درود
princess عزیز
در مورد باتری 6090 اگه از سیستم کار کشیده بشه 3 ساعت شارژ نگه می داره؟
این که در مورد شماره سریال گفتید از چه منبعی خوندید ؟
درود
princess عزیز
در مورد باتری 6090 اگه از سیستم کار کشیده بشه 3 ساعت شارژ نگه می داره؟
این که در مورد شماره سریال گفتید از چه منبعی خوندید ؟
منبع سریال خود سایت hp هست که توی صفحات اول همین تاپیک بحث شده
سلام دوست گرامي
ببراي باتري ميتونيد باتري 12 سل هم بذاريد اگه مشكل باتري داريد مطمئنا اون باتري بالاي 4 ساعت جوابگوي شماست اما من خودم وقتي كاراي معمولي با اين لپتاپ انجام ميدم بالاي 3 ساعت جواب ميده و توي كاراي گرافيكي تا 1:45 ساعت جواب داد
در مورد سريال نامبر هم از خود سايت اچ پي دوست عزيزمون d.b23 مطالبي رو اوردن و بقيه بچه ها رو راهنمايي كردن
بنده اين انتخاب خوب رو مديون ايشون هستم![]()
مرسی
چون قصد خرید 6090 رو دارم،این مسئله سریال نامبر خیلی مهم بود.
از دوستان كسي تونسته بره تو اين لينك؟! من كه هر كاري كردم نتونستم حتي با وي پيي ان هم نتونستم برم اولش فكر كردم فيلتره اما اصلا صفحه لود نميشه كسي ميتونه كمكي كنه؟![]()
الان تونستم با وي پي ان برم انگار فيلــتر شده بود چندتا اپديت سنگين بود من چون دايل اپ دارم نميتونم دانلودشون كنمدو تا اپديت چهل وخورده اي و يه اپديت 70 مگي بود و يه اپديت 1 مگي هم بود كه من اون يك مگي رو تونستم دانلود كنم
لعنت به سرعت اينترنت!
Last edited by .princess; 05-05-2011 at 18:01.
سلام دوستان من بین این ۲ لپ تاپ گیر کردم نمیدونم کدومشو انتخاب کنم!
که دوستان تو بخش مشاوره گفتن اگه مانیتور ایسوس full hd بود و از سری new revision بود ایسوس رو انتخاب کنم در غیر اینصورت hp رو انتخاب کنم شما چی پیشنهاد میدید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همه دوستان من 2 هفته پیش یک لپ تاپ Hp 6090ee خریدم واقعا" عالیه . . .
ولی بر اثر یک اشتباه تمام هارد رو فرمت کردم و حالا می خوام ریکاوری کنم نمیشه. چون یک درایو مخفی بود که مخصوص ریکاوری بود ولی من ازش 6 دی وی دی بک آپ دارم و الان لنگ اون فایل ریکاوری ام از دوستانی تقاضای راهنمایی دارم. . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي همون 1 گيگي رو نصب كردم اما ميگه كه اين اپديت واسه گرافيك شما نيس منم با دوستمون d.b23 موافقم هر چي اپديت اگه قرار باشه واسه 6090 يا مدلاي ديگه بياد تو خود سايت ميزنه مثل همون اپديتي كه واسه بايوسش گذاشته بود
دوست گرامي tah_206207
من تنها لپتاپ فول اچ دي واقعي كه ديدم مك بود و فقط يه مدل از وايو فول اچ دي بود ولي كانفيگ پاييني داشت اگه كانفيگ واست مهمه اچ پي اين مدلش خوب از اب در اومده وگرنه منتظر لنوو باش كه از وايو بهتره اما كمي گرونه من واسم كانفيگ بيشتر مهمتره ايسوس اس وي رو پيشنهاد ميكنم سمتش نري اما اگه بازهم دلت به ايسوس هست k53 خيلي خيلي بهتره فقط 50 تومن گرونتره منتها usb3 نداره
ايشالا موفق باشي
دوست عزیز لینک سالمه و فیلتر هم نیست همین الان تست کردم
در مورد سرعت اینترنت هم آسون ترین راهش استفاده از GPRS ایرانسله می تونی 1000 تومان بدی 200 مگ دانلود داشته باشی و همش یکی دو ساعته دانلود می شه
شما Catalyst Control Center رو دانلود کن
اینم ورژن بهد از آپدیت گرافیک خودم
Driver Packaging Version 8.81.4.1-101230a-111335C-HP
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 8.01.01.1114
2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0001
Direct3D Version 7.14.10.0806
OpenGL Version 6.14.10.10428
Catalyst Control Center Version 2011.0405.2218.38205
شما هم ورژن Catalyst Control Center دستگاه خودتونو بزارید ببینید کدام بیشتره![]()
Last edited by aliondvd; 05-05-2011 at 20:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)