با تشکر از شما دوست عزیز
اتفاقاً بنده که در شهرستان ساکن هستم کمتر از دو روز طول کشید مرسوله به دستم برسه و از این لحاظ رضایت کامل دارم.
با تشکر از شما دوست عزیز
اتفاقاً بنده که در شهرستان ساکن هستم کمتر از دو روز طول کشید مرسوله به دستم برسه و از این لحاظ رضایت کامل دارم.
سلام من تا حالا در طول سه ماه پنج میلیون تومان از فروشگاه دیجی کالا خرید کردم....از دوربین گرفته تا گوشی موبایل و مودم و دوربین و .........
همه سفارش ها کاملا آک و سالم و بدون کوچکترین نقصی بودن با گارانتی معتبر و رسمی......همه محصولاتشم اصله......با بررسی هم که بین قیمت دیجی کالا و بازار انجام دادم هم کاملا برام مشخص شد که خرید از دیجی کالا واقعا به صرفه تره......دو سه تا سفارش اول رو چند روزه میرسوند اما الان همه سفارش ها رو یه روزه میرسونه و میده تحویل.....من که کاملا راضیم
خوب ساخت چین باشه؟ که چی؟
ایفون 2~3 میلیونی هم ساخته چینه!
گوشی NOTE 3 منم ساخته چینه!
لپتاپ سامسونگ منم ساخت چینه!
مادربورد Z77 منم ساخت چینه!
و ...
اینکه بعد از 10 روز ، مشکل ایجاد شده ربطی به فروشنده نداره که!
درضمن در 90% موارد هزینه ارسال کالا به گارانتی رو خریدار باید بپردازه (از مودم و هارد گرفته تا مادربورد و لپ تاپ و ...).
در 2 سال گذشته از دیجی کالا/چاره/لیون/افرنگ دیجیتال... بالای 15 میلیون خرید داشتم (شامل 2 تا لپتاپ/مانیتور/ریشتراش/دوربین عکاسی/کاغذ دیواری/کیف لپتاپ/SSD/هارد/مموری/لنز دوربین/و...) ، خدارو شکر هیچ کدومم مشکلی نداشته!
*یکی از هارد های ADATA بعد 1 سال خراب شد که فرستادم گارانتی و هارد اکبند بجاش برام فرستادند.
و اینکه سریعترین ارسال رو لیون و افرنگ دیجیتال انجام میده که معمولا روز بعدش بع دستم میرسه!
دیجی کالا کمی کند تر هست.
چاره هم کلا هیچ عجله ای تو ارسال نداره![]()
اولاً از شما و سایر دوستان که تجربه خرید اینترنتی دارند تشکر میکنم که تجربه خرید اینترنتی خود را در محیط وب در معرض عموم قرار میدهند.
بنده هم از این حرفهایی که نقل کردهام هدفم همینه
وقتی میگم ساخت چینه به خاطر اینه که شاید (باز هم تأکید میکنم شــــــــاید) یه شخص دیگهای همین تجهیز رو که ساخت یه کشور دیگه باشه خریداری کرده باشه و به ما هم بگه.
اگه توی سایت دیجیکالا در فیلد«ساخت: ---» ، کشور رو بنویسه خیلی خوبه و آدم شاکی نمیشه یا اینکه این فیلدو حذفش کنن.
محض اطلاع باید یه نمونه سایت بهت معرفی کنم که کشور سازنده خیلی دوربینهاشو گفته و بعضی از این دوربینها ساخت ژاپن و کشورای دیگس:
در ضمن من گفتم که قبلاً دوربین خریدم که ساخت اندونزی بود.
در مورد ارسال دیجیکالا کاملاً راضی هستم و در مورد سایت چاره هم شما درست میفرمایید کمی تأخیر داره البته نه در حدی که شما بزرگنمایی کردهاید.![]()
Last edited by mohasmhan; 14-08-2014 at 05:58.
تجربه عجیب یکی از خریدایم از دیجی کالا رو میگم شاید برای دوستان مفید باشه بنده توی سایت دیجی کالا یه مدل گوشی سفارش داده بودم البته اول کار تعجب کردم که چرا برای شهرستان ها پرداخت درب منزل ندارن و فقط میشه اینترنتی خرید کرد( آخه دادن پول بجای کالایی که ندیدی و فقط چندتا عکس فتوشاپ شدش رو توی این سایت دیده باشی خرید زیاد جالبی نیست) به هرحال ساعتای 20شب بود که سفارشو ثبت و تایید کردم اما به دلایلی از خریدم منصرف شدم همون لحظه به دیجی کالا ایمیل زدم و از طریق فرم تماس باما هم انصرافم رو از خرید گفتم فردای صبحش توی اکانتم در سایت دیجی کالا دیدم هنوز گوشی ارسال نشده تماس گرفتم و سفارشم رو کنسل کردم و با قسمت سفارشات تماس گرفتم پاسخگو هم شماره کارت بانکی ام رو گرفت و گفت تا 48ساعت دیگه مبلغ رو واریز میکنن اما 48ساعت بعد خود گوشی بدستم رسید! انگار رفتن بازار گوشی رو خریدن و حتماً باید بفروشن(شبیه دلالی)ددوباره تماس گرفتم گقتن که پس بفرستید فقط توی کاغذ یا پشت فاکتور کد سفارشو بنویسید و انصراف از خرید هم بنویسید...
الان من متوجه نمیشم اون اکانت مشتری توی سایت دیجی کالا به چه دردی میخوره وقتی نمیشه شارژ پولیش کرد بطوری که مشتری بتونه حسابشو شارژ کنه خرید کنه برداشت کنه ولی در دیجی کالا باید مثل دوران قرون وسطی بعد از 48ساعت پول کارت به کارت بشه اون هم امروزه که یک ثانیه وقت هم از طلا باارزشتره
امیدوارم انتقادم به گوش مسولین این سایت برسه آخه برای خودشون خوبه من که از کسی کینه ای ندارم و با کسی هم دشمن نیستم به عنوان خریدار تجربمو گفتم
Last edited by karimz; 07-09-2014 at 00:39.
بالاخره نفهمیدیم اینترنتی خرید کنیم یا نه؟!! دیجی کالا بهتره یا آل دیجیتال؟
هر دوشون سایت های معتبری هستند ولی ال یمقدار انصافش تو قیمت ها بهتره.
تا جایی که می تونید و براتون امکان داره از شهر خودتون حالا با 20-30 تومن بالاتر خرید کنید مخصوصا در مورد وسایل الکترونیکی مثل موبایل و لپتاپ ... . این مقدار تفاوت هزینه ارزش خرید اینترنتی رو نداره مخصوصا اگه جنسی که می خرید بدون گارانتی باشه و هزینه پست رو هم حساب کنید.
من نظر شخصی خودم را میگویم. بعنوان کسی که طی 2 سال گذشته شاید بیش از 6 میلیون تومان کالا برای خودم و همکارانم از دیجیکالا خرید داشتم. خصوصا موبایل و تبلت.
در مورد موبایل با اینکه تهران هستم و به بازار علاالدین و بازار موبایل ایران هم دسترسی دارم، ولی همیشه خرید از دیجیکالا را ترجیح میدهم، چون حوصله سر و کله زدن با این فروشندگانی که اکثرا متاسفانه بی سواد و طمعکار و دروغگو هستند را ندارم. البته با عرض معذرت از فروشندگان خوش انصاف و با سواد این صنف.
منظورم فروشندگانی که با هر دوز و کلکی میخواهند جیب مشتری را خالی کنند.
بهمین خاطر اگر فروشنده مطمئن و آشنا سراغ نداری و یا اطلاعاتت در زمینه محصولی که میخری پایین است، توصیه میکنم خرید آنلاین انجام بدی، چون به راحتی ممکن است گول حرف های فروشنده را خورد و نه تنها به قیمت کمتر از سایت های اینترنتی خرید نکنی، بلکه به بهانه نصب نرم افزار و رجیستر کردن و هزار کلک دیگه، چندین برابر بیشتر باید هزینه کنی.
در مورد مقایسه دیجیکالا و آل دیجیتال هم بنظرم دیجیکالا هم سایتش مشتری پسند تر است، هم تنوع محصولات بیشتری دارد. از نظر قیمتی هم در چند مورد که بررسی کردم، قیمتشان تفاوت زیادی نداشت و بخاطر تعویض یک هفته ای دیجیکالا و سایر مزایایی که دارد، نظر شخصی من این است که آل دیجیتال هنوز مانده به پای دیجیکالا برسد.
من که تا حالا از دیجی کالا نخریدم بیشتر بدرد کسانی میخوره که یا پول براشون مهم نیست یا دسترسی به بازار های دیجیتال رو ندارن چون قیمتهاش واقعا بالاست البته بعضی چیزها کمتر بعضی چیزها خیلی زیاد و این که شما پول پست هم باید بدی
تجربه من نشون داده دیجی کالا الکی گرون میده ... من گوشی دومم رو میخواستم از دیجی کالا بگیرم ولی بطور اتفاقی تو یکی از مغازه های شهرمون همون گوشی رو با همون مدت گارانتی از همون شرکت پیدا کردم که دیجی کالا گذاشته بود
اختلاف قیمتشون 35هزار تومن بود
بنظرم خرید از اینطور سایتها واسه کسایی خوبه که وقت و حوصله گشتن یه جنس رو ندارن یا اینکه مطمئن هستن تو شهرشون پیدا نمیشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)