تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 53 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

مرسی از برنامه.عزیز برنامه دیگه ای سراغ نداری دمای گرافیک و مینبرد رو هم نشونبده این سی پی بو رو نشون داد فقط.

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مرسی از برنامه.عزیز برنامه دیگه ای سراغ نداری دمای گرافیک و مینبرد رو هم نشونبده این سی پی بو رو نشون داد فقط.
    سلام

همش رو نشون میده . اگه یه کمی به خط کشی های دقت کنی و بالای پنجره رو ببینی مدل مادربرد زده. اون خط چین ها رو دنبال کن و بقیه قطعات رو ببین. . کلا 3 تا section داره (البته برای لپ تاپ) که شامل : MD (که اسم مادربرد که برای لپ تاپ شرکت سازنده لپ تاپ رو میزنه، بالای پنجره نوشته شده) و CPU و HDD هست که مدل هارد رو نوشته. temperatures درجه حرارت هست و voltage ولتاژهای خروجی و ورودی رو نشون میده. حالا اگه دقت کنی در قسمت درجه حرارت سه عدد میبینی که متفاوتن و هرکدوم یه پرانتز جلوشون گذاشته شده. پرانتز ها که معادل فارنهایت اعداد هستند که به سیلیسیوس (سانتیگراد) نوشته شدن. اگه بالای پنجره و زیر status bar رو ببینی بالای هر عددی که نوشته چه ولتاژ و چه حرارت نوشته Value ,MIN, Max که اولی یعنی مقدار موجود و دومی یعنی حداقل مقداری که باید باشه و آخری هم یعنی حداکثر دما یا ولتاژی که این قطعه میتونه کار کنه. حالا چون گرافیک لپ تاپ ها چیپ هست و جزو مادر برد حساب میشه دو راه برای فهمیدن داغ شدن حرارت گرافیک داریم. یکیش که همون حرارت مادربرد هست و دیگری دمای CPU. اگه برد لپ تاپ دیده باشی همه چیپ های گرافیک نزدیکترین قطعه به CPU هستند و همون خنک کننده ای که CPU رو خنک نگه می داره ادامش روی گرافیک میره. این نشون دهنده کارکرد گرافیک و CPU همراه همدیگه هست. بنابراین میشه از طریق حرارت CPU حرارت گرافیک رو هم فهمید. اگه حرارت CPU به حداکثر نزدیک باشه و یه سری علائم دیگه هم که کمی تخصصی هستند وجود داشته باشه میگیم چیپ گرافیک مشکل داره.

امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشن.

نکته : اگه حداقل و حداکثر رو ندیدی به گزینه View برو و تیکش رو فعال کن.

موفق باشین.
    Last edited by teknosys; 10-03-2011 at 16:52.

3. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دوستان برای سرچ سریال تو قسمت UAE ینجا برید یا سریال رو وارد کنید یا پی ان ای دی رو؟
    من وارد کردم این رو داد.و لینک برای ثپت نام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

برای من هم همچین پیغامی داده حالا این یعنی چی؟
    دستگاهمون ایراد داره؟(یه مقدار بیشتر توضیح بدید)
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 10-03-2011 at 20:59.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

برای من هم همچین پیغامی داده حالا این یعنی چی؟
    دستگاهمون ایراد داره؟(یه مقدار بیشتر توضیح بدید)
    سلام

این صفحه که معرفی شد برای اینه که اگر CPU یا چیپ دستگاه شما Intel باشه و جزو فراخوانی که برای این قطعات داده شده باشند شما رو مطلع کنه و ربطی به گارانتی یا ریفر بودن دستگاه نداره.

اون پیغامی که میبینید سیستم داده یعنی CPU یا چیپ این دستگاه با این سریال نامبر جزو فراخوان نیست.

موفق باشین.

6. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام خسته نباشد...

با این اوضاع آلان شما چه مارکی و چه گارانتی در ایران توصیه می کنید ؟
    ممنون.
    سلام

دوستان دیگه چه با پیام خصوصی و چه در تایپیک این سوال رو می پرسن. در اکثر موارد هم جواب یکیست. انتخاب یه لپ تاپ 80 درصد سلیقه کاربر توش دخیله. چون قطعات که همونه فقط اسمها متغیرند و کاربردها. در مورد گارانتی هم چون تو ایران نمایندگی رسمی نداریم پس اساسا نمیشه گارانتی ها و شرکت ها رو مقایسه کرد. ممکنه یه شرکت کوچیک چون تازه وارده بیاد و ساپورت خوبی بده به خاطر اینکه خودش رو جا بندازه ، یه شرکت بزرگ هم ممکنه از لحاظ مشتری ظریفیت بالایی داشته باشه و تعداد کاربرانش زیاد باشن و به گفته خودمون از رو شکم سیری کار کنند!!!

برعکسش هم صادقه ، ممکنه یه شرکت به خاطر کوچیک بودنش امکانات انجام یه ساپورت خوب رو نداشته باشه و یه شرکت بزرگ با امکانات و سرمایه ای که داره خوب عمل کنه.

تنها ملاک مقایسه ف مقایسه با نمایندگی رسمی شرکت مادر هست که متاسفانه در ایران نیست و کاربران هم تجربه ساپورت نمایندگی رسمی رو ندارند.

بنابراین مارکهای مختلف تفاوتشون فقط در مدل ها و سلیقه کاربران مختلف هست و گارانتی ها هم برمیگرده به تجربه شخصی کاربران در استفاده از اون گارانتی. هرچند عملکرد این گارانتی ها هم یکنواخت نیست و تضمینی برای عملکرد ثابت وجود نداره.

موفق باشین.

8. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

من واسه HP envy15-1104 تو اینترنت کلی سرچ کردم ولی آخرش رسیدم به سایت های ایرانی.
    یعنی اصلا تو سایت های خارجی واسه خرید وجود نداشت.چطوری یهو این همه envy15-1104tx وارد ایران شده؟ از کجا میاد؟
    تو خارج از کشور مثل آمریکا یا دبی میشه گیر آورد؟(اگر میشه لطفا لینک بدید)
    الان سایت سرزمین زده 1870 یه بنده خدایی از بچه های همین فروم میگه من از دبی میارم بهت میدم 1680 .من چیکار کنم.شما جای من بودی چیکار میکردی؟
    یه سوال دیگه من می خواستم بگم از آمریکا بیارن این مدل دیگه تو سایت hp آمریکا نیست و نمیشه سفارش داد.ممکنه تو نمایندگی هاشون داشته باشن.؟
    اگر بخوان برام بیارن باید تو آمریکا مالیات و گمرک بدن؟ چجوری حساب میشه؟
    تو ایران چطور گمرک چجوری حساب میشه؟(لطفا اگر میشه بدون جعبه و با جعبه رو بهم بگید چجوری حساب میشه)

کلا نظرتون راجع به این مدل چیه؟ این گرم بودن بیش از حدش مشکل ایجاد نمیکنه؟ حتی اگر فنشم قوی باشه بازم گرما عمر قطعات کاهش میده؟
    من می خوام دستگاهی باشه که تا چند سال ساپورتم کنه و اهل گیم و کار های گرافیکی و 3D مکس هم هستم-و بعضی روزا شاید 10-12 ساعت روشنش بزارم.
    ببخشید سوالاتم زیاد شد -
    مرسی

کسی میدونه چرا هر روز داره از مدل های سری envy تو سایت HP کم میشه(envy15 که حذف شد -14 beats edition هم حذف کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!)؟
    HP می خواد تولید سری ENVY کامل متوقف کنه یا می خواد سری جدیدش رو بده؟
    سری envy چند وقته اومده تو بازار؟
    کسی نیست منو راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

کسی نیست منو راهنمایی کنه؟
    سلام

ببخشید دیر شد ولی یه خورده وقت کمه!!!

این مدلی که شما میگید توی اینترت برای فروش پیدا نمیشه. کلا سیاست فروش توی سری Envy اینه که دو نوع فروش داره. یه فروش اینترنتی و یه فروش آفلاین که توی مغازه ها صورت میگیره. نمایندگی های توزیع کننده لپ تاپ های اچ پی در مناطق مختلف جهان می تونن مدلهایی از این سری رو سفارش بدن و اچ پی هم انحصارا این مدل رو واسه اونا میزنه. اگه توی روزنامه اینترنتی اچ پی ثبت نام کرده باشین باید ایمیلش واستون اومده باشه. در مورد این مدل خاص تا اونجایی که من سراغ دارم فقط برای توزیع کننده اچ پی توی امارات ساخته شده و به خاطر اینکه 90 درصد واردات لپ تاپ های ایران از دبی هست طبیعتا بایستی این مدل در ایران زیاد باشه. بنابراین این مدل با این مشخصات توی آمریکا موجود نیست. مشابه اون هست ولی با این نام نمیتونی پیدا کنی. در مورد گمرک هم یه دونه دستگاه هیچ هزینه ای نداره تنها ممکنه برای اضافه بار داشتن در پرواز هزینه ای ازتون بگیرند ولی گمرکی و اینجور چیزا نداره!!

در مورد نظرم در مورد این مدل خیلی مساعد نیست. البته که حرارت توی عمر مفید دستگاه خیلی تاثیر داره و روند خرابی دستگاه رو سرعت میده. سرد و گرم شدن باعث به وجود اومدن لحیم سردی میشه که 80 درصد خرابی ها مربوط به همینه.

این که مدل ها کم میشه به خاطر همون سیاست فروش هست که عرض کردم. البته نکته دیگری هم وجود داره که اون تمایل اچ پی برای فروش فروشگاهی دستگاه ها هست. اچ پی با حدود 3000 فرصت شغلی که داره بزرگترین کارآفرین در بین شرکت های الکترونیکی هست. این خودش مزایایی رو برای اچ پی به همراه خواهد داشت که که از مزایای فروش آنلاین خیلی بیشتره. از اونطرف خرده فروشان رسمی اچ پی در آمریکا هم اعتراض دارند به فروش آنلاین چون فروش اونا رو کم میکنه.

اینا دلایل پیدا نکردن این مدل در سایت های خارجی و کلا سیاست فروش این سری بودند.

در ضمن اینم آدرس کلیه مدلهای ین سری برای آمریکا که هم سفارشی (CTO ) و هم کارخانه ای هستند.

کد:

موفق باشین.
    Last edited by teknosys; 11-03-2011 at 15:54.

11. 4 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام تکنوسیس عزیز:
    سوال من اینه:اگه یه نفر از سایت
    کد:
    خرید کنه آیا
    می تونه مطمئن باشه که لپ تاپ نو بهش می فروشن یا باز هم ممکنه لپ تاپه ریفر
    بهش بندازن؟
    با تشکّر

داره خودمونی میشه hossein0005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من بین hp3150 و lenovo y560 موندم کدوم رو بگیرم
    اگه لطف کنی و راهنماییم کنی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام تکنوسیس عزیز:
    سوال من اینه:اگه یه نفر از سایت
    کد:
    خرید کنه آیا
    می تونه مطمئن باشه که لپ تاپ نو بهش می فروشن یا باز هم ممکنه لپ تاپه ریفر
    بهش بندازن؟
    با تشکّر
    سلام

من توی پستی که معرفی کردم گفتم که من از این سایت خرید نکردم و اگه مشکلی پیش بیاد برعهده خودتونه. اما از این کلاهبرداری هایی که توی ایران هست اونجا خیلی کمه و درصد چنین اتفاقاتی خیلی پایینه. چون فروشگاه های ریفر خودشون معلومن و اجازه نخواهند داد کسی آنلاین بازار اونا رو خراب کنه.

ولی در هر صورت عواقبش بر عهده خودتونه.

موفق باشین.

15. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •