تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 24 اولاول ... 1218192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 235

نام تاپيک: Nokia N9

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

طبق معمول از افاضات شما مستفیض شدیم.من نفهمیدم اینا که نوشتی چه ربطی داشت به صحبتهای من؟ حداقل وقتی نقل قول میخوای بگیری اول پست طرف رو درست بخون نه هول هولکی و دو خط درمیون! اصلاً من کی گفتم دو هسته ای در گوشی خوبه یا بده؟ کجای حرف من چنین چیزی رو رسوند؟
    جلل الخالق عجب کاربرهای عجیبی پیدا میشن!
    به به..جناب هکتور..
    بابا منظورم اون نبود..همون!!
    پست تو رو هم یهو دستم گرفت نقل کردم یه جوابی هم تو داده باشی

راست میگیا..من کاربر عجیبیم..به همه میگم اسپم ندید اونوقت این پستم اسپم شد

خوب چه ربطی داشت که طرف میره نمایشگاه..یهو میپرسه آقا دوربینش چند مگاپیکسله!!
    یا چجوری فیلمبرداری میکنه..میخوام بدونم اون طرفی که میاد پز میده من گالکسی 2 دارم..حالا فول اچ دیه یا اچ دی..ان 9 اچ دیه!!
    منم گیر دادم به سی پی یوش..:43:مثل خودش پست بدم ببینم خوشش میاد؟

ما هنوز نمیدونیم گوشیا رو از چه لحاظ باید باهم مقایسه کنیم
    من متاسفام..معذرت میخوام از همگی
    دیگه نمیدونم چی بگم

2. 2 کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا نیست سر صحنه فیلمبرداری نسخه جدید جنگ ستارگان هستین و Full HD نباشه لنگ میمونیم!!!
    شما بنظرم خیلی تعصبی قضاوت کردی..لزومی نداره که گوشی چند هسته ای باشه..مهم کاربرد گوشیه..تو از چند درصد توان گالکسی گوشیت استفاده کردی؟
    بیایم گوشی ها رو درست مقایسه کنیم
    و در ضمن قرار نیست نیروهای فوق تخصصی واسه نمایشگاهی که اکثرا مردم عادی بازدید میکنن تو غرفه ها باشه..من همشونو دیدم همه در سطح متوسط به پایین بودن..اما درست نیست توهین کنیم..
    خودم وقتی رفتم راجب بلاگ نوکیا اموزش دیدم..درحالی که بلاگ نوکیا رو حفظم!!
    به به..جناب هکتور..
    بابا منظورم اون نبود..همون!!
    پست تو رو هم یهو دستم گرفت نقل کردم یه جوابی هم تو داده باشی

راست میگیا..من کاربر عجیبیم..به همه میگم اسپم ندید اونوقت این پستم اسپم شد

خوب چه ربطی داشت که طرف میره نمایشگاه..یهو میپرسه آقا دوربینش چند مگاپیکسله!!
    یا چجوری فیلمبرداری میکنه..میخوام بدونم اون طرفی که میاد پز میده من گالکسی 2 دارم..حالا فول اچ دیه یا اچ دی..ان 9 اچ دیه!!
    منم گیر دادم به سی پی یوش..مثل خودش پست بدم ببینم خوشش میاد؟

ما هنوز نمیدونیم گوشیا رو از چه لحاظ باید باهم مقایسه کنیم
    من متاسفام..معذرت میخوام از همگی
    دیگه نمیدونم چی بگم
    این آخره شبی بد جوری با حرفات رفتی رو مخه من .
    دوست عزیز نوکیا سالن 12 غرفه داشت و شرکت ما هم سالن 14 ، بماند که شرکت ما هم تو حیطه کاری خودش حداقل دومین شرکت بزرگ ایران است ( دیگه اسم نمیبرم )
    وقتی طبق سنوات گزشته قرار شد من و چند نفر دیگه از همکارانم توی غرفه باشیم کلی از طرف مدیر عامل با ما صحبت شد که یک وقت اطلاعات غلط به بازدیدکننده ها ندیم ، بعد نوکیا با این همه ادعا میاد توی بزرگترین نمایشگاه تلکام ایران افرادی را میزاره که اطلاعات کافی از محصولات خودشونو هم ندارند . یعنی کمترین کاری که نوکیا میتونست بکنه تو گزینش افراد دقت بکنه را هم نکرده .
    بحث سره این نیست که فیلمبرداری N9 فول اچ دی هست یا نه ، هر کسی که تو کاره موبایله میدونه سی پی یو تک هسته ایی فول اچ دی ساپورت نمیکنه ، چه لزومی داره با اعتماد به نفس کامل بیاد اطلاعات غلط به مشتری بده . ؟ این کار یعنی این که اون فرد یا از گوشی اطلاعات نداره یا به صراحت میخاد اطلاعات غلط به بازدید کننده بده .
    در ضمن طرف هم اسم داره ! مطمئن باش من اینقدر سرم شلوغ بود تو نمایشگاه که نپرم تو غرفه نوکیا و مگاپیکسله این گوشی رو بپرسم ، من از زمانه معرفی این گوشی اطلاعات مگاپیکسلشو دارم .متاسفانه به اصرار یکی از همکارام که میخاست N9 را ببینه رفتیم غرفه نوکیا و با صحبت های گهربار غرفه دار نوکیا روبرو شدیم .
    بماند دیگه ، شما گویا بدجوری فن این گوشی هستی ، خوش باش با این گشی .

4. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این آخره شبی بد جوری با حرفات رفتی رو مخه من .
    دوست عزیز نوکیا سالن 12 غرفه داشت و شرکت ما هم سالن 14 ، بماند که شرکت ما هم تو حیطه کاری خودش حداقل دومین شرکت بزرگ ایران است ( دیگه اسم نمیبرم )
    وقتی طبق سنوات گزشته قرار شد من و چند نفر دیگه از همکارانم توی غرفه باشیم کلی از طرف مدیر عامل با ما صحبت شد که یک وقت اطلاعات غلط به بازدیدکننده ها ندیم ، بعد نوکیا با این همه ادعا میاد توی بزرگترین نمایشگاه تلکام ایران افرادی را میزاره که اطلاعات کافی از محصولات خودشونو هم ندارند . یعنی کمترین کاری که نوکیا میتونست بکنه تو گزینش افراد دقت بکنه را هم نکرده .
    بحث سره این نیست که فیلمبرداری N9 فول اچ دی هست یا نه ، هر کسی که تو کاره موبایله میدونه سی پی یو تک هسته ایی فول اچ دی ساپورت نمیکنه ، چه لزومی داره با اعتماد به نفس کامل بیاد اطلاعات غلط به مشتری بده . ؟ این کار یعنی این که اون فرد یا از گوشی اطلاعات نداره یا به صراحت میخاد اطلاعات غلط به بازدید کننده بده .
    در ضمن طرف هم اسم داره ! مطمئن باش من اینقدر سرم شلوغ بود تو نمایشگاه که نپرم تو غرفه نوکیا و مگاپیکسله این گوشی رو بپرسم ، من از زمانه معرفی این گوشی اطلاعات مگاپیکسلشو دارم .متاسفانه به اصرار یکی از همکارام که میخاست N9 را ببینه رفتیم غرفه نوکیا و با صحبت های گهربار غرفه دار نوکیا روبرو شدیم .
    بماند دیگه ، شما گویا بدجوری فن این گوشی هستی ، خوش باش با این گشی .
    --------------------------------------------
    سلام دوست عزیز
    لازم دونستم راجع به سی پی یو های تک هسته ای و چند هسته ای توضیحاتی بدم
    من نمی دونم شما روی چه حسابی میگی تک هسته ای بودن دلیل بر ساپورت نکردن فلان فرمت تصویری هستش!
    سی پی یوها همگی قابلیت پردازش اطلاعات را دارند و اصلا کارشون به فرمت تصویری مربوط نمی شه و با توجه به سرعت سی پی یو یا همون کلاک سی پی یو می تونن اطلاعات رو سریعتر و یا کندتر پردازش کنند
    سی پی یوهای دو هسته ای و چند هسته ای زمانی ساخته شدن که احساس شد باید کارهای پردازش اطلاعات تقسیم بندی بشن و از فشار اومدن به سیستم و داغ شدن بیش از حد جلوگیری بشه
    برای همین هم هست که سی پی یوهای چند هسته ای اغلب با سرعت کلاک پایینتری و کش بالاتری نسبت به سی پی یوهای تک هسته ای عرضه شدن
    هر کدوم از اینها مزیت و معایبی دارن
    هر چی سرعت سی پی یو بالاتر باشه سریعتر اطلاعات رو پردازش می کنه و این امر در زمانهایی مثل بازی کردن بازیهای گرافیک بالا خیلی به درد می خوره ولی نقطه ضعفش اینه که حرارت بالا می ره اما با بالا بردن کش سی پی یو میشه مقداری از بالا رفتن حرارت جلوگیری کرد
    اما هرچی تعداد هسته سی پی یو بالاتر باشه قابلیت سی پی یو بالاتر می ره و زمانی به درد می خوره که شما چند نرم افزار رو بخواید با هم اجرا کنید و چون سرعت کلاک اینگونه از سی پی یوها پایین هستش به درد کارهای گرافیک بالا نمی خورن و این امر به دلیل نیاز داشتن سرعت بیشتر بوجود میاد
    چندین ساله که برنامه نویسان سعی می کنن نرم افزار و بازیهای خودشون را منطبق بر چند هسته ای بودن سی پی یو ها بسازن که می شه به برنامه هایی چون 3دی استودیو مکس اشاره کرد
    پس نتیجه می گیریم که داشتن سی پی یو های چند هسته به تنهایی لازم نیست و باید برنامه و بازیها هم بر اساس همین قابلیت ساخته بشن وگرنه چند هسته ای بودن فقط به درد اجرای همرمان چند نرم افزار به درد می خورن!
    من نمیگم گوشی N9 فول اچ دی ساپورت می کنه یا نه اما اگر ساپورت نمی کنه دلیلش اینه که خود شرکت سازنده این قابلیت رو قرار نداده و اصلا ربطی به چند هسته ای بودن سی پی یو نداره!
    شما یک دلیل برای من بیار که برای فیلم برداری فول اچ دی نیاز به تقسیم کار سی پی یو باشه و سیستم مجبور باشه که در هنگام فیلم برداری مثلا 50% کار فیلم برداری رو با یک هسته و 50% بقیه رو با هسته دیگه انجام بده!
    با تمام احترامی که برای شما قائلم اما حرف شما راجع به این موضوع بدون داشتن اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری بوده و فقط با توجه به تماشای چندین گوشی فول اچ دی که اغلب چند هسته ای هم بودن گفته شده و آخر حرفتون هم می گین هر کی که گوشی باز باشه می دونه که باید چند هسته ای باشه! اما من می گم هر کسی که اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری بیشتری داشته باشه هیچ وقت حرف شما رو نمی زنه!
    موفق باشی

6. 4 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

--------------------------------------------
    سلام دوست عزیز
    لازم دونستم راجع به سی پی یو های تک هسته ای و چند هسته ای توضیحاتی بدم
    من نمی دونم شما روی چه حسابی میگی تک هسته ای بودن دلیل بر ساپورت نکردن فلان فرمت تصویری هستش!
    سی پی یوها همگی قابلیت پردازش اطلاعات را دارند و اصلا کارشون به فرمت تصویری مربوط نمی شه و با توجه به سرعت سی پی یو یا همون کلاک سی پی یو می تونن اطلاعات رو سریعتر و یا کندتر پردازش کنند
    سی پی یوهای دو هسته ای و چند هسته ای زمانی ساخته شدن که احساس شد باید کارهای پردازش اطلاعات تقسیم بندی بشن و از فشار اومدن به سیستم و داغ شدن بیش از حد جلوگیری بشه
    برای همین هم هست که سی پی یوهای چند هسته ای اغلب با سرعت کلاک پایینتری و کش بالاتری نسبت به سی پی یوهای تک هسته ای عرضه شدن
    هر کدوم از اینها مزیت و معایبی دارن
    هر چی سرعت سی پی یو بالاتر باشه سریعتر اطلاعات رو پردازش می کنه و این امر در زمانهایی مثل بازی کردن بازیهای گرافیک بالا خیلی به درد می خوره ولی نقطه ضعفش اینه که حرارت بالا می ره اما با بالا بردن کش سی پی یو میشه مقداری از بالا رفتن حرارت جلوگیری کرد
    اما هرچی تعداد هسته سی پی یو بالاتر باشه قابلیت سی پی یو بالاتر می ره و زمانی به درد می خوره که شما چند نرم افزار رو بخواید با هم اجرا کنید و چون سرعت کلاک اینگونه از سی پی یوها پایین هستش به درد کارهای گرافیک بالا نمی خورن و این امر به دلیل نیاز داشتن سرعت بیشتر بوجود میاد
    چندین ساله که برنامه نویسان سعی می کنن نرم افزار و بازیهای خودشون را منطبق بر چند هسته ای بودن سی پی یو ها بسازن که می شه به برنامه هایی چون 3دی استودیو مکس اشاره کرد
    پس نتیجه می گیریم که داشتن سی پی یو های چند هسته به تنهایی لازم نیست و باید برنامه و بازیها هم بر اساس همین قابلیت ساخته بشن وگرنه چند هسته ای بودن فقط به درد اجرای همرمان چند نرم افزار به درد می خورن!
    من نمیگم گوشی N9 فول اچ دی ساپورت می کنه یا نه اما اگر ساپورت نمی کنه دلیلش اینه که خود شرکت سازنده این قابلیت رو قرار نداده و اصلا ربطی به چند هسته ای بودن سی پی یو نداره!
    شما یک دلیل برای من بیار که برای فیلم برداری فول اچ دی نیاز به تقسیم کار سی پی یو باشه و سیستم مجبور باشه که در هنگام فیلم برداری مثلا 50% کار فیلم برداری رو با یک هسته و 50% بقیه رو با هسته دیگه انجام بده!
    با تمام احترامی که برای شما قائلم اما حرف شما راجع به این موضوع بدون داشتن اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری بوده و فقط با توجه به تماشای چندین گوشی فول اچ دی که اغلب چند هسته ای هم بودن گفته شده و آخر حرفتون هم می گین هر کی که گوشی باز باشه می دونه که باید چند هسته ای باشه! اما من می گم هر کسی که اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری بیشتری داشته باشه هیچ وقت حرف شما رو نمی زنه!
    موفق باشی
    موافقم آیدین جان
    این گوشی باز بودن هم معضلی شده!!
    منم که فن ان 9 شدم
    من از ادامه بحث و جواب دادن به این مساله خودداری میکنم که تاپیک به بیراهه نره..

8. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

میگم ها چه خوشکله این
    قیمتش تو مشهد 1 سوال کردم میگه 1 تومن خدا به خیر کنه !

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بچه ها آپدیت 1.2 هم اومد..آپدیت کنید

تغییرات ایجاد شده هم اینجا ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

اینا تا بیاد تو شهر ما ما پیر شدیم

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان N9 اومده بازار؟تهران هست؟

قیمتش چنده؟

فنلانده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

قیمتش چنده؟

فنلانده؟

900!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

قیمتش چنده؟

فنلانده؟

والا بازار هست
    ماشالا انقد بازار تحت کنترله که هیچ قانونی رعایت نمیشه..بسته به فروشندش داره دوست عزیز و بسته به مدل 16 و 64 گیگش

از 850 هست تا 1100000
    من هفته پیش رفتم c6-01 خریدم طرف میگه بابت ست آپ باکس هم 30 ازت میگیرم..میگم ست آپ باکس چیه؟
    یسری اراجیف گفت والا خودشم نتونست دوباره همونو بگه..گفتم بابا قضیه اینه..من تو سایت فلان واسه خودم برو بیا دارم..
    گفت 20 میزنم..گفتم بابا نوکیا ایران رو تحریم کرده من از چیش استفاده کنم و خودمو زدم به اون راه که من هیچی نمیفهمم..خلاصه یارو گفت نخواستم
    ته فاکتور نوشت با ضمانت خود مشتری ست آپ باکس رجیستر نشد!!!!

روش جدید زورگیری و کلاهبرداری

16. 2 کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •