آقا با 100 تومن خیلی کارا میشه کرد البته بسته به توقع شما داره ...
آقا با 100 تومن خیلی کارا میشه کرد البته بسته به توقع شما داره ...
کارت الآن چیه؟
فست فود که 100 چه خبره؟
تا حالا تو چه بازارهایی کار کردی .تو کدوم بازار بیشتر میشناسنت؟
تا زمانی که علم به شغلی که میخوای راه بندازی نداشته باشی یقین داشته باش که نمیتونی موفق باشی! این جوری نیست که بیای الان بگی من 100 تومن دارم چکار کنم و ما هم بگیم فلان کارو بکن و بری بترکونی با اون شغل!![]()
برو دو تا ماشین شنگین رو بصورت به صورت 3 دونگ 3 دونگ شریک شو حتما با خود راننده هاشون شریک شو .انها کار میکنن تو عشقو حال سر ماه کم برا ادم نمیمونه
اگه حالشو داری این کارو بکن.برو مواد دندانپزشکی رو از شرکتهای معتبر بخر و به مطبهای دندانپزشکی بفروش.تنها راه موفقیت توی این کار اینه که وقتی دکتری گفت مثلا کارپول فلان قدر میخوام جنگی براش برسونی.در عرض 6 ماه میتونی اعتباری برای خودت به پا کنی.در ضمن طرف حسابت همه ادمهای لااقل با شعور اگه نباشن تحصیل کرده هستن.
دوستان کسی تجربه کار در منزل رو داره؟کسی میدونه بجز تایپ با کامپیوتر یا بی کامپیوتر چه کارهایی در منزل میشه انجام داد؟
مرسي از نظراتتون......
ولي خودم دلم فست فود ميخواد...... حالا چنتا سوال داشتم
به نظر شما براي زدن يه فست فود خيلي توپ چقدر سرمايه لازم هست؟به طور متوسط ماهي چند در مياري؟
از كجا شروع كنم؟اشپز و وسايل فست فود و ......... رو از كجا گير بيارم؟
اگه سايتي يا لينكي يا چيز ديگه اي ميدونيد يگيد
ممنون
والله یکی از دوستامون تو تو شهرمون نزدیک میدان یه مغازه 50 متری رو اجاره کرد 3 تومن
میگه هزینه ها {اب گاز برق نایلون ... اجاره مغازه} در میره براشون خالصی تا 3.5 تا 5 تومن داره 2 نفر شریکن.
البته این مال موقعی بود که کباب ترکی نداشتند الآن که کباب ترکی اوردن بازارشون بهتر هم شده.
ساعت 11 میان تا 12 شب کار میکنن.
کارشون هم حرف نداره/
پارس برگر
{کباب ترکی رو فراموش نکن}
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
تو سایت ها اینو پیدا کردم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی اینجا هست که فست فود داشته باشه؟
اگر بله تو پخ بگه چند سوال کلی داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)