونالدو را به هوگو سانچز ترجیح میدهد:

"هیچوقت به همراه هوگو فوتبال بازی نکردم و زیاد هم نتوانستم بازی های او را تماشا کنم. به آن چیزی که میدانم و دیدم ایمان دارم و رونالدو را انتخاب میکنم. او توانسته است در یک فصل 40 گل به ثمر برساند و این یک امرز اتفاقی نیست چرا که او قبلا هم این تعداد گل به ثمر رسانده بود".

کد:
    رقابت بین رئال مادرید و بارسلونا پیشرفت کرده است - رادومیر آنتیچ

رادومیر آنتیچ 62 ساله از دوران حضور خود در مثلث بارسلونا، رئال مادرید و اتلتیکو مادرید میگوید....

رادومیر آنتیچ صرب عنوان کرد که در این فصل رقابت بین رئال مادرید و بارسلونا بسیار پیشرفت کرده است.

رادومیر آنتیچ سابقه ی مربیگری در بزرگترین تیم اسپانیا و جهان رئال مادرید و دو تیم دیگر بارسلونا و اتلتیکو مادرید را در کارنامه دارد. آنتیچ با تجربه در مصاحبه ای اختصاصی با Goal.Com در مورد رقابت بین رئال مادرید و بارسلونا، پیشرفت های اتلتیکو مادرید و از آینده ی خود صحبت کرد.

رادومیر آنتیچ در مورد رئال مادرید و بارسلونا گفت:

"در این فصل رقابت موجود در بین دو تیم پیشرفت زیادی کرد، شاید یک جورایی اصل فوتبال در سایه ی حرف های بچه گانه و خاله زنکی ماند. واقعا نمیتوانم چنین چیزی را درک کنم".

"بازی کردن فوتبال دو راه و سبک کاملا جدا از هم دارد و رئال مادرید و بارسلونا هر کدام راه و سبک متفاوتی را نشان میدهند. فرق بین دو تیم این است: یکی به قدرت و کیفیت خود ایمان دارد، دیگری کاملا بر اساس ضدحمله پایه ریزی شده است".

رادومیر آنتیچ در ادامه در مورد اتلتیکو مادرید هم گفت:

"تیم یک مشکل بزرگ دارد و آن هم احتمال جدایی داوید د خئا و سرخیو اگوئرو است اما این یک موضوه بزرگی نیست.درست است که آگوئرو بازیکن فوق العاده ای است اما باید به این هم توجه داشت که اتلتیکو مادرید فصل را با 40 امتیاز اختلاف نسبت به تیم اول به پایان رساند. یک یا دو بازیکن نمیتواند چنین تفاوت و فاصله ای ایجاد کند. اتلتیکو مادرید باید سعی کند که مشکلات خود را به روشی دیگر حل و فصل کند و مشکلات زیادی هم پیش روی خود دارد. در دوره ای از فوتبال هستیم که میدانیم روزی با استعداد ترین بازیکنانمان را هم از دست خواهیم داد، بعضا به برخی از بازیکنان بیش از حد توجه میشود و از سوی دیگر به برخی از بازیکنان کمتر اعتماد میشود در حالی که حقشان بیشتر از این است. هوادارن فصل آینده مطمئنا انتظار زیادی از اتلتیکو مادرید خواهند داشت اما قبل از شروع فصل نمیتواند به طور قطع نظر داد".

آنتیچ در ادامه به نقشه ها و فکر هایی که در سر دارد پرداخت و گفت:

"هیچوقت به خداحافظی فکر نکرده ام و همیشه به بازگشتن فکر کرده ام. مربیگری برای من فقط صرفا یک شغل نیست بلکه برای من یک علاقه ی بزرگ است، خیلی دوست دارم دوباره به مربیگری مشغول شوم. با فدراسیون فوتبال صربستان مشکلاتی دارم که باید آن ها را حل کنم و بعد از آن هر پیشنهادی را بررسی خواهم کرد".

رادومیر آنتیچ بعد از پایان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از مربیگری تیم ملی صربستان کنار رفت.

کد:

8. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

12

دوست دارم با مورینیو کار کنم - لوئیز نانی

ستاره ی پرتغالی منچستر یونایتد عنوان کرد که در منچستر یونایتد خوشحال است اما دوست دارد روزی با خوزه مورینیو همکاری کند...

لوئیز نانی ستاره ی پرتغالی تیم منچستر یونایتد عنوان کرد که روزی دوست دارد زیر نظر خوزه مورینیو سرمربی کنونی رئال مادرید کار کند.

در روز های اخیر آینده ی نانی در اولدترافورد به سوژه ی داغ مطبوعات تبدیل شده است، خود نانی میگوید که در منچستر یونایتد خوشحال است اما پیوستنش به رئال مادرید را هم رد نمیکند. تیم یوونتوس هم به این بازیکن علاقه مند است ممکن است مقصد بعدی نانی باشد.

نانی در مراسمی که در Sexial برگزار شده بود گفت:

"در منچستر یونایتد خوشحالم اما اینکه دیگر باشگاه ها به من علاقه مند هستند مرا خوشحال میکند. با مورینیو میخواهم کار کنم؟! بله اما اکنون در منچستر یونایتد هستم و از اوضاع خود راضیم".

نانی عنوان کرد که فصل گذشته بهترین فصلی بوده که در منچستر یونایتد داشته است اما در ادامه گفت که به دلیل اینکه در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ترکیب اصلی حضور نیافته است آزرده خاطر شده است:

"برای منچستر یونایتد فصل خوبی بود و برای من هم فصل بسیار خوبی بود اما اینکه در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا در ترکیب اصلی حضور نداشتم خاطره ی بدی برایم شد. دوست داشتم در ترکیب اصلی حضور داشته باشم اما تصمیم نهایی را سرمربی میگیرد".

کد:

این خبر فقط یه بازی رسانه ای .
    نانی دقیقا این جمله رو میگه : Nani hints at Real Madrid CF move as winger linked with Man Utd exit
    از کجا معلومه اون موقعه که نانی زیر دست مو کار کنه , مو تو رئال باشه ؟
    گفتم اینا فقط یه سری حرف.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

یووه در فکر معاوضه فیلیپه ملو با لاسانا دیارا

معلومه دروغه .
    اصلا هم از این ملو خوشم نمیاد .
    خیلی بی شخصیت و خشنه : دی

11. 3 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

"کاکا در رئال مادرید می ماند"

پدر ستاره ی برزیلی گفت کاکا تا پایان دوران حرفه ای خود در رئال میماند.

بوسکا لیتو پدره کاکا و مدیر برنامه هایش است گفت پسرم قصد جدای از رئال مادرید را ندارد.

لیته در ملاقاتی که با سران میلانی داشته بود ضمن قهرمانی تیم میلان در سری آ آشکارا اعلام کرد که کاکا از رئال مادرید جدا نخواهد شد .

او اضافه کرد که پیش از این نیز مطبوعات از تبادل مایکون باکاکا را ادعا میکردن که راست نبود

به گزارشLa Gazzetta dello Sport : بوسکا لیته طی ملاقاتی که با Massimiliano Allegri, Adriano Galliani ve Ariedo Braida داشته تمام درهای خروجی کاکا بروی تیم های میلانی بسته است.

کاکا که درسال 2009 از میلان جدا شد و به رئال پیوسته وتا پایان 2015 قرارداد دارد.

کد:
    رئیس باشگاه سویا : نگردو به رئال برنمیگردد.

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران

به گفته خوزه ماریا دل نیدو باشگاه پایتخت حق انتخاب بازگشت نگردو به تیمش را دارد اما آنها از این انتخاب استفاده نخواهند کرد.

این بازیکن رئال در تابستان 2009 با این شرط که باشگاه دوسال دیگر حق خرید دوباره او را دارد با مبلغ 15 میلیون یورو به سویا پیوست.

طبق گزارش مادریدیها ، آنها فعلا در حال تلاش برای کم کردن قیمت امانوئل آدبایور که از منچستر سیتی به طور قرضی آمده بود هستند اما دل نیدو این ها را نقض می کند.

"طبق آخرین صحبتهایی که بین دو باشگاه صورت گرفت رئالیها به مدیر عمومی ما گفته اند که هیچ قصدی برای خرید دوباره این بازیکن ندارند."

"اگر خود او شخصا اعلام کند که قصد ترک سویا را ندارد آن وقت احتمالا فصل بعد هم در سویاست."

در مورد باشگاه خودش دل نیدو اشاره کرد که علاقه مند به جذب یک مدافع وسط و یک مهاجم است اما تاکید هم کرد که هیچ عجله ای برای خرید ندارد.

کد:
    رونالدو : به من سیتی نخواهم رفت

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران

بازیکن پرتغالی تاکید کرد از زندگی در مادرید راضی است و با کشتی رویاهای منچستر سیتی سفر نخواهد کرد!
    این بازیکن که این اواخر با خبر انتقال به منچستر خبرساز شده است اعلام کرد در تابستان به انگلیس نخواهد و تنها هدفش کمک برای بهتر شدن تیم در برابر چالش های فصل پیش روست.

در هفته گذشته منچستر خبر داد حاضر است رکورد جدیدی را در نقل و انتقلات ثبت کند و رونالدو را با قیمت 170 میلیون یورو به خدمت بگیرد. اما بازیکن 26 ساله پاسخ داد تنها زمانی باشگاه را ترک می کند که من سیتی سالی 26 میلیون یورو به او بپردازد!

وقتی گزارشگر CADENA COPE از او سوال کرد پاسخ داد : "بد نیست نه؟؟ اما من نمی روم!"

" شما می توانید همین الان این را بنویسید . من نمی روم. من اینجا خوشحالم و به دنبال پیشرفت هستم. اگر رئال پیشنهاد قرارداد جدیدی بدهد امضا خواهم کرد."

نیمار مهاجم سانتوس و آگرو مهاجم اتلتیکو هدف های ممکن تابستانی رئال هستند . و رونالدو گفت اگرچه هردوی این بازیکنان را تحسین میکند اما چیزی از علاقه باشگاهش به آنها نمی دانسته است.

" آنها راجع به انتقال آنها به رئال صحبت کرده اند؟؟ من نمیدانستم! آنها هر دو عالی هستند."

"من نمیتوانم خودم را در کنار آگرو تصور کنم. او فعلا اینجا نیست! پس من نمی توانم تصور کنم."

"من تنها دو بازی از نیمار را دیده ام و او مرا به وجد آورد. او خیلی خوب است."

بعد از حضور قرضی در یک نیم فصل ، احتمالا آدبایور با رئال قرارداد دائمی می بندد و رونالدو معتقد است رئال باید هرکاری که می تواند بکند تا این بازیکن توگویی را داشته باشد.

"اگر من جای پرز بودم او را نگه می داشتم."

"او یک بازیکن خیلی خوب و بهتر از آن یک آدم خیلی خوب است."

"گاهی فقط یک بازیکن خوب بودن مهم نیست. اما کسی توجه به این موضوع نمی کند"

وقتی از رونالدو درباره خریدهای تابستانی بارسلونا سوال شد اعلام کرد که هیچ علاقه ای به این موضوع ندارد و گفت :" من به آنها توجهی نمیکنم. آنها ممکن است مارادونا یا کرایف را بخرند!! با تمام احترامی که به آنها دارم اما برای من مهم نیست آنها چه کسی را می خرند."

کد:
    این خبر فقط یه بازی رسانه ای .
    نانی دقیقا این جمله رو میگه : Nani hints at Real Madrid CF move as winger linked with Man Utd exit
    از کجا معلومه اون موقعه که نانی زیر دست مو کار کنه , مو تو رئال باشه ؟
    گفتم اینا فقط یه سری حرف.
    ما هم علاقه ای به خریدش نداریم.

13. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوتا جمله 1-2 روز اخیر ایکر و کریس، برام خیلی جالب بودن:
    Casillas: "I´ve only ever supported Real Madrid and that is where I´d like to die"
    C.Ronaldo: "I'd sign for ten more years at Real Madrid and retire at the club"
    x
    +

سایت رسمی باشگاه، یه بخش زده با عنوان بهترین لحظات فصل گذشته و اینا رو در قالب 24 عکس به نمایش گذاشته..
    "در روز 21 مه، فصل 11-2010 برای تیم نخست بطور رسمی با جشنواره گل در برابر آلمریا در لالیگا، به پایان رسید. در طی این مدت، اتفاقات بیادماندی چون مراسم مفارفه رسمی مورینیو به عنوان مربی تیم، بازدید تیم از لورکا(منطقه زلزله زده)، ادای احترام برنابئو به رونالدو(برزیلی)، خداحافظی دودک و گل فراموش نشدنی رونالدو در فینال جام حذفی اتفاق افتاد. این ها بخش هایی از لحظاتی هستند که عکسی از آن، در این مجموعه وجود دارند"

به نمایندگی از همشون، این عکس رو بدون توضیح، میذارم:

کل عکسها اینجا هستن:
    کد:
    مسئول نقل انتقالات رئال هستند ایشون!!!
    چه عجب!! رئال حداقل این یکی رو نخواست...معمولا هرکیو میبینه خوبه میخره...اخرم
    چقدر به بار فنی تاپیک اضافه شد واقعا!
    (چرا این پست ها تایید میشن؟!)

15. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

دیماریا..اوزیل...کاکا....کریس. ..بنزما که هر کدوم میتونن به نوعی هم پست نانی باشن ..خودش دلیل قاطعی هست که رئال به نانی نیاز نداره...(شایعه ای بیش نیست lol )

17. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دم رونالدو گرم که به هیکل اون عرب ***
    مثه اینکه وحیه تیمی خیلی بالا رفته...........از خبر ها میشه اینو حس کرد

19. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •