لطفا به نماینده تماس بگرید.
با تشکر.
هادی
لطفا به نماینده تماس بگرید.
با تشکر.
هادی
من که هنوز هیچ جواب قانع کننده ای نگرفتم به ال جی زنگ میزنم میگه گزارش فنی دریافت نکردیم در صورتی که نمایندگی در حضور من ۵ بار این گزارش را ارسال کرده و تایید شده هر روز یک جوری سر میگردونند ظاهرا نه قطعه دارند نه تی وی حالا من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟
برید سایت گلدیران/پشتیبانی/تماس باگلدیران/مدیریت سایت / مطالب خود و تمام اطلاعات را ارسال کنید زیر 48 ساعت (کاری)پاسخ شما را میدهند.
در ضمن همان پیام را به ادرس زیر هم ایمیل کنید:
فقط مطالب کامل باشد و شرح تمام ماجرا از زمان خراب شدن تا به امروز .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر به نتیجه نرسیدید پیام خصوصی به بنده بدهید تا راهنمایی کنم.
نگران نباشید
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 09-06-2011 at 16:00.
باسلام خدمت هادی جان عزیز(جبار سینک)
من این مدل را با 660 مقایسه کردم و با توجه به اینکه چند نفر پرسیدن کدوم بهتره می خواستم یه توضیحی بدم
مدل 660 قابلیت انطبقاق 200 هرتز و زمان پاسخدهی 2 میلی سانیه داره و کنتراستش 1:200000 هستش و این مدل قابلیت انطباق 100هرتز و زمان پاسخدهی 2.4 میلی ثانیه و کنتراستش 1:5000000هستش خوب اینا یعنی پی؟ یعنی رنگ مشکی تو مدل 5600 بهتره نشون داده میشه نسبت به مدل 660 که به عقیده من کاربر عادی خیلی متوجه این موضوع نمیشه ولی کم بودن زمان پاسخدهی و قابلیت انطباق اون که هنگام دیدن صحنه های ورزشی وبازیها ( XBOX) کاملا خودشونشون میده و لی تو 660 این موضوع وجود نداره و تصویر هنگام صحنه های سریع هیچ سایه ای نداره خلاصه اینکه کلا به نظر من مدل 660 بهتره البته مدل 5600 بلوتوث داره که 660 نداره با تشکر از همگی
به این عدد ارقام توجه نکن .که ضرر میکنی.
باید 2 تا را از نزدیک کنار هم ببینی و انتخاب کنی.
که بنده این 2 مدل را کامل برسی کردم.
5600 خیلی قوی تر است.
به نظر من صبر کن مدل های جدید وارد بازار شدند بین مدل های جدید انتخاب کن.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 02-07-2011 at 12:09.
با تشکر از تمام دوستان که در این تایپک و تایپک های دیگر همیشه به بنده احترام گذاشتن و بنده را مورد لطف خودشان قرار دادند.
به علت مشکلات پیش امده فعلا نمیتوانم به پرسش های دوستان پاسخ بدهم.
با عرض پوزش.
با تشکر.
هادی
سلام دوستان
یک مدل ال ای دی ال جی مدل 5400 هست که واسش رمز گذاشتن و رمزشو فراموش کردن .
ایا میشه ریست کارخانه ای کرد ش ؟؟؟ کسی از دوستان میدونه کد ریست چیه و چطور میشه ریست کرد؟؟؟
فقط زود جواب میخام ممنون
دوستان کسی اطلاعاتی ندارره؟؟؟
لطفآ پاک شود !
Last edited by Y.a.s.h.a.r; 13-06-2011 at 17:45. دليل: ا
اینترنت و وایرلس تو این مدل به چه درد میخوره ؟؟؟
وصل شدم اینترنت
فقط یه هواشناسی ساده
ویه شبکه خبری الجزیره مثل تله تکس
توقع من موقع خرید 5600 در حد سونی بود که به همه چیز تو اینترنت دسترسی داره
آخه اینم تلویزیونه ما داریم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)