تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 212 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان:

من خیلی حرفه ای بازی نمی کنم. یعنی به اصطلاح بازی خور نیستم. یه چندتا سوال مبتدی دارم !

اول اینکه این بازی دقیقا چند مدت دیگه میاد؟
    دوم اینکه پس اون black ops چی بود که ما بازی کردیم؟
    یعنی mw نبود ؟

تشکر.
    November 8 2011

نخیر...mw3 ادامه ی mw2 که همون نسخه ی شیشم از سری بازیهای call of duty هست.

black ops فکر میکنم بیشتر به world at war مربوط باشه...چون بعضی از شخصیتهای waw توی bo هم بودن.

2. این کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

یه سوال داشتم خیلی وقته تو ذهنم مونده امروز دوباره یادم اومد. در مورد گاسته
    این ghost همون gaz تو mw1 هستش؟ چون صداشون که یکیه خیلی هم ازش خوشم میاد

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان یه سر به Modernwarfare3.com بزنید ببینید چی میبینید

5. 6 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بــــــــــــــــله!!! خبرش همه جا پخش شده !!
    بعضی ها می گن EA این کارو کرده بعضی ها هم می گن فن های بتلفیلد!! البته زیاد مسئله ای نیست
    چون سایت اصلی بتلفید3 battlefield.com/battlefield3 و سایت اصلی MW3 هم callofduty.com/mw3 هست!!
    ولی در هر صورت اکتیویژن باید لطف می کرد یکم از اون مانی رو خرج می کرد تا الان به این وضع نمی افتاد!!!

این هم لینک خبرش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آمار فروش خیره کننده MW3 جوابشون رو خواهد داد
    هر چند دست رو دست زیاده و خرده هکرا چیزی نیستن اما بهتره آدم تو میدان جنگ رقابت کنه
    اون پایین نوشته مودرن بازی مزخرفیه و به درد نمیخوره خب اون آدم ا*** باید بدونه که با نظر ایشون کسی از فن های مودرن نظرش برنخواهد گشت

9. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

احتمالا قضیه سایت Modernwarfare3.com رو میدونید!
    اما الان سایت درست شده و یه سری اطلاعات در مورد Modern warfare 3 گذاشته:
    Modern Warfare is back. On November 8, 2011, the most over-hyped first-person action series of all-time returns with the copy and paste sequel to the lackluster Call of Duty: Modern Warfare 2. Check out the E3 2011 gameplay demo featuring the Black Tuesday level for a look at the epic fail of the campaign. Pre-Order Call of Duty MW3 Today for Xbox 360, PS3, and PC to secure exclusive bonuses only available online for Modern Warfare 3 fanboys who don't know that Battlefield 3 is the better game.

خوب،حالا یه سر میزنیم به یکی دیگه از قسمت های سایت:
    Modern Warfare 3 is an copy and paste experience that looks exactly like Modern Warfare 2, retracing the conflicts of its predeccessor that will take you to major cities across the globe (including New York, London, and Paris) with the elite operatives of the US Delta Force and British SAS to combat Russian ultranationalists who have made it their mission to take back their homeland (yeah right?!?!). Modern Warfare 3 missions are in cool settings such as Wall Street in New York City, but utlimately the game fails to live up to its massive hype train. Activision should spend more time developing their games instead of using massive advertising campaigns to promote an inferior product.

A more satisfying gaming experience is found in Battlefield 3! Battlefield takes first person shooter realism and action to the next level with its next generation Frostbite 2 engine that delivers cutting edge graphics and game play like no other console shooter. Modern Warfare 3 runs on the same engine as previous COD games like BLOPs with arguably only a few minor enhancements. There is simply no way that Modern Warfare 3 can match Battlefield 3 in terms of technology so once again it will rely on gimmicks like rc car kill streaks to attract preteens to buy their product.

Battlefield 3 is taking first person shooters to the next level. So if you are strapped on cash, grow up and forgettabout Modern Warfare 3 (because it looks just like Modern Warfare 2) and buy Battlefield 3 instead. It features a mindblowing campaign and awesome multiplayer modes (free of newbtubing kids that buy COD) that will change your perspective on video games forever
    حالا قسمت Media سایت:(اینا تیتر هستند)

Modern Warfare 3
    IS A JOKE!
    ----------------------
    Modern Warfare 3 Will Suck
    --------------------
    Modern Warfare 3 Same Old Same Old

Why Modern Warare 3 Will Suck

-----------

Why I'm NOT Playing COD anymore or Buying MW3
    بهتره خودتون برید به این سایت و بقیه مطالبشو بخونید!

Last edited by Leon-117; 17-07-2011 at 11:31.

11. 7 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

نمیدونم چرا بر خلاف گذشته ها که از عاشقان COD بودم دیگه رغبتی واسه اومدن به این تایپیک ندارم

COD داره یه راهی رو میره که بر خلاف گذشتش از جذابیتش داره می کاهه

من نه بتلفیلد بازی کردم نه moh نه عنوان دیگه ای تو این ژانر...فقط و فقط COD بازی کردم
    پس دلیلی بر کم شدن رغبت من به سر عنوان های دیگر نیست

نمیدونم

ولی سبکش COD یه جوری داره میشه

تا World at war واقعا عاشقانه همه نسخه هاشو دوست داشتم و به نظرم شاهکاری بودن واسه خودشون

اول از همه هم MW 1 و بعدش WAT که همین دیشبم دوباره new game کردم

ولی وقتی MW2 اومد یه جوری شد...
    به دلم اونطوری که باید و شاید نشست...غیر از مراحل اولش

حالا زود قضاوت نمیکنیم...میزاریم بیاد و تستش کنیم ببینیم چی داره...امیدوارم به جذابیت سابق بر گشته باشه

صمنا:

دوستان بتلفیلدی و کالافی...

یه سول؟

بتلفیلد یا کالاف مگه واسه پدران شماست که اینقدر راحت به هم توهین میکنید و روابط دوستانه رو خدشه دار میکنید ؟

پول و سودش تو جیب یسریای دیگه میره بعد فن ها رو به جون هم میندازن

بیخیال بابا

همیشه اینو واسه خودتون در نظر بگیرید که صفحه مانیتور یا تلویزیون چقدر مگه حجم داره که بخواید براش جنگ و دعوا کنید....ضخامت این صفحه لامصب چقدره آخه ؟
    Last edited by bbp; 18-07-2011 at 09:36.

13. 4 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من این همه فن کولر پنکه بودم چیزی نگفتم چرا من هر بازی شایسته باشه من هم قبولش میکنم و بازیش میکنم حتی اگر فن بازی نباشم من COD رو خیلی قبول دارم یادمه تازه COD2 امده بود من هم گرفتمش 4 تا سی دی بود یاده وقتی بازیش میکردم زمان برام معنای نداشت و میخ کوب میشدم پای بازی و بعد از اون هم COD4 mw1 امد که وقتی پست اوردش برام ساعت 8 صبح بود من تا 8 شب تمومش کردم و اصلا نرفتم ناهار و شام بخورم اما از این شماره به بعد دیگه حس خوب cod از بین رفت در واقع میشه گفت همش شده Copy and paste از سری های قبل.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سال 2008 هم EA تا دید کال آف 4 ترکوند با MW1 اومد اولین بازی FPS رو چسبوند به بتلفیلدی که تا قبل 2008 سبکش اکشن و استراتژی بود یه امت گیم خور رو درگیر این فن بازی بیخود کرد! حالا هم یه سری افتادن پی این مقایسه و فن بازی اینکه EA نو آوری نداشته و هرچی خورده و ریخته پای بتلفیلد FPS الهاماتی بوده که از کال آف بخصوص نسخه 3 و 4 به این طرف اومده. اینکه بتلفیلد 3 همه رو امیدوار کرده و همه دارن برای اومدنش لحظه شماری می کنن و اینکه مسلما یک بازی تمیز و توپ خواهد بود هیچ شک و حرفی نیست ولی دیگه بهتره حرفی از تاریخچه نشه چون که بتلفیلد بعد از کال آف اومد تو اتوبانی که کال آف توش رانندگی می کرد قبلش اصلا EA این کاره نبود! حالا حرفی نیست که کار و بارشم گرفته و بتلفیلد 2 به مزاج خیلیا خوش اومد حالا هم کلی تبلیغ روی شماره 3 میشه... حرفی از کیفیت بازی ها هست مشکلی نیست ولی اگه قصد دارید تاریخچه ملاک قرار بدید که اصلا بتلفیلد نمی تونه با کال آف یکی باشه و نسخه ای مثل کال آف 4 بیاره چون همین نسخه جرقه ذهن EA واسه ساختن بد کامپنی بود

این رو هم اضافه کنم که بعد کال آف 4 من شخصا زیاد با کال آف ها حال نکردم این رو هم گفتم که بعدا نگید آرمین هم فن کال آف هست و این حرفا... قصدم از این صحبت ها این بود که یه ذره در مورد شبهه بوجود اومده در مورد حماسه سازی و نوآوری که در مدح بتلفیلد شد توضیح بدم
    Last edited by Spaniuly; 18-07-2011 at 14:51.

16. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جالبه همه الان حرفه ای بازی کامپیتری شدن. اینم نظر بنده حقیر اماتور!

زمانی که کال اف 1 اومد تحول بزرگی تو اکشن اول شخص بود درسته عنوان مدال افتخار اون زمان پخش میشد ولی گیم پلی جذاب کال اف رو نداشت.
    صدا گذاری عالی که باعث میشد واقعا فکر کنی در میدان جنگی صداهای انفجار که میومد همه عالی بود. از طرفی صحنه های سینمایی و تراژیک بازی که لذت بخش میکرد بازی کردنشو. هیچ وقت یادم نمیره که با نیرو های روسی در نسخه 1 به سختی برلین رو گرفتیم و پرچم نازی رو برداشتیم و پرچم جدید گذاشتیم.

ارتباط بین شخصیت ها هم عالی بود و گیمر همیشه با سایر کارکتر های بازی میتونه ارتباط پیدا کنه. من خودم اون زمان برای اینکه دوستام تیر نخورند یک تنه میرفتم جلو یادش بخیر!

این سبک خوب رو کال اف همینطوری ادامه داد ادامه داد تا به امروز.ولی باید قبول کرد داره تکراری میشه. کال هر سال داره درجا میزنه یعنی خودشو هی تکرار میکنه. البته تکرار یک بازی عالی واقعا سخته ولی باید تلاش کرد که بهتر شه.

دیگه عادی شده هرسال صحنه های شلوغ درگیری ببینیم.یک شخصیتی مثل رزنوف یا پرایس یا مک تاویش پیدا شه که تا اخر همراهمون باشه.

اوج کال اف شاید همون زمانی بود که در مورد جنگ جهانی بازی میساخت چون داستانش واقعی بود و به دل میچسبید نه مثل مودرن 2 که یک داستان تخیلی مسخره بود که حتی اینقدر درگیری زیاد میشه که کاخ سفید نابود میشه! پس من موندم مودرن 3 که الان ادامه 2 هست دیگه داستانش چیه!فقط تکرار شخصیت های پرایس و مکتاویش

ولی بر عکس بتلفیلد امسال پیشرفت بالایی کرده. جدا از مساله گرافیک اونها امسال بازی رو به حالت مستند در اواردن. انگار داری یک مستند جنگ میبینی.بازی از نظر صدا گذاری هم پیشرفت داشته و هم صحنه های سینمایی. شاید امسال هم بیاد و نتونه کال اف رو شکست بدهه ولی مطمئئنا دید همه رو به بازی های اول شخص عوض میکنه.

18. 8 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •