تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 98 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من nx720 دارم به نت وصل شدم مشکلی ندارم. اما با اسکایپ دقیق نمیدونم چکار کنم وقتی روی اسکایپ اوکی میکنم یک ارور در مورد وبکم میده که من ندارم. چند تا سوال داشتم.1-شما وبکم اصلی خود سونی که توصیه کرده تهیه کردید؟قیمتش؟ واز کجا تهیه کردین؟ 2 - ایا میشه یک وبکم دیگه نصب کرد که سونی نباشه.3- برنامه اسکایپ فکر نکنم نیازی به ------ داشته باشه چون فری است درسته؟4- در مدل nx720در منو چیزکها اسکایپ و تیوتر و فیس بوک هست ایا بازم نیاز به بروزرسانی ورژن tv هست یا خیر؟5-یک چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر مسینجر اسکایپ رو دارن حتما باید وبکم باشه تا اسکایپ باز بشه ؟ اخه شاید یکی بخواد فقط چت کنه نیازی به وب و صدا نباشه جریانش چیه؟
    .منتظر جواب دوستان دیگرم هستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من nx720 دارم به نت وصل شدم مشکلی ندارم. اما با اسکایپ دقیق نمیدونم چکار کنم وقتی روی اسکایپ اوکی میکنم یک ارور در مورد وبکم میده که من ندارم. چند تا سوال داشتم.1-شما وبکم اصلی خود سونی که توصیه کرده تهیه کردید؟قیمتش؟ واز کجا تهیه کردین؟ 2 - ایا میشه یک وبکم دیگه نصب کرد که سونی نباشه.3- برنامه اسکایپ فکر نکنم نیازی به ------ داشته باشه چون فری است درسته؟4- در مدل nx720در منو چیزکها اسکایپ و تیوتر و فیس بوک هست ایا بازم نیاز به بروزرسانی ورژن tv هست یا خیر؟5-یک چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر مسینجر اسکایپ رو دارن حتما باید وبکم باشه تا اسکایپ باز بشه ؟ اخه شاید یکی بخواد فقط چت کنه نیازی به وب و صدا نباشه جریانش چیه؟
    اگر دوستان عزیزم کمک کنن ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگر دوستان عزیز هم کمکم کنن ممنون میشم.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

امشب دانلود میکنم فردا آبدیت ببینیم سونی با این آبدیت چی کار کرده؟

راستی کسایی که از تیونر دیجیتال خود tv استفاده میکنن تازه گیا مشکل خاصی ندارن ؟
    الان سرچ میزنی 53 تا کانال دیبجیتال همین جوری تکراری پیدا میکنه یعنی چی آخه؟ این چه مملکتیه؟ این چه وضعشه؟
    من هر هفته دقیقا دارم یک بار کانال ها رو مرتب میکنم آخر هفته همه چیز به هم ریخته اون گزینه آبدیت اتوماتیک شبکه های دیجیتال رو هم آف کردم ولی فایده نداشت؟
    آقا من خیلی شاکیم دیگه شورش رو در آوردن
    نمیدونم مشکل از مرکز پخش دیجیتال اصفهانه یا خدایی نکرده زبونم لال نه نه نه از تی... نه نه نیست!

5. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اقای hovoشما راهی واسه مشکل من نداری که تو پست قبلی گفتم

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مشکل شما فقط و فقط از صدا وسیما است و هیچ ارتباطی به tv نداره چون هنوز این سیستم کامل نشده و خیلی زود این مسائل برطرف میشه.

8. این کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امشب دانلود میکنم فردا آبدیت ببینیم سونی با این آبدیت چی کار کرده؟

راستی کسایی که از تیونر دیجیتال خود tv استفاده میکنن تازه گیا مشکل خاصی ندارن ؟
    الان سرچ میزنی 53 تا کانال دیبجیتال همین جوری تکراری پیدا میکنه یعنی چی آخه؟ این چه مملکتیه؟ این چه وضعشه؟
    من هر هفته دقیقا دارم یک بار کانال ها رو مرتب میکنم آخر هفته همه چیز به هم ریخته اون گزینه آبدیت اتوماتیک شبکه های دیجیتال رو هم آف کردم ولی فایده نداشت؟
    آقا من خیلی شاکیم دیگه شورش رو در آوردن
    نمیدونم مشکل از مرکز پخش دیجیتال اصفهانه یا خدایی نکرده زبونم لال نه نه نه از تی... نه نه نیست!
    من که از اون استفاده نمی کنم اما توی روزنامه دیدم یکی فرستاده بود که صدا و سیما برای اینکه مردم برن گیرنده ی خوده سازمان رو بخرن و سراغ مارک های دیگه نرن یه کارایی می کنه که گیرنده های دیگه بهم بریزه

10. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نه اینجور نیست این کار غیرممکنه. مشکل فقط از خود فرسنتده میباشد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

وا
    پس پست آبدیت من چی شد قیبش خورد؟
    System Software Update (Version PKG3.407GAA) For Asia Pacific

Article ID:468455-modified 05 Sep 2011

لینک دانلود داشت شاید به خاطر داشتن لینک سایت دیگه ؟ چی بگم؟ ار کارهای این مدیران محترم من که قبولشون دارم حتما پست من خلاف مقررات بوده دیگه به هر حال من رو ببخشید که مقرات رو شکستم

sony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth.zip file is 71,031,291 bytes.

ساپورت مدلها

KDL-22EX420, KDL-26EX420, KDL-32CX520, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX720, KDL-40CX520, KDL-40EX520, KDL-40EX720, KDL-40NX720, KDL-46CX520, KDL-46EX520, KDL-46EX720, KDL-46HX820, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-55EX720, KDL-55HX820, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-60EX720, KDL-60NX720, KDL-65HX925

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام. جناب hero2011 من nx720 دارم به نت وصل شدم مشکلی ندارم. اما با اسکایپ دقیق نمیدونم چکار کنم وقتی روی اسکایپ اوکی میکنم یک ارور در مورد وبکم میده که من ندارم. چند تا سوال داشتم.1-شما وبکم اصلی خود سونی که توصیه کرده تهیه کردید؟قیمتش؟ واز کجا تهیه کردین؟ 2 - ایا میشه یک وبکم دیگه نصب کرد که سونی نباشه.3- برنامه اسکایپ فکر نکنم نیازی به ------ داشته باشه چون فری است درسته؟4- در مدل nx720در منو چیزکها اسکایپ و تیوتر و فیس بوک هست ایا بازم نیاز به بروزرسانی ورژن tv هست یا خیر؟5-یک چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر مسینجر اسکایپ رو دارن حتما باید وبکم باشه تا اسکایپ باز بشه ؟ اخه شاید یکی بخواد فقط چت کنه نیازی به وب و صدا نباشه جریانش چیه؟
    1- من وب کم تهیه نکردم و بهش هم فکر نمیکنم راستش من اصلا نیاز ندارم چون .... پس سراغش هم نرفتم(شرمنده واسه همینه که جواب سوالتون رو ندادم)
    2-تجربه نکردم ولی بعید میدونم سونی همچین اجازه ای نمیده البته حدسه
    3-ف×-ی×-ل×-ت×-ر نیست و نیازی به چیز پی ان و پر×-و×-ک×-س×-ی نداره
    4-چیزک قشنگ رود و برام جالب بود اسمشون گجت هست حالا یا گدجت شما چرا همیشه دنبال آبدیت جدید ترین نرم اافزار ها هستی؟ پس به همون دلیل هم سعی کن همیشه tv خودت رو هم آبدیت نگه داری پس یه نگاه به پستهای قبلی بنداز همه دنبال آبدیت جدید تر هستن با امکانات و کار دهی بیشتر
    5-وقتی روی گجت اسکایپ اوکی میکنی میگه بهتون که تا زمانی که میکروفن و دوربین سونی متصل نباشه نمیتونید از این سرویس استفاده کنید و خلاص(سونیه دیگه)
    Last edited by hovo; 14-09-2011 at 06:13. دليل: تست اسکایپ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •