نه بابا چی رو اونجا بریزم همه چیزو امتحان کردم.
دقیقا باید بریزم Program Files\The Witcher 2 ( تویه Bin هم نه ) 100 بار امتحان کردم در همه نوع
البته مشکله حادی نیست. فقط میخوام لانچر بازی بیاد بالا.
حالا بگو این فایل ها رو از کجا آوردی همینو بگو![]()
نه بابا چی رو اونجا بریزم همه چیزو امتحان کردم.
دقیقا باید بریزم Program Files\The Witcher 2 ( تویه Bin هم نه ) 100 بار امتحان کردم در همه نوع
البته مشکله حادی نیست. فقط میخوام لانچر بازی بیاد بالا.
حالا بگو این فایل ها رو از کجا آوردی همینو بگو![]()
فایل های dll جاشون اونجاستمنم اون فایلی رو که بهت دادم از C:\Windows\SysWOW64 کپی کردم برات...
خوب ارین یک کار کن از همونجا یک عکس بگیر
چون مشکل من فقط این فایل ها هستند جاشون مهم نیست. جالب اینجاس که از اینترنت که DL کردم ارور داد فقط فایل هایه تو جواب میده!
ویرایش : نه نمیشه عکس بگیری زیاده
اون قسمتی که فایل هایه msvcp و ... هست رو ببین.
الان آخرین فایلی که برا من ارور میده فایل MSVCP100.dll هست!!
دستت درد نکنه به زحمت افتادی!
Last edited by 779; 03-06-2011 at 23:17.
شایان جان 2426 تا فایل اونجاستچه طوری عکسشو بگیرم !!!!
اگه لانچر ارور میده باید مشکل از نسخه ای باشه که گرفتی، چند صفحه قبل یکی از بچه ها یه فایل رجیستری گذاشته بود که این مشکل رو برطرف کنه، شما برو اونو بگیر شاید درست بشه.
ادیت:
فقط msvcp100.dll و msvcp60.dll هست. (دیگه فایلی نیست که اولش msvcp داشته باشه!)
Last edited by marmolak kocholo; 03-06-2011 at 23:22.
نه بابا این کلا قاطی داره.
یک فایل MSVCP100.dll ندارم بعد DL کردم یک ارور عجیب غریب داد! فکر کنم فقط فایل هایه تو رو درس حسابی میپسندهنمیدونم کلا قاطی شده همه چی الان 50 مدل حرکت زدم.
شرط میبندم بعدش پیغام میده MSVCRT....dll کمه
خیله خوب دستت درد نکنه زحمت کشیدی. در ضمن صفحات قبل هم دیدم چیزی پیدا نکردم در مورده این.
یک مشکل دیگه هم هست : چرا پایین و بالایه تصویر نواره سیاه هست؟ اینم زیاد گشتم اما چیزی پیدا نکردم!
این پست رو نگاه کن:
فکر کنم بازیت از اون ستاپ دستکاری شده ها باشه که این مشکلارو داره...
در مورد اون نوار سیاه هم باید بگم بازی فقط مانیتورهای با ابعاد 16:9 رو ساپورت می کنه. با مانیتورهای 4:3، 5:4 و 16:10 اون نوارهای سیاه میاد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یکی کمکی کنه :S
من یه مشکلی دارم ! هم پچه قبلی ، هم این پچ ، وقتی میخوام نصب کنم ، میزنه Error Creating Temporary File ! لطفا یکی کمک کنه ;S
من پچ 1.2 رو نصب کردم نمیدونم چرا واسه من برعکس شده.قبلا با تنظیمات ultera و تمام گزینه ها هم enable حدود 30 فریم می گرفتم.اما حالا نهایت شده 10-12 فریم و اینکه تکسچر ها هم مشکل دار شدن و کندتر لود میشن؟؟؟
کسی میدونه چی شده؟؟؟؟
سلام برای من نصب نشد.دانلود کردم پچ رو حالا 1.2 نصب نمیشه.عررور میده
ولی 1.1 رو راحت نصب کردم
چیکارکنم؟تا حالا کرک یا چیز دیگه ای هم نریختم.
اگه میشه یکی فایل exe رو بهم بده
ولی من پچ 1.1 و 1.2 رو راحت بدون مشکل نصب کردم بازیم هم 4 dvd هست .
شما بازی رو از طریق لانچر باز کنید خودش میگه پچ جدید آمده دانلود کن ونصب کن یا اگر هم خودت دانلود کردی برو بریزش همون جایی که بازی سیو میشه یک فولدری به نام دانلود .
اگر بازم نشد بازی رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن ولی مرحله به مرحله برو جلو
یعنی
1.نصب بازی
2.نصب Patcher_EFIGS
3. ریختن paul.dll
4.پچ ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)