تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 156 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

stream جان این نوتیفیکیشن تو برنامه ها چطور عمل میکنه؟
    تو دمو خود اپل بازی cut the rope رو نشون داد که من احساس کردم بازی آپدیت شده برای notification
    برای سایر برنامه های 3rd party چه جوریه؟!

سرعت و مصرف باتری هم بگو بی زحمت

+
    والپیپر جدید اومده؟

این کیبورد جدید چطوره؟
    مالتی تسکینگ جسچرز تو ۴.۳ یکم باگ داشت الان مشکلی نداری؟

و هر چی ریزه کاری پیدا کردی با ما درمیون بذار

مرسی
    Notification ها همه جا به همون شکل هستن و بازی براش آپدیت نشده .. چه توی 3rd Party ها چه خود برنامه ها چه صفحه اصلی و ویدیو و ...

سرعت خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره، باتری نسبت به 4.3 زودتر خالی میشه ولی خب این اولین بتا هست و همیشه اولین بتا همچین بهینه نیست. والپیپر جدید نداره و کیبرد جدید هم (همون که نصف میشه) باگ داره، ولی تا نسخه اصلی حتما درست میشه.

خیلی خیلی ریزه کاری داره، دارم یه لیست درست می کنم که امشب اینجا قرار بدم.

2. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب یه نیمچه بررسی از iOS 5 روی آیپد 2 بکنیم:

اول بررسی اون اصلی ها:

Notification Center
    بالاخره سیستم Notification ضعیف iOS عوض شد با یک سیستم شسته رفته ساده بسیار مناسب. ایمیل ها و Message ها و توییت ها و پیغام های فیس بوک و ... همه و همه اونجا نشون داده میشن ... در Lock Screen هم به نمایش در میان که میشه از همون Lock Screen مستقیم رفت به App مورد نظر.. جای بهتر شدن داره ولی همین حالا هم بسیار خوبه، خیلی هم روون و راحته و با همه App ها هم کاملا سازگاره و هیچ مشکلی نداره.
    اگه قبلا نوتیفیکشن iOS رو 3/10 می دادم الان قطعا 8/10 است.

iMessages
    بسیار خوب و روون کار می کنه، میشه به راحتی پیام و عکس و ویدیو و ... برای دوستانتون بفرستید، Delivery/Read Report هم داره (فقط در اینجا، کماکان برای SMS دلیوری نداره) ، iMessages ارتباط دو تا iOS رو با هم بسیار خوب می کنه و با Notification ها هم سازگاره ... سیستم کاملا با iCloud هماهنگه و هر پیامی روی یک دستگاه به بقیه دستگاه ها هم میره، مثلا اگه دوست من یک عکس رو به آیفون هم بفرسته و من بعد برم سر آیپد اون عکس رو اونجا هم می تونم ببینم.

Newsstand
    جالب به نظر می رسه ولی فعلا قفسه ها خالیه و چیزی برای خرید نیست که تست کنیم

Reminders
    فوق العاده جالب! بهترین to-do list ای که من توی تاریخ دیدم، لیست با iCloud هماهنگه و لیست همه دیوایس ها یکسانه، میشه کارها رو با جا و مکان هماهنگ کرد و ...

Twitter Integration
    برای یکی مثل من که با توییتر زیاد کار می کنه شاید مهمترین ویژگی iOS 5 همین باشه! از هر جای سیستم، هر عکسی هر لینکی هر پیامی و .. رو میشه توییت کرد. شدیدا لذت بخش بود برای من!

Safari
    نسخه جدید خیلی بهتر شده، کاملا سریع و راحت ... تب ها خیلی سریع هستن (برعکس چند تا مرورگر دیگه ای که در App Store هست) ، خیلی ساده و راحت مثل همیشه. Read List خیلی جالبه و با بقیه iOS ها همیشه در سینک هست، Reader هم فوق العاده است و کل خبر رو به شما نشون میده و چرت و پرت های اطراف رو دور می ریزه، فونت رو مناسب می کنه و همه چیز آماده خواندن.

Wireless Sync
    الان دیگه میشه وایرلس سینک کرد و نیازی به اتصال به PC نیست!

Mail
    ایمیل هم بهتر شده... اگه زیاد کار می کنید تغییرات رو حس خواهید کرد.

Gestures
    جسچرها فوق العاده هستن، بستن اپ ها، آوردن پنل مولتی تسکینگ و رفتن از اپ به اپ دیگه ... من دیگه اصلا کاری با Home Button ندارم!

-------------------------------

چیزهای کوچکی که تا حالا دیدم:

Music در آیپد کاملا عوض شده و یه شکل جدید داره. عکس اتچ شده از App جدید رو ببینید!

دیکشنری آیپد الان در کل iOS قابل دسترسیه، دو بار تب روی هر کلمه و می تونید دیکشنری رو انتخاب کنید!

Map کمی تغییر کرده و بهتر شده.

کیبرد رو میشه به دو قسمت تقسیم کرد (ولی باگ داره)

هنگام سینک (چه با سیم چه وایرلس) می تونید با آیپد کار کنید!

در Settings در اکثر منوها گزینه های بیشتری برای تنظیم هست. مثلا در Settings > About حالا می تونید اسم آیپد رو عوض کنید، قبلا فقط با iTunes امکان پذیر بود.

در App Store گزینه Purchases اضافه شده که می تونید ببینید قبلا چه App هایی گرفتید و اونها رو اضافه کنید.

Notes شما هم در iCloud هست و بین دیوایس ها سینک میشه.

برای FaceTime میشه ایمیل های مختلف داشت، مثلا می تونید 10 تا ایمیل رو اضافه کنید تا باهاشون FaceTime کنید.

یه ایمیل رایگان me.com@ بهتون میده که از همه تکنولوژی های روز (Push, IMAP,...) پشتیبانی می کنه.

شما می تونید تنظیم کنید دقیقا چه اطلاعاتی ازتون وارد iCloud بشه و چی نشه.

می تونید قسمتی از هر متنی رو Highlight کنید و آیپد اون رو براتون می خونه. کیفیت خوندن هم بد نیست ولی عالی نیست.

در قسمت Usage براتون می نویسه هر App چقدر فضا اشغال کرده و چقدر از فضای iCloud تون پر شده.

Game Center جدید باگ های زیادی داره.

بعضی از App ها مرتب کرش می کنن با iOS 5 ... باید منتظر آپدیت ها باشیم.

سرعت آیپد کماکان بسیار خوبه، خیلی راحت و سریع کار می کنه .. عمر باتری کمی ضعیفه که با توجه به بتا بودن کاملا طبیعیه.

----------

توصیه نهایی: من پیشنهاد می کنم الان آپدیت نکنید، چون خیلی Stable نیست و باگ زیاد داره و خیلی از اپ ها هماهنگ نیستن ، حتی الامکان هم روی دستگاه اصلیتون نصب نکنید.

4. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی؛ خیلی عالی بود

منتظر کشفیات جدیدتر هستیم

این iCloud امکانش هست که فقط واسه contacts,notes,reminder وکلا چیزای کوچیک فعال کنیم و itunes و photos و ایناشو غیرفعال کنیم. (به خاطر اینترنت زغالیمون)
    اگه بشه فوق العادست

باتری خیلی ضعیف تر شده؟!

با کیبورد فارسیش تایپ کردی ببینی چه طوریه؟ جای دکمه ها و اینا استاندارد و درسته؟ عربیش که رو آیپد خیلی بد بود

تقویم persian اضافه شده مثل مک؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رئیس با icloud فیلم و موزیک پخش نکردی؟
    بنظرت با راه افتادن icloud بازار دیوایسای 64 گیگی کساد نمیشه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ساری ولی :
    آی کلاود به چه درد می خوره؟؟؟
    تنکس

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

ساری ولی :
    تنکس
    چند وقت پیش اپل برای مشتری هاش یه سروری رو تشکیل داد که اونا به وسیله ی اینترنت میتونن عکس، فیلم، موسیقی و... روش ذخیره کنند و از هر جای دنیا بهشون دسترسی داشته باشند. پس دیگه حجم کم حافظه آیپد ، آیفون و ... مهم نیست البته نیازمند اینترنت پرسرعت

9. این کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ساری ولی :
    تنکس
    یه سرویسیه که رایگان هم هست خوشبختانه و چند کار میکنه از جمله:
    - یه ایمیل مجانی
    - ۵گیگ فضا روی وب
    - قابلیت photo stream که مثلا با آیفون که عکس میگیرید مستقیم میره تو آیپد و کامپیوتر و آیپادو... بدون نیاز به هیچی و اتومات
    - کل دفترچه تلفن و notes و تقویم و همه چی خلاصه با هم سینک هستند همیشه. برای مثال شما یه پروژه presentation با keynote رو آیفون انجام میدید. بعدا میخوای رو آیپد تمومش کنی. نیازی نیست سینک و... کنی. مستقیم میره تو آیپد و شما نیاز نیست هیچ کاری انجام بدی

چند تا سرویس دیگه هم داره من جمله itunes match که بدرد ما نمیخوره

11. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

این iCloud امکانش هست که فقط واسه contacts,notes,reminder وکلا چیزای کوچیک فعال کنیم و itunes و photos و ایناشو غیرفعال کنیم. (به خاطر اینترنت زغالیمون)
    اگه بشه فوق العادست
    شما می تونید تنظیم کنید دقیقا چه اطلاعاتی ازتون وارد iCloud بشه و چی نشه.

راستی وقتش شده دیگه پروفایل پیکچرت رو یه دستی بهش بکشی ، مثلا شیر : )

13. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چند تا سرویس دیگه هم داره من جمله itunes match که بدرد ما نمیخوره
    راستش بنظر من برای ماها که تو ایران هستیم و موزیکامون رو از ایتیونز نمیخریم پرکاربردترین چیز همین itunes match ـه (البته فرض رو براین گرفتم که قصد استفاده از icloud رو داشته باشی) با دادن یه هزینه ی کم برای هر سال یه فضای نامحدود میگیری
    دیگه از این بهتر چی میخوای

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من می ترسم یه وخ گند این آی کلاود در بیاد یه سری هکر اگه هکش کنن از هر طرف بدخواهای کله پوک اپل شروع می کنن...
    ولی خیلی چیز باحالی باید باشه
    یه سری ابهاماتی واسم پیش اومد باز اگه هم آیفونم هم آیپدم هم آیپادم هم پی سیم وصل باشن به اینترنت ، مثلا یه نوتیفیکیشن واس همشون میاد؟؟؟ روی همشون می بینم؟؟؟
    یعنی سوالی که واسم پیش اومده اینه که در چه صورت همه با هم نوتیفیکیشنو نشون میدن؟؟؟
    تنکس

16. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •