;اون نسخه هایی که توی این سایت کرک شده نسیت فقط میشه یک ساعت بازیش کرد اگه کرک اش رو پیدا کردین بزارین![]()
;اون نسخه هایی که توی این سایت کرک شده نسیت فقط میشه یک ساعت بازیش کرد اگه کرک اش رو پیدا کردین بزارین![]()
رم هم 2 گیگ ddr2
بازی اومد؟
اگه اومده بگید بگردم دنبال لینک سالم بازی![]()
اومده ولی فکر کنم بدون کرک فقط یک ساعت میشه بازی کرد
باید دنبال کرک براش باشیمخدا کنه مثل جرمن تراک نباشه براش کرک پیدا بشه
![]()
دوستان german truck هم مثل این بازیه اما وقتی از حالت فشرده در آوردم فایل نصب بازی به شکل vls هستش.. به این نام:t-gtsim
هرکاری کردم درست نشد رینیم کردم و آخرش .exe گذاشتم و یا .setup بازم نشد چیکار کنم؟
اینم تا کرکش بیاد یه 2 هفته ای باید منتظر باشیم پس چرا حجمش کمه مگه جدید نیست؟یه 2-3 گیگی باید میشد.100 رحمت به king of the road با گرافیک 16 هم بالا میومد اما اینا فقط گرافیک میخورن زمان اون بازی همه بازی ها 400-500 مگ بودن اون بازی هم همین طور اما الآن بازی ها 10-15 گیگن اما این بازی ها هنوز به هون مقدار موندن.
لطفا در مورد مشکلم کمک کنید.ممنون.
اولا که دوست عزیز بازی خودش تاپیک داره توی تاپیک خودش مطرح کنید سوالاتتون رو از این به بعد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من حالا توضیح میدم اینجا
مراحل نصب بازی
از دو روش میشه نصب کرد
روش اول
هر 3 تا فولدری که دارید رو باید با هم بگیرید و از حالت فشرده خارج کنید تا یک فولدر با حجم 417mb داشته باشید بعد اگه این کار رو انجام بدبد
شما الان اون فولدر اصلی رو دارید که باید توش این فایل ها باشه
1-t-gtsim.bin با حجم 427.511
2-t-gtsim با حجم 1k
t-gtsim.sfv-3
که شما باید روی این t-gtsim که پسوندی نداره دوبار کلیک چپ بکنی تا نرو باز بشه و بتونی رایت کنی
روش دوم
2-استفاده از نرم افزار Alcohol 120%
روش استفاده از نرم افزار
نرم افزار رو شما کامل نصب کنید و کرک کنید
بعد نرم افزار رو اجرا کنید و در صفحه اصلی اون تو محیط سفید رنگش کلیک راست کنید و گزینه add images رو بزنید و ایمیج مورد نظر رو انتخاب کنید
من بازی Trucks & Trailers را دانلود کردم
فقط نیم ساعت میشه بازی کرد
اگر کسی کرکشو پیدا کرد بزاره
حالا این بازی کامله که دانلود کنیم فقط گیرش کرکه ؟ یا نه بازی کلا ناقصه مثلا کامیوناش کم باشه نقشش کوچیک باشه الان تکلیف منو مشخص کنید دانلود کنم یا نه ؟
بازیش بهتر شده؟یا همونه؟یه توضیح میدی؟
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
چشم.و ممنون دوست من
از چه سایتی دانلود کردی از سایت خود بازی؟
لینکش رو فعلا اینجا قرار بده تا یا کرک برای این لینک پیدا کنیم یا نسخه کامل رو پیدا کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)