تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 36 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 355

نام تاپيک: LG Optimus 3D & 3D MAX | همه چیز را 3D ببینید، ضبط کنید و به اشتراک بگذارید

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این بستگی به تجربه شخصی و برداشت شما داره ، من هم با گوشی تو علاالدین کار کردم ، به نظر من تجربه خوب و محصول موفقی بود ، همین الانش هم تو گوشی های ال جی فروش خوبی داشته .
    به هر حال این گوشی اولین گوشی 3 بعدی بدون عینک هست و هنوز این ایده در حال تکامل هست .
    همه چیز این گوشی هم قابلیت 3 بعدی اش نیست ، از سخت افزار قوی و امکانات خوبش نگذریم .

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چندتا سوال داشتم
    اولا قیمت روزش چنده؟ تا 700 رو خبر دارم.. تغییر نکرده؟
    دوما .. آیا آپدیت 2.3 واسش اومده؟
    سوما اگه بیاد این tweak که میگن کیفیت عکسش رو بیشتر میکنه، رو خودش داره؟
    و چهارما.. مهم تر از همه.. این که میگن gs2 از نظر سخت افزاری قوی تره پس اینا چیه؟:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمن این که آندروید 2.2 با 2هسته ای سازگار نیست!
    Last edited by dark fear; 25-09-2011 at 20:52.

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چندتا سوال داشتم
    اولا قیمت روزش چنده؟ تا 700 رو خبر دارم.. تغییر نکرده؟
    دوما .. آیا آپدیت 2.3 واسش اومده؟
    سوما اگه بیاد این tweak که میگن کیفیت عکسش رو بیشتر میکنه، رو خودش داره؟
    و چهارما.. مهم تر از همه.. این که میگن gs2 از نظر سخت افزاری قوی تره پس اینا چیه؟:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمن این که آندروید 2.2 با 2هسته ای سازگار نیست!
    شاید اولین نفری که تو ایران این گوشی را تست کرد من بودم و به جرات میگم که گوشی بسیار خوبی است
    در واقع ال جی کاری کرده تا مزیت اصلی این مدل تنها در نمایش سه بعدی اون نباشه بلکه از لحاظ سخت افزاری، پردازنده بسیار خوبی برای آن در نظر گرفته که نسبت به Tegra2 سه مزیت نیز دارد (در مقاله anandtech به آن اشاره شده است) توانایی GPU هم با کلاک شدن، در حد بسیار مطلوبی قرار گرفته و تقریبا بازی ای نیست که حالا حالاها بخواد برای آن مشکلی ایجاد کند.
    شاید تنها مشکل گوشی به کمی سنگینی وزنش برگردد که البته این قضیه برای همه مصداق ندارد (به عنوان مثال خود من از گوشی سنگین بیشتر خوشم میاد!)
    البته قیمت 700 هزارتومنی کمی زیاد میتونه باشه اما اگر دنبال یک مدل واقعا منحصربفرد هستید، این گوشی همان را به شما خواهد داد (تصمیم گرفتم که این گوشی رو اولین مدل اندرویدی کنم که میخوام حداقل یکسال دستم بگیرم!)
    در ضمن، کی گفته 2.2 با دو هسته سازگار نیست؟! شاید عملکرد 2.3 بهتر باشه اما 2.2 هم دو تا هسته را شناسایی میکنه، وگرنه گوشی حتی نمیتونست فیلم FULL HD بگیره! بزرودی نسخه 2.3.4 هم برای گوشی ریلیز میشه و دلیل اصلی هم که ال جی و برخی دیگه از سازندگان تا رسیدن این آپدیت صبر کردند، بخاطر داغ نشدن گوشی با این ورژن خاص است وگرنه از همون اول هم میتونستند با 2.3 بدن (و البته مثل خیلی از مدلهای گالاکسی اس2 دستتون از داغی گوشی بسوزه!!)
    Last edited by apoosh; 25-09-2011 at 23:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شاید اولین نفری که تو ایران این گوشی را تست کرد من بودم و به جرات میگم که گوشی بسیار خوبی است
    در واقع ال جی کاری کرده تا مزیت اصلی این مدل تنها در نمایش سه بعدی اون نباشه بلکه از لحاظ سخت افزاری، پردازنده بسیار خوبی برای آن در نظر گرفته که نسبت به Tegra2 سه مزیت نیز دارد (در مقاله anandtech به آن اشاره شده است) توانایی GPU هم با کلاک شدن، در حد بسیار مطلوبی قرار گرفته و تقریبا بازی ای نیست که حالا حالاها بخواد برای آن مشکلی ایجاد کند.
    شاید تنها مشکل گوشی به کمی سنگینی وزنش برگردد که البته این قضیه برای همه مصداق ندارد (به عنوان مثال خود من از گوشی سنگین بیشتر خوشم میاد!)
    البته قیمت 700 هزارتومنی کمی زیاد میتونه باشه اما اگر دنبال یک مدل واقعا منحصربفرد هستید، این گوشی همان را به شما خواهد داد (تصمیم گرفتم که این گوشی رو اولین مدل اندرویدی کنم که میخوام حداقل یکسال دستم بگیرم!)
    در ضمن، کی گفته 2.2 با دو هسته سازگار نیست؟! شاید عملکرد 2.3 بهتر باشه اما 2.2 هم دو تا هسته را شناسایی میکنه، وگرنه گوشی حتی نمیتونست فیلم FULL HD بگیره! بزرودی نسخه 2.3.4 هم برای گوشی ریلیز میشه و دلیل اصلی هم که ال جی و برخی دیگه از سازندگان تا رسیدن این آپدیت صبر کردند، بخاطر داغ نشدن گوشی با این ورژن خاص است وگرنه از همون اول هم میتونستند با 2.3 بدن (و البته مثل خیلی از مدلهای گالاکسی اس2 دستتون از داغی گوشی بسوزه!!)
    درمورد این جمله "با کلاک شدن gpu وضع بسیار خوبی دارد" خود lg اورکلاک کرده یا خودمون باید اورکلاک کنیم تا به کارایی مطلوب برسیم؟
    یه سوال دیگه.. شنیدم یه آپدیت اومده که فیلم برداری 1080p رو هم 30 فریم کرده! (تو gamarena نوشته بود)
    خواستم بپرسم آیا شما این آپدیتو کردی؟ لگ و.. نداره؟
    حالا این 2.3.4 کی قراره برای این گوشی رلیز بشه؟ آیا اون بهبود کیفیت عکس رو هم به همراه داره؟
    یه سوال دیگه.. باتریش چطوره؟ 2روز رو دووم میاره؟ (با نور حداکثر)
    درمورد مقایسه با gs2 هم من درست متوجه نشدم.. آخه اکثرا میگن gs2 سخت افزار بهتری داره.. اما تو اون بنچمارک ها
    Optimus عملکرد بهتری داشته..
    آیا این جمله درسته؟
    "تقریبا تو یه حد هستن و تو بعضی بنچمارکها Optimus و بعضی ها Gs2 بهتره.. برتری هردو هم زیاد محسوس نیست"

من تمام صفحات این تاپیک رو خوندم.. شما قرار بود یه مقایسه ی نمایشگر بذاری.. چی شد؟
    حالا 1سوال داشتم.. صفحه نمایشش درمقایسه با Nova که داشتید چطوره؟ درمقایسه با Gs2 و Gs 1 چطور؟
    اینطور که من تو مقایسه ها و عکسها دیدم، Super Amoled و Super Amoled+ نسبت به صفحه ی Optimus 3d
    مشکی عمیق تر و زاویه دید بهتری دارن.. ولی در عوض صفحه ی Optimus 3d روشنایی و براقیتش بیشتره و رنگ سفید رو بهتر نشون میده..
    شما با این جمله موافقید؟
    Last edited by dark fear; 26-09-2011 at 02:44.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درمورد این جمله "با کلاک شدن gpu وضع بسیار خوبی دارد" خود lg اورکلاک کرده یا خودمون باید اورکلاک کنیم تا به کارایی مطلوب برسیم؟
    یه سوال دیگه.. شنیدم یه آپدیت اومده که فیلم برداری 1080p رو هم 30 فریم کرده! (تو gamarena نوشته بود)
    خواستم بپرسم آیا شما این آپدیتو کردی؟ لگ و.. نداره؟
    حالا این 2.3.4 کی قراره برای این گوشی رلیز بشه؟ آیا اون بهبود کیفیت عکس رو هم به همراه داره؟
    یه سوال دیگه.. باتریش چطوره؟ 2روز رو دووم میاره؟ (با نور حداکثر)
    درمورد مقایسه با gs2 هم من درست متوجه نشدم.. آخه اکثرا میگن gs2 سخت افزار بهتری داره.. اما تو اون بنچمارک ها
    Optimus عملکرد بهتری داشته..
    آیا این جمله درسته؟
    "تقریبا تو یه حد هستن و تو بعضی بنچمارکها Optimus و بعضی ها Gs2 بهتره.. برتری هردو هم زیاد محسوس نیست"

من تمام صفحات این تاپیک رو خوندم.. شما قرار بود یه مقایسه ی نمایشگر بذاری.. چی شد؟
    حالا 1سوال داشتم.. صفحه نمایشش درمقایسه با Nova که داشتید چطوره؟ درمقایسه با Gs2 و Gs 1 چطور؟
    اینطور که من تو مقایسه ها و عکسها دیدم، Super Amoled و Super Amoled+ نسبت به صفحه ی Optimus 3d
    مشکی عمیق تر و زاویه دید بهتری دارن.. ولی در عوض صفحه ی Optimus 3d روشنایی و براقیتش بیشتره و رنگ سفید رو بهتر نشون میده..
    شما با این جمله موافقید؟
    ووو، چقدر سوال!!
    GPU رو خود ال جی اوورکلاک کرده و ربطی به کاربر نداره
    فکر میکنم این قضیه آپدیت در ارتباط با فیلمبرداری درست باشه چون CPU چنین توانایی ای رو داری
    تاریخ دقیق آپدیت الان تو ذهنم نیست اما میدونم که به همین زودی ها خواهد بود
    در مقایسه با GS2 باید بگم که در کل، برتری با مدل سامسونگ است، اما این تفاوت چندان محسوس نیست و به خصوص در برنامه های امروزی، اصلا شاید دیده نشه چون توانایی هر دو گوشی بیشتر از حد موردنیاز است و اصلا روی این مورد حساسیت به خرج ندید چون بیشتر یک زورآزمایی بین سازندگان است تا یک نیاز از سوی کاربران

من این مقایسه را انجام دادم و در شماره 24 ماهنامه همراه ایرانی هم چاپ شده، در این مقایسه، کیفیت مدل سامسونگ از بقیه بهتره و نوا هم با اینکه خوب هست، اما باز دلچسبی رنگهای AMOLED+ رو نداره
    نمایشگر این گوشی هم اصلا نوا نیست که بخواد درخشش اون رو داشته باشه، اما در کل باید گفت کیفیتش جوری هست که از داشتنش راضی باشید و حتی خیلی ها با دیدنش بگن: عجب کیفیتی!!

7. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز ایده بدهید

برای ساخت تیزر تبلیغاتی اپتیموس 3D و نشان دادن قابیت فیلمبرداری آن، قصد ساخت یک تیزر تبلیغاتی 30 ثانیه ای داریم. این تیزر باید به نوعی ساخته بشه که نشان داده شود که فیلم، تو ایران گرفته شده و توسط خود اپتیموس 3D هم فیلمبرداری میه
    برای پیشنهاد اولیه، باشگاه انقلاب و گرفتن فیلم از فعالیتهای ورزشی اونجا نظیر بولینگ، پینت بال و... داده شده که پس از میکس کردن، یک تیزر ساخته بشه
    اگر هرکدام از دوستان نظر بهتری دارند، لطفا برای من پیغام بگذارند، به کسی هم که از نظرش استفاده کنیم، سعی میکنم از طرف شرکت اصلی یک هدیه بفرستم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستش من اصلا قصد خرید گوشی نداشتم.. گوشی خودمم دوس دارم (ویو) ولی این گوشی خیلی خیلی چشممو گرفته
    فقط چندتا سوال دیگه داشتم
    راستش من چندتا فیلم از گوشی دیدم.. تو چندتاشون گوشی یکم لگ داشت و مثلا یه گزینه رو باید چندبار میزد تا عمل کنه..
    حتی اونی که ریویو میکرد اینو به عنوان نقطه ضعف قلمداد کرد! به قول خودش: "touch sensivity is pretty good but somtimes it's off"
    یا بروزرش زیاد روون نبود و به نظرم حتی به روونی ویو خودم هم نبود
    البته تو بعضی کلیپ ها هم خیلی سریع بود!
    خودم فک میکنم ممکنه اونا که لگ داشت، یا مال نسخه ی آزمایشی بوده یا نسخه ای که تو نمایشگاه بارسلون بوده
    حالا به نظر شما روونی اینترفیسش در چه حده؟
    من انتظار دارم روون روون باشه!! آخه آدم زورش میاد این همه پول بده ولی گوشیش نسبت به یه گوشی پیزولی یه هسته ای (ویو) روون تر نباشه و لگ بزنه!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من اصلا قصد خرید گوشی نداشتم.. گوشی خودمم دوس دارم (ویو) ولی این گوشی خیلی خیلی چشممو گرفته
    فقط چندتا سوال دیگه داشتم
    راستش من چندتا فیلم از گوشی دیدم.. تو چندتاشون گوشی یکم لگ داشت و مثلا یه گزینه رو باید چندبار میزد تا عمل کنه..
    حتی اونی که ریویو میکرد اینو به عنوان نقطه ضعف قلمداد کرد! به قول خودش: "touch sensivity is pretty good but somtimes it's off"
    یا بروزرش زیاد روون نبود و به نظرم حتی به روونی ویو خودم هم نبود
    البته تو بعضی کلیپ ها هم خیلی سریع بود!
    خودم فک میکنم ممکنه اونا که لگ داشت، یا مال نسخه ی آزمایشی بوده یا نسخه ای که تو نمایشگاه بارسلون بوده
    حالا به نظر شما روونی اینترفیسش در چه حده؟
    من انتظار دارم روون روون باشه!! آخه آدم زورش میاد این همه پول بده ولی گوشیش نسبت به یه گوشی پیزولی یه هسته ای (ویو) روون تر نباشه و لگ بزنه!!
    در ارتباط با روان بودن، شک نداشته باش که پردازنده به خوبی و بیش از حد نیاز زور داره و چنین مشکلی نخواهی داشت. در ارتباط با فیلمبرداری البته چنین لگی وجود دارد، اما ظاهرا با آپدیت این مشکل حل خواهد شد.
    البته نظر قطعی در ارتباط با دوربین را، پس از ساخت تیزر گوشی میتونم خیلی بهتر و دقیقتر بدم، اما همین که من تصمیم گرفتم این مدل اولین گوشی اندرویدی باشه که میخوام حالا حالاها نگهس دارم، پس بدنید در انتخاب آن ضرر نخواهید کرد

11. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در ارتباط با روان بودن، شک نداشته باش که پردازنده به خوبی و بیش از حد نیاز زور داره و چنین مشکلی نخواهی داشت. در ارتباط با فیلمبرداری البته چنین لگی وجود دارد، اما ظاهرا با آپدیت این مشکل حل خواهد شد.
    البته نظر قطعی در ارتباط با دوربین را، پس از ساخت تیزر گوشی میتونم خیلی بهتر و دقیقتر بدم، اما همین که من تصمیم گرفتم این مدل اولین گوشی اندرویدی باشه که میخوام حالا حالاها نگهس دارم، پس بدنید در انتخاب آن ضرر نخواهید کرد
    البته منظورم از این که چندتا فیلم ازش دیدم، کلیپ ریویو Youtube بود.. نه فیلمبرداری گوشی
    تو بعضی از این کلیپ ها، اینترفیسش زیاد روون نبود (تو بعضی ها هم روون و بسیار عالی)
    ولی اتفاقا همین که گفتید اولین گوشی هست که قصد دارید نگه دارید، خیلی نظرم رو تثبیت کرد
    چون تا اونجایی که میدونم خودتون گوشی نقد میکنید و نظر شما برام خیلی مهمه
    فقط به عنوان آخرین سوالهام.. آیا صفحه نمایش گوشی ضد خشه؟ نیاز به کاور نداره؟
    ویو2 خودم واقعا واقعا ضد خشه!! الان ضفحش درحد نو و تمیزه.. از کاور هم خوشم نمیاد..
    و اینکه آیا فارسی داره؟ و اگه نداشته باشه، نرم افزار های فارسی رو اجرا نمیکنه؟ تو سایت فارسی هم نمیره؟
    و آیا فارسی کردنش کار سختیه یا با یه برنامه ی ساده قابل حله؟ (فقط مهمه که فونت فارسی داشته باشه تا واسه اینترنت و
    نرم افزار مشکلی پیش نیاد..
    و آیا واقعا کیفیت صدا تو هدفونش پایینه؟؟! من خودم قبلا LG KC910 داشتم هدفونش فوق العاده بود!!
    تو gsmarena نوشته اگه به سیستم صوتی وصل کنید فوق العادس ولی تو هدفون یکی از بدترین تجربه های ممکن رو میده!!!! (البته واقعا بعضی وقتا چرت میگه)
    ببخشید سوالا خیلی زیاد شد .. ایشالا میخرمش..
    ممنون
    Last edited by dark fear; 27-09-2011 at 18:17.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته منظورم از این که چندتا فیلم ازش دیدم، کلیپ ریویو Youtube بود.. نه فیلمبرداری گوشی
    تو بعضی از این کلیپ ها، اینترفیسش زیاد روون نبود (تو بعضی ها هم روون و بسیار عالی)
    ولی اتفاقا همین که گفتید اولین گوشی هست که قصد دارید نگه دارید، خیلی نظرم رو تثبیت کرد
    چون تا اونجایی که میدونم خودتون گوشی نقد میکنید و نظر شما برام خیلی مهمه
    فقط به عنوان آخرین سوالهام.. آیا صفحه نمایش گوشی ضد خشه؟ نیاز به کاور نداره؟
    ویو2 خودم واقعا واقعا ضد خشه!! الان ضفحش درحد نو و تمیزه.. از کاور هم خوشم نمیاد..
    و اینکه آیا فارسی داره؟ و اگه نداشته باشه، نرم افزار های فارسی رو اجرا نمیکنه؟ تو سایت فارسی هم نمیره؟
    و آیا فارسی کردنش کار سختیه یا با یه برنامه ی ساده قابل حله؟ (فقط مهمه که فونت فارسی داشته باشه تا واسه اینترنت و
    نرم افزار مشکلی پیش نیاد..
    و آیا واقعا کیفیت صدا تو هدفونش پایینه؟؟! من خودم قبلا LG KC910 داشتم هدفونش فوق العاده بود!!
    تو gsmarena نوشته اگه به سیستم صوتی وصل کنید فوق العادس ولی تو هدفون یکی از بدترین تجربه های ممکن رو میده!!!! (البته واقعا بعضی وقتا چرت میگه)
    ببخشید سوالا خیلی زیاد شد .. ایشالا میخرمش..
    ممنون
    گوشی اولی که من داشتم، سمپل بود و شاید نشه خیلی دقیق روش نظر داد. البته فردا دوباره گوشی را خواهم گرفت و البته اینبار نسخه نهایی است و دیگه هم مال خودمه
    در ارتباط با اینترفیس و این چیزها، بعید میدونم مشکلی پیش بیاد و حتی اون سمپل اولیه هم چنین مشکلی نداشت
    نمایشگر گوشی از جنس شیشه ضد خشی چون گوریلا نیست، اما کاملا مستحکم هست. من خودم هم از کاور و این چیزا بدم میاد و گوشیهام هم همیشه سالم مونده
    در ارتباط با فارسی هم خیالت راحت باشه، به خصوص نمونه های گارانتی اصلی که حتما فارسی داره و اتفاقا با یک فونت خیلی قشنگ حروف فارسی را مینویسه
    کیفیت صدا در هدفونش را راستیتش دقیق تست نکردم، گوشی جدید رو که دوباره بگیرم، حتما این مورد رو بررسی میکنم
    ظاهرا تاریخ اپدیتش هم برای ماه اکتبر هست، یعنی چند روزه دیگه

14. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •