تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 68 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 671

نام تاپيک: سال سومی ها بیان تو ( امتحان نهایی )

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

شما هروقت با چشمای خودت کارنامه اون افراد رو دیدی باور کن تازه الان با این همه نرم افزارهای ادیت و ... دیگه واقعا نمیشه فهمید نمره واقعی هر کی چند میشه بعدشم منم باشم که تو تلویزیون باهام مصاحبه کنن میگم 20 میشم تا جلو مردم ضایع نشم بگن یارو خنگه
    مگه هوش به نمرست !؟ اونم نمره ی امتحان نهایی که فقط نشونگر میزان حفظ بودنه ؟!
    توی همون گزینه دو خیلیا توی درسای دیگه میگفتن 17 یا 15 میشن . یعنی فقط تو حسابان همه فکر حفظ آبرو میوفتن ؟
    به هر حال امتحانش نه المپیاد ریاضی بود که فکر کردن بخواد نه وقت کم داشت .
    اولا که از کتاب بود دوما 2:30 وقت داشت .
    حالا اگه به این میگی سخت دیگه نظر شماست . شاید من چون امتحان خیلی سخت تری رو تصور میکردم که بدن به نظرم آسون رسید .
    موفق باشی

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه هوش به نمرست !؟ اونم نمره ی امتحان نهایی که فقط نشونگر میزان حفظ بودنه ؟!
    توی همون گزینه دو خیلیا توی درسای دیگه میگفتن 17 یا 15 میشن . یعنی فقط تو حسابان همه فکر حفظ آبرو میوفتن ؟
    به هر حال امتحانش نه المپیاد ریاضی بود که فکر کردن بخواد نه وقت کم داشت .
    اولا که از کتاب بود دوما 2:30 وقت داشت .
    حالا اگه به این میگی سخت دیگه نظر شماست . شاید من چون امتحان خیلی سخت تری رو تصور میکردم که بدن به نظرم آسون رسید .
    موفق باشی
    دوست عزیز من چند صفحه قبل رو خوندم شما مثل اینکه کتاب های زیادی کار کردی و اصلا برات کاری نداشته.
    من نمیگم سوالات اونقدر سخت بود ولی باید قبول کنیم که سوالات عوض شده بود. اقلا 2-3 نمرش چیزهایی زیر ذره بین رفته بود که توی هیچ سالی مد نظر نبوده.

3. این کاربر از sam_sami_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوست عزیز من چند صفحه قبل رو خوندم شما مثل اینکه کتاب های زیادی کار کردی و اصلا برات کاری نداشته.
    من نمیگم سوالات اونقدر سخت بود ولی باید قبول کنیم که سوالات عوض شده بود. اقلا 2-3 نمرش چیزهایی زیر ذره بین رفته بود که توی هیچ سالی مد نظر نبوده.
    باشه من تسلیم اصلا !
    حالا اینکه بگیم سخت و آسون چه فرق میکنه مثلا ؟
    من به همه بچه ها گفتم کتاب تغییر کرده ! گفتم فقط از کتاب بخونن و بیخیال تمرین دوره ای و اثباتا نشن ! که دیدید اثبات هم اومد ! من کتاب درسی رو تو حدود 7 ساعت تموم کردم واقعا نیازی به داشتن دانش ریاضی قوی نبود کافی بود سوالا رو یه دور نگاه کنید ! در ضمن امتحان ادبیاتو دادیم گفتم که اگه برای 20 میرین از همون عصرش شروع کنید . اکثر سوالای امتحان از کتاب درسی یا در سطح کتاب درسی بودن .
    حالا خداییش اینکه یه نفر از روز آخر نشسته شروع کرده دو فصل از کتاب خونده دو فصل از جزوه هر چیم سخت بوده گفته بیخیال نمیاد این چه ربطی به کتاب کمک درسی خوندن یا فرضا قوی بودن درس ریاضی بنده داره ؟!
    من راهشو گفتم . اگه کسی هست که از همون موقع شروع کرده باشه و تمرینای کتابو کامل خونده باشه و چیزی رو پشت گوش ننداخته باشه و با این حال زیر 19 بشه من قبول میکنم امتحان سخت بوده !

به هر حال امیدوارم تحربه شه برای امتحانی مثل فیزیک تا دوباره همه نیان بگن جزوه بخونیم یا کتاب

+

بچه ها یه چیزی !
    فهمیدم سوال 4 رو 90 درصد بچه ها غلط دارن !
    توی حل نا معادله مجموعه جواب میشد {1} و 2 تا بینهایت فک کنم ! خیلیا 1 رو ننوشتن ! میشه 25 صدم
    توی رسم شکل هم اگه کسی توی نمودار اعداد طول و عرض رو ننوشته و کامل نکشیده نمودارو اینم 25 تا نیم نمره غلطه
    ایشالا که همه درست نوشته باشن

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

بچه ها من امتحانمو زیاد خوب ندادم

یعنی خیلی پشیمونم...

دو تا سوال بعد اینکه از سر جلسه پاشدم یادم افتاد جوابش...

من بالاخره تمومش کردم البته اونم چه دوری فقط جزومو ورق زدم
    راستی یه سوال از بچه iهای ریاضی همتون پسر هستید کسی هست اینجا ریاضی باشه و دختر؟؟
    چرا منم ریاضی ام و دخترم -- اسم مدرسه ام بعد همه ی امتحانا میگم، الان بگم آبروم میره

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باشه من تسلیم اصلا !

به هر حال امیدوارم تحربه شه برای امتحانی مثل فیزیک تا دوباره همه نیان بگن جزوه بخونیم یا کتاب

آقا من این حرفتو خیلی قبول دارم فقط کتاب! البته ما واسه فیزیک فقط و فقط متاسفانه جزوه معلممون رو خوندیم که 3 برابر کتاب هست و البته همه تعریف ها + آزمایش ها رو توش توضیح داده. امیدوارم به مشکل برنخوریم.

7. این کاربر از sam_sami_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خودتو عصبانی نکن فشارت میره بالا
    حیف ریاضی نیستم وگرنه منم یه نظری میدادم
    ----------------------
    من امروز رو زمین خوندم...فردا صبح رو هم زمین میخونم از فردا ساعت 1 انگلیس رو شروع میکنم....

9. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من خیلی ناراحتم به خاطر اینکه حسابان زیر 10 می شوم.ما معلم خوب در شهرمان نداریم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

چرا منم ریاضی ام و دخترم -- اسم مدرسه ام بعد همه ی امتحانا میگم، الان بگم آبروم میره
    متوجه این پارت نشدم
    چرا آبروت بره ؟ :-؟

خدای نکرده نمره بد گرفتی ؟ در اونصورت بعد امتحانا هم که نمیتونی بگی
    البته من نمره زیر 15 رو بد میدونم . 15 تا 17 میشه متوسط 17 به بالا هم خوبه دبگه !

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من خیلی ناراحتم به خاطر اینکه حسابان زیر 10 می شوم.ما معلم خوب در شهرمان نداریم.
    معمولا تو منطقه سه برا یکی دو درس حداقل از این مشکلا هست ( منم خودم منطقه سه ای هستم ). مثلا سال قبل جبر و احتمال دبیری بود که من خودم می رفتم براش سوالا رو حل می کردم تا یاد بگیره. واقعا خنده دار بود. ولی خب چون شرایط بد بود، گفتیم نباید منتظر بشینیم و از اواسط سال شروع کردیم و پیک گلواژه رو از همون بهمن اسفند شروع کردیم به خوندن. و همش خودمون به فکر بودیم و برای محکم کاری هم دبیر حسابانمون یکی دو جلسه برامون تدریس کرد و به هر حال آخر شدیم 20 .
    اگه واقعا بخوای می تونی جبران کنی . امسال تابستون خوب خوب بشین از اول مفهومی بخون ریاضی رو. موفق باشی.

13. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

بچه ها یه چیزی !
    فهمیدم سوال 4 رو 90 درصد بچه ها غلط دارن !
    توی حل نا معادله مجموعه جواب میشد {1} و 2 تا بینهایت فک کنم ! خیلیا 1 رو ننوشتن ! میشه 25 صدم
    توی رسم شکل هم اگه کسی توی نمودار اعداد طول و عرض رو ننوشته و کامل نکشیده نمودارو اینم 25 تا نیم نمره غلطه
    بيخيال بابا!!
    اينجوريا هم نيست كه تا يه عدد روي نمودار ننوشته باشي ، ...ي ازت نمره كم كنن

مصحح ها اكثرا هواي بچه ها رو دارن!

هر چند كه خودم نوشتمشون! انقدرها هم نگران نباشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •