تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 645 اولاول ... 121819202122232425263272122522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من به لپ تاپ dell vostro 1500 b دارم
    می خوام بدونم چند ساعت باید باطریشو شارژ کنم ؟
    و از کجا بونم شارژ شده و از تو پیریز بیرونش بیارم ؟؟؟
    سلام
    معمولا باطری سالم در همان مدت زمان که تخلیه می شود شارژ نیز می گردد. مثلا اگر مدت زمان تخلیه باطری 2 ساعت باشد برای شارژ کامل هم 2 ساعت زمان می برد. البته طبیعی است که به مرور زمان این مدت کم می شود. اگر در ویندوز باشید که آیکون مربوط به درصد شارژ باطری در نوار TASK BAR و در کنار آیکون ساعت نشان می دهد که چند درصد از باطری شارژ شده است.
    اگر لپ تاپ خاموش باشد چراغ LED مربوط به باطری اگر در وضعیت سبز رنگ باشد نشان دهنده شارژ 100 درصد باطری است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یک لپتاب مدل cmaq سری 500 گرفتم چیزی هم در مورد نوت بوک نمیدونم
    کسی هم که ازش خریدم میگه 40000 باید بدی تا سی دی ریکاوری رو واست رایت کنم
    خودم یک برخواستم رایت کنم وسط رایت سیستم هنگ کرد وقتی دوباره میخوام رایت کنم پیغام میده شما فقط یک دفعه میتونید سیدی ریکاوری رو رایت کنید
    روی نوت بوک ویندوز ویستا نصب هست
    لطفا یکی راهنمایی کنه
    یک سوال دیگه این فایل ریکاوی مال فقط ویستا هست

در آغاز فعالیت Shadmehr_raha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12 laptop khod be khod khamosh mishe

سلام برو بكس
    از حالا هر كي مشكلي در باره ي لب تاب داره اينجا بنويسه

salam man ye labtop cybermax daram bazi mogheha khod be khod khamosh mishe va bayad chand bar kilide powero bezanam ta roshan she moshkelesh chiye?//??

تاريخ عضويت
    Mar 2007

11 batri

من به لپ تاپ dell vostro 1500 b دارم
    می خوام بدونم چند ساعت باید باطریشو شارژ کنم ؟
    و از کجا بونم شارژ شده و از تو پیریز بیرونش بیارم ؟؟؟

say ko az batri ziad estefade nakon jayi ke bargh hast az sharger estefade kon
    ro desktopet rast kilik kon propertios ro bezan bad bro be gesmate screen saver paien power ro bezan bad az meno haye balayi power meter ro bezan onja hata darsade batritam mige bad az menu baghalesh advanced ro bezan va ebarat (always show icon on the taskbar ) ro tik bezan iconesh miad samte raste menu taskbaret beri rosh darsade batri va modat zamani ke mitoni az batri estefade koniro minevise aghe alamat batri bod to dari az batri estefade mikoni va aghe alamate ye fish bod baye alamate shabihe raed dare ham sharg mikone vali az batri estefade nemikone az teranset estefade mikone va aghe alamat fishe khali bod sharghe kardane batrit tamom shode va az barghe dc estefade mikone hamon terans

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من لپ تاب Hp6560 دارم
    هاردش 160
    چنوقته خیلی داغ می کنه و سریع دماش می ره بالا تا 50 درجه هم میره ،اونم فقط با 1ساعت کار
    این طبیعی که نیست و حتما مشکل داره ،درسته؟

inam bego ke cpu ot cheie intel bashe mored dare aghe amd bashe taghriban emkan dare

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من لپ تاب Hp6560 دارم
    هاردش 160
    چنوقته خیلی داغ می کنه و سریع دماش می ره بالا تا 50 درجه هم میره ،اونم فقط با 1ساعت کار

inam bego ke cpu ot cheie intel bashe mored dare aghe amd bashe taghriban emkan dare

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض intel or amd

من لپ تاب Hp6560 دارم
    هاردش 160

تاريخ عضويت
    Mar 2007

12

سلام
    شارژر لب تاپ های توشیبا و ان ای سی دارای ورودی 220 ولت و خروجی 19 ولت و شدت جریان4/2 آمپر کسی سراغ داره؟؟ چه قیمتی هستن؟؟ و کجا میتونم تهیه کنم؟ تورو خدا زود تر کمکم کنین مهمه
    ممنون

bishtare shargeraye laptopa beham mikhoran alan moshakhsati ke u neveshti vase manam ontoriye vali markesh yechiz digas be in sait bro va bepors yeki bekhar mobarake

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

salam man ye labtop cybermax daram bazi mogheha khod be khod khamosh mishe va bayad chand bar kilide powero bezanam ta roshan she moshkelesh chiye?//??

داره خودمونی میشه saint.angel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

say ko az batri ziad estefade nakon jayi ke bargh hast az sharger estefade kon
    ro desktopet rast kilik kon propertios ro bezan bad bro be gesmate screen saver paien power ro bezan bad az meno haye balayi power meter ro bezan onja hata darsade batritam mige bad az menu baghalesh advanced ro bezan va ebarat (always show icon on the taskbar ) ro tik bezan iconesh miad samte raste menu taskbaret beri rosh darsade batri va modat zamani ke mitoni az batri estefade koniro minevise aghe alamat batri bod to dari az batri estefade mikoni va aghe alamate ye fish bod baye alamate shabihe raed dare ham sharg mikone vali az batri estefade nemikone az teranset estefade mikone va aghe alamat fishe khali bod sharghe kardane batrit tamom shode va az barghe dc estefade mikone hamon terans

ممنونم از راهنماییتون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •