خب مطابق انتظار بود !!!
خب مطابق انتظار بود !!!
آره حالا خدا به داد برسه دیر تر نیاد.منظور از اینکه پرسیدم این Episode Two کی می خواد بیاد شکاید و گله بود نه چیز دیگه.راستی احتمالا با این همه طولی که اینا دادن حتما موتور گرافیکی بازی تغییر کرده من که Half-Life رو با همون موتور گرافیکی دوست دارم.
علی جان تو چه ثلیقه ای داری که این بازی رو نپسندیدی هر کسی با هر ثلیقه ای Half-Life 2 و زیر مجموعه هاشو می پسنده.
با سلام خواهشمندم اظهار نظر کردن در مورد هاف لایف رو جای دیگه ای مطرح کنین. من یه سئوال داشتم که در انجمن بازی ها پرسیدم اما به من گفتن که این تاپیک مخصوص Half Life 2 هستش. حالا که اومدم می بینم اصلا ربطی به سئوال و جواب نداره... به هر حال من امیدوارم یکی به سئوال من هم جواب بده.
در یکی از مراحل Half Life 2 Episode One باید چند نفر را از اتاقی در بیرون یک ساختمان، به درون ساختمان بزرگی ببرم که Alyx در آن قرار دارد و از آن محافظت می کند. افراد بعد از رسیدن به درون ساختمان، (آن طوری که من فهمیدم) باید سوار قطاری بشوند. اما چنین اتفاقی نمی افتد. ضمناً مرد دیگی هم درون آن اتاق بیرون ساختمان وجود دارد که با من نمی آید. بین اتاق و ساختمان هم ماشین جنگی وجود دارد که باید از بین برود، اما من به هیچ طریقی نتوانستم این کار را انجام بدهم. خلاصه این که لطفا کمکم کنید. خیلی ممنون.
ایمان...
اگه اشتباه نکنم شما منظورت مرحله آخر بازیه .
شما باید اونجا تا می تونید دشمنها رو از بین ببرید و از دوستانتون محافظت کنید . اونها هم از بیرون حمله می کنند و هم از پنجره های جایی که قطار هست . وقتی که همه رو کشتید . توی یه اتاق که یک نفر واستاده و درب توری داره اون در باز میشه .
قربان محبتت خجالتمون دادی![]()
ولی ما اون جورا که فکر می کنی نیستیم بابا. مرحله آخر کجا بود؟ فکر می کنم مرحله 5 یا 6 یا همین حدودا باشه. بعد از این که با Alyx پیش دوست قدیمیتون می رید. (اون مرده که در اولای هاف لایف دو بهت کمک می کنه و لباس دشمنات رو پوشیده). بازم از محبتت ممنونم.![]()
آقا دوباره سلام...
شرمنده ام به خدا! شما راست می گفتی. مرحله آخرش بود. من وقتی ردش کردم (با کمک یک فروند Save) تازه فهمیدم که مرحله آخرش بوده. ازت ممنونم. ولی خیلی حالم گرفته شد. ما تازه داشتیم گرم می شدیم که بازی تموم شد.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بازم ممنونم.
ایمان...
با سلام
Half Life 2 Episode Two برای PC اومده یا نه؟ اگه نیومده کسی می دونه کی میاد؟ خیلی ممنون...
ایمان...
یه سوال رو چند جا میپرسی ایمان جان. همین الان توی تاپیک تاریخ عرضه بازیها جوابت رو دادم.
نه این بازی نیومده و حالا حالا ها هم قرار نیست بیاد.
عزیزم هر گونه اظهار نظر در مورد Half-Life تو این تاپیک آزاده و کسی هم نمیتونه بگه اظهار نظر نکنید.Half-Life2 Episode Two هم در تابستان سال 2007 طبق گفته GameSpot به بازار میاد ولی احتمال عقب افتادنش خیلی زیاده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)