میشه راجب شرایط مناطق ازاد ! یه کم توضیح بدید !
من خونه بابا بزرگم کرمانشاه تازه شنیدم که قصر شیرین با سرپل ذهاب میخواد منطقه ازاذ بشه میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟
مرسی !
میشه راجب شرایط مناطق ازاد ! یه کم توضیح بدید !
من خونه بابا بزرگم کرمانشاه تازه شنیدم که قصر شیرین با سرپل ذهاب میخواد منطقه ازاذ بشه میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟
مرسی !
با سلام
اگه امکان داره قیمت تمام شده خودروهای مدل 2011 و 2010 صفر کیلومتر رو در منطقه اروند یا کیش قرار بدید.خصوصاً اونایی که زیر 20 میلیون تموم میشه
دوست من تنوع خودرو در مناطق آزاد زیاد هست
نمیشه که قیمت همه این خودرو ها رو در آورد.
شما بگین قیمت چه ماشینی رو میخوای تا دوستان کمک کنن.
مثلا یاریس و غیره.میخوام بدونم با اینقدر پول چه ماشینایی میشه خرید
كسي نبود ما رو ياري كنه؟؟؟
آقا آخرش اين ممنوعيت خروج ماشينهاي اروند حل ميشه!
يه اسپورتيج ٢٠١٢ فول گيرم اومده ٢٨تا ( سقف پانوراما) بدجور دودلم
قيمتش خوبه؟
سلام
ماشین سقف کروک دو در توی کیش یا امارات زیر بیست میلیون چیزی داریم؟ (آلمانی یا آمریکایی یا ایتالیایی )
ترجیحا آیودی و بی ا وه
فقطم قیافه مهمه و کولر بقیه امکانات اهمیت نداره.
یه 5-6 مورد معرفی کنید ممنون میش
شرایط خرید ماشین از مناطق آزاد بسیار دشوار هست و باید از هفت خان بگذری تا ماشین به شما بدن . اول از همه حتما باید ساکن منطقه باشی و باید استعلام بگیری که اینجا زندگی کردی .
قیمت ماشین رو پلاک شده حساب میکنن و از قیمت آزادش کم میکنن هرچقدر شد از شما چک میگیرن با دوتا ضامن ساکن منطقه .
مشخص نیست که مرخصی به ماشین ها بدن یا نه اما یکی از فامیلای ما یک هیوندای النترا خرید و بدون اجازه از منطقه خارج شد . برگشتنی جلوش رو گرفتن و ماشین رو خوابوندن . هنوز هم دنبالش هست که ماشین رو پس بگیره ولی واقعا به دردسر خورده .
درصورتی که جی پی اس دستکاری بشه متوجه میشن و سخت برخورد میکنن
قیمت اسپرتیج خیلی خوبه به شرطی که فول باشه .
موفق باشید .
من خودم ساكن آبادانم
ماشينم پلاك شده از بنگاه ميخرم و بله فول هستش
قيمتش خوبه پس؟يارو ميگفت با بالا رفتن درهم الان همين اونجا ٣١ تومان شده!
قیمتش همینه و نهایتا 700 تا 800 تومن بالا پایین داره و 31 نیست . من چند وقت پیش مدل نیمه فول رو 25 ملیون تومان قیمت گرفتم 2012 صفر سفید .
اگر از بنگاه خرید کنید ماشین رو درجا تحویل میده اما باید چک آماده کنید موقع سند زدن با چک بنگاه عوض کنید ( گمرک ) و یک سری مراحل اداری داره که هنگام سند زدن اداره ثبت از شما میگیره که بازم یکسری مدارک باید در گمرک منطقه آزاد اروند آماده کنید و تحویل بدید تا بعد از اینکه گمرک تحقیق کرد ، به شما تاییدیه بده بعد برید اداره ثبت تا ماشین رو به نامتون بزنن .
اگر خریدید پیشاپیش مبارک باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)